PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همزماني دو PC با لينوکس

mjh4zz
11-05-2010, 17:16
سلام
من يه پروژه دارم که رندر کردنش خيلي طول ميکشه(نزديک 3و2ماه فقط رندر ميشه)،خب تو اين دوره ممکنه به هر جهت سيستم خاموش بشه(برق و ...).يکي بهم گفت ميتوني با لينوکس دوتا PC‌رو با هم بزاري کار کنه اينجوري قدرت سيستم دو برابر ميشه و زمان تقريبا نصف ميشه.اما نتونستم ازش بپرسم چه جوري.ديگه هم نيستش که سوال کنم.
حالا کسي هست که بدونه به چه روشي ميتونم اين کارو انجام بدم؟
ممنون

DHT
11-05-2010, 17:46
سلام
فکر کنم منظورتون کلاسترینگ باشه.یعنی چند سیستم را به عنوان یه خوشه در نظر بگیر که پروسه ها روی هر کدام از گره های خوشه قرار داده میشن . و زمان پردازش پایین میاد.در واقع میشه گفت پردازش موازی صورت میگیره.جهت اطلاع فیلم ارباب حلقه ها را با کلاستر های لینوکسی رندر کردن.
کلاستر های متفاوتی وجود داره . مثلا این یکی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم یه چند تا مقاله در مورد کلاستر Open Mosix که البته فکر کنم دیگه قدیمی شده و روی کرنل های جدید جواب نده.اگه می خوای کار کنی فکر کنم همون xcpu خوب باشه.که البته live cd هم داره که می تونی اون را امتحان کنی.

موفق باشین

mjh4zz
12-05-2010, 17:50
من خیلی مبتدیم.میشه بشتر توضیح بدید؟

K1lou
12-05-2010, 18:13
من خیلی مبتدیم.میشه بشتر توضیح بدید؟

موافقم . بحث جالبي است اگر دوستان لطف كنند بيشتر در اين مورد توضيح بدهند عالي ميشه

taia
12-05-2010, 20:40
ببینید این بحث، یک مبحث ساده نیست که هر کسی تجربه داشته باشه، حتی منابع آموزشی هم براش آنقدر نیست، بنابراین فکر نمی کنم آنقدر اطلاعاتی بتونید اینجا بدست بیارید بهتر هست خودتون دست به کار بشید:

Welcome to the XCPU project Wiki ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])