مشاهده نسخه کامل
: برق دار بودن کیس
shahab-rayane
11-05-2010, 19:57
سلام من یک مشکلی دارم وقتی پامو لخت روی کف خونه می ذارم یعنی رو سنگ میذارم ودست به هر جای کیس مب زنم اونوقت منو یک برق ضعیف می گیره و اصلا هم این برقه تمومی نداره ولی وقتی پام رو زمین نیست اصلا هیچ گونه برقی نداره لطفا کمک کنید
علت ش نداشتن ارت در سيم كشي منازل هست. مي تونيد با يك رشته سيم، يك سرش رو به يكي از پيچهاي پشت كيس و سر ديگرش رو به لوله آب (البته لوله فلزي بايد باشه) يا لوله شوفاژ بينديد.
A.M.D.D.E.V.I.L
11-05-2010, 22:01
كيس هاي جديد اين مشكل رو ندارند
من قبلا اين مشكل رو داشتم
خونمون هم ايمني بود ولي با خريد يك كيس گرين درست شد
alborz_k
11-05-2010, 22:30
سلام من یک مشکلی دارم وقتی پامو لخت روی کف خونه می ذارم یعنی رو سنگ میذارم ودست به هر جای کیس مب زنم اونوقت منو یک برق ضعیف می گیره و اصلا هم این برقه تمومی نداره ولی وقتی پام رو زمین نیست اصلا هیچ گونه برقی نداره لطفا کمک کنید
سلام. شما وقتی پاتون روی زمین نباشه و یا این که دم پایی پاتون باشه ، اون دمپایی و یا سطحی که روی اون هستین ، به صورت عایق عمل می کنه و نمی ذاره که برق از بدنتون رد بشه ، برای همین جریان الکتریسیته رو احساس نمی کنید . پس در هر دو صورت برق هست ، ولی شما احساس نمی کنیدش! :دی
علت اصلی اون برق هم مشکل پاور هست ، به طور خیلی ساده ، وقتی پاور جریان ac رو به dc تبدیل می کنه ، مقداری الکتریسیته ی ساکن روی بدنه ی پاور جمع می شه ، در پاور های جدید تمهیداتی اندیشیده شده که این الکتریسیته ی ساکن به مدار برگرده ، ولی در پاور های قدیمی و یا غیر اصل ، این جریان روی پاور می مونه و از اون هم به کیس و مادربرد منتقل می شه و مشکلی که شما دارین ، پیش می اد و حتی ممکنه باعث آسیب به قطعه بشه!
کلأ در کیس های گرین ، به دلیل رعایت استاندارد های اصلی ، از رنگ با ضخامت مناسب استفاده می شه و این رنگ به عنوان عایق عمل می کنه ، البته در همین حالت هم اگه به قسمت های فلزی کیس و یا پشت مادربرد دست بزنید ، همون احساس درد آور برق گرفتگی رو احساس خواهید کرد .
مشكل خاصي نيست يكي از پيچ هاي case ات يا شل شده يا باز برو پيچا رو نگاه كن و همينطور پيچاي روي مادر رو چك كن درست ميشه
حتما
من قبلا اين مشكل رو داشتم كه درست شدبا همين روش
mohsenfhm
12-05-2010, 08:26
علت اصلی پاوره . هم با تعویض پاور میتونید مشکل رو برطرف کنید و هم با بستن سیم ارت
Farshid72
12-05-2010, 09:06
سلام دوست عزیز
وقتی پاهات روی زمین باشه بار مثبت از طریق کیس وارد بدنت می شه و بار منفی از بدنت خارج و به زمین می ره که این باعث می شه که احساس برق گرفتگی کنی ولی وقتی پاهات روی زمین بار منفی به زمین انتقال پیدا نمی کنه که این باعث می شه دیگه احساس برق گرفتگی نکنی.
*****زمین منبع بار منفی هست و می تونی با یه سر سیم کوچیک به در کیس و وصل اون سر به زمین برق بدنه کیس رو خنثی کنی.
با تشکر.
javadshahvand
12-05-2010, 09:52
این قضیه طبیعی هست
shahab-rayane
12-05-2010, 13:07
خوب حالا من جه کار کنم برم پاور رو بدم گارانتی یا از سیم ارت استفاده کنم پاورم 535 گرین هست درست می کنند یا عوض می کنند
javadshahvand
12-05-2010, 14:40
پاور مشکلی نداره از سیم ارت استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.