مشاهده نسخه کامل
: ◄◄ Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر
malaki_mall
26-11-2010, 16:27
دوستان سلام.
2 تا سوال دارم.
اول اینکه ipad 16gig رو سایت اپل 458 دلارزده میخاستم ببینم تو وطن چقد انداخته میشه به ملت شریف.
دوم اینکه توی یوتیوب دیدم روی ipad ویندوز xp , حتی 7 نصب کردن. میخاستم بدونم کسی تجربه شخصی در این زمینه نداره؟
*hamedkhatar*
26-11-2010, 18:02
دوستان سلام.
2 تا سوال دارم.
اول اینکه ipad 16gig رو سایت اپل 458 دلارزده میخاستم ببینم تو وطن چقد انداخته میشه به ملت شریف.
دوم اینکه توی یوتیوب دیدم روی ipad ویندوز xp , حتی 7 نصب کردن. میخاستم بدونم کسی تجربه شخصی در این زمینه نداره؟
دوست عزیز روی آیپد ویندوز اکس پی و 7 نصب نمیشه
اونی که شما دیدی یا شبیه سازش بوده که من تا حالا ندیدم ولی شنیدم
و یا کنترل ویندوز از طریق Wifi با آیپد بوده که خودم کار کردم عالی هم جواب داده
در مورد قیمت هم زیاد نمیدونم ولی خوب خفن میکنند تو پاچه آدم
malaki_mall
26-11-2010, 22:44
خو دست آدم خسته نمیشه بخاد یه مدت نسبتا طولانی اونو بگیره توی دست؟
بعد عین نت بوک مزخرف من داغ نمیکنه یه وقت پر و پای آدم بسوزنه؟
مثلا تست کردین چند ساعت پشت سر هم میشه باهاش فیلم دید؟(همون 10 ساعت؟)
*hamedkhatar*
26-11-2010, 23:03
خو دست آدم خسته نمیشه بخاد یه مدت نسبتا طولانی اونو بگیره توی دست؟
بعد عین نت بوک مزخرف من داغ نمیکنه یه وقت پر و پای آدم بسوزنه؟
مثلا تست کردین چند ساعت پشت سر هم میشه باهاش فیلم دید؟(همون 10 ساعت؟)
نه داغ کردن تو کارش نیست به هیچ عنوان
اصلا هم خسته کننده نیست
تو دست هم بگیری که خوب بستگی داره چطوری بگیری :31: اگه درست بگیری اصلا خسته نمیشی
من تا حالا فیلم طولانی باهاش ندیدم مثلا فیلم 10 ساعته :31:
ولی از دیروز صبح تا حالا که از شارژ کشیدمش بیرون و کم و بیش هم باهاش کار کردم شارژش روی 60 درصد هست
در مورد شارژ هم بدون که هیچ دستگاهی باتری آیپد رو نداره
خلاصه چیز عالیه
:10:
اگر نظر و پیشنهادی دارید به ناظر انجمن جناب payamf بفرمایید تا ایشون با صلاح و مشورت با مدیران ارشد تایید کنند اگه خوب بود.
این تاپیک در مورد آیپد هست نه این حرف ها.
من این قضیه رو پیگیری کردم. شاید بزودی یه خبر خوب واستون داشتم! :46::27:
"پوزش به خاطر اینکه دیر جواب دادم*
peyman_v3i
26-11-2010, 23:24
الان من چشمام قرمزه قرمز شده داره از حدقه میزنه بیرون که این 26 صفحه رو خوندم اما هنوز این سوال تو ذهنم مونده...
خوب فرض کنید با آیپد رفتیم یه سایت دانلود اهنگ و یک اهنگ دانلود کردیم که فرمتش mp3 است الان چه اتفاقی میفته وقتی آیپد این فرمت رو نمیشناسه؟ اگه لطف کنید از این صحنه ی دانلود و باز کردن snapshot بذارید خیلییییییییییییییییییی ممنون میشم
الان من چشمام قرمزه قرمز شده داره از حدقه میزنه بیرون که این 26 صفحه رو خوندم اما هنوز این سوال تو ذهنم مونده...
خوب فرض کنید با آیپد رفتیم یه سایت دانلود اهنگ و یک اهنگ دانلود کردیم که فرمتش mp3 است الان چه اتفاقی میفته وقتی آیپد این فرمت رو نمیشناسه؟ اگه لطف کنید از این صحنه ی دانلود و باز کردن snapshot بذارید خیلییییییییییییییییییی ممنون میشم
برای اینکار اگر از safari برید که دانلود نمیکنه فرمت mp3 برای اینکار میتونی از برنامه هایی مثل downman استفاده کنی.
البته برنامه هایی مثل Safari download manager هم هستن که قابلیت دانلود فرمتهای مختلف رو به safari اضافه میکنن مثل mp3 3gp pdf و...
yas_6969
26-11-2010, 23:38
شما دو تا برنامه از سیدیا بریز تمام مشکلات حل میشه یکی همین safari download manager که تمام فرمت ها رو پشتیبانی و دانلود میکنه و یکی هم iFile که بتونی فایل هایی که گرفتی و ببینی امکانات زیادی داره iFile و انواع فرمت ها رو پخش میکنه و هم اینکه فایل zip هم میتونه باز کنه و یه امکان دیگه هم داره اینه که میتونید از طریق این برنامه با دستگاه های دیگه اپل که این برنامه روش نصب هست فایل بلوتوث کنید.
شما دو تا برنامه از سیدیا بریز تمام مشکلات حل میشه یکی همین safari download manager که تمام فرمت ها رو پشتیبانی و دانلود میکنه و یکی هم iFile که بتونی فایل هایی که گرفتی و ببینی امکانات زیادی داره iFile و انواع فرمت ها رو پخش میکنه و هم اینکه فایل zip هم میتونه باز کنه و یه امکان دیگه هم داره اینه که میتونید از طریق این برنامه با دستگاه های دیگه اپل که این برنامه روش نصب هست فایل بلوتوث کنید.
این قابلیت فرستادن فایل رو مطمئنید که داره؟؟؟ کجا میشه انجام داد؟
من که از bump استفاده میکنم در حال حاضر
*hamedkhatar*
27-11-2010, 00:02
این قابلیت فرستادن فایل رو مطمئنید که داره؟؟؟ کجا میشه انجام داد؟
من که از bump استفاده میکنم در حال حاضر
در تکمیل صحبتهای یاس عزیز
شما با برنامه های iFile و Good Reader میتونید فایلهایی رو که داخلش دارید رو از طریق Wifi با کامپیوتر خود چه PC و چه Mac ترنسفر کنید
یعنی هم از کامپیوتر به درون برنامه ها هر فایلی رو آپلود کنید و هم فایل rar یا Zip یا هم فرمت دیگه ای رو که با Good Reader دانلود کردید رو به کامپیوترتون از طریق Wifi انتقال بدید
توسط خودم هم تست شده
خلاصه عالیند
yas_6969
27-11-2010, 00:04
بله من کار میکنم باهاش داخل پوشه مورد نظر برید edit و بزنید فایل مورد نظر و انتخاب کنید با بعد روی آیکون بلوتوث که اون پایین بزنید خودش میگرده دستگاه و پیدا میکنه و بعد انتخاب میکنید دستگاه و تو دستکاه مقابل که حتما باید تو ifile باشه پیغام میاد بعد از OK کردن شروع میشه ارسال.
در تکمیل صحبتهای یاس عزیز
شما با برنامه های iFile و Good Reader میتونید فایلهایی رو که داخلش دارید رو از طریق Wifi با کامپیوتر خود چه PC و چه Mac ترنسفر کنید
یعنی هم از کامپیوتر به درون برنامه ها هر فایلی رو آپلود کنید و هم فایل rar یا Zip یا هم فرمت دیگه ای رو که با Good Reader دانلود کردید رو به کامپیوترتون از طریق Wifi انتقال بدید
توسط خودم هم تست شده
خلاصه عالیند
من همینو هر روز استفاده میکنم. انتقال فایل از PC به iFile از طریق Wifi. خیلی امکان جالبیه.
*hamedkhatar*
27-11-2010, 07:30
جان؟
یعنی با این قیمت کذاییش mp3 رو هم نمیخونه؟
چرا بابا ميخونه بحث سر دانلود بود كه گفتند بايد يه برنامه قبلش نصب كني تا بتوني دانلود كني
:20:
peyman_v3i
27-11-2010, 22:19
حالا یه سوال دیگه: بلوتوث اصلا فایل به گوشی نمی فرسته؟ حتی با -- و ... ؟
Dark Prince
27-11-2010, 22:32
حالا یه سوال دیگه: بلوتوث اصلا فایل به گوشی نمی فرسته؟ حتی با -- و ... ؟
خیر فعلا امکان File Transfere وجود نداره! البته Appـش به زودی خواهد آمد...
yas_6969
27-11-2010, 22:46
با برنامه ی iFile به صورتی که بالا توضیح دادم بین دستگاه های اپل انتقال فایل امکان پذیر هست.
mohsenfhm
28-11-2010, 22:46
دو دوربين و يك پورت USB در نسل بعدي آيپد
ايسنا- شايعات درباره نسل جديد آيپد اپل همچنان وجود دارد و به تازگي يك روزنامهي تايواني گزارش داد كه اين محصول در سه ماهه اول سال 2011 به بازار عرضه خواهد شد.
روزنامه چيني زبان اكونوميك ديلينيوز در تايوان گزارش داد: نسل جديد آيپد ساخت شركت اپل در سه ماهه اول 2011 به بازار عرضه خواهد شد و داراي دو دوربين صفحه نمايش جديد و فنآوري لمسي است.
اين روزنامه همچنين اعلام كرد كه نسل جديد آيپد داراي يك پورت USB است كه به آساني اتصال اين محصول به ساير تجهيزات را مقدور ميسازد.
در گزارش اين روزنامه آمده است: آيپد 2 در ماه جاري ميلادي وارد خط توليد ميشود و اوايل سال آينده به بازار عرضه خواهد شد.
روزنامه اكونوميك ديلينيوز در ماه اوت نيز گزارش داده بود آيپد دو داراي يك صفحه نمايش 7 اينچي خواهد بود.
روزنامههاي تايواني معمولا جزو نخستين روزنامههايي هستند كه اخبار مربوط به جديدترين توليدات الكترونيكي را منتشر ميكنند زيرا شركتهاي تايواني در تمامي جوانب توليدات الكترونيكي از توليد قطعه تا مونتاژ نهايي شركت دارند.
mojtaba_14
29-11-2010, 00:23
دو دوربين و يك پورت USB در نسل بعدي آيپد
ايسنا- شايعات درباره نسل جديد آيپد اپل همچنان وجود دارد و به تازگي يك روزنامهي تايواني گزارش داد كه اين محصول در سه ماهه اول سال 2011 به بازار عرضه خواهد شد.
روزنامه چيني زبان اكونوميك ديلينيوز در تايوان گزارش داد: نسل جديد آيپد ساخت شركت اپل در سه ماهه اول 2011 به بازار عرضه خواهد شد و داراي دو دوربين صفحه نمايش جديد و فنآوري لمسي است.
اين روزنامه همچنين اعلام كرد كه نسل جديد آيپد داراي يك پورت USB است كه به آساني اتصال اين محصول به ساير تجهيزات را مقدور ميسازد.
در گزارش اين روزنامه آمده است: آيپد 2 در ماه جاري ميلادي وارد خط توليد ميشود و اوايل سال آينده به بازار عرضه خواهد شد.
روزنامه اكونوميك ديلينيوز در ماه اوت نيز گزارش داده بود آيپد دو داراي يك صفحه نمايش 7 اينچي خواهد بود.
روزنامههاي تايواني معمولا جزو نخستين روزنامههايي هستند كه اخبار مربوط به جديدترين توليدات الكترونيكي را منتشر ميكنند زيرا شركتهاي تايواني در تمامي جوانب توليدات الكترونيكي از توليد قطعه تا مونتاژ نهايي شركت دارند.
من قصد خرید داشتم،به نظرتون صبر کنم تا جدیدش بیاد؟چقدر میشه رو این شایعه ها حساب کرد؟
من قصد خرید داشتم،به نظرتون صبر کنم تا جدیدش بیاد؟چقدر میشه رو این شایعه ها حساب کرد؟
به عقیده من که اولا خودتون میگین شایعه یعنی معلوم نیست اصلا چنین چیزی به واقعیت تبدیل بشه دوما شما این همه وایسی که بعد از چندین ماه تبلت جدیدی رو دستت بگیری که اوایلش قیمتهاش خیلی نجومی بالا میره؟ به نظرم عاقلانه نیست مگر کسی قصد خرید نداشته باشه و صبر کردن واسش مهم نباشه.
mojtaba_14
29-11-2010, 08:52
به عقیده من که اولا خودتون میگین شایعه یعنی معلوم نیست اصلا چنین چیزی به واقعیت تبدیل بشه دوما شما این همه وایسی که بعد از چندین ماه تبلت جدیدی رو دستت بگیری که اوایلش قیمتهاش خیلی نجومی بالا میره؟ به نظرم عاقلانه نیست مگر کسی قصد خرید نداشته باشه و صبر کردن واسش مهم نباشه.
آره میدونم رو این شایعه ها زیاد نمی شه حساب کرد.ولی من ترجیح می دم یک مدت دیگه یه قیمت بالاتر و صد البته می دونم غیر منطقی تر رو بدم،ولی چیزی که می گیرم،به روز تر باشه.
ولی من جواب سوالم رو نگرفتم،اصولاً رو اینجور شایعه ها چقدر می شه حساب کرد؟؟
mohsenfhm
29-11-2010, 08:56
در تكميل حرفهاي پيام جان بايد بگم كه تغييراتي كه 100 درصد در آيپد جديد اعمال ميشه اينا هستند :
1- دوربين جلو براي فيس تايم ( دوربين پشت چون نياز نيست ارائه نخواهد شد )
2- صفحه نمايش رتينا
3- سنسور ژيروسكوپ
اين ها رو مطمئن هستم ! به نظر من اين موارد ارزش صبر كردن هم داره :13: بالاخره هر كس نظري داره :46:
موفق باشيد
سلام دوستان
مشخص هست که مدل جديد کي معرفي ميشه؟
و اينکه چه مدت بعد از معرفي وارد بازار آمريکا ميشه؟
ممنون:20:
در تكميل حرفهاي پيام جان بايد بگم كه تغييراتي كه 100 درصد در آيپد جديد اعمال ميشه اينا هستند :
1- دوربين جلو براي فيس تايم ( دوربين پشت چون نياز نيست ارائه نخواهد شد )
2- صفحه نمايش رتينا
3- سنسور ژيروسكوپ
اين ها رو مطمئن هستم ! به نظر من اين موارد ارزش صبر كردن هم داره :13: بالاخره هر كس نظري داره :46:
موفق باشيد
این سه تا محتمل ترین تغییرات آیپد هستن ... به نظر من اگه صفحه Retina تنها تغییر هم باشه باز هم 100 درصد ارزش صبر کردن داره، ولی فیس تایم هم به احتمال خیلی خیلی زیاد اضافه میشه. دوربین پشت رو من هم شخصا بعید میدونم.
تغییرات دیگه ای هم ممکنه اعمال بشه، مثلا تکنولوژی جدید صفحه نمایش (AMOLED) ، یا تغییر شکل ظاهری (با ثابت نگه داشتن سایز) و خب همیشه یکی دو تا سورپرایز هم خواهیم داشت :31:
سلام دوستان
مشخص هست که مدل جديد کي معرفي ميشه؟
و اينکه چه مدت بعد از معرفي وارد بازار آمريکا ميشه؟
ممنون:20:
آیپد اول ژانویه معرفی شد و مارچ/آوریل به بازار آمریکا اومد... البته همیشه اولین محصولات (آیپد اول، آیفون اول، ...) چند ماه زودتر از عرضه معرفی میشن تا قبل از اینکه اطلاعات در FCC و ... لو بره خود اپل معرفیشون کرده باشه.
شما روی همون مارچ/آوریل 2011 برای معرفی و عرضه حساب باز کنید، حالا اگه احیانا زودتر معرفی شد هم که چه بهتر :31:
malaki_mall
03-12-2010, 07:28
روی ipad آفیس یا چیزی مشابه اون نصب میشه؟
روی ipad آفیس یا چیزی مشابه اون نصب میشه؟
بله سری برنامه های iWork چنین امکانی را دارند. این سری برنامه که مخصوص آیپد طراحی شده امکان ساخت فایلهای مولتی مدیا ی مختلف و همچنین مشابه برنامه Office هستند که میتوانید فایلها را در برنامه های این سری ساخته و با فرمتهای doc xls ppt و... ذخیره میشوند. اطلاعات بیشتر... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنین میتوانید برنامه quickoffice را هم استفاده کنید که البته مخصوص آیفون است و روی آیپد هم قابل اجرا است.
MoHaMaD ZaNd
06-12-2010, 13:53
از دوستان کسی از قیمت انواع آیپد خبر دارن یا نه ؟!!؟؟!
از دوستان کسی از قیمت انواع آیپد خبر دارن یا نه ؟!!؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه، 2 تا سوال داشتم:
ios 4 زبان عربی(فارسی) رو داره؟
iwork توی ipad مثل تو مک فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
با تشکر
سلام به همه، 2 تا سوال داشتم:
ios 4 زبان عربی(فارسی) رو داره؟
iwork توی ipad مثل تو مک فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
با تشکر
4.2.1 روی آیپد کیبورد عربی داره که این کیبورد گ چ پ ژ هم داره
iwork فارسی رو ساپورت میکند.
koroshfe
10-12-2010, 16:39
به نظرتون این کنفرانس بعدی آیپد جدید رو معرفی می کنند؟
اگر که این کار رو بکنن خیلی سالار مردین.:46:
mohsenfhm
13-12-2010, 15:20
طبق گزارش شرکت های سازنده قطعات آی پد اعلام شد که آی پد دارای ۲ دوربین هست که یکی در جلو و دیگری در عقب
جالب تر از همه اینه که اسلات کارت حافظه SD رو هم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما نظر خودم
این ها هم شایعست به ۲ دلیل :
۱ ) دوربین جهت عکاسی برای آیپد بیهوده خواهد بود
۲ ) اپل هیچ گاه کاری نمیکنه تا کارت اس دی مستقیم به آیپد متصل بشه چون عملا محصول Camera Kit بدون استفاده میشه و رو دست اپل میمونه:31::31:
منبع : -----------
mojtaba_14
13-12-2010, 16:25
و اما نظر خودم
این ها هم شایعست به ۲ دلیل :
۱ ) دوربین جهت عکاسی برای آیپد بیهوده خواهد بود
۲ ) اپل هیچ گاه کاری نمیکنه تا کارت اس دی مستقیم به آیپد متصل بشه چون عملا محصول Camera Kit بدون استفاده میشه و رو دست اپل میمونه:31::31:
منبع : -----------
....فک کن یه وسیله 10 اینچیو بگیری طرف یکی ازش عکس بگیری!!:31:
Mohammad
13-12-2010, 18:06
گمانه زنی ها پیرامون محصولات آینده اپل همیشه بسیار ! اما چیزی که مسلم هست اینکه اپل بهترین انتخاب رو خواهد داشت !
به شخصه بعید می دونم دوربین دوم ( پشت ) در کار باشه مگر اینکه کارایی خاصی براش در نظر بگیرن بجز عکس !
گمانه زنی ها پیرامون محصولات آینده اپل همیشه بسیار ! اما چیزی که مسلم هست اینکه اپل بهترین انتخاب رو خواهد داشت !
به شخصه بعید می دونم دوربین دوم ( پشت ) در کار باشه مگر اینکه کارایی خاصی براش در نظر بگیرن بجز عکس !
با حرفتون موافقم. در ضمن گذاشتن دوربین عکاسی بر روی یک تبلت(!!!) واقعا کار عجیبیه. مثل این میمونه که روی لپ تاپ دوربین عکاسی گذاشت به هرحال آیپد هم یک جور کامپیوتر شخصی (Tablet PC) است.
