مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد bitrate
ebinem173
13-04-2006, 15:15
لطفا یه اینکاره توضیح بده دقیقا bitrate تو فایلهای صوتی خصوصا mp3 چی هست؟
و اگر ما فایلی با bitrate 256 رو به 128 تغیر بدیم فرقی در کیفیت اون در اسپیکرهای معمولی بوجود میاد با نه؟
لطفا یه اینکاره توضیح بده دقیقا bitrate تو فایلهای صوتی خصوصا mp3 چی هست؟
من اينكاره نيستم ولي همونثدري كه ميدونم ميگم
bit rate مثل فيلم كه سرعت نمونه گيري مناسب واسه اش 30 فريم در ثانيه هست.
از اونجائي كه صدا به صورت يكموج هست هر چه سرعت نمونه گيري بالا تر باشه بهتر ميشه موج اصلي رو شبيه سازي كرد و هر چه سرعت پائين تر باشه كيفيت موج پائين تر ميشه
و اگر ما فایلی با bitrate 256 رو به 128 تغیر بدیم فرقی در کیفیت اون در اسپیکرهای معمولی بوجود میاد با نه؟
بله حتما
ebinem173
13-04-2006, 17:46
ممنون از جوابتون آخه من تفاوتی بین 128 با 256 تو اسپیکرهای معمولی متوجه نشدم گفتم شاید خودشو تو قدرتها و واتهای بالا نشون بده
ممنون از جوابتون آخه من تفاوتی بین 128 با 256 تو اسپیکرهای معمولی متوجه نشدم گفتم شاید خودشو تو قدرتها و واتهای بالا نشون بده
بستگي به كيفيت صداي اوليه هم داره
Captain Nemo
13-04-2006, 18:51
سلام
منم از فرصت استفاده کنم یه سوال بپرسم.
ما وقتی مثلا یه فایل با bitrate 128 داریم ، بعد اونو به bitrate 192 تغییر بدیم، مطمئنا کیفیت بالا نمیره، اما حجم زیاد میشه.
حالا من علت رو میخواستم بدونم چیه؟
سلام
منم از فرصت استفاده کنم یه سوال بپرسم.
ما وقتی مثلا یه فایل با bitrate 128 داریم ، بعد اونو به bitrate 192 تغییر بدیم، مطمئنا کیفیت بالا نمیره، اما حجم زیاد میشه.
حالا من علت رو میخواستم بدونم چیه؟
معلومه.
شما وقتي كه با 128 نمونه برداري ميكني.مقداري از ظرافت موج رو از دست ميدي و بعد كه با 192 ازش نمونه ميگيري از موجي داري نمونه مي گيري كه كيفيت اوليه رو نداره و فقط سرعت نمونه گيري رو افزايش مي دي. در نتيجه فقط حجم بالا مي ره(با افزايش سرعت نمونه گيري)
Captain Nemo
15-04-2006, 13:08
ممنونم از جوابتون. در واقع وقتی ما یه فایل رو از یه bitrate پایین تر به bitrate بالا تر میبریم، بعلت اینکه تعداد نمونه ها افزایش پیدا میکنه، حجم هم میره بالا. در حالی که میتونیم با تعداد نمونه های کمتر همون کیفیت رو داشته باشیم.
ممنونم از جوابتون. در واقع وقتی ما یه فایل رو از یه bitrate پایین تر به bitrate بالا تر میبریم، بعلت اینکه تعداد نمونه ها افزایش پیدا میکنه، حجم هم میره بالا. در حالی که میتونیم با تعداد نمونه های کمتر همون کیفیت رو داشته باشیم.
نه وقتي كه ابتدا با تعداد نمونه هاي كمتر نمونه گيري رو انجام بديم مقداري از شكل كوج از دست ميره و ديگه اونا قابل بازيابي نيست مثل عكسي كه با كيفيت پائين نصب بشه. بعدش هر چقدر هم كيفيت رو ببريم بالا فرقي نمي كنه
Captain Nemo
15-04-2006, 21:46
متوجه شدم. خیلی ممنون
ebinem173
16-04-2006, 10:28
فراگستر عزیز لطفا یه راهنمایی بکنید که با کیفیت ترین و کم حجم ترین پسوند فایلهای موزیک کدام است؟
mp3 یا wma یا ogg یا اگه چیز دیگه ای میشناسی بگو
فراگستر عزیز لطفا یه راهنمایی بکنید که با کیفیت ترین و کم حجم ترین پسوند فایلهای موزیک کدام است؟
mp3 یا wma یا ogg یا اگه چیز دیگه ای میشناسی بگو
تو اين زمينه اطلاعي ندارم فقط اين رو ميدونم كه Mp3 يك فرمت عمومي هست كه همه جا به راحتي شناخته ميشه و ميتونه كيفيت بالائي داشته باشه . در مورد بقيه فرمتها اطلاعات چنداني ندارم
ebinem173
16-04-2006, 15:40
آخه الان توی mp3 playerها قابلیت پخش wma و ogg هم گنجانده شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.