مشاهده نسخه کامل
: مشکل سایت با مرورگر فایرفاکس
سلام دوستان خوب هستید ؟ ...
من از دیروز که سایت رو باز میکنم با فایرفاکس نمیدونم چی شده که هیچ عکسی اواتار و ... رو باز نمیکنه و اون تبلیغات بالای انجمن هم پریده! منوی اطلاع رسانی هم نمیره ...
و اینکه بگم فقط با فایرفاکس اینطوری هست ورژن اون هم 3.5 هست .. نمیدونم مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی بکنید کسی همچین مشکلی داره ؟ ... :19:
من الان با گوگل کروم هستم هیچ مشکلی نیست ولی فقط با فایرفاکس اینطوری شده از دیروز !!!:41:
ممنون ...
من با فایرفاکس مشکلی ندارم.
Hadi King
12-05-2010, 08:36
دوست عزيز همين ورژن فايرفاكس رو تست كردم هيچ مشكلي نبــود :41:
عكس :
Amin.P30
12-05-2010, 09:02
منم مشکل ندارم..
reinstall کن ببین چی میشه یا یه ورزن دیگه را تست کن...
Iranian boy10
12-05-2010, 10:07
من از دیروز که سایت رو باز میکنم با فایرفاکس نمیدونم چی شده که هیچ عکسی اواتار و ... رو باز نمیکنه و اون تبلیغات بالای انجمن هم پریده! منوی اطلاع رسانی هم نمیره ...
و اینکه بگم فقط با فایرفاکس اینطوری هست ورژن اون هم 3.5 هست .. نمیدونم مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی بکنید کسی همچین مشکلی داره ؟ ... :19:
من الان با گوگل کروم هستم هیچ مشکلی نیست ولی فقط با فایرفاکس اینطوری شده از دیروز !!!:41:
ممنون ...
سلام . شاید عکس ها و غیره رو بلاک کردی ؟:13:
از منوی tools - page info -permission برو ببین چه خبره ؟ همشونو Use default کن شاید درست بشه !
توجه : باید تو تبی که فروم رفتی اینکارو بکنی !
خبر بده حتماً .
موفق باشید :40:
black.assassin
12-05-2010, 13:57
ممنون ...
تو سایت های دیگه هم هیچ عکسی وا نمیشه ؟ و هیچ مالتی مدیایی ؟
kingmostafa
12-05-2010, 14:01
من هم با فایرفکس مشکلی ندارم.همه چیز میاد
منم 3 ساله که با فایرفاکس میام تو سایت و هیچ مشکلی نداشتم
pcnondaily
12-05-2010, 15:32
فایرفاکس مشکلی نداره، تنظیمات مرورگر رو نگاه کن. شاید کار Adblocker ها باشه.
:31:
کی این اتفاق افتاد ؟
اگه از ویندوز xp استفاده میکنی برو اینجا :
C:\Documents and Settings\USER\Application Data
اینجا فولدر Mozilla رو پاک کن.
دوباره firefox رو باز کن ببین درست شده ؟
اگه نشده برنامه رو از کنترل پنل پاک کن.
یه نسخه دیگه نصب کن . درست نشد دوباره بیا بگو
من که همیشه با فایرفاکسم هیچ مشکلیم ندارم.
ممنون دوستان مشکل رو حل کردم نمیدونم چی شده بود یه سری ادرس های فروم تو این افزونه APB بلاک شده بود !:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.