GiggleClub
13-12-2010, 21:38
در مورد آیپد بعدی نظرمن:
۱- چیزایی که حتما میبینیم:
-ژایروسکوپ حتما داره
-دوربین جلو برای facetime حتما داره
۲- چیزایی که احتمالا میبینیم:
-سبکتر و نازکتر
-باتری بهتر
-یا رم ریدر و یا یه میکرو usb
-اسپیکر قوی تر
۳- چیزایی که نمبینیم:
-صفحه بهتری وجود نخواهد داشت حداقل رزولشن تغییری نمیکنه؛ خیالتون راحت
-دوربین پشت خیلی خیلی بعیده داشته باشه
-سایزی غیر از اینی که هست اصلا فکرشو نکنید
mohsenfhm
13-12-2010, 21:48
در مورد آیپد بعدی نظرمن:
۱- چیزایی که حتما میبینیم:
-ژایروسکوپ حتما داره
-دوربین جلو برای facetime حتما داره
۲- چیزایی که احتمالا میبینیم:
-سبکتر و نازکتر
-باتری بهتر
-یا رم ریدر و یا یه میکرو usb
-اسپیکر قوی تر
۳- چیزایی که نمبینیم:
-صفحه بهتری وجود نخواهد داشت حداقل رزولشن تغییری نمیکنه؛ خیالتون راحت
-دوربین پشت خیلی خیلی بعیده داشته باشه
-سایزی غیر از اینی که هست اصلا فکرشو نکنید
كاملا موافقم ! بايد به ليست شما صفحه نمايش رتينا هم اضافه بشه :11:
CATALONIA
15-12-2010, 16:20
سلام دوستان ...
من به تازگي يه iPad 32 Gb خريدم ...
ميخوام بدونم چطوري ميشه كتاب الكتريكي بريزم ؟
چطوري ميشه برنامه بريزم ؟
براي برنامه ريختن بايد چيكار كنم ؟
حتما بايد بدم دستگاه رو برام ه ك كنن ؟
كجا ه ك ميكنن ؟
ممنون :دي
mohsenfhm
15-12-2010, 17:04
خودتون مي تونيد براحتي جيل كنيد و هر برنامه اي خواستيد بريزيد
همه ي آموزشهاي لازم هست
جيلبركش با جيلبريك آيفون فرقي نداره
koroshfe
15-12-2010, 18:49
دوستان سلام.
اما من فکر نکنم آیپد بعدی تو همین چیزا خلاصه بشه.آخه اپل همیشه یه سوپرایز هایی داره.همیهش غافل گیر می کنه.
ایندفعه هم مثل همیشه.اگه منظورتون بدون اون سوپرایز هاست خوب بله می تونیم از اینا نام ببریم.:31:
*hamedkhatar*
15-12-2010, 18:50
سلام دوستان ...
من به تازگي يه iPad 32 Gb خريدم ...
ميخوام بدونم چطوري ميشه كتاب الكتريكي بريزم ؟
چطوري ميشه برنامه بريزم ؟
براي برنامه ريختن بايد چيكار كنم ؟
حتما بايد بدم دستگاه رو برام ه ك كنن ؟
كجا ه ك ميكنن ؟
ممنون :دي
اولین نکته که باید هواستون باشه اینه که همه کارهاش رو خودتون باید انجام بدید
چون فقط با یک سیستم و با یک iTunes میشه روی آیپد چیز بریزی و اگه اون آیپد رو وصل کنی به یه سیستم دیگه با یه iTunes دیگه همه اطلاعات شما پاک خواهد شد
اول از همه IOS 4.2 رو دانلود کنید و روی اون نصب کنید و بعد اون جیلبریک کنید
که آموزشهاش هست
وقتی جیلبریک رو یادگرفتید کم کم همه نکته هاش رو یاد میگیرید
اینجا آموزش هست ولی به این آدرس هم یه سر بزنید بد نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی آدرس دش دوم رو بردارید
قسمت آیپد همه آموزش هاش هست
در مورد کتاب الکترونیکی هم وقتی جیلبریک کردید نرم افزار iBook رو نصب میکنید و از طریق iTunes میتونید کتابهای آیپد که با فرمت epub هستند رو نصب کنید
یا اگه میخواید از فرمت PDF استفاده کنید باید برنامه خاص خودش رو نصب کنید که چند تا هستند اگه خواستید بگید اسماشون رو بگم
koroshfe
15-12-2010, 19:01
جناب کاتالونیا یه سوال از شما:آیپدتون تری جی هست یا نه؟
fery_lion
15-12-2010, 21:05
با این میشه هر فایلی رو ایپد کپی کرد؟!!
CATALONIA
15-12-2010, 22:34
جناب کاتالونیا یه سوال از شما:آیپدتون تری جی هست یا نه؟
اتفاقا خواستم بپرسم چطوري ميشه اينو تشخيص داد ؟
*hamedkhatar*
15-12-2010, 22:47
اتفاقا خواستم بپرسم چطوري ميشه اينو تشخيص داد ؟
این آیپد 3G
و این هم تفاوتشون
اونی که اون مشکیه رو بالاش داره 3G هست
CATALONIA
16-12-2010, 14:06
این آیپد 3G
و این هم تفاوتشون
اونی که اون مشکیه رو بالاش داره 3G هست
ممنون !
نه .
3G نيست ...
فرقش چيه ؟
+
براي كتاب ها من شنيده بودم بعضي از كتاب ها رو ميتونه بخونه ! واقعيته ؟
*hamedkhatar*
16-12-2010, 14:25
ممنون !
نه .
3G نيست ...
فرقش چيه ؟
+
براي كتاب ها من شنيده بودم بعضي از كتاب ها رو ميتونه بخونه ! واقعيته ؟
3G سیمکارت میخوره GPS داره
همین
که سیمکارتش برای استفاده از اینترنت و SMS دادن هست و ...
در مورد کتاب هم شاید منظورشون کتابهای صوتی بوده باشه
یا شاید هم نرم افزاری باشه که متن رو تلفظ گنه که من ندیدم
کتابهایی هم هست که به صورت نرم افزاری هستند که خوب اونها رو بله خودش براتون میخونه
البته همه اینها مربوط به زبان انگلیسی هست
CATALONIA
16-12-2010, 17:09
من ورژن دستگام 3.2.2 هست ..
چطوري بايد جيل بريك كنم ؟
+
من اينترنت وايرلس ندارم .. چطوري وصل شم اينترنت .. ميشه با كامپيوتر share كرد ؟ ( ADSL )
ممنون
GiggleClub
16-12-2010, 17:20
+
من اينترنت وايرلس ندارم .. چطوري وصل شم اينترنت .. ميشه با كامپيوتر share كرد ؟ ( ADSL )
ممنون
با برنامه limera1n باید جیلبریک کنید
limera1in.com
باید اینترنت وایرلس داشته باشید راه دیگه ای نداره. یه نوتبوک از کسی بگیرید و اینترنتشو رو وایرلس share کنید
*hamedkhatar*
16-12-2010, 20:20
+
ممنون
همونطور که دوستمون گفتند بدون وایرلس نمیشه کاری کرد
پیشنهاد میکنم یک مودم وایرلس حتما بخرید چون اگه این کار رو نکنید از خیلی چیزهای آیپد محروم خواهید بود چون خیلی از برنامه های آیپد به اینترنت احتیاج داره
این همه خرج کردید یه مودم هم روش
CATALONIA
16-12-2010, 21:13
ممنون از دوستان
فقط اگه ممكنه ميشه بگيد چطوري ميشه فايل شامل موزيك و عكس و ... روي iPad ريخت ؟ ( بدون اين كه هك باشه )
فك كنم از طريق iTunes باشه ولي اگه ميشه دقيق بگيد بايد چيكار كنم ...
+
iPad ويدئو با چه فرمتي ميخونه ؟
*hamedkhatar*
16-12-2010, 23:19
ممنون از دوستان
فقط اگه ممكنه ميشه بگيد چطوري ميشه فايل شامل موزيك و عكس و ... روي iPad ريخت ؟ ( بدون اين كه هك باشه )
فك كنم از طريق iTunes باشه ولي اگه ميشه دقيق بگيد بايد چيكار كنم ...
+
شما وقتی iTunes رو اجرا میکنید قبل از اینکه آیپد رو به سیستم وصل کنید هر چه که میخواهید درون آیتیونز درگ کنید
توی ستون سمت چپ نوشته Music و Movie و ...
داخل اونجا بشید و هر چی که میخواهید درگ اند دراپ بکنید
بهتر است یک اکانت هم در iTunes بسازید که باید از چیز پی ان استفاده کنید چون تحریمیم
وقتی این کارها رو انجام دادید آیپد رو به سیستم وصل کنید تا اطلاعات Sync شود
در مورد فرمت ویدیویی هم فرمت MP4 و MOV را ساپورت میکنند
اگه ریختید و ارور داد یعنی اینکه سایز فیلمتون با آیپد سازگار نیست
برای تبدیل فایلهاتون هم میتونید از برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate 6 استفاده کنید
موفق باشید
Mohammad
17-12-2010, 11:29
همچنین می تونید از برنامه VLC که بصورت مجانی هم هست استفاده کنید که اکثر فرمت ها رو بدون مشکل ساپورت می کنه . البته این در مراحل بعدی کارتون قرار می گیره .
CATALONIA
20-12-2010, 22:15
سلام
دوستان من iPad ورژن 3.2.2 دارم وقتي خواستم جيل بريك كنم همون ابتداي كار كه به كامپيوتر وصل كردم ديگه خود iPad هنگ كرد و وقتي به كامپيوتر وصل ميكنيم پيغام ميده .
الان روي صفحه ي iPad فقط عكس يو اس بي و آيتونز رو نشون ميده و هيچ كاريش نميشه كرد .. ( البته ميشه خاموشش كرد )
حالا چيكار بايد بكنم ؟
ممنون
+
ويرايش :
با برنامه tiny umbrella درست شد ...
mehdi_47
23-12-2010, 23:06
سلام
من یه چند تا سوال برام پیش اومده.آیپد رو باید مثل آیفون ه ک کرد ؟ و اگر آره مراحلش سخته ؟ و آخرین سوال اینکه اصلا ارزش داره آدم یک میلیون بده براش ( کاربرد هم بیشتر برای بازی و موزیک و فیلم دیدن + زنگ زدن و مسیج بازی :31: ؟) ممنون میشم دوستان کامل راهنمایی کنند
mohsenfhm
23-12-2010, 23:23
سلام
من یه چند تا سوال برام پیش اومده.آیپد رو باید مثل آیفون ه ک کرد ؟و اگر آره مراحلش سخته ؟
بله ولي خيلي راحته :11:
و آخرین سوال اینکه اصلا ارزش داره آدم یک میلیون بده براش ( کاربرد هم بیشتر برای بازی و موزیک و فیلم دیدن + زنگ زدن و مسیج بازی :31: ؟) ممنون میشم دوستان کامل راهنمایی کنند
همه ي اين كارهايي كه گفتيد ميشه انجام داد ولي تماس رو خير نميشه كاري كرد
من كه هيچ وقت حاضر نيستم يك تبلت رو بگيرم كنار گوشم باهاش مكالمه داشته باشم :31: اصلا با عقل جور در نمياد :31:
Mohammad
24-12-2010, 00:20
4.2.1 روی آیپد کیبورد عربی داره که این کیبورد گ چ پ ژ هم داره
iwork فارسی رو ساپورت میکند.
پیام جان ، این حروف گ چ پ ژ کجاست ؟ یا اصلا نیست یا من نمی تونم پیداش کنم !
*hamedkhatar*
24-12-2010, 01:09
پیام جان ، این حروف گ چ پ ژ کجاست ؟ یا اصلا نیست یا من نمی تونم پیداش کنم !
شما روی کیبورد مثلا روی دکمه ب انگشتت رو نگه دار میبینی که پ رو هم باز میکنه
بقیش رو هم خودت پیدا میکنی :46:
Mohammad
24-12-2010, 01:37
ممنون . این راه به ذهنم نرسیده بود .
اضافه کنم برای حرف پ ، حرف ب
برای حرف چ ، حرف ج
برای حرف ژ ، حرف ز
و برای حرف گ ، حرف ک هست .
koroshfe
27-12-2010, 14:25
سلام.
دوستان می خواستم بپرسم آیا برنامه ای هست که با اسکن اثر انگشت صاحب دستگاه قفلش باز بشه؟
با تشکر
mohsenfhm
27-12-2010, 14:29
سلام.
دوستان می خواستم بپرسم آیا برنامه ای هست که با اسکن اثر انگشت صاحب دستگاه قفلش باز بشه؟
با تشکر
سلام
هست ولی همش فیک هست و درست کار نمیکنه
koroshfe
27-12-2010, 15:04
سلام
هست ولی همش فیک هست و درست کار نمیکنه
بله،بنده خودم هم یه چند تایی دانلود کردم که همشون فیک بودن.یعنی اینجوری کار می کردند که باید برای مثال خط اسکن 3 بار بالا و پایین بره بعد قفلش باز می شد.یعنی خودت تعداد خط اسکن رو تعیین می کردی.دیگران هم فکر می کردند واقعا داره اسکن می شه.
سوالم این بود که اگه یه دونه واقعیش هست معرفی کنین که شما هم گفتین نیست.
سوال بعدی این که آیا کسی از دوستان خبری از کنفرانس بعدی اپل داره؟و آیا ممکنه که تو این کنفرانس آیپد جدیده رو معرفی کنن؟شما چطور از کنفرانس بعدی اپل خبردار می شین؟
با تشکر
mohsenfhm
27-12-2010, 15:16
بله،بنده خودم هم یه چند تایی دانلود کردم که همشون فیک بودن.یعنی اینجوری کار می کردند که باید برای مثال خط اسکن 3 بار بالا و پایین بره بعد قفلش باز می شد.یعنی خودت تعداد خط اسکن رو تعیین می کردی.دیگران هم فکر می کردند واقعا داره اسکن می شه.
سوالم این بود که اگه یه دونه واقعیش هست معرفی کنین که شما هم گفتین نیست.
سوال بعدی این که آیا کسی از دوستان خبری از کنفرانس بعدی اپل داره؟و آیا ممکنه که تو این کنفرانس آیپد جدیده رو معرفی کنن؟شما چطور از کنفرانس بعدی اپل خبردار می شین؟
با تشکر
آیپد یا آیفون سنسوری برای این کار ندارند !
کنفرانس بعدی احتمالا تو ژانویه هست و مسلما در مورد آی پد خواهد بود
همه از خود سایت اپل از زمان کنفرانس ها با خبر میشن
koroshfe
27-12-2010, 17:15
آیپد یا آیفون سنسوری برای این کار ندارند !
کنفرانس بعدی احتمالا تو ژانویه هست و مسلما در مورد آی پد خواهد بود
همه از خود سایت اپل از زمان کنفرانس ها با خبر میشن
البته باید این رو هم اضافه کنیم که سایت نارنجی هم هست اما یه کوچولو فعالیتش کمتر از قبلناست.
راستی مگه سنسور می خواد؟همین که تاچ هستش برای برنامه نویس ها کافیه دیگه.مگه نیست؟اگه چیزی لازم باشه خود برنامه ی مورد نظر باید برای خودش فراهم کنه.چون این گونه برنامه ها مخصوص شرکت نیستند که کمپانی براشون سنسور قرار بده.البته این نظر شخصی خودمه.
هر کسی نظری داره دیگه.:31:
آیپد برای من بهترین محصول اپل بود.یعنی باهاش بیشترین حال رو کردم.یه چند ماه پیش بود که از چنگم در آوردنش:31:منم داشتم یکی دیگه می خریدم که دیدم زمزمه هایی از مدل جدید به گوش می رسید.گوشم تیز شد و منتظر موندم تا ...
راستی مگه سنسور می خواد؟همین که تاچ هستش برای برنامه نویس ها کافیه دیگه.مگه نیست؟اگه چیزی لازم باشه خود برنامه ی مورد نظر باید برای خودش فراهم کنه.چون این گونه برنامه ها مخصوص شرکت نیستند که کمپانی براشون سنسور قرار بده.البته این نظر شخصی خودمه.
خیر کافی نیست و با یک صفحه تاچ نمیشه اثر انگشت رو اسکن کرد ... اصلا صفحه های تاچ اون Precision مورد نیاز برای اسکن اثر انگشت رو ندارن.
koroshfe
27-12-2010, 17:32
در این حد تخصصیه؟:18:
یعنی هیچ کدوم از کار هایی که می کنیم رو نمی شه save کرد؟
منظورم با تاچ هستش.
Mehrdad092000
27-12-2010, 21:00
در این حد تخصصیه؟:18:
یعنی هیچ کدوم از کار هایی که می کنیم رو نمی شه save کرد؟
منظورم با تاچ هستش.
چکاریو Saveکنید ?
koroshfe
28-12-2010, 08:17
کلا برای مثال یه کاری که با تاچ می کنیم رو.
من شنیدم بودم می شه این کارو کرد.
mohsenfhm
28-12-2010, 09:33
کلا برای مثال یه کاری که با تاچ می کنیم رو.
من شنیدم بودم می شه این کارو کرد.
متوجه منظورتون نشدم :13:
koroshfe
28-12-2010, 10:04
یکی از دوستان می گفت:برای مثال اگه انگشتتونو روی یه برنامه ببرید و فشار بدید،می شه این حرکتو save کرد.دقیقا جمله ی خودشه و منم یشتر از این نمی تونم ازش برداشت کنم.
mohsenfhm
28-12-2010, 10:40
یکی از دوستان می گفت:برای مثال اگه انگشتتونو روی یه برنامه ببرید و فشار بدید،می شه این حرکتو save کرد.دقیقا جمله ی خودشه و منم یشتر از این نمی تونم ازش برداشت کنم.
:13::13::13::13::13:
به فرض اين حركت save بشه در عمل كاربردي نداره :13:
Mehrdad092000
28-12-2010, 21:08
منظورشو احتمالا بد برداشت کردی
koroshfe
29-12-2010, 12:51
به فرض اين حركت save بشه در عمل كاربردي نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقاً
منظورشو احتمالا بد برداشت کردی
شاید
دوست عزیز فرمودین که کنفرانس بعدی تو ژانویه خواهد بود.آیا از روز دقیقش اطلاعی دارین؟
با تشکر
koroshfe
30-12-2010, 09:58
ویدیو های آیپد رو که رو سایت اپل ه(آیپد-گالری-تی وی اددز)حالا یا آیپد یا هر چیز دیگه ای رو چجوری می تونیم ببینیم؟
با تشکر
motorola_g10
31-12-2010, 02:40
بچها سلام
ایپد ام میخوام بفروشم
کسی اگر میخواد پی ام
hossain_msy@yahoo.com
16 G WIFI
koroshfe
01-01-2011, 21:59
این طور پست ها مطابق قانون اند؟
joeguitar1
01-01-2011, 23:01
منظور از این پیغام 0xe8008001 چیست؟!
هر چی سعی می کنم برنامه ایی روی آپدم install کنم این پیغام رو به من می ده!
Mohammad
01-01-2011, 23:26
اگه مشکلی با انگلیسی ندارید می تونید این لینک ها رو ببینید که بطور کامل به این مشکل پرداختن :
منظور از این پیغام 0xe8008001 چیست؟!
هر چی سعی می کنم برنامه ایی روی آپدم install کنم این پیغام رو به من می ده!
appsync را از سیدیا نصب کنید. اگر نصب کردید و این ارور رو میده گوشی رو روشن خاموش کنید درست میشه
koroshfe
04-01-2011, 11:30
appsync را از سیدیا نصب کنید. اگر نصب کردید و این ارور رو میده گوشی رو روشن خاموش کنید درست میشه
گوشی؟:18:
قضیه چیه؟
این چه اروریه؟
Mehrdad092000
04-01-2011, 17:42
گوشی؟:18:
قضیه چیه؟
این چه اروریه؟
منظورش همون ipad بود
farshadtizhoosh
10-01-2011, 18:53
با سلام
گارانتي ipad بدرد ميخوره يا نه؟
منظورم اينه كه من يكي از آشناهامون امريكاست و ميتونه برام ipad بياره
140 هزار تومنم تفاوتشه با ايران
ميخاستم بدونم از اونجا بي گارانتي و 140 هزار ارزونتر بگم برام بياره يا از اينجا گارانتي دار و 140 هزار گرونتر بگيرم؟
ممنون ميشم اگه سرع جواب بدين
Mehrdad092000
10-01-2011, 20:11
با سلام
گارانتي ipad بدرد ميخوره يا نه؟
منظورم اينه كه من يكي از آشناهامون امريكاست و ميتونه برام ipad بياره
140 هزار تومنم تفاوتشه با ايران
ميخاستم بدونم از اونجا بي گارانتي و 140 هزار ارزونتر بگم برام بياره يا از اينجا گارانتي دار و 140 هزار گرونتر بگيرم؟
ممنون ميشم اگه سرع جواب بدين
نه بابا به چه درد
بگو بیاره واست
fardis_7
12-01-2011, 18:07
سلام.
دورستان هیچ خبری نیست؟:41:از کنفرانس و ...
ما که مردیم:31:از بی خبری.کنفرانس آیفون رو خیلی زودتر اعلام کردند.اگه تو ژانویه است پس نباید تا الان اعلام می کردند؟
(مبعلی:کاش که اپل و آیپد اسپانسر بودن.:31:)
با تشکر از همگی
koroshfe
13-01-2011, 22:55
سلام.
دورستان هیچ خبری نیست؟:41:از کنفرانس و ...
ما که مردیم:31:از بی خبری.کنفرانس آیفون رو خیلی زودتر اعلام کردند.اگه تو ژانویه است پس نباید تا الان اعلام می کردند؟
(مبعلی:کاش که اپل و آیپد اسپانسر بودن.:31:)
با تشکر از همگی
دوستان سوال منم هست.ممنون:46:
سلام دوستان
ببخشید اینجا این سوال رو می پرسم چون جای دیگه ای واسه این موضوع پیدا نکردم
آیا Tablet ی مشابه Ipad هست که بشه فایلهای PDF رو خوند؟
(داشتن امکانات زباد مثل Ipad مهم نیست فقط صفحش بزرگ باشه که بشه خوند و قیمتش هم کمتر از Ipad باشه)
yas_6969
17-01-2011, 18:11
بله گلکسی سامسونگ هست
سلام دوستان
ببخشید اینجا این سوال رو می پرسم چون جای دیگه ای واسه این موضوع پیدا نکردم
آیا Tablet ی مشابه Ipad هست که بشه فایلهای PDF رو خوند؟
(داشتن امکانات زباد مثل Ipad مهم نیست فقط صفحش بزرگ باشه که بشه خوند و قیمتش هم کمتر از Ipad باشه)
Samsung Galaxy Tab
که در واقع موبایلی با صفحه بزرگتر است.
Galaxy Tab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب اول اینکه به شدت قصد خرید تبلت دارم و الان هم در حال حاضر آیپد بی رقیبه ولی به نظرتون ارزش داره تا صبر کرد تا موتورولا زوم یا همین آیپد 2 بیاد
مشخصات آیپد2 هم که فضاییه
چند تا سوال:
بازی و برنامه به اون اندازه که برای آیفون هست برای آیپد هست؟؟؟
گرافیک بازی ها در حد آیفون4 هست؟؟؟
تنها راه ارتباطی با دستگاه itune هست و مثلا هیچ راه دیگه ای مثل pc suite نیست؟؟ ( از آیتون بدم نمیاد نمیدونم چرا:دی)
رزولشنش برای دیدن فیلم که همگی 16:9 هستن مشکلی ایحاد نمیکنه؟؟؟
زیاد مهم نیست ولی فول اچ دی پخش میکنه؟؟؟
اگه مورد دیگه ای هم خود دوستان میدونن بگن ممنون میشم
راستی دنبال جوابام تو تاپیک گشتم ولی...
amirlovely
19-01-2011, 00:05
کنفرانس ایپد که میاد سال قبل 27 ژانویه بود
scorpion818
19-01-2011, 00:57
خب اول اینکه به شدت قصد خرید تبلت دارم و الان هم در حال حاضر آیپد بی رقیبه ولی به نظرتون ارزش داره تا صبر کرد تا موتورولا زوم یا همین آیپد 2 بیاد
مشخصات آیپد2 هم که فضاییه
چند تا سوال:
بازی و برنامه به اون اندازه که برای آیفون هست برای آیپد هست؟؟؟
گرافیک بازی ها در حد آیفون4 هست؟؟؟
تنها راه ارتباطی با دستگاه itune هست و مثلا هیچ راه دیگه ای مثل pc suite نیست؟؟ ( از آیتون بدم نمیاد نمیدونم چرا:دی)
رزولشنش برای دیدن فیلم که همگی 16:9 هستن مشکلی ایحاد نمیکنه؟؟؟
زیاد مهم نیست ولی فول اچ دی پخش میکنه؟؟؟
اگه مورد دیگه ای هم خود دوستان میدونن بگن ممنون میشم
راستی دنبال جوابام تو تاپیک گشتم ولی...
اگه می خواهید همین یکی دو ماه آینده خرید کنید آی پد بهترین انتخابه در غیر این صورت صبر کنید تا هم آی پد 2 معرفی بشه و هم زوم به بازار بیاد. البته در حال حاضر من زوم رو ترجیح می دم اون هم به خاطر سیستم عاملش. تا اونجایی که اطلاع دارم تمامی بازی های آیفون روی آی پد قابل اجرا هستند که البته بعضی هاشون ورژن آی پد هم دارن. از نظر گرافیم هم که آی پد بسیار عالیه. و برای نمایش فیلم هم مشکلی نداره اما فول اچ دی 1080 و حتی 720p رو نمی تونه پخش کنه.
koroshfe
25-01-2011, 14:23
25 ژانویه هستش.:41:
هیچکس هیچ خبری نداره؟من دارم دق می کنم.
راستی 10 بیلیون دانلود آیتونز مبارک.
یه چیز دیگه هم این که با اومدن صفحه نمایش رتینا بر روی آیپد 2 فیلمای اچ دی مشکلی که ندارن.دارن؟
koroshfe
25-01-2011, 15:31
راهی هست که بشه بازی های بزرگ رو روی آیپد اجرا کرد؟؟؟
Mohammad
25-01-2011, 16:12
یعنی چی ؟! متوجه نشدم !
فعلا داغ ترین بحث صفحه نمایش iPad2 هست که هنوزم معلوم نیست اون صفحه با اون رزیلوشن واسه iPad2 باشه یا iPad3 !
mohsenfhm
25-01-2011, 16:22
25 ژانویه هستش.:41:
هیچکس هیچ خبری نداره؟من دارم دق می کنم.
راستی 10 بیلیون دانلود آیتونز مبارک.
یه چیز دیگه هم این که با اومدن صفحه نمایش رتینا بر روی آیپد 2 فیلمای اچ دی مشکلی که ندارن.دارن؟
يك سري گمانه زني ها شده كه در 9 فوريه آيپد 2 معرفي بشه ولي نميشه بهش اطمينان كرد :13:
ahwaz_k750
25-01-2011, 20:04
دوستان من به خاطر کارم نیاز به یک تبلت دارم اما می خواستم بودنم که برروی آیپدنرم افزارهای مهندسی قابل نصب هست و یا فایل های پی دی اف را میشه با این تبلت دید؟
mohsenfhm
25-01-2011, 20:57
دوستان من به خاطر کارم نیاز به یک تبلت دارم اما می خواستم بودنم که برروی آیپدنرم افزارهای مهندسی قابل نصب هست و یا فایل های پی دی اف را میشه با این تبلت دید؟
پي دي اف براحتي اجرا ميشه ! نرم افزار مد نظرتون چيه ؟؟ بگيد تا بهتر كمكتون كنيم :11:
ahwaz_k750
25-01-2011, 21:52
نرم افزار اتوکد/ ETABS/SAP
ahwaz_k750
25-01-2011, 21:57
آیا میشه برروی آیپد ویندوز7 نصب کرد؟
آیپدپورت USP دارد؟
Mohammad
26-01-2011, 02:15
پس باید عمرانی باشید !
از این نرم افزار ها فقط اتوکد هست که سیستم بسیار جالبی هم داره و هم قابلیت نمایش و هم قابلیت ادیت البته نه چندان گسترده !
البته اینم اضافه کنم که چند تا نرم افزار تحلیل و آنالیز سه بعدی هم دیدم که البته قیمت های بالایی داشتن و اینکه چقدر کارا باشن نمی دونم !
این لیست برنامه هایی است که برای مهندسین عمران کاربرد زیادی دارد ، لینک زیر رو مطالعه کنید :
koroshfe
27-01-2011, 13:14
منظورم همین بازی هایی هست که عرضه می شه دیگه.
توی آیتونز نه برای مثال COD یا GOW و هر چیز دیگه ای.
چرا هکرا نمی تونن فرمتشونو تغییر بدن؟
بعد یه چیز دیگه:مگه 9 فوریه اپل کنفرانس داره؟
با تشکر
سلام
نصفه تاپیک رو خوندم جواب خیلی از سوالاتم توش بود ولی جواب این سوالم رو نگرفتم :
با iPad wifi+3g میشه سیم کارت های معمولی رو وصل کرد بهش و به اینترنت متصل شد ؟ (منظورم دقیقا مثه لپتاپ هایی هستش که سیم کارت میخوره و میرن تو نت)
mohsenfhm
30-01-2011, 07:13
سلام
نصفه تاپیک رو خوندم جواب خیلی از سوالاتم توش بود ولی جواب این سوالم رو نگرفتم :
با iPad wifi+3g میشه سیم کارت های معمولی رو وصل کرد بهش و به اینترنت متصل شد ؟ (منظورم دقیقا مثه لپتاپ هایی هستش که سیم کارت میخوره و میرن تو نت)
بله دقيقا همين طور هست :46:
J.Naderiii
30-01-2011, 09:46
سلام
این حقیقت داره که آیپد2 ، mini هم داره؟
Mohammad
30-01-2011, 12:32
فعلا هیچ چیز قطعی نیست و تا زمان کنفرانس هم قطعی نمیشه ! هر چیزی که الان می شنوید شایعه و گمانه زنی هست !
این خاصیت اپل هست که براحتی نمیشه پیش بینیش کرد .
سلام
این حقیقت داره که آیپد2 ، mini هم داره؟
اگر خیلی کنجکاو هستین لینک زیر رو یه نگاهی بندازید : :11:
در این تاپیک عکسهایی از آیپد 2 هم قرار داده شده است.*
03-02-2011, 10:29
آقا آیپد 3g ایرنسل و همراه اولو ساپورت میکنه؟؟؟
yas_6969
03-02-2011, 10:42
ایرانسل و که من کار کردم جواب میده همراه اول هم قطعا باید جواب بده
mohsenfhm
03-02-2011, 12:15
ايرانسل بله :13: همراه اول هم سهيل جان گفتن پس ساپورت ميكنه :11:
koroshfe
03-02-2011, 13:09
خبری از معارفه هست؟
با تشکر
mohsenfhm
03-02-2011, 13:27
خبری از معارفه هست؟
با تشکر
منظورتون کنفرانس هست ؟؟
خیر خبری نیست :11:
عمو استیو مریض ه :41::41::41: باید خوب شه تا بتونه بیاد کنفرانس رو برگزار کنه :41::41:
همه براش ام یجیب بخونید تا خوب شه :13::11:
koroshfe
03-02-2011, 21:12
ما حداکثر تا کی می تونیم برای کنفرانس برنامه ریزی کنیم؟
با تشکر
منظورتون کنفرانس هست ؟؟
خیر خبری نیست :11:
عمو استیو مریض ه :41::41::41: باید خوب شه تا بتونه بیاد کنفرانس رو برگزار کنه :41::41:
همه براش ام یجیب بخونید تا خوب شه :13::11:
اپل کارش تمومه ..... گوگل وارد صحنه شده :31:
yas_6969
03-02-2011, 22:07
طبق اطلاعات سایت Geohot هفته بعد 13 فوریه فریمور 4.3 و Ipad 2 از طرف اپل معرفی خواهد شد.
منبع:
mohsenfhm
04-02-2011, 08:55
اخباری از کنفرانس معرفی iPad2
این روزها اپل در حال برنامه ریزی برای معرفی iPad 2 و سیستم عامل iOS 4.3 میباشد.
ساعاتی قبل اخباری از نیویورک تایمز به دستمان رسید مبنی بر اینکه احتمال ریلیز شدن iOS 4.3 نیز در کنفرانس ۱۳ فوریه وجود دارد.
این اتفاق در حالی خواهد افتاد که تنها ۳ روز از عرضه ی iPhone ورایزن گذشته است.
همچنین مک نوتس نیز گزارش داده است اپل در حال برنامه ریزی برای معرفی iPad 2 درهفته ی بعد میباشد.
اخبار رسیده حاکی از آن است که اپل iOS 4.3 را در حالی عرضه خواهد کرد که امکانات زیادی به آن اضافه شده و از مهمترین آنها میتوان به این نکته اشاره کرد که سیستم عامل جدید ویژگی های اشتراک گذاری شخصی اینترنت را نیز برای iDevice ها به ارمغان می آورد.
منبع: geohot.us
ترجمه: تیم تحریریه مک هلپ
اپل کارش تمومه ..... گوگل وارد صحنه شده :31:
بشین تا اپل کارش تموم شه :31:
به مریضی استیو جابز قرار نیست یه شرکت بخوابه
+
خبر کنفرانس رو خود اپل تایید کرده ؟ بعد خود استیو جابز مجریش هست ؟
mohsenfhm
04-02-2011, 11:06
خبر کنفرانس رو خود اپل تایید کرده ؟ بعد خود استیو جابز مجریش هست ؟
فعلا خير :13: به احتمال زياد بله :11: منتظر خبرهاي بعدي باشيد :46:
mohsenfhm
04-02-2011, 12:59
اين طور كه معلومه در 13 فوريه كنفرانس معرفي آيپد و ريليز شدن ios 4.3 هست :13:
منابع خبري كه اين موضوع رو تاييد كردن رو به افزايش هست و الان redmondpie هم اعلام كرده كه در كمتر از 10 روز ديگه كنفرانس برگزار خواهد شد و اپل در حال آماده كردن مقدماتش هست :11:
اديت :
ادامه ی پوشش خبری کنفرانس
همانطور که قبلا گفته شد معرفی iOS 4.3 و آی پد ۲ در پیش است.
همچنین از طرفی آی فون ورایزن هم آماده شده و در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت، یکی از ویژگی های منحصر بفرد این ورژن از آی فون ویژگی به اشتراک گذاری اختصاصی اینترنت است که در یک زمان میتواند به ۵ ایستگاه سرویس دهی وای-فای تبدیل شود و ۵ لپ تاپ یا ۵ آیپاد تاچ یا هر گجت دیگری از این طریق آنلاین شوند، در اینجا آی فون به عنوان یک آنتن اینترنت عمل میکند، این ویژگی بسیار کارآمد میباشد.
منبع: RedmondPie
ترجمه: تیم تحریریه مک هلپ
koroshfe
10-02-2011, 17:24
اگه کنفرانس توی بهشت(آمریکا) باشه باید روز شمسی رو منهای 11 کنیم.(13 = 11- 24)
24 بهمن می شه یکشنبه.
یعنی کنفرانس آخرای شنبه و اوایل یکشنبه می شه؟
با تشکر از خبر
هیچ کنفرانسی تایید نشده، هیچ سالنی هم رزرو نشده (سالن هایی که رزرو میشه خبرش منتشر میشه!) ، کنفرانس معرفی آیپد جدید هم یک کنفرانس کوچک نیست که دو روز مونده بهش اعلامش کنن ... حداقل از 10 روز تا دو هفته قبل اعلام میشه تا همه خبرگذاری های همه دنیا بتونن خودشون رو برسونن.
3-4 روز دیگه خبری از معرفی آیپد جدید نیست. به دلتون صابون نزنید! :دی
چون تا الان اعلام نشده نزدیک ترین زمان ممکن اواخر فوریه یا اوایل مارچ خواهد بود.
koroshfe
11-02-2011, 11:44
این مشخصاتی که از آیپد 2 منتشر شده درسته؟
یا حتی این عکس ها و ...؟
فکر نکنم ... این کارا از اپل بعیده ! حتما این تولید کننده چینیش خواسته تو نمایشگاه همه رو جذب کنه الکی یه آی پد برا خودش درست کرده ...
حالا 20 روز این ور تر یا اون ور تر چه فرقی به حال ما میکنه ؟ تهش باید آی پد 500 دلاری رو با هزار منت این ور بخریم 800 تومن
koroshfe
13-02-2011, 15:45
13 ام شده و هیچ خبری نیست.
حق با آقای stream بود.
حرفشونم منطقی بود.
یه تعداد از فروشنده ها در انگلیس شروع کردن به پایین آوردن قیمت آیپد، مثلا Orange و T-Mobile قیمت آیپد 3G رو از 199£ به 99£ کاهش دادن.. مثل اینکه در سایر کشورهای اروپایی هم این کار شروع شده.
فعلا مک بوک ها کم شدن، آیپد ها ارزون شدن و iWork دیگه اصلا نیست، منتظر خبرهای داغ باشید :دی
s-a-l-i-m
23-02-2011, 01:01
فکر نکنم ایپد 2 چندان فرقی بکنه اخه هیچی نشده شایعات در مورد ایپد 3 شروع شده و هی ازشحرف می زنند و مثل اینکه بزرگترین تغییرات رو اپل برای ایپد 3 نگه داشته تا رو کنه و مثل اینکه همین توی سال 2011 هم قراره بیاد:31:
فکر نکنم ایپد 2 چندان فرقی بکنه اخه هیچی نشده شایعات در مورد ایپد 3 شروع شده و هی ازشحرف می زنند و مثل اینکه بزرگترین تغییرات رو اپل برای ایپد 3 نگه داشته تا رو کنه و مثل اینکه همین توی سال 2011 هم قراره بیاد:31:
خیلی از خبرگزاری ها هم تایید کردن این قضیه رو (WSJ یا NYT که هیچ وقت شایعه بیخود منتشر نمی کنن) ، باید صبر کنیم و ببینیم.
اکثر شایعه ها فعلا از بهتر نشدن رزولوشن صفحه آیپد (ولی بهتر شدن کیفیت صفحه) ، عدم اضافه کردن SD/USB ، سخت افزار قوی تر (پردازنده Cortex A9 و GPU قوی تر و رم بیشتر) ، اسپیکر قوی تر و دوربین خبر میدن .. من شدیدا منتظر Retina Display بودم که مثل اینکه خبری ازش نیست :دی
ایشالله آیپد 3 (هر موقع که اومد) ، من شخصا آیپد بدون Retina Display نمی خرم! :دی
خیلی از خبرگزاری ها هم تایید کردن این قضیه رو (WSJ یا NYT که هیچ وقت شایعه بیخود منتشر نمی کنن) ، باید صبر کنیم و ببینیم.
اکثر شایعه ها فعلا از بهتر نشدن رزولوشن صفحه آیپد (ولی بهتر شدن کیفیت صفحه) ، عدم اضافه کردن SD/USB ، سخت افزار قوی تر (پردازنده Cortex A9 و GPU قوی تر و رم بیشتر) ، اسپیکر قوی تر و دوربین خبر میدن .. من شدیدا منتظر Retina Display بودم که مثل اینکه خبری ازش نیست :دی
ایشالله آیپد 3 (هر موقع که اومد) ، من شخصا آیپد بدون Retina Display نمی خرم! :دی
آیپد با Retina Display خیلی بعیده. چون هزینه ساخت بسیار بالایی داره و از طرفی اپل کلا موافق بالاتر رفتن قیمت محصولاتش نیست. رزولوشن آیفون 4 ک 960*640 هستش با صفحه 3.5 اینچی حالا همین رو برای صفحه 9.7 اینچی در نظر بگیرین!!! به نظرم امکان نداره که آیپد با صفحه Retina بیاد....
چیزی که من منتظرشم یه پورت جدیده مثل USB یا SD که امیدوارم اضافه بشه. هرچند گفته میشه که احتمالش خیلی کمه!
آیپد با Retina Display خیلی بعیده. چون هزینه ساخت بسیار بالایی داره و از طرفی اپل کلا موافق بالاتر رفتن قیمت محصولاتش نیست. رزولوشن آیفون 4 ک 960*640 هستش با صفحه 3.5 اینچی حالا همین رو برای صفحه 9.7 اینچی در نظر بگیرین!!! به نظرم امکان نداره که آیپد با صفحه Retina بیاد....
چیزی که من منتظرشم یه پورت جدیده مثل USB یا SD که امیدوارم اضافه بشه. هرچند گفته میشه که احتمالش خیلی کمه!
اونقدر که شما فکر کنید هزینه اش بالاتر نمیشه .. با تیراژی که اپل می خواد (شاید 20 میلیون در سال!) تولید کننده ها می تونن با قیمت مناسب در اختیارش قرار بدن... به علاوه لازم نیست حتما همون Pixel Density آیفون 4 رو داشته باشه، رزولوشن قبلی آیپد دو برابر بشه کافیه. وقتی استیو جابز n بار میگه Retina Display استاندارد صفحه های نمایش تا پنج سال دیگه است، مطمئن باشید برای آیپد هم میاد، حالا این نسل یا نسل بعد.
به علاوه همیشه هزینه تولید نسل دوم یک محصول بسیار پایین تر از نسل اول خواهد بود، و این قضیه می تونه کمک به بالا رفتن کیفیت بعضی قطعات (مثل صفحه نمایش) کنه. قیمت آیپد بعدی تحت هیچ شرایطی بالاتر نمیره :دی
SD/USB هم خیلی مفید نیست (استفاده اش اونقدر نیست که بخواد کل مدارهاش رو داخل آیپد قرار بده، همون تبدیل کفایت می کنه!) ، به نظر من HDMI مهمترین پورتیه که می تونه اضافه بشه.
مثل اینکه 2 مارچ تایید شده برای یک کنفرانس اپل .. به احتمال زیاد iPad 2 خواهد بود!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هینت توی این عکس وجود داره، امیدواریم واقعی باشه! :دی
یک سوال
رابطه Apple با Nvidia در حدی هستش که Apple A5 جاش رو به Tegra 2 بده؟
یا این که باید Apple A5 رو کنار PowerVR SGX540 ببینیم؟
اصلا این A5 یه 2 هسته ای هستش؟(بنچمارکی ازش اومده؟مشخصات چی؟)
+
مثل ای که سازنده صفحه نمایش از LG به Samsung تغییر کرده!
یعنی Super Amoled Plus رو خواهیم دیدش یا Super Amoled ؟(اگه خود Super AMOLED باشه که از نظر Dpi از IPS عقب تره!:| )
و هزار تا حدس دیگه که در هر صورت حساب کنیم به نظرم نمی تونه iPad 2 قویترین تبلت باشه
اپدیت:
New Apple A5 processor to be made by TSMC
The rumours have not been corroberated by Apple, Samsung or TSMC.
The A5 processor is expected to be a dual-core ARM Cortex A9-based CPU with claims it will mate up with Imagination Technologies’ SGX543 dual-core graphics processor in the Apple’s next-generation iPhone.
داره جالب میشه: دی
از یه طرف شایعست و از یه طرف SGX543
یک سوال
رابطه Apple با Nvidia در حدی هستش که Apple A5 جاش رو به Tegra 2 بده؟
یا این که باید Apple A5 رو کنار PowerVR SGX540 ببینیم؟
اصلا این A5 یه 2 هسته ای هستش؟(بنچمارکی ازش اومده؟مشخصات چی؟)از پشت پرده ها کسی خبر نداره ولی رابطه اپل و انویدیا خیلی خوب به نظر نمی رسه، به علاوه اینکه اپل سرمایه گذاری های زیادی توی نیمه رساناها کرده ، بعیده از یک محصول آماده (چه انویدیا چه سامسونگ...) استفاده کنه.
از A5 هم خبر رسمی نیومده، ولی شایعه ها همونطور که گفتید مبنی بر Cortex A9 و PowerVR SGX 543 است. (مقدار زیادی از سهام Imagination Technologies هم قبلا توسط اپل خریداری شده، پس منطقیه از GPU هاشون استفاده کنه! اپل رابطه خوبی با Imagination داره)
مثل ای که سازنده صفحه نمایش از LG به Samsung تغییر کرده!
یعنی Super Amoled Plus رو خواهیم دیدش یا Super Amoled ؟(اگه خود Super AMOLED باشه که از نظر Dpi از IPS عقب تره!:| )
OLED توی اون سایز بعیده. احتمالا صفحه های Super PLS سامسونگ باشه (سامسونگ صفحه IPS نمی سازه) . به هر حال اگه قرار باشه پردازنده توسط TSMC ساخته بشه اون قرارداد 7 میلیارد دلاری اپل و سامسونگ باید توی صفحه نمایش خودش رو نشون بده :دی
به هر حال صفحه یا 1024x768 هست (132ppi) یا 2048x1536 (یعنی 264ppi) ... چیز دیگه ای به جز این خیلی بعیده.. هر دو اینها با OLED امکان پذیره فقط محدودیت همون سایز هست که هنوز OLED در اون سایز در حد وسیع نداشتیم.
و هزار تا حدس دیگه که در هر صورت حساب کنیم به نظرم نمی تونه iPad 2 قویترین تبلت باشهاز نظر Spec سخت افزاری هیچ وقت اپل اول نبوده، سخت افزار و نرم افزار با همه که بهترین محصول رو مشخص می کنه که باید ببینیم.
از یه طرف شایعست و از یه طرف SGX543 SGX543 خیلی محتمل تره نسبت به تگرا.
mohsenfhm
23-02-2011, 21:56
آيا آي پد 2 به اين شكل خواهد بود ؟؟؟
PowerVR SGX 543
چه وسوسه انگیز: دی
به شخصه نظرم رو همین A5 و PowerVR SGX 543 هستش (احتمالا هم 100% همینه : دی)
OLED توی اون سایز بعیده. احتمالا صفحه های Super PLS سامسونگ باشه (سامسونگ صفحه IPS نمی سازه) . به هر حال اگه قرار باشه پردازنده توسط TSMC ساخته بشه اون قرارداد 7 میلیارد دلاری اپل و سامسونگ باید توی صفحه نمایش خودش رو نشون بده
Super PLS کثیف: دی
ساخته شده برای رقابت با IPSــه LG و فکر کنم Hitachi : دی
یه توضیحی برای دوستانی که نمیدونن این چیه بدم که هدف از ساخت این PLS نمایش زنده رنگ+زاویه دید بالاست(ولی هنوز رو چیزی تست نشده فکر کنم جز روی این دختره:|)
.
.
پی نوشت:سامی ما رو نگاه کن!به نظرت باور داریم زاویه دید IPS انقدر داغونه؟: دی:|
Ram رو هم سامی میسازه
یهو دیدی Ram 2GB گذاشت روش: دی
از نظر Spec سخت افزاری هیچ وقت اپل اول نبوده، سخت افزار و نرم افزار با همه که بهترین محصول رو مشخص می کنه که باید ببینیم.
چرا دیگه چون iPad اولین بود قویترین هم بود دیگه: دی
از طراحی کلید های Vol+و Vol- میشه فهمید فیکه
خیلی سخته کار کردن باهاشون
mohsenfhm
24-02-2011, 08:11
سالن اين كنفرانس در سانفرانسيسكو در حال رنگ آميزي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
schmenantalem
26-02-2011, 14:32
سلام دوستان
آیا خرید آیپد 3G از آمریکا با توجه به اینکه قیمت پایین تری دارد ارزشش را دارد، منظورم این هست که برای فعالسازی در ایران مشکلی پیش نمی آید؟
سیستمی که در آن ور آب خریده می شود از نظر سازگاری با سیم کارتهای مختلف مشکلی ندارد؟ می شود از gprs ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرد؟
zerolight
26-02-2011, 18:48
کاور زنده کنفرانس معرفی ایپد در
mohsenfhm
26-02-2011, 19:40
سلام دوستان
آیا خرید آیپد 3G از آمریکا با توجه به اینکه قیمت پایین تری دارد ارزشش را دارد، منظورم این هست که برای فعالسازی در ایران مشکلی پیش نمی آید؟
سیستمی که در آن ور آب خریده می شود از نظر سازگاری با سیم کارتهای مختلف مشکلی ندارد؟ می شود از gprs ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرد؟
آيپد لاك و آنلاك نداره :13::13:
با خيال راحت از هر جا دوست داريد خريد كنيد :11:
هم با همراه اول جواب ميده هم با ايرانسل :46:
mohsenfhm
26-02-2011, 22:13
به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی مکرامورس، به احتمال فراوان شرکت اپل در کنفرانس «مدیا اونت» خود که در هفته پیشرو برگزار خواهد کرد ضمن معرفی نسل دوم تبلت آیپد، یک پیشنمایش از نسخه پنجم سیستم عامل خود را به نمایش خواهد گذاشت.
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برخی گزارشها حاکی از آن است که علیرغم اخبار قبلی، تبلت جدید اپل دارای صفحه نمایش رتینا و همچنین درگاه کارت حافظه نخواهد بود که دلیل آن هم مشکلات مهندسی در ساخت تبلت عنوان شده که البته ممکن است در نسلهای بعدی تبلت این مشکلات برطرف شود.
تنها چیزهایی که تاکنون از سوی منابع خبری مطمئن در مورد سختافزار این تبلت مورد تایید قرار گرفته است، وجود پردازنده جدیدA5 و همچنین مقدار حافظه موقت (رم) ۵۱۲ مگابایت و همچنین وجود دو دوربین در عقب و جلوی این تبلت است.
موضوع دیگر حضور شخص استیو جابز است که چند روز باقسمانده به این کنفرانس رسانهای برخی گزارشها از عدم حضور وی و برخی گزارشها از حضور وی با وجود اخباری مبنی بر بیماری او خبر دارد.
همچنین گفته میشود که شرکت اپل در این کنفرانس نسخه ۴٫۳ سیستم عامل خود را رسما معرفی و رونمایی کرده و در ضمن پیشنمایشی از نسخه ۵ سیستم عامل خود را به نمایش خواهد گذاشت که بیشک اگر تحولاتی در رابط کاربری (اینترفیس) سیستم عامل خود ندهد ممکن است دیگر در مقابل نسخههای جدید اندروید حرفی برای گفتن نداشته باشد.
فارنت
zerolight
01-03-2011, 21:20
کاور زنده کنفرانس معرفی ایپد،
فردا ۲۱:۳۰ در
با روشی جدید بدون نیاز به رفرش مکرر صفحه،
ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
mohsenfhm
01-03-2011, 21:56
سالن كنفرانس آماده شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yas_6969
02-03-2011, 00:23
در 11 اسفند منتظر گزارش زنده مراسم جدید اپل برای معرفی آیپد جدید از i-os.ir باشید ....
اپل بلیطهای یک media event رو برای روز چهارشنبه دوم مارچ بیرون داده که برای معرفی iPad 2 هست.طبق معمول این کنفرانس در Yerba Buena Center for the Arts در San Fransisco برگزار میشه.
خوب از کجا میگیم که این کنفرانس مربوط به ایپده؟ اگه شایعات رو در نظر نگیریم،عکس کنفرانس یک تقویمه که ۲ مارچ رو نشون میده و در پشت اون صفحه ipad مشخصه.
و انتظار میره آیپد جدید به این تعداد در سری اول ساخته بشه
zerolight
02-03-2011, 10:42
ساعت ۲۱ به وقت ایران
با ما باشید در
کاور زنده با ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
و بدون نیاز به رفرش کردن صفحه
امشب ساعت ۹:۳۰ به وقت ایران جهان در انتظار تولد پدیده ای دیگر!
mohsenfhm
02-03-2011, 14:11
درست چند ساعت قبل از معرفی ipad2 نمونه اولیه دوباره به بیرون درز پیدا کرد:31:
منبع : مك هلپ
تا حالا هرچی اسپویلر از آی پد جدید دیده بودم همش همین شکلی بوده
انگار راسته
چقدر بی مزه شد
ای بابا...
نشد یه گجت مهم بخواد معرفی بشه قبلش عکساش پخش نشه!
خوب فقط عکسهاش رو دیدیم دیگه اتفاقی نیفتاده که!
mohsenfhm
02-03-2011, 21:47
استيو وارد مي شود :31::31:
mohsenfhm
02-03-2011, 22:20
استيو: مدتی بود که روي این دستگاه کار مي کردیم. اما نمی خواستيم از دستش بدهیم
و امروز چيز های عالي ای براي معرفی کردن داریم. اما اول به سراغ چند آپدیت مي رویم
کاربران تا به حال 100 میلیون کتاب را در کمتر از 1 سال دانلود کرده اند
در آی بوک هم اکنون بیش از ۱۷۰۰۰ عنوان کتاب از ۲۵۰۰ پابلیشر را داریم
ما بیشتر ۲ میلیارد دلار به توسعه دهنگان اپلیکیشن پرداخت کرده ایم
mohsenfhm
02-03-2011, 22:25
بیشتر از ۹۰ درصد بازار تبلت ها را در اختیار داریم و برخی می گویند این موفق ترین محصول بوده است که تا به حال ارایه شده
سامسونگ هم سال گذشته تبلت به بازار ارایه کرد انها گفتند ما فروش بالایی داشتیم اما فقط دو میلیون عدد بود.
حالا استیو به سراغ آمار و ارقام اپلیکیشن ها می رود:
65 هزار اپلیکیشن براي آیپد
درمقابل فقط 100 اپليکيشن برای هانی کامب گوگل
یکی از عوامل موفقیت ما فروشگاه های اپل بود- ما هم اکنون صد ها فروشگاه اختصاصی داریم. بدون کمک آنها ما موفق نبودیم
حالا وقت نمایش ويدئويي در باره سال 2010 است.
سال آيپد!
فیل شیلر در ویدیو میگوید برخی مردم آی پد را ابزاری بعد از کامپیوتر نامیده اند Post PC Device
شیلر می گوید این ابزاری است که زندگی کاربران اش را متحول می کند، یک زندگی جدید. و این تازه اول کار است!
حالا آی پد ۲ وارد میشود. ما سال گذشته را بیکار نبوده ایم
و حالا آی پد ۲: اولین نکته پردازنده A5 آن است.
یک پردازنده دو هسته ای
پردازنده ۲ برابر سریعتر است و گرافیک ۹ برابر سریعتر شده است
استیو به صحنه بر میگردد. می گوید که سال ۲۰۱۰ سال اپل بود اما حالا همه شرکت ها تبلت تولید کرده اند ایا سال ۲۰۱۱ سال تبلت های کپی خواهد بود؟
mohsenfhm
02-03-2011, 22:32
و حالا آی پد ۲: اولین نکته پردازنده A5 آن است.
یک پردازنده دو هسته ای
پردازنده ۲ برابر سریعتر است و گرافیک ۹ برابر سریعتر شده است
دوربين ویدئو و ژیروسکوپ از دیگر امکاناتي هستند که به نسخه دوم اضافه شده است
دو دوربین در جلو و عقب
آیپد دو تنها 8.8 میلیمتر ضخامت دارد
يعني 33 درصد نازک تر از نسل قبلی اش
و حتي نازک تر از آيفون ۴
وزن آن هم .2 پوند کمتر شده است
بالاخره آی پد دو هم سراغ رنگ ها رفت. این دستگاه در دو رنگ سفید و سیاه عرضه خواهد شد.
البته شروع فروش با رنگ سفید خواهد بود.
ای پد دو توانایی کار در هر دوشبکه ای تی اند تی و ورایزون را دارد
عمر باطری 10 ساعت است که برابر با نسل قبلی مي باشد
و در حالت استند باي می توند تا يک ماه کار کند
نکته جالب قیمت آی پد ۲ است. با توجه به همه این امکانات جدید، قیمت تغییری نکرده است. از ۴۹۹ شروع می شود.
بعضی شرکت ها می گویند تبلت ما فقط کمی گران تر از آی پد است اما....
وقتي تمام اين ها را با 65 هزار اپليکيشن موجود در آن مخلوط کنید،
سال 2011 را سال آیپد 2 خواهيد دانست
زمان آغاز فروش آی پد جدید به بازار ۱۱ مارس اعلام شده است. کمی بیشتر از یک هفته دیگر
از ده روز دیگر ای پد ۲ در ۲۶ کشور در دسترس خواهد بود
باز هم یک غافلگیری دیگر: آی پد دو خروجی ویدیویی HDMI خواهد داشت
که با تمام اپلیکیشن ها سازگار است و از دو صفحه همزمان پشتیبانی مي کند
و خروجی 1080 p برای تمام اپلیکیشن ها برقرار میکند
به هیچ گونه نصب يا شناساییی نياز ندارد و می توانيد حتی آيپد را با استفاده از آن شارژ کنید.
joe_satriani
02-03-2011, 22:32
....................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شد آخر ؟ رسما آیپد 2 معرفی شد ؟ محسن عکسهاش رو گرفتی بزار ببینیم همونی هست که صفحه قبل گذاشتی یا نه
amir raya
02-03-2011, 22:36
یه سوال. آی پد پورت usb نداره؟ یا یه راهی غیر از اینترنت خودش که بشه روش برنامه نصب کرد؟
mohsenfhm
02-03-2011, 22:42
و حالا یک جلد و یک محافظ متفاوت که می توانيد آن را با هر وضعيتي
هماهنگ کنيد
این جلد واقعا فوق العاده است
ین پوشش وزن بسيار کمی دارد و کاملا باریک است
جنس ميکرو فیبر آن صفحه نمایش را پاک نگهميدارد
جلد به صورت مغناطیسی است
با باز بسته کردن جلد جدید ای پد خودش بیدار میشود و در استند بای قرار میگیرد.
این کاور شگفت انگیز با دو قیمت ۳۹ دلاری برای جلد پلیمری و ۶۹ دلاری برای جلد چرمی عرضه خواهد شد.
وقتي رنگ بندي پوششتان را هم انتخاب کرديد،
باید با آی.او.اس 4.3 آشنا شويد
در کنار آیپد دو، ما نگارش بعدي آی.او.اس را هم انتشار دادیم
در نسخه جدید کارایی به اشتراک گذاری با ایتیونز افزایش پیدا کرده است و ایرپلی بهتر شده
به شکل قابل توجهی سرعت سافاری در سیستم عامل جدید بهبود یافته. زیرا شاهد حضور موتور نیترو جاوا اسکریپت سیستم عامل مک او اس بر روی iOS 4.3 هستیم. سرعت جاوا اسکریپت دو برابر بیشتر شده است
ای پد جدید با دوربین است بنابراین نرم افزار Photo Booth هم به آن اضافه شده
حالا می توانید به راحتی بین ای پد آیفون و مک و ای پاد تاچ ویدیو کنفرانس داشته باشید.
نرم افزار iMovie هم برای ای پد ارایه شده است
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
لينك مشخصات جديد :
mohsenfhm
02-03-2011, 22:50
استیو جابز به صحنه بر میگردد و می گوید حالا هر کسی می تواند موسیقی تولید کند.
سال ۲۰۱۱ سال ای پد دو خواهد بود. سریع تر ، نازک تر ، دوربین و ژیروسکوپ و نسخه جدید سیستم عامل. به همراه اپلیکیشن های جدید. با همان طول عمر باطری عالی و همان قیمت ارزان در دو رنگ و جلد عالی جدید
در صفجه مشخصات می توانید چیزهای مانند این ببینید:
سی پی یو A5 یک گیگاهرتزی دو هسته ای
دوربین عقب می تواند با کیفیت HD 720p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمربداری کند
دوربین جلو کیفیت VGA و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه دارد
اپل یک ویدیو ساخته که امکانات جدید را با هم نشان میدهد
بعد از دموی ویدیویی استیو جابز به صحنه برمی گردد
استیو جایز می گوید: لازم است تکرار کنم که این در خون اپل است که تکنولوژی به تنهایی کافی نیست. این مخلوط فناوری و هنر و علوم انسانی و بشر دوستی است.
استیو از همه کسایی در ساخت ایپد ۲ کمک کردند در خواست کرد بلند بشن
کنفرانس تموم شد
كنفرانس تموم شد .
اينم از آي پد 2
نظر شخصيم اينه كه ديزاينش نسبت به آي پد 2010 خوب نيست و نبود رتينا حس ميشه
از شما که تا پایان کنفرانس با ما بودید ممنون
منبع : انجمن تخصصي مك هلپ و نارنجي
اینم آخرین میخ به تابوت شرکت اپل .... واقعا خنده دار بود
mohsenfhm
02-03-2011, 22:57
توی کنفرانس یه عکس واضح و مشخص از نمای پشت دستگاه نشون ندادن ؟؟
محسن این همونی هست که تو 2 صفحه قبل گذاشتی ؟
اگه اون باشه دیزاینش پس رفت داشته مخصوصا قسمت اسپیکر !
استیو جابز به صحنه بر میگردد و می گوید حالا هر کسی می تواند موسیقی تولید کند.
.
.
كنفرانس تموم شد .
اينم از آي پد 2
نظر شخصيم اينه كه ديزاينش نسبت به آي پد 2010 خوب نيست و نبود رتينا حس ميشه
از شما که تا پایان کنفرانس با ما بودید ممنون
منبع : دوست عزیز من هم تو نارنجی خوندم ولی اخرش اینو ننوشته بود.این نظر شخصی خودتون بود؟! و [/QUOTE]
اینم آخرین میخ به تابوت شرکت اپل .... واقعا خنده دار بود
علت این حرف شما چی بود؟
با اینکه طرفدار اندروئید هستم شدید ولی باید یه کم منصف باشم دیگه.
کدوم تبلت اندروئید رو میتونی با این ویژگی ها با قیمت 500 دلار بخری؟!
واقعا 8.8 میلیمتر؟!!!!!:18:
آخه مگه میشه؟!:10:
mohsenfhm
02-03-2011, 23:04
آره پيام
به خاطر اين كه صبح عكسش لو رفته بود نشون ندادن :31::31::31:
علت این حرف شما چی بود؟
با اینکه طرفدار اندروئید هستم شدید ولی باید یه کم منصف باشم دیگه.
کدوم تبلت اندروئید رو میتونی با این ویژگی ها با قیمت 500 دلار بخری؟!
واقعا 8.8 میلیمتر؟!!!!!:18:
آخه مگه میشه؟!:10:[/QUOTE]
منصف اون شرکتی باید باشه که ملتو با تبلیغات مظحکش مسخره خودش کرده و اومده نصف وقت کنفرانش رو گذاشته داره نرم افزار پیانو و گیتار برای ملت پخش میکنه !!!! نه عکس مشخصی از پشت دستگاه میده نه در مورد صفحه و ورودی ها و خروجی ها به شکل دقیق صحبت میکنه ( به جاش تا دلتون بخواد برای کاور اون تبلیغ میکنه )اونم با این دیزاین مسخره تر از اولش...اپل یه شرکت شیاد به معنای واقعی کلمه است.
موفق باشید
mohsenfhm
02-03-2011, 23:09
پيام اينم عكس از نماي پشت
بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم نسبت به آیپد 2 تبلت های پیشرفته تری هم وجود داره و تو همین محدوده قیمت ، اما به خاطر داشتن دوربین و پردازنده 2 هسته ای باز هم فروش زیادی میکنه ، هرچند طراحی آیپد نسل قبل بهتر بود .
راستی محسن توی اون عکسهای صفحات قبل که از روی صفجه نمایش گرفته شده بود ، ظاهرا به راحتی خط و خش میفته ، من نمیدونم چرا اپل مثل بقیه برندها یا همین سامسونگ گالاکسی از Gorilla Glass استفاده نمیکنه !
هنوز این قضاوت ها راجع به آی پد 2 خــــیلی زوده ! دوستان لطفا دست نگه دارید !!
"سال 2011 سال آی پد" حرف کمی نیست . هیچ آدمی نمیاد به راحتی این حرفو بزنه مگر اینکه یه چیزی تو آستینش باشه .
استیو جابز هم آدم پپه ای نیست و همه میدونن ... هنوز تو بازار نیومده شما چطور از عکس لو رفته ش فهمیدید خش بر میداره یا بلند گوش مزخرفه ؟ اگه واقعا خصومت شخصی با اپل وجود نداره با دلایل منطقی مبارزه کنید . این خیلی بهتره
درمورد کنفرانس
وقتی کنفرانسی گذاشته میشه ، ملتو نمیارن که بیان بگن طراحیمون اینجور بوده نمیدونم جنس بدنه ش فلان آلیاژ بوده ... مگه ملت تو کارگاه تبلت سازی کار میکنن که بخوان جزئیات سخت افزاری رو بدونن ؟
مردم دنبال همینا هستن ... همین معرفی برنامه ها ، امکانات جدید ، هیچ کس موقع خرید تبلت نمیاد نگاه کنه که رمش چنده و سی پی یوش فلانه و ...
اتفاقا هنر اپله که به خوبی این کنفرانساشو برگزار میکنه
علت این حرف شما چی بود؟
fire smelling ...
کدوم شرکت فقط یه دونه کنفرانسش اینجوری مثل توپ صدا میکنه ؟ فعلا لشکر شرکت ها به رهبری زنبور آندروید به دنبال اپل هستن ولی
زنبور آندروید فعلا با اون صد تا برنامه ش تو کف باشه
mohsenfhm
03-03-2011, 00:05
راستی محسن توی اون عکسهای صفحات قبل که از روی صفجه نمایش گرفته شده بود ، ظاهرا به راحتی خط و خش میفته ، من نمیدونم چرا اپل مثل بقیه برندها یا همین سامسونگ گالاکسی از Gorilla Glass استفاده نمیکنه !
پيام جان اكثر صفحه هاي تاچ خازني ضد خش هستند :13: تو ظاهر اين طوري ديده ميشه ولي عملا ضد خش هستند :46:
mohsenfhm
03-03-2011, 00:11
مقايسه آيپد و آيپد 2
توی اون عکس اینطوری به نظر می رسید، الان اکثر وبلاگ ها صدها عکس توی بلاگهاشون گذاشتن که دقت کنیم همون کیفیت ساخت همیشگی آلومینیوم اپل رو می بینیم.
قسمت اسپیکر هم توی عکس های قدیمی خیلی بد نشون می داد، توی این عکس ها کیفیت Machining کاملا مشخصه (یادمون نره اپل دقیق ترین تکنولوژی Aluminum Machining دنیا رو داره، Patent هاشو هم ثبت کرده :دی)
این هم یک عکس دیگه:
بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم نسبت به آیپد 2 تبلت های پیشرفته تری هم وجود داره و تو همین محدوده قیمت ، اما به خاطر داشتن دوربین و پردازنده 2 هسته ای باز هم فروش زیادی میکنه ، هرچند طراحی آیپد نسل قبل بهتر بود .
پیشرفته از نظر سخت افزاری؟ معلوم نیست ولی بعیده. هنوز مشخص نیست A5 دقیقا از چه چیپ گرافیکی استفاده کرده (احتمالا PowerVR SGX 543) ، ولی مشخصا ضعیف تر از رقبا نیست.
از نظر نرم افزاری هم باید یادمون باشه این iPad 2 با iOS 4 بود (مثل آیپد قبلی که با iOS 3 عرضه شد و بعد از ارتقا به 4 تبدیل شد به یه دستگاه به کل جدید) ، آپدیت iOS 5 رو باید ببینیم به عنوان سیستم عامل اصلی آیپد.
با iOS 4 مشخصه نسبت به Honeycomb امکانات تبلت کمتری داره، امیدوارم iOS 5 بهتر باشه. ما به اپل اعتماد داریم.
این Glass ای که اپل استفاده می کنه خیلی شبیه به Gorilla Glass هست (با کمی تغییرات) و از نظر خش هم از اونها قوی تر نباشه ضعیف تر نیست. هم مقاومت و هم Optical Quality شیشه های اپل در بهترین سطح کیفیت هستن. چه آیپد قبلی و چه آیفون ها شیشه مقاومی دارن.
--
این ویدیو رو از آیپد 2 ببینید ... بی نظیر سریعه :31: به جرئت میگم هیچ دیوایسی تا حالا به این سرعت و این Responsiveness ندیدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
ما دلمون Retina Display و OS با UI جدید مخصوص تبلت می خواست، بازم باید صبر کنیم :دی
+
استیو یه سوتی باحال (smooth vs small) هم داد :دی منتظر حمله فن بوی های ساسمونگ باشید. :دی
milad_takjoo
03-03-2011, 08:05
من منتظرم چیز بهتری بودم مخصوصا از نظر صفحه نمایش.....فک کنم باید تا ipad 3 صبر کنم...:31:
jebraiil
03-03-2011, 08:44
سلام به همه من یه سوال داشتم این ipad2 3g هم داره یعنی سیم کارت های ایران رو ساپرت میکنه؟
یه سوال دیگه اینکه قیمتش چنده ؟
کی میاد ایران ؟
اولش قیمتش تو چه رنجی هست؟
mohsenfhm
03-03-2011, 09:22
سلام به همه من یه سوال داشتم این ipad2 3g هم داره یعنی سیم کارت های ایران رو ساپرت میکنه؟
یه سوال دیگه اینکه قیمتش چنده ؟
کی میاد ایران ؟
اولش قیمتش تو چه رنجی هست؟
بله ساپورت ميشه
تا 20 مارس حتما وارد ميشه
قيمت خيلي بالا در نظر بگيريد :13:
mohsenfhm
03-03-2011, 10:09
فیلم کامل کنفرانس ۲ مارس با لینک مستقیم از روي سرور اختصاصي مك هلپ :46::46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي شروع دانلود user & pass ميخواد كه MacHelp .ir وارد كنيد :13:
موفق باشيد :11:
mohsenfhm
03-03-2011, 10:19
اينم رنگ مشكي
S A M S U N G
03-03-2011, 10:42
یکی این عکس رو توضیح میده :دی
جریان چیه :دی
مخلصیم .
mohsenfhm
03-03-2011, 11:06
mohsenfhm
03-03-2011, 11:13
mohsenfhm
03-03-2011, 11:22
عكس از باطري :
mohsenfhm
03-03-2011, 11:30
همه چيز در مورد آيپد 2::46:
حالا وقت آن است که تمام مشخصات جدید این تبلت را کنار هم بیاوریم و نتیجه گیری کلی داشته باشیم از این که آیا طبق گفته استیو جابز سال 2011، سال آیپد خواهد بود یا خیر؟
می توان مشخصات جدید آیپد را در Face Time ، ضبط ویدئو ی HD، پردازنده 2 هسته ای A5، به همراه ۱۰ ساعت عمر باطری و سبک تر و باریک تر بودن آن نسبت به جدش، خلاصه کرد. حالا اگر می خواهید اطلاعات را جزء به جزء با هم بررسی کنیم، با ما همراه باشید.
- سبک تر و باریک تر:
اپل اعتقاد دارد که اگر iPad 2 را در دست بگیرید، دیگر توانایی زمین گذاشتن آن را نخواهید داشت. البته تقریبا تمام بخش های آیپد، تغییرات قابل ملاحظه ای داشته اند. نسل جدید 33 درصد باریک تر و 15 درصد سبک تر از آیپد اصلی است. پس در دست گرفتن آن هم راحت تر خواهد بود. سایز این تبلت در همان اندازه ده اینچی باقی مانده است و با این که خیلی باریکتر شده و هم اکنون قطرش تنها 8.8 mm است باز هم توانایی های خود را در عملکرد گسترش داده است.
- چیپ 2 هسته ای A5:
دو هسته ی قدرتمند در یک چیپ A5 یعنی آیپد می تواند کاری دو برابر را در یک زمان به انجام برساند. اگر چه این تنها تبلتی نیست که از پردازنده دو هسته ای بهره می برد و در این زمینه، رقیبانی قدرتمند مانند زوم دارد. با این حال حس و حال گشت و گذار در وب و دیدن فیلم و کنفرانس های ویدئویی و گیم و ... در آیپد 2 ، نسبت به نسل قبلی اش؛ کاملا متفاوت است. پس از فرکانس 1 گیگاهرتز و دو هسته ی مجزا لذت ببرید.
- گرافیک 9 برابر سریع تر:
تا همین حالا هم شاهد وجود گیم های فوق العاده کیفیت بالایی روی آیپد بوده ایم. اما با 9 برابر شدن قدرت پردازش گرافیکی احتمالا باید به نسل جدیدی از بازی ها سلام کنیم. علاوه بر بازی ها، گرافیک بیشتر در جستجو در تصاویر، ویرایش ویدئو ها با نرم افزار iMovie و دیدن انیمیشن ها، تاثیر کلیدی خواهد داشت.
- باتری به قوت قبل:
این را می توان یک نکته قوت دانست که با این که گرافیک 9 برابر و پردازنده 2 هسته ای شده است و تبلت باریک تر؛ باز هم عمر باتری به همان اندازه می باشد. پس می توانید با یک بار شارژ، ده ساعت از آیپد خود استفاده کنید. ضمن اینکه اپل گفت که ای پد جدید می تواند یک ماه در حالت StandBy باشد که واقعا عالی محسوب میشود.
دو دوربین: فیس تایم را روی آیپد هم ببینید
یکی از ضعف های مهم در نسل اول آیپد، نداشتن دوربین بود. در عوض در آیپد دو شما از دو دوربین بهره مند خواهید شد. کنفرانس های تصویری، از طریق فیس تایم قابل برقراری هستند. ظاهر فیس تایم بسیار شبیه به آن چیزی است که در آیفون 4 و نسل چهارم آیپاد ملاحظه کردید. فقط نمایشگر بزرگتر باعث شده که تجربه شما بهبود بیشتری بیابد. دوربین پشتی هم می تواند با کیفیت HD فیلم بگیرد. نرم افزار Photo Booth و iMove هم در اختیار شما هستند تا بتوانید عکس ها و یا فیلم ها را ویرایش نمایید.
در نرم افزار Photo Booth امکانات ویرایش حرفه ای عکس ها در اختیار شما قرار نمی گیرند، بلگه بیشتر تمرکز این نرم افزار بر اعمال افکت های مختلف روی عکس ها و تشخیص هوشمند تصاویر است. اگر چه همین موضوع وقتی با اینترفیس لمسی این نرم افزار مخلوط می شوند، تجربه ای لذت بخش را به شما می دهد، اما نمی توانید برای ویرایش عکس ها زیاد به آن تکیه کنید.
- کاور هوشمند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
این پوشش از آن جهت هوشمند نامیده می شود که می توانید آن را تقریبا با هر وضعیتی منطبق کنید. ارتباط این پوشش با آیپد شما هم به صورت تعاملی است. با کنار زدن آن آیپد بیدار می شود و با بستنش به خواب فرو می رود. اگر قبلا با آی پد و جلدهای مختلف اش کار کرده باشید کاملا سخن ما را درک می کنید که این کاور جدید چه نعمت بزرگی است.
- صفحه نمایش LED
صفحه نمایش 10 اینچی آیپد (دقیقا 9.7 اینچ)، از رزولوشن بالایی برخوردار می باشد. البته نسبت به نسل قبلی، تغییر قابل ملاحظه ای در آن صورت نگرفته است. از تکنولوژی های مهم اش می توان به IPS و زاویه دید 178 درجه ای آن اشاره کرد. رزولوشن هم برابر 1024X768 پیکسل است که یعنی 132 پیکس در هر اینچ. مولتی تاچ هم چیزی است که از سال 2007 در دستگاه های لمسی اپل وجود داشته. پس لازم نیست باز هم به آن اشاره کنیم.
- آی.او.اس 4.3
نسل جدید آیپد، از نگارش جدید سیستم عامل آی.او.اس بهره مند است. اپل آن را قدرتمند ترین سیستم عامل موبایل می نامد. البته باید گفت که رقیبان قدرتمندی همچون اندروید هانی کامب هم دارد. اما تعداد بسیار بالای اپلیکیشنی که برای آیپد وجود دارد، آن را از رقیبانش متمایز می کند. همانطور که در کنفرانس خبری امروز دیدیم؛ تعداد اپلیکیشن های آی.او.اس برای آیپد 65000 عدد بوده که در مقابل، اندروید هانی کامب فقط 100 اپلیکیشن دارد.
ویژگی AirPlay و مرورگر سافاری، در نسخه جدید بهبود زیادی پیدا کرده اند. مرورگر سافاری از سرعت دو برابر بیشتر در اجرای جاوا اسکریپت بر خوردار است. چرا که از موتور نیترو جاوا اسکیپت که در سیستم عامل مک هم موجود است؛ بهره می برد.
- Wifi – 3G – Verizon – AT&T
مانند نسل قبلی، آیپد دو از وای فای پشتیبانی می کند. نکته خاص آن این است که در مود 3G می تواند از هردو اپراتور AT&T و ورایزون پشتیبانی نماید.
- ژیروسکوپ، قطب نمای دیجیتال، شتاب سنج:
با وجود شتاب سنج داخلی، می توانید تعامل بیشتری با تبلت خود در استفاده از آن در وضعیت های مختلف داشته باشید. قطب نمای دیجیتالی هم چیز جدیدی نیست. اما وقتی پای ژیروسکوپ به میان می آید؛ به این نکته می رسیم که اپل سر انجام پای این فناوری را به تمام دستگاه های پرتابل خود باز کند. ژیروسکوپ را می توان یک شتاب سنج 3 محوره دانست که با تشخیص دوران در سه محور مختلف می تواند در گیم ها و سایر نرم افزار ها کاربرد زیادی داشته باشد.
HDMI:
سورپرایز دیگر اپل خروجی اچ.دی.ام.آی است که به طور همزمان محتوای صفحه نمایش را در مونیتوری مجزا با کیفیت تمام اچ.دی به نمایش در می آورد. آیپد 2 می تواند از طریق این کابل شارژ شود و نمایش همزمان روی ای پد و یک نمایشگر خارجی به صورت 1080p را هم در تمام اپلیکیشن ها پشتیبانی می کند.
سخن آخر:
آیپد جدید نسبت به نسل قبلی خود تغییرات قابل ملاحظه ای داشته است و بهبود بسیاری یافته. استفاده از پردازنده ی دو هسته ای و گرافیک 9 برابر سریع تر نسبت به نسل قبلی + عمر باتری 10 ساعته و طراحی بسیار باریک؛ از ویژگی های فوق العاده این تبلت جدید به شمار می روند.
با وجود این ها می توانیم بگوییم که آنچه از آی.پد دو انتظار داشته ایم، تقریبا برآورده شده است. با این وجود به نظر می رسد که اپل برروی مشخصات خالص تمرکز نداشته و سعی کرده قابلیت های تعاملی این تبلت را افزایش دهد تا تجربه لذت بخش تری را به کاربرانش منتقل کند. باید منتظر به بازار آمدن این تبلت جدید باشیم تا استقبال و نحوه عملکرد آن را بررسی کنیم. اما باید بدانیم که آیپد 2 همین حالا هم رقیبان بزرگی مانند زوم و Play book و... دارد. یعنی تبلت هایی که علاوه بر قابلیت های پردازشی هم سطح و گاهی بالاتر، از توانایی های ارتباطی بیشتری هم بهره مند هستند و از سیستم های باز تری برخوردارند. اما از کی باید منتظر آی پد باشیم؟ نکته هیجان انگیز در این است که آی پد از حدود ۱۰ روز دیگر در ۲۳ کشور جهان ارایه میشود و قیمت اش هم نسبت به مدل قبلی تغییر نکرده. بنابراین تا چند روز دیگر می توانید آی پد دو را با قیمت ای پد قبلی بخرید.
در طول این سال ها فلسفه اپل، به کمک این شرکت آمده و تجربه کار با محصولاتش را شیرین تر و لذت بخش تر ساخته است. قیمت پایین هم یکی از امتیازات فوق العاده آیپد به شمار می رود. استیو جابز در پایان کنفرانس گفت:" لازم است تکرار کنم که این در خون اپل است که تکنولوژی به تنهایی کافی نیست. این مخلوط فناوری، هنر و انسانیت است." که این یعنی همان اولویت فلسفه ی مناسب بر مشخصات صرف. تا کنون کاربران نشان داده اند که این نظریه را دوست دارند.
منبع : نارنجي
mohsenfhm
03-03-2011, 11:39
مقايسه بين آيپد 2 و ساير تبلت ها :
شب گذشته سرانجام آی پد ۲ معرفی شد. و حالا می توانیم بگوییم که جمع تبلت های خوب سال ۲۰۱۱ تکمیل شده و وقت مقایسه فرا رسیده است. سایت Mashable یک تصویر برای مقایسه بهترین تبلت های حال حاضر با یکدیگر درست کرده که در آن امکانات سخت افزاری و مهم آنها با یکدیگر مقایسه شده است. قضاوت را به خود شما واگذار می کنیم تا بگویید که از نظر شما کدام یک گزینه بهتری است و شما اگر بخواهید تبلت بخرید سراغ کدام یک میروید؟
نارنجي
به شخصه انتظار چیز بهتری رو داشتم
وقتی که تبلتها فراگیر بشند حافظه ی پایین موجود در اونها برای کسانی که میخوان از اونها به عنوان جانشینی برای لپ تاپ استفاده کنند (البته تبلتها نیومدند که جای لپ تاپها رو بگیرند بلکه اومدند تا فاصله ی بین گوشیهای هوشمند و لپ تاپها رو پر کنند) مشکل ساز میشه و اینجا شما نیاز به پورتی دارید که بتونید به وسیله ی اون حافظه ی جانبیی رو به تبلتتون وصل کنید که بتونید این مشکل رو حل کنید و در اینجاست که نداشتن پورت USB به چشم خواهد اومد! مشکلی که تبلت Xoom موتو اون رو به سادگی حل کرده!
وقتی که دوربین به تبلت ها اضافه شد طبعاً جدال بر سر کیفیت اون به میون میاد و وقتی این تبلت باید در مصاف با تبلتهای دیگه ی موجود در بازار قدرت خودش رو نشون بده در مقایسه با تبلتی مثل زوم که یه دوربین 5 مگاپیکسلی داره از رقابت عقب افتاده!
(گذشته از اینکه دوربین مهمترین مشخصه ی تبلت ها نیست مهمترین مشخصه ی دوربینهای دیجیتاله!)
Mojtaba-MCI
03-03-2011, 12:25
یه ابهامی برام مونده هنوز ، اینکه آیپد 2 قابلیت مولتی تسکینگ داره یا نه(چون نشد هر 434 پست قبلی رو بخونم:دی)؟!
لینک دانلود این کنفرانس رو از کجا میشه پیدا کرد؟!
ممنون!!!
یه ابهامی برام مونده هنوز ، اینکه آیپد 2 قابلیت مولتی تسکینگ داره یا نه(چون نشد هر 434 پست قبلی رو بخونم)؟!
بله دوست عزیز مطمئن باش
آقایون و دوستان عزیز باز هم تاکید میکنم با دلایل منطقی بیاید با اپل مبارزه کنید
اپل اینقدر پپه نیست که ندونه اضافه کردن پورت USB برای تبلت لازم و ضروریه یا نه و مطمئن باشید آی پد داران هیچ وقت با این مشکل روبرو نخواهند شد
از نظر شما کدام یک گزینه بهتری است و شما اگر بخواهید تبلت بخرید سراغ کدام یک میروید؟
اینجاست که هنر هر کمپانی معلوم میشه . اینجاست که معلوم میشه کدوم شرکت میتونه با به کار نبردن سخت افزارهای خیلی آنچنانی بهترین کارایی رو با کمک نرم افزارش بیرون بده
SIMON137
03-03-2011, 14:10
اینقدر واسه آیپد Accessories میاد که جای هیچ کمبودی احساس نمیشه
الان مموریش در شبهه هست
در این رابطه یکی منو روشن کنه :
Fingerprint-resistant oleophobic coating
معرفی شد پس؟: دی
مقایسه با iPad اصلی
.
.
عکوس
به نظرم که IPS باید باشه حالا دیگه اسم رتینا رو روش نذاشت: دی
نظر من به شخصه:
این چیزی که من میبینم یه iPad نازک شده + کمی اورکلاک هستش: دی
چیز شاخی نیست توش
با توجه به 720P بودن هم احتمالا GPU خیلی قویی نداره!
اپدیت:ویدیو های زیادی رویت شدش: دی
UIش به Android نمیرسه ولی انصافا تو سرعت چیزی فرا تر از تصور هستش
خیلی A5 مبهم به نظر میادش: دی
معلوم نیست چی هستش این سرعت به توان 2 : دی
mohsenfhm
03-03-2011, 14:18
یه ابهامی برام مونده هنوز ، اینکه آیپد 2 قابلیت مولتی تسکینگ داره یا نه(چون نشد هر 434 پست قبلی رو بخونم:دی)؟!
ممنون!!!
صفحه قبل :13::13::13:
یکی این عکس رو توضیح میده :دی
جریان چیه :دی
مخلصیم .
:دی
ممنون!!!
آیپد قبلی هم بعد از iOS 4 مولتی تسکینگ داشت، این یکی هم داره.
معرفی شد پس؟: دی
مقایسه با iPad اصلی
.
.
عکوس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرم که IPS باید باشه حالا دیگه اسم رتینا رو روش نذاشت: دی
نظر من به شخصه:
این چیزی که من میبینم یه iPad نازک شده + کمی اورکلاک هستش: دی
چیز شاخی نیست توش
با توجه به 720P بودن هم احتمالا GPU خیلی قویی نداره!
اپدیت:ویدیو های زیادی رویت شدش: دی
UIش به Android نمیرسه ولی انصافا تو سرعت چیزی فرا تر از تصور هستش
خیلی A5 مبهم به نظر میادش: دی
معلوم نیست چی هستش این سرعت به توان 2 : دی
مهندس قبل از جوسازی (:دی) برو خبرها رو بخون :دی
صفحه که IPS هست، ولی تغییر مهمی نکرده (یکی دو تا از این خبرنگارها توی توییترهاشون نوشته بودن کمی بهتره، ولی همون کمی بهتر) :دی
A5 = Cortex A9 Dual Core 1GHz
GPU: Up to 9x Faster
(تایید نشده ولی میگن SGX 543) ، خروجی تصویر 1080p هم داره.
iOS 5 احتمالا UI جدید داره (اپل توی این یک سال n تا Patent برای UI ثبت کرده، حتما خبرایی هست :دی) ، فعلا 65,000 تا App رو می سنجیم در مقابل 100 تا :دی
به شخصه انتظار چیز بهتری رو داشتم
وقتی که تبلتها فراگیر بشند حافظه ی پایین موجود در اونها برای کسانی که میخوان از اونها به عنوان جانشینی برای لپ تاپ استفاده کنند (البته تبلتها نیومدند که جای لپ تاپها رو بگیرند بلکه اومدند تا فاصله ی بین گوشیهای هوشمند و لپ تاپها رو پر کنند) مشکل ساز میشه و اینجا شما نیاز به پورتی دارید که بتونید به وسیله ی اون حافظه ی جانبیی رو به تبلتتون وصل کنید که بتونید این مشکل رو حل کنید و در اینجاست که نداشتن پورت USB به چشم خواهد اومد! مشکلی که تبلت Xoom موتو اون رو به سادگی حل کرده!
وقتی که دوربین به تبلت ها اضافه شد طبعاً جدال بر سر کیفیت اون به میون میاد و وقتی این تبلت باید در مصاف با تبلتهای دیگه ی موجود در بازار قدرت خودش رو نشون بده در مقایسه با تبلتی مثل زوم که یه دوربین 5 مگاپیکسلی داره از رقابت عقب افتاده!
(گذشته از اینکه دوربین مهمترین مشخصه ی تبلت ها نیست مهمترین مشخصه ی دوربینهای دیجیتاله!)
سیاست اپل اینه که پورت های غیر ضروری رو توی دستگاه هاش قرار نده (وجود هر کدوم از این پورت ها جدا از اینکه قیمت دستگاه رو اضافه می کنه، نیاز به مدارهایی داخل دستگاه داره که سایز، وزن و ضخامت رو هم زیاد می کنه)
برای همینه که برای HDMI, USB, SD, ... همیشه تبدیل عرضه می کنه، تا فقط هرکسی که نیاز داره هزینه اش رو بپردازه و هر وقت تمایل داشت با خودش حملش کنه. اگه قرار بود همه این پورت ها درون دستگاه باشه، نه یه تبلت 500 دلاری بود، نه اینقدر نازک بود و نه اینقدر سبک بود. مک بوک ها هم همینطور هستن.
اینقدر واسه آیپد Accessories میاد که جای هیچ کمبودی احساس نمیشه
الان مموریش در شبهه هست
در این رابطه یکی منو روشن کنه :
Fingerprint-resistant oleophobic coating
یک لایه به صفحه اضافه میشه تا صفحه دیگه چربی به خودش نگیره، برای همین هم نسبت به اثر انگشت مقاوم تر میشه. از آِیفون 3GS به صفحه های تاچ اپل اضافه شده و جدیدا رقیب ها هم (با 2 سال تاخیر) رفتن سراغش :دی
+++
همینطوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مقایسه تبلتها
مهندس قبل از جوسازی () برو خبرها رو بخون
صفحه که IPS هست، ولی تغییر مهمی نکرده (یکی دو تا از این خبرنگارها توی توییترهاشون نوشته بودن کمی بهتره، ولی همون کمی بهتر)
A5 = Cortex A9 Dual Core 1GHz
GPU: Up to 9x Faster
(تایید نشده ولی میگن SGX 543) ، خروجی تصویر 1080p هم داره.
iOS 5 احتمالا UI جدید داره (اپل توی این یک سال n تا Patent برای UI ثبت کرده، حتما خبرایی هست ) ، فعلا 65,000 تا App رو می سنجیم در مقابل 100 تا
: دی
این قرار داد سامی و اپل الان برای چی هستش اونوقت؟: دی(یحتمل IPS رو LG میسازه دیگه: دی)
خوشبختانه Super PLS نیست!(تبریک میگم به فن های اپل:دی)
1080P خروجی HDMI رو دوست میداریم ولی یکی میشه بگه دوربینش چنده؟(اگه 5ئه روی iPhone 4 روی این باشه ساخته LG هستش: دی)
میرسیم سر GPU جدیده: دی
این مهمه
هرچی که هستش یچی باید در حد Orion و Tegra 2 باشه(تضمین می کنم قویتر از Tegra 2 نیست:دی)
iOS 5 احتمالا UI جدید داره (اپل توی این یک سال n تا Patent برای UI ثبت کرده، حتما خبرایی هست ) ، فعلا 65,000 تا App رو می سنجیم در مقابل 100 تا
عمرا: دی
فکر کنم اپل باید iOS رو جدا کنه
یکی برای iPod و iPhone
یکی برای iPad
دقیقا مثل کاری که گوگل کردش
ولی منتظر iOS 5 میمونیم،موجودی که همه تو روز معرفیش میشیم :O :دی
+
پست بالایی رو دوست میداریم چون نویسندش یه فنه LG خالص بودش: دی
یک لایه به صفحه اضافه میشه تا صفحه دیگه چربی به خودش نگیره، برای همین هم نسبت به اثر انگشت مقاوم تر میشه. از آِیفون 3GS به صفحه های تاچ اپل اضافه شده و جدیدا رقیب ها هم (با 2 سال تاخیر) رفتن سراغش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++
همینطوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x400.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من نمیدونم چرا هر بار تو کنفرانس اپل پای برندهای دیگه رو وسط میکشن ! عین آقای X در 2 سال پیش !
این حرف که بخوایم کار برندهای دیگه رو copycat فرض کنیم واقعا بی انصافیه !
تکنولوژی به مرور زمان با مشارکت همه برندها گسترش پیدا میکنه و تکمیل میشه نه صرفا با مشارکت شرکت آقای استیو جابز و تکنولوژی اونها !
هر کنفرانس یه اتفاق مشابه این میفته که انحصارطلبی شدید اپل رو نشون میده .
: دی
این قرار داد سامی و اپل الان برای چی هستش اونوقت؟: دی(یحتمل IPS رو LG میسازه دیگه: دی)
خوشبختانه Super PLS نیست!(تبریک میگم به فن های اپل:دی)
1080P خروجی HDMI رو دوست میداریم ولی یکی میشه بگه دوربینش چنده؟(اگه 5ئه روی iPhone 4 روی این باشه ساخته LG هستش: دی)
میرسیم سر GPU جدیده: دی
این مهمه
هرچی که هستش یچی باید در حد Orion و Tegra 2 باشه(تضمین می کنم قویتر از Tegra 2 نیست:دی)
همین عجیبه :دی
A5 رو که TSMC می سازه، صفحه هم LG ، اون قرارداد برا چی بود؟ :دی
نتیجه: منتظر خبرهای جدید از اپل باشید!
Orion که احدی نیست سامسونگ هم رفته سراغ Tegra 2 (امروز تایید شد گالاکسی جدید هم با تگرا 2 میاد) ، قوی تره از تگرا یا نه؟ باید صبر کنیم :31:
عمرا: دی
فکر کنم اپل باید iOS رو جدا کنه
یکی برای iPod و iPhone
یکی برای iPad
دقیقا مثل کاری که گوگل کردش
ولی منتظر iOS 5 میمونیم،موجودی که همه تو روز معرفیش میشیم :O [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوگل که گفته OS تبلت و موبایلش رو یکی می کنه، و نسخه بعدی برا هر دو مشترکه، شما میگی اپل باید جدا کنه؟ :دی
من نمیدونم چرا هر بار تو کنفرانس اپل پای برندهای دیگه رو وسط میکشن ! عین آفای X در 2 سال پیش !
این حرف که بخوایم کار برندهای دیگه رو copycat فرض کنیم واقعا بی انصافیه !
تکنولوژی به مرور زمان با مشارکت همه برندها گسترش پیدا میکنه و تکمیل میشه نه صرفا با مشارکت شرکت آقای استیو جابز و تکنولوژی اونها !
پیام جان شما شکی داری اپل این فرم فکتور رو به دنیا معرفی کرد؟ تا قبل از آیپد کسی اصلا به این فرم فکتور توجه کرده بود؟
درسته تکتولوژی با مشارکت همه پیش میره، ولی توی این چند سال این اپل بوده که بازار رو تعریف کرده، و بقیه طبق تعریف اپل وارد اون بازار شدن. اسمارت فون (با مفهوم جدید) رو اپل تعریف کرد، تبلت با مفهوم جدید رو همینطور، PMP با مفهوم جدید رو همینطور، Content-delivery رو همینطور، App Store رو همینطور و ... . غیر از اینه؟
هر حرکتی به سمت جلو یک پرچم دار داره و یک عده که پشتش حرکت می کنن، و فعلا اون پرچم دار اپل هست، و بقیه دنبالش حرکت می کنن، اسمش Copycat باشه یا هر چیز دیگه، واقعیت همینه.
هر کنفرانس یه اتفاق مشابه این میفته که انحصارطلبی شدید اپل رو نشون میده .انحصار طلب برا گفتن واقعیت؟ :دی
انحصارطلبی رو باید توی سیاست های یک کمپانی دید، نه توی یک اسلاید که برای Fun توی کنفرانسشون قرار میده. ما که تابحال ندیدیم هرکی به اپل انگ انحصارطلبی می زنه دلایل منطقی داشته باشه.. اکثرا یا از روی اطلاعات اشتباهه یا عدم اطلاع از دلایل فنی پشت تصمیماتی که اپل می گیره. یه نگاه ساده به اکوسیستم اپل هم چیز رو کاملا واضح می کنه.
همین عجیبه
A5 رو که TSMC می سازه، صفحه هم LG ، اون قرارداد برا چی بود؟
نتیجه: منتظر خبرهای جدید از اپل باشید!
Orion که احدی نیست سامسونگ هم رفته سراغ Tegra 2 (امروز تایید شد گالاکسی جدید هم با تگرا 2 میاد) ، قوی تره از تگرا یا نه؟ باید صبر کنیم
نکنه می خوان Bada رو با iOS مخلوط کنن؟(شوخی:دی)
به نظرم شاید نسل بعدی iPhone ها OLED باشه! خوب کی بهتر از سامی برای ارزون ترین OLED :دی
ولی Tegra 2 قویتره اینو مطمئنم:دی
پیام جان شما شکی داری اپل این فرم فکتور رو به دنیا معرفی کرد؟ تا قبل از آیپد کسی اصلا به این فرم فکتور توجه کرده بود؟
درسته تکتولوژی با مشارکت همه پیش میره، ولی توی این چند سال این اپل بوده که بازار رو تعریف کرده، و بقیه طبق تعریف اپل وارد اون بازار شدن. اسمارت فون (با مفهوم جدید) رو اپل تعریف کرد، تبلت با مفهوم جدید رو همینطور، PMP با مفهوم جدید رو همینطور، Content-delivery رو همینطور، App Store رو همینطور و ... . غیر از اینه؟
هر حرکتی به سمت جلو یک پرچم دار داره و یک عده که پشتش حرکت می کنن، و فعلا اون پرچم دار اپل هست، و بقیه دنبالش حرکت می کنن، اسمش Copycat باشه یا هر چیز دیگه، واقعیت همینه.
آرمان جان حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ، ولی فرض رو بر این بزاریم که یک شرکت بخواد فروش بیشتری رو با بدجلوه دادن بقیه برندها داشته باشه کاملا غلط هست .
منصف باشیم قطعات ریز و مصرفی همین آیپد رو شرکتهایی میسازن که اپل مسخره میکنه ، مثل ال جی و سامسونگ .
در مورد مثال شما ، وقتی اپل اومده روی یک فرم فکتور مثل گوشی های اسمارت فون ایده خودش رو پیاده کرده مطمئنا از ابتدا مال خودش نبوده که اینطوری انحصار طلبی نشون میده ! بحث نرم افزار و سیستم عامل رو جدا کنیم اپل در زمان معرفی آیفون غیر از داشتن صفحه نمایش خازنی هیچ ایده جدیدی نداشت و همپا با بقیه برندها جلو اومد .
در مورد آیپد هم همینطور ، آیپد نسل قدیم هیچ تکنولوژی به اصطلاح خفنی نداشت ! فقط ایده جالب و بکری بود که گرفت .
این که استیو جابز سر ادامه دادن یک تکنولوژی از سوی بقیه برندها اونها رو مسخره کنه واقعا زشته !
پروسسور A5 رو در نظر بگیریم ، مطمئن باش برندهای الجی و سامسونگ روی تبلت هاشون پروسسور dual core نمیزاشتن اپل هم اینکارو نمیکرد ، این تقلید و copycat نیست ؟!
یا همین ارتقا دوربین در آیپد 2 ، مسلم هست تمام این برندها نقص ها و ایرادهای همدیگه رو رفع میکنن و نمیشه اسمش رو تقلید گذاشت .
انحصارطلبی رو باید توی سیاست های یک کمپانی دید، نه توی یک اسلاید که برای Fun توی کنفرانسشون قرار میده. ما که تابحال ندیدیم هرکی به اپل انگ انحصارطلبی می زنه دلایل منطقی داشته باشه.. اکثرا یا از روی اطلاعات اشتباهه یا عدم اطلاع از دلایل فنی پشت تصمیماتی که اپل می گیره. یه نگاه ساده به اکوسیستم اپل هم چیز رو کاملا واضح می کنه.
سیاست های اپل که کاملا شفاف هست ، اپل حاضره برتر بودن و تک بودن رو به سود محصولاتش ترجیح بده .
از روی تمام محصولاتش هم میشه این رو فهمید ، به هر حال آیپد 2 محصولی هست که موفق میشه ، نظر من این بود .
koroshfe
04-03-2011, 01:15
یه سوال:چرا اپل می گه سال 2011 سال آیپد 2 ه؟
رو کاغذ شاید تبلت های دیگه از نظر سخت افزاری بسیار برتر باشند اما نرم افزاری نه.اپل صرفا می خواد با نرم افزاراش سال 2011 رو سال آیپد بکنه؟
SIMON137
04-03-2011, 02:07
رو کاغذ شاید تبلت های دیگه از نظر سخت افزاری بسیار برتر باشند اما نرم افزاری نه.اپل صرفا می خواد با نرم افزاراش سال 2011 رو سال آیپد بکنه؟
یادمه ipad 1 وقتی اومده بود همه با سنگ مقایسش می کردن ولی خب دیدیم خیلی ها به خرید سنگ علاقه مند شدن :D
pami جان شما که هنوز ماجرای آنتن دهی یادت نرفته که بقیه شرکتا چجوری به سخره میگرفتن ؟
اپل با ارائه آیپد ریسکی کرد که هیچ شرکتی تا قبل از اون انجام نداده بود و همین ارزشمنده
pami جان شما که هنوز ماجرای آنتن دهی یادت نرفته که بقیه شرکتا چجوری به سخره میگرفتن ؟
والا تا جایی که یادمه بقیه شرکت ها اون جریان رو شروع نکردن ، از جایی شروع شد که این ایراد لو رفت و استیو جابز تو کنفرانس موتورولا و سامسونگ رو هم به داشتن همین ایراد تو گوشی هاشون متهم کرد که بعد در جواب موتورولا اپل رو مسخره کرد !
این وسط شما باشی یکی بهت برچسب ایراد داشتن بزنه شاکی نمیشی ؟!
یادمه ipad 1 وقتی اومده بود همه با سنگ مقایسش می کردن ولی خب دیدیم خیلی ها به خرید سنگ علاقه مند شدن :D
اون هم جالب بود و مخصوص زمانی بود که هنوز سیستم عامل قابلیت مالتی تسک رو پشتیبانی نمیکرد !
به هر حال در زمان خودش ایراد عجیبی بود !
koroshfe
04-03-2011, 02:56
در اون زمان که آیپد (1) اومده بود مردم برای اولین بار بود که چنین چیزی می دیدن.خب معلوم بود فروش زیادی هم می کنه.اما نسل دوم این محصول شکل ظاهری یه ذره فرق کرده که من به شخصه قبلیه رو می پسندم.البته تمامی اینا از روی عکس و حدس و گمانه تا وقتی که منتشر بشه.
به نظر من اگه اپل برگ برنده ای تو آستینش نداشته باشه این محصول فروش زیادی نمی کنه.در ضمن این همه ادعا هم زیر سوال می ره.ما از آیپد 2 چیزای زیادی ندیدیم.حالا باید صبر کنیم ببینیم سوپرایزامون چیه.
به نظر من یه خبرایی هست.
آرمان جان حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ، ولی فرض رو بر این بزاریم که یک شرکت بخواد فروش بیشتری رو با بدجلوه دادن بقیه برندها داشته باشه کاملا غلط هست .
منصف باشیم قطعات ریز و مصرفی همین آیپد رو شرکتهایی میسازن که اپل مسخره میکنه ، مثل ال جی و سامسونگ .
در مورد مثال شما ، وقتی اپل اومده روی یک فرم فکتور مثل گوشی های اسمارت فون ایده خودش رو پیاده کرده مطمئنا از ابتدا مال خودش نبوده که اینطوری انحصار طلبی نشون میده ! بحث نرم افزار و سیستم عامل رو جدا کنیم اپل در زمان معرفی آیفون غیر از داشتن صفحه نمایش خازنی هیچ ایده جدیدی نداشت و همپا با بقیه برندها جلو اومد .
در مورد آیپد هم همینطور ، آیپد نسل قدیم هیچ تکنولوژی به اصطلاح خفنی نداشت ! فقط ایده جالب و بکری بود که گرفت .
پیام جان شما فکر می کنی فروش بیشتر اپل به خاطر اون اسلایده؟ یا اصلا دلیل اینکه اپل اینها رو می گذاره برا زیاد کردن فروششه؟ اصلا چند نفر اون Keynote رو نگاه می کنن؟ :دی
چرا وقتی آیفون اومد دنیای موبایل متحول شد؟ به قول شما به جز نرم افزار (که مهمترین نکته است!) هیچ چیزی نداشت، چرا باعث شد به تعریف اسمارت فون ها عوض بشه؟ فکر می کنی صفحه تاچ خازنی باعث شد دنیای موبایل متحول بشه؟ خیر، اپل به همه نشون داد موبایل چطوری می تونه تغییر کنه. اپل بود که مشخص کرد بازار باید به چه سمتی بره. اپل به یک سمت رفت و بقیه هم پاشون رو گذاشتن جایی که اپل قبلا پاشو گذاشته بود.
خودت میگی دیگه، آیپد نسل قدیم هیچ تکنولوژی خفنی نداشت، هم صفحه بزرگ همه می ساختن هم صفحه تاچ هم باتری و ... ، ولی چرا هیچکی قبل از اپل نساخت؟ همه صبر کردن تا اپل تبلتش رو بساره، بهشون یاد بده یک تبلت موفق چطوری می تونه باشه، و بعدش شروع کردن به ساخت تبلت ها بر اساس فرم فکتور و تکنولوژی هایی که اپل ساخته بود.
این که استیو جابز سر ادامه دادن یک تکنولوژی از سوی بقیه برندها اونها رو مسخره کنه واقعا زشته !
پروسسور A5 رو در نظر بگیریم ، مطمئن باش برندهای الجی و سامسونگ روی تبلت هاشون پروسسور dual core نمیزاشتن اپل هم اینکارو نمیکرد ، این تقلید و copycat نیست ؟!
یا همین ارتقا دوربین در آیپد 2 ، مسلم هست تمام این برندها نقص ها و ایرادهای همدیگه رو رفع میکنن و نمیشه اسمش رو تقلید گذاشت .dual-core اومد چون ARM نسل جدیدش (Cortex A9) رو اینطور ساخت، و همه به اون نسل ارتقا دادن. بله رقابت پیشرفت میاره ولی صحبت اینه که زمینه رقابت رو اپل معرفی می کنه، و بقیه توش رقابت می کنن. همین مثال خودت، اگه آیپدی وجود نداشت الجی و سامسونگ تبلت dual-core داشتن؟ اصلا امروز تبلت داشتن؟
سیاست های اپل که کاملا شفاف هست ، اپل حاضره برتر بودن و تک بودن رو به سود محصولاتش ترجیح بده .
از روی تمام محصولاتش هم میشه این رو فهمید ، به هر حال آیپد 2 محصولی هست که موفق میشه ، نظر من این بود .
بیشترین چیزی که هر برندی بهش اهمیت میده سودشونه. اپل و مایکروسافت و گوگل و فیس بوک و ال جی و سامسونگ و BP و Shell و Jack Daniels (:دی) هم فرقی نداره. :دی
بعید می دونم از نظر سخت افزاری هیچ تبلتی برتر باشه، چه برسه به بسیار برتر. ترکیب سخت افزار و نرم افزاره که یک محصول رو می سازه و در این ترکیب iPad 2 با اختلاف بسیار زیاد کامل ترین محصوله.
والا تا جایی که یادمه بقیه شرکت ها اون جریان رو شروع نکردن ، از جایی شروع شد که این ایراد لو رفت و استیو جابز تو کنفرانس موتورولا و سامسونگ رو هم به داشتن همین ایراد تو گوشی هاشون متهم کرد که بعد در جواب موتورولا اپل رو مسخره کرد !
این وسط شما باشی یکی بهت برچسب ایراد داشتن بزنه شاکی نمیشی ؟!
نه پیام جان، خبرهای اون موقع رو ببینی هر برندی که توی اون کنفرانس اسمش اومد، قبلا به اپل تیکه انداخته بود. حتی سامسونگ شروع کرده بود به هرکی که توی توییتر با اکانت معتبر از آیفون 4 اش بد بگه گالاکسی می داد (یا حداقل تبلیغش رو می کرد که مردم شروع کنن به بد گفتن از آیفون هاشون!) ، دقت کنی سونی اریکسون هیچی مشکل آیفون 4 نگفته بود، اسمش هم اونجا نیومد، دلیلش این بود که هیچ کدوم از گوشیهاش اون مشکل رو نداشتن؟ نه ، قصد سو استفاده از اون موقعیت رو نداشت و بهش Counter-Attack زده نشد :دی
کاری که اپل کرد این بود که گفت شمایی که ما رو مسخره می کنین، خودتون همین مشکل رو دارین. جالب اینه که کسی شاکی نشد، هر کدوم درباره این حرف اعتراضی داشتن (یا فکر می کردن اپل دروغ میگه) می تونستن اپل رو بکشونن دادگاه و یک جریمه وحشتناک از اپل بگیرن، ولی هیچ کدوم از این اتفاق ها نیفتاد، چون اپل راست می گفت!
اون هم جالب بود و مخصوص زمانی بود که هنوز سیستم عامل قابلیت مالتی تسک رو پشتیبانی نمیکرد !
به هر حال در زمان خودش ایراد عجیبی بود !زمان خودش بهترین محصول (و تنها محصول) بود، بازار رو تعریف کرد، مولتی تسکینگ نداشت؟ اشکالی نداره وقتی رقیب ها اصلا تبلت نداشتن :دی
-------------------------------
بگم من نمی خوام توجیه کنم که مسخره کردن بقیه کار درستیه، فقط میگم اگه به بقیه بگه Copycat همچین بی ربط هم نیست.
generaltj
04-03-2011, 10:45
به نظرتون بهترین زمان برا خرید آیپد2 کی میشه توایران..اگه از اون ور بخریم بهتره؟؟؟کدوم اپراتور تو ایران جواب میده؟؟؟(at&t یا verizon)
به نظرتون بهترین زمان برا خرید آیپد2 کی میشه توایران..اگه از اون ور بخریم بهتره؟؟؟کدوم اپراتور تو ایران جواب میده؟؟؟(at&t یا verizon)
ایران که فعلا 3G نداره پس هیچ فرقی نمی کنه
اپل قیمت هاش ثابت هست ، اگه همون لحظه که مییاد بخری با وقتی که 10 ماه از عرضه گذشته فرقی نداره.
فکر کنم جالب ترین خوصصیت ipad تعداد و کیفیت نرم افزار های موجود برای اون هست
Android 3 هنوز هیچی نداره !
تو این مقایسه این موضوع خیلی مهم هم در نظر گرفته شده.....
همه چیز که مشخصات سخت افزاری نیست.... هست ؟
koroshfe
04-03-2011, 11:47
بعید می دونم از نظر سخت افزاری هیچ تبلتی برتر باشه، چه برسه به بسیار برتر. ترکیب سخت افزار و نرم افزاره که یک محصول رو می سازه و در این ترکیب iPad 2 با اختلاف بسیار زیاد کامل ترین محصوله.
تو همین عکسایی که داره مقایسه می که مشخصه دیگه.
الان موتو زوم و یا گالاکسی تاب 10 به جز حافظشون چه فاکتور سخت افزاری پایین تری نسبت به آیپد 2 داره؟
البته من به این هم پی بردم که کل قضیه سخت افزار نیست.
mohsenfhm
04-03-2011, 12:29
ديدم بحث جدي شده گفتم اين مطلب رو بزارم :31:
وقتي استيو بعضي شركت ها رو كپي برداري محكوم ميكنه به اين دلايل هست ::13:
اين يكش هست :31:
اگر به محصولات سامسونگ دقت کرده باشید در خیلی از اوقات مواردی رو مشاهده خواهید کرد که از محصولات اپـل تقلید کرده، چه در لپتاپ ها و چه در گوشی های موبایل. تصاویر بهتر میتونه قضیه رو روشن کنه :
1- شارژهای مربوط به لپتاپ های سامسونگ و مکبوک های اپل :
2- شارژهای مربوط به موبایل :
3- کابل های دیتا از سامسونگ و اپل :
4- رابط های اتصال در لپتاپ های 9Series سامسونگ و مکبوک ایر اپل :
5- آیکون مربوط به تماس در آیفون و گلکسی اس :
اين موارد كم نيست :31:
منبع : انجمن آيفون
koroshfe
04-03-2011, 12:53
آقا آرمان یادتونه چند صفحه پیش نام دو تا سایت رو اوردی و گفتی این سایتا اصلا شایعه نکردن تو عمرشون و الانم دارن می گن که آیپد 3 تو همین سال 2011 منتشر می شه و خیلی زود هم این اتفاق می افته؟
قضیه ی این چیه؟
آقا آرمان یادتونه چند صفحه پیش نام دو تا سایت رو اوردی و گفتی این سایتا اصلا شایعه نکردن تو عمرشون و الانم دارن می گن که آیپد 3 تو همین سال 2011 منتشر می شه و خیلی زود هم این اتفاق می افته؟
قضیه ی این چیه؟
درسته، خبرگزاری های رسمی مثل WSJ و NYT (نه وبلاگ هایی که برا افزایش بازدیدشون هرکاری می کنن) صحبت هایی کردن از عرضه یک آیپد دیگه در امسال، با منطق جور در نمیاد ولی خب احتمالش صفر نیست.. گرچه بعیده. این خبرگزاری ها تا منبع معتبری برای حرفشون نداشته باشن چیزی رو منتشر نمی کنن، ولی خب اینطور نیست که همیشه حرفشون درست باشه. صحبت هاشون در خیلی مواقع اشتباه از آب در اومده. فقط این نتیجه رو میشه گرفت که زمانی که اینها چیزی منتشر می کنن، حداقل اپل احتمال اون قضیه رو بررسی می کرده.
AT&T .. نسخه GSM در ایران کار می کنه، نسخه Verizon بر اساس CDMA هست و با شبکه مخابراتی ایران کار نمی کنه.
koroshfe
04-03-2011, 19:58
درسته که خیلی زوده اما به نظرتون آیپد 3 چجوری خواهد بود؟(نظرخواهی از همگان)
roteal2007
04-03-2011, 20:10
درسته، خبرگزاری های رسمی مثل WSJ و NYT (نه وبلاگ هایی که برا افزایش بازدیدشون هرکاری می کنن) صحبت هایی کردن از عرضه یک آیپد دیگه در امسال، با منطق جور در نمیاد ولی خب احتمالش صفر نیست.. گرچه بعیده. این خبرگزاری ها تا منبع معتبری برای حرفشون نداشته باشن چیزی رو منتشر نمی کنن، ولی خب اینطور نیست که همیشه حرفشون درست باشه. صحبت هاشون در خیلی مواقع اشتباه از آب در اومده. فقط این نتیجه رو میشه گرفت که زمانی که اینها چیزی منتشر می کنن، حداقل اپل احتمال اون قضیه رو بررسی می کرده.
AT&T .. نسخه GSM در ایران کار می کنه، نسخه Verizon بر اساس CDMA هست و با شبکه مخابراتی ایران کار نمی کنه.
پس اینطور که معلومه ما در ایران شاهد ipad 2 سفید نخواهیم بود درسته؟
فکر کنم جالب ترین خوصصیت ipad تعداد و کیفیت نرم افزار های موجود برای اون هست
Android 3 هنوز هیچی نداره !
تو این مقایسه این موضوع خیلی مهم هم در نظر گرفته شده.....
آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .:31:(
اتفاقا هست،چرا نباشه
سلام
شنیدم تولید آیپد متوقف میشه و بجاش آیپد2 تولید میشه و نسبت به آیپد افزایش قیمت نخواهد داشت.
درسته؟
SIMON137
04-03-2011, 20:55
سلام
شنیدم تولید آیپد متوقف میشه و بجاش آیپد2 تولید میشه و نسبت به آیپد افزایش قیمت نخواهد داشت.
درسته؟
بله ، تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمتش مثل قبلیه هست
آخه خیلی بی انصافیه مقایسه تعداد نرم افزارهای زوم و آی پد2. سیستم عامل آندروید 3 تازه اومده انتظار دارین اندازه ios نرم افزار داشته باشه.به نظر من جابز فاکتور بهتر دیگه ای پیدا نکرده برای IPAD 2 .(
نداشتن تعداد نرم افزار مناسب واقعا فاکتور مهمی نیست ؟
شما تبلت داشته باشی ، هرچی هم قوی باشه و پردازنده فلان و رم فلان داشته باشه وقتی امکانات نرم افزاری خوبی نداشته باشه میخوای چیکارش کنی ؟
توی این مدت زمانی که Honey comb معرفی شده فقط 100 تا app ؟ فکر میکنید این مدت زمان مشابه برای iOS iPad چند تا app شد ؟
بعد شما(ها) کلا برای ایراد گرفتن از iPad چیزی به جز نداشتن USB و درگاه SD و ... فاکتورهای دیگه ای پیدا میکنین ؟
Doctor.Freeman
05-03-2011, 06:46
اصلا آقا سالی که نکوست از بهارش پیداست .
وقتی تو 1 سال 100 تا اومده تو 2 سال 200 تا میاد .
تو 3 سال 300 . تا .
ایشاللا 10 سال دیگه به هزار تا میرسه .
..
ول کنین بابا بحثارو .
هر کی هر چی داره با همون حال کنه .
شما برین با آندرویدتون صفحه رو Lock / Unlock کنین حال کنین .
تازه حتی قفلشم اومده . Andriod Lock XT
...
آقا اصلا اگه آندروید 100 تا App داره 110 تاش واسه آیفون اومده .
..
به چی مینازین . ؟؟؟
mohsenfhm
05-03-2011, 10:55
وريزون اعلام كرد همين جمعه آي پد 2 رو عرضه خواهد كرد :46:
منبع : 9to5mac
نداشتن تعداد نرم افزار مناسب واقعا فاکتور مهمی نیست ؟
شما تبلت داشته باشی ، هرچی هم قوی باشه و پردازنده فلان و رم فلان داشته باشه وقتی امکانات نرم افزاری خوبی نداشته باشه میخوای چیکارش کنی ؟
توی این مدت زمانی که Honey comb معرفی شده فقط 100 تا app ؟ فکر میکنید این مدت زمان مشابه برای iOS iPad چند تا app شد ؟
بعد شما(ها) کلا برای ایراد گرفتن از iPad چیزی به جز نداشتن USB و درگاه SD و ... فاکتورهای دیگه ای پیدا میکنین ؟
دوست عزیز همونطور که گفتم honey comp هنوز یه ماه نیست اومده. تازه میشه از app های سیستم عامل پایین تر هم استفاده کرد.در ضمن مطمئن باشید تعداد نرم افزارهای Android از ios جلو می زنه چون ios فقط مال آیپده ولی اکثر تبلت ها andorid دارن.
برین آمار رو ببینید کاربران آندروید چند درصد افزایش پیدا کردن.
اگه نظرات کاربران سایت های معتبر رو بررسی کنید همه دم از xoom می زنن.اصلا شما خودتون مقایسه کنید:
سلام.
مقایسه تبلتها
jebraiil
05-03-2011, 12:18
سلام به همه اقا یون چرا هر دفه ادم میاد اینجا یا جنگ دعوا است یا یه نفر یه خبر عجیب غریب میده ؟
ما نفهمیدیم این ipad 2سیم کارت ایران رو جواب میده یا نه؟
اقایون عزیز دعوا نکنین من به شخصه طرف دار هیچ برندی نیستم ولی یه چیزی هست به نظر من ادم نمیتونه به سامسونگ اعتماد کنه یه دفه یچی میشه یا تبلتش یا گوشی هاش یه غوزشون در میادولی واقعا خدا وکیلی من هیچ تعریف بدی از اپل نشنیدم
الکی هی هم به خاطر سیستم تو سر و کل هم نزنید تا نیان مشخس نمیشه
باید دید اجزایی که که کناره هم قرار دادن با هم دیگه مچ هستن یانه دیگه انو من نووب نباید بهتون بگم همین تگرا 2 رو هر چیزی یه جور جواب میده
ممکنه سامسونگ یه چیز های خدایی رو تبلت و گوشی هاش گذاشته باشه ولی تازمانیکه از حداکثر امکاناتش بهره نبره چه فاییده ای داره؟
ولی خدایش من همچین چیزی رو تو اپل ندیدم
باید قبول کرد کهipad 2 و ipad چیز های شاخین از همه نظر
ولی مثلا به من باشه سرمم بزنن نمیرم iphone بگیرم galaxy s2 یه شاخیه که دو نداره از همه نظر
Doctor.Freeman
05-03-2011, 13:39
سلام به همه اقا یون چرا هر دفه ادم میاد اینجا یا جنگ دعوا است یا یه نفر یه خبر عجیب غریب میده ؟
اقایون عزیز دعوا نکنین من به شخصه طرف دار هیچ برندی نیستم ولی یه چیزی هست به نظر من ادم نمیتونه به سامسونگ اعتماد کنه یه دفه یچی میشه یا تبلتش یا گوشی هاش یه غوزشون در میادولی واقعا خدا وکیلی من هیچ تعریف بدی از اپل نشنیدم
باید دید اجزایی که که کناره هم قرار دادن با هم دیگه مچ هستن یانه دیگه انو من نووب نباید بهتون بگم همین تگرا 2 رو هر چیزی یه جور جواب میده
ممکنه سامسونگ یه چیز های خدایی رو تبلت و گوشی هاش گذاشته باشه ولی تازمانیکه از حداکثر امکاناتش بهره نبره چه فاییده ای داره؟
ولی مثلا به من باشه سرمم بزنن نمیرم iphone بگیرم galaxy s2 یه شاخیه که دو نداره از همه نظر
جالبه همه حرفاتو میزنی بعدشم میگی من طرفدار برندی خاصی نیستم ؟ ... :31:
خوبه !!!
دوست عزیز ما دعوا که نمی کنیم.خیلی محترمانه بحث می کنیم.
به نظر من آی پد ظاهر زیباتر و وزن کمتری داره ولی در مجموع سخت افزار زوم بهتره.
البته در مورد گوشی آیفون رو بیشتر می پسندم.
دوست عزیز همونطور که گفتم honey comp هنوز یه ماه نیست اومده. تازه میشه از app های سیستم عامل پایین تر هم استفاده کرد.در ضمن مطمئن باشید تعداد نرم افزارهای Android از ios جلو می زنه چون ios فقط مال آیپده ولی اکثر تبلت ها andorid دارن.
برین آمار رو ببینید کاربران آندروید چند درصد افزایش پیدا کردن.
اگه نظرات کاربران سایت های معتبر رو بررسی کنید همه دم از xoom می زنن.اصلا شما خودتون مقایسه کنید:
حیف که پاییز گذشت ، شما هر وقت دوست داری جوجه ها رو بشمار
iOS هم فقط مال آی پد نیست و برا چند تا دیگه گجت اپل هم هست به گمانم !!!!
هم کاربران آندروید و هم ناراضیان آندروید افزایش یافتن ، به خصوص مورد دوم !! حتما باید 2 میلیون گالکسی تب فروش بره و 16 درصدش برگشت داده بشه بعد تازه سامسونگ و گوگل بفهمن که آندروید 2.2 به درد تبلت نمیحوره !!
با این وجود هم هنوز چند تا کمپانی که از ننش قهر میکنه میبینی تبلت 2.2 زده !!!
خدا به خیر کنه ...
ولی همین آی پد درب داغون فقط 2 درصد برگشتی داشته ، فقط 2 درصد !! همین iOS که آندروید میخواد ازش سبقت غیر مجاز بگیره
generaltj
05-03-2011, 17:33
دادا میشه با همراه اول یا ایرانسل به اینترنت وصل شد؟یا باید حتما از این 3g هایی که تو خرداد میاد بگیریم؟؟
سوال دیگه این که من یه آیپاد دارم..تو تهران کجا خوب میخرنش؟:11:
roteal2007
05-03-2011, 17:57
اصلا آقا سالی که نکوست از بهارش پیداست .
وقتی تو 1 سال 100 تا اومده تو 2 سال 200 تا میاد .
تو 3 سال 300 . تا .
ایشاللا 10 سال دیگه به هزار تا میرسه .
..
ول کنین بابا بحثارو .
هر کی هر چی داره با همون حال کنه .
شما برین با آندرویدتون صفحه رو Lock / Unlock کنین حال کنین .
تازه حتی قفلشم اومده . Andriod Lock XT
...
آقا اصلا اگه آندروید 100 تا App داره 110 تاش واسه آیفون اومده .
..
به چی مینازین . ؟؟؟
منم همین امروز از سیدیا نصبش کردم باحاله...
وريزون اعلام كرد همين جمعه آي پد 2 رو عرضه خواهد كرد :46:
منبع : 9to5mac
چه خوووب از جمعه تو توتیوب میچرخیم به دنبال یک رویو
حیف که پاییز گذشت ، شما هر وقت دوست داری جوجه ها رو بشمار
iOS هم فقط مال آی پد نیست و برا چند تا دیگه گجت اپل هم هست به گمانم !!!!
دوست عزیز هم من می دونم هم خودت که منظور من محدود بودن گجت هاییه که سیستم عاملشون ios هست.
هم کاربران آندروید و هم ناراضیان آندروید افزایش یافتن ، به خصوص مورد دوم !! حتما باید 2 میلیون گالکسی تب فروش بره و 16 درصدش برگشت داده بشه بعد تازه سامسونگ و گوگل بفهمن که آندروید 2.2 به درد تبلت نمیحوره !!
با این وجود هم هنوز چند تا کمپانی که از ننش قهر میکنه میبینی تبلت 2.2 زده !!!
خدا به خیر کنه ...
ولی همین آی پد درب داغون فقط 2 درصد برگشتی داشته ، فقط 2 درصد !! همین iOS که آندروید میخواد ازش سبقت غیر مجاز بگیرهفعلا که من نه از سامسونگ حرف می زنم نه آندروید 2.2 .
حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید:31:
yas_6969
05-03-2011, 21:10
فعلا که من نه از سامسونگ حرف می زنم نه آندروید 2.2 .
حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید
شما همون سامسونگ و بخرید ما هم میریم اپل و میگیریم دعوا نداره که هرکس لذت خودش و میبره،مرور زمان معلوم میکنه کدوم بهتر هستش.
ولی تنها چیزی که من میدونم تمام شرکت ها از اپل تقلید کردن و گوشی های هوشمند بیرون دادن.شما یه نگاه به منوی سامسونگ wave بکنی متوجه منظور من میشی
yas_6969
05-03-2011, 21:16
راستی اینم بخونید بد نیست:
اپل قابل تقدیر ترین شرکت دنیا
نشریه بین المللی Fortune برای چهارمین سال متوالی اپل را به عنوان قابل تقدیرترین شرکت دنیا برگزید و عنوان برتر در این زمینه را به آن اختصاص داد.
نشریه Fortune طی گزارش خود در این باره نوشت: «شرکت اپل همواره با محصولات جدید خود بر محبوبیتش نزد کاربران می افزاید و علاوه بر افزایش کارایی نسل جدید محصولات الکترونیکی، به زیبایی آنها نیز توجه خاص دارد که همین مسئله موجب شده است تا برای چهارمین سال متوالی به عنوان قابل تقدیرترین شرکت دنیا برگزیده شود».
در این گزارش آمده است که با توجه به خروج مجدد "استیو جابز" مدیرعامل اپل از این شرکت در ماه ژانویه برای مداوا، شرکت اپل همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد و بدون هیچ گونه وقفه پروژه ها را دنبال می کند که در این زمینه روز گذشته رایانه لوحی iPad 2 معرفی شد.
شرکت اپل در آخرین فصل از سال 2010 میلادی موفق شد سود خود را دو برابر نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن افزایش دهد که کارشناسان حضور iPad بین کاربران و عرضه گوشی هوشمند آیفون از طریق شرکت مخابراتی وریزون را از عوامل اصلی این اتفاق می دانند.
رتبه دوم از لیست قابل تقدیرترین شرکت های دنیا به گوگل اختصاص دارد و پس از آن به ترتیب شرکت های Berkshire Hathaway، Southwest Airlines و Procter & Gamble قرار گرفته اند. دیگر شرکت های فناوری که نامشان در بین 10 شرکت برتر این لیست به چشم می خورد آمازون و مایکروسافت با رتبه های هفتم و نهم هستند.
از دیگر شرکت های فناوری که در این لیست وجود دارند می توان به IBM در رتبه دوازدهم، General Electric در رتبه سیزدهم، 3M در رتبه پانزدهم، سیسکو در رتبه بیست وهشتم، اینتل در رتبه سی ودوم، Best Bye در رتبه سی وششم، سامسونگ در رتبه سی وهشتم، Netflix در رتبه چهلم، eBay در رتبه چهل وپنجم،سونی در رتبه چهل وششم و اوراکل در رتبه چهل وهشتم اشاره کرد.
حرف من زومه:ما usb داریم. رزولوشن بالاتر داریم. فلش رو ساپورت خواهیم کرد، کارت micro sd و ... ولی شما فقط خوشگلترید
خیلی ببخشید . چیه این عیب های بچه گانه و تکراری ؟
خداییش چیز دیگه ای ندارید که بخواید با اپل مبارزه کنید ؟
اولیش که اصلا مشکلی نیست که بخوایم بهش فکر کنیم !! چون اپل خیلی کلش بیشتر موتو کار میکنه که درباره گذاشتن و نذاشتن پورت USB فکر کنه و در ضمن با یه رابط 25 تومنی قضیه حله و مطمئن باشید اگه اضافه کردن پورت USB کار مناسبی بود اپل درنگ نمیکرد
نه الان و نه هیچ وقت نمیتونید غیر از این ها بد دیگه ای درباره iPad بگید . نمی گم بی عیبه ولی میگم ای کاش با یه سری دلایل منطقی با اپل مبارزه میکردید
ما فقط خوشگل تریم ؟ بادمجون هم رفت قاطی میوه ها ؟؟ یکم دقت کنید !؟
65000 = 100 ؟؟؟؟؟؟
ولی تنها چیزی که من میدونم تمام شرکت ها از اپل تقلید کردن و گوشی های هوشمند بیرون دادن.شما یه نگاه به منوی سامسونگ wave بکنی متوجه منظور من میشی
اصطلاح Copycat درباره اینها کمه ...
خیلی ببخشید . چیه این عیب های بچه گانه و تکراری ؟
خداییش چیز دیگه ای ندارید که بخواید با اپل مبارزه کنید ؟
اولیش که اصلا مشکلی نیست که بخوایم بهش فکر کنیم !! چون اپل خیلی کلش بیشتر موتو کار میکنه که درباره گذاشتن و نذاشتن پورت USB فکر کنه و در ضمن با یه رابط 25 تومنی قضیه حله و مطمئن باشید اگه اضافه کردن پورت USB کار مناسبی بود اپل درنگ نمیکرد
نه الان و نه هیچ وقت نمیتونید غیر از این ها بد دیگه ای درباره iPad بگید . نمی گم بی عیبه ولی میگم ای کاش با یه سری دلایل منطقی با اپل مبارزه میکردید
ما فقط خوشگل تریم ؟ بادمجون هم رفت قاطی میوه ها ؟؟ یکم دقت کنید !؟
65000 = 100 ؟؟؟؟؟؟
شما بسیار از روی تعصب صحبت می کنین.اخه عزیز من داشتن usb خیلی مهمه،فکرشون کار کرد یا نکرد رو من نمیدونم ولی برای خیلی ها از جمله من وجود usb خیلی مهم هست.در ضمن فاکتور های دیگه ای هم معرفی کردم
اصلا شما هر چی در چنته دارین رو کنین:31: ببینیم
دوستان iPad 2 هم از Flash پشتیبانی نمی کنه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alonestar69
05-03-2011, 23:18
باسلام و عرض ادب
عذر میخوام یهویی میام وسط بحثتون
من فقط چند تا سوال دارم و نتیجه گیری باخودتون
آقایونی که اینقدر میگین اپل خوبه تا حالا با آیپد کار کردین یا نه؟
و آقایونی که میگین زوم موتورولا خوبه با اون کار هم کردین و یا فقط هردو از برندها دیدین و خوشتون اومده و یا یه کم بیشتر جلو رفتین و مشخصات فنی دیدین و دو تا فیلم و دارین باهم میجنگین؟
درمورد سوال و جوابهایی که شده هم چند تا موضوع رو لازم میدونم بگم اول اینکه چشم انسان تا یه حد رزولوشن رو ساپورت میکنه یعنی تا یه حدی احساس بهتر شدن تصویر رو داری از یه حد که رد شد تنها خصوصیتی که داره مصرف بیشتر باطری برای اونه.شما که میگی ما فلش رو ساپورت خواهیم کرد خداییش یه چیزی رو بگو من بفهمم شرکت موتورولا مال باباتون و یا فامیلتون هس؟
برای خیلی ها داشتن یو اس بی مهمه از جمله خود من اما برای این موضوع در آیپد چاره اندیشی شده و هر کس نیاز به این پورت داره یه کوچولو خرج میکنه اینطور نیست؟
اما درمورد کارت اس دی میخوام بدونم در مورد سرعت نور چیزی میدونین؟اونوقت دیگه هوس داشتن کارت اس دی و اینها رو هم نمیکنین اگه فقط سرعت انتقال داده ها رو ببینین واقعا کسر شان بود اگه میخواستیم اس دی رو روی آیپد ببینیم.
در مورد تعداد اپلیکیشنها و این موارد از اینکه احتمال اینکه رقیب گوگلی بتونه تعداد بیشتری اپلیکیشن رو در آینده ی نزدیک فراهم کنه بسیار زیاده اما یه کم به کیفیت appها هم توجه کنین اونموقع شاید یه چیزی بیشتر از تعداد براتون مهم باشه من به شخصه ترجیح میدم یا اپلیکیشنی وجود نداشته باشه برام یا کار با اون لذت بخش باشه.بدون هیچ تعصبی روی هیچ برند خاصی اینو میگم که خرید آیپد بسیار عقلانی تر از خرید تب لت های دیگه هس.جهت اطلاعتون میگم که از لحاظ مهندسی هم a4و همa5از پردازنده های ساخت اپل بی نظیر هستند و اونهایی که به شدت دنبال سخت افزار هستند اگه یه تحقیق کوچولو در مورد این پردازنده ها داشته باشند میفهمند که داستان سخت افزار قدیم موتورولا که توسط اپل به کار گرفته میشد و با سایر پردازنده های زمان خودش که فاصله بسیار زیادی با اون وجود داشت الان دوباره تکرار شده شما فقط کافیه یه مدت کوتاه با آیپد کار کنی تا بفهمی چقدر همه چی سر جاش هس نه اینکه امروز بگن گوگل 2.3 و فردا بگن گوگل3 و پس فردا هم بگن این دو تا رو یکی میکنیم میکنیمش گوگل 2.4 واقعا این یه ضعف بزرگهخصوصا اینکه به همه اجازه ی به روز رسانی داده نمیشه خوب دقت کنین.
درمورد ساپورت فلش من موافق نظر اپل نیستم اما اونها استدلالهای خودشون رو دارن و از انصاف نگذریم بیراه هم نمیگن.اگر هم از آیپد استفاده کنین میگین که رزولوشن اون اینقدر هست که احساس نیاز نکنین که باید بالاتر میبود.ولی کلا اگه بحث منطقی میکنین هم نرم افزار رو ببینین و هم سخت افزار هر کدوم بدون اون یکی به درد نمیخوره و الان به نطر من آیپد حتی اگه سخت افزارش ضعیفتر هم باشد(درحالیکه فکر نمیکنم )(الان گیر میدن آقا رمش کمتره و سی پی یوش تک هسته ایه)بازهم با نرم افزار مناسب و ایجاد تعادل بین نرم افزار و سخت افزار اقبال بسیار بهتری نسبت به سایر رقبا داره و علت فروش زیاد اون هم به همین دلیله.
فکر کنم کم کم زیاد شد.به درود.
باسلام و عرض ادب
عذر میخوام یهویی میام وسط بحثتون
من فقط چند تا سوال دارم و نتیجه گیری باخودتون
آقایونی که اینقدر میگین اپل خوبه تا حالا با آیپد کار کردین یا نه؟
و آقایونی که میگین زوم موتورولا خوبه با اون کار هم کردین و یا فقط هردو از برندها دیدین و خوشتون اومده و یا یه کم بیشتر جلو رفتین و مشخصات فنی دیدین و دو تا فیلم و دارین باهم میجنگین؟
درمورد سوال و جوابهایی که شده هم چند تا موضوع رو لازم میدونم بگم اول اینکه چشم انسان تا یه حد رزولوشن رو ساپورت میکنه یعنی تا یه حدی احساس بهتر شدن تصویر رو داری از یه حد که رد شد تنها خصوصیتی که داره مصرف بیشتر باطری برای اونه.شما که میگی ما فلش رو ساپورت خواهیم کرد خداییش یه چیزی رو بگو من بفهمم شرکت موتورولا مال باباتون و یا فامیلتون هس؟
برای خیلی ها داشتن یو اس بی مهمه از جمله خود من اما برای این موضوع در آیپد چاره اندیشی شده و هر کس نیاز به این پورت داره یه کوچولو خرج میکنه اینطور نیست؟
اما درمورد کارت اس دی میخوام بدونم در مورد سرعت نور چیزی میدونین؟اونوقت دیگه هوس داشتن کارت اس دی و اینها رو هم نمیکنین اگه فقط سرعت انتقال داده ها رو ببینین واقعا کسر شان بود اگه میخواستیم اس دی رو روی آیپد ببینیم.
در مورد تعداد اپلیکیشنها و این موارد از اینکه احتمال اینکه رقیب گوگلی بتونه تعداد بیشتری اپلیکیشن رو در آینده ی نزدیک فراهم کنه بسیار زیاده اما یه کم به کیفیت appها هم توجه کنین اونموقع شاید یه چیزی بیشتر از تعداد براتون مهم باشه من به شخصه ترجیح میدم یا اپلیکیشنی وجود نداشته باشه برام یا کار با اون لذت بخش باشه.بدون هیچ تعصبی روی هیچ برند خاصی اینو میگم که خرید آیپد بسیار عقلانی تر از خرید تب لت های دیگه هس.جهت اطلاعتون میگم که از لحاظ مهندسی هم a4و همa5از پردازنده های ساخت اپل بی نظیر هستند و اونهایی که به شدت دنبال سخت افزار هستند اگه یه تحقیق کوچولو در مورد این پردازنده ها داشته باشند میفهمند که داستان سخت افزار قدیم موتورولا که توسط اپل به کار گرفته میشد و با سایر پردازنده های زمان خودش که فاصله بسیار زیادی با اون وجود داشت الان دوباره تکرار شده شما فقط کافیه یه مدت کوتاه با آیپد کار کنی تا بفهمی چقدر همه چی سر جاش هس نه اینکه امروز بگن گوگل 2.3 و فردا بگن گوگل3 و پس فردا هم بگن این دو تا رو یکی میکنیم میکنیمش گوگل 2.4 واقعا این یه ضعف بزرگهخصوصا اینکه به همه اجازه ی به روز رسانی داده نمیشه خوب دقت کنین.
درمورد ساپورت فلش من موافق نظر اپل نیستم اما اونها استدلالهای خودشون رو دارن و از انصاف نگذریم بیراه هم نمیگن.اگر هم از آیپد استفاده کنین میگین که رزولوشن اون اینقدر هست که احساس نیاز نکنین که باید بالاتر میبود.ولی کلا اگه بحث منطقی میکنین هم نرم افزار رو ببینین و هم سخت افزار هر کدوم بدون اون یکی به درد نمیخوره و الان به نطر من آیپد حتی اگه سخت افزارش ضعیفتر هم باشد(درحالیکه فکر نمیکنم )(الان گیر میدن آقا رمش کمتره و سی پی یوش تک هسته ایه)بازهم با نرم افزار مناسب و ایجاد تعادل بین نرم افزار و سخت افزار اقبال بسیار بهتری نسبت به سایر رقبا داره و علت فروش زیاد اون هم به همین دلیله.
فکر کنم کم کم زیاد شد.به درود.
اول اینکه ما با هم دعوا نمی کنیم عزیز من، داریم بحث می کنیم.بعضیا می پرن وسط میگن دعوا نکنین!
دوم اینکه شما خودتون با آی پد 2 کار کردی؟
در مورد رزولوشن فعلا به اون حدی که شما می فرمایید نرسیده .راستی شرکت موتورولا مال پدرم نیست :31:شما فرق شوخی و جدی رو نمی دونید؟
دوست عزیز شما می فرمایید نرم افزار های آندروید کیفیت ندارن؟این حرفتون خیلی غیر علمیه. چون اونا که برنامه نمی سازن،من و شما می سازیم و نمی تونید بگید بی کیفیته.تازه آندروید بر خلاف ios سیستم عامل بازی داره و دست برنامه نویسا بازتره.
در مورد ساپورت فلش : اونا استدلال خودشونو دارن که نشد دلیل، شما باید بگین چرا همچین استدلالی دارن وگرنه بپذیرید ضعف بزرگیه.البته اگه نگید : بهتر شده چون دیگه تبلیغات نمی بینیم، شارز اینترنت هم کمتر مصرف میشه:27:
millad1388
06-03-2011, 07:46
من که دیگه از دست این سیستم مایکروسافت داره حالم بهم میخوره و کلا میخوام کوج کنم رو اپل!!!
اولین دستگاهی که میخوام از شرکت اپل بگیرم هم IPAD 2 هستش!البته قبل از عرضه IPAD 1 میخواستم بخرم IPOD TOUCH ولی دیدم تبلت اومده گفتم به خاطر صفحه بزرکتر که برای خوندن و کلا عکس دیدن عالیه و چون سری اول IPHON هم حدودا همون نقص های IPAD را داشت گفتم حتما سری دومش عالی میشه که شد!!!
فقط به شخصه پیش بینی میکردم که از سری فیوژن AMD C50 استفاده میکنه که نشد!انشاال...سری .3....و جالبه که C50 دوهسته ایی و دارای گرافیک عالیی هست......
خدا کنه قبل از عید تو ایران باشه هر مدلی از IPAD 2 که باشه میخرم فقط قبل از عید بیاد بهتره!!! منظورمو که متوجه شدین
اگه پورت HDMI و پردازنده 2 هسته ایی که حداقل 80 درصد بهتر از تک هسته ایی هستش و گرافیکی که 9 برابر قویتره و به نظرم در حد ..psp 2 =600$..... براتون کافی نیست بهتره همون ipad 1 =350$ بخرین البته در خارج از ایران =قیمت جدید
هر وقت به ایران رسید تو یک فروشگاه منم خبر کنید ممنون میشم
کلا اخلاق منم خیلی شبیه به آقای استیو جابزه و کل سیاست هاشو اگه من هم بودم به جای او .همون کار ها رو انجام میدادم (البته اگه خودم در بهترین حالتم باشه) و در کل هر شخصی اگه کمبودی تو محصولات اپل تشخیص داد. به من بگه تا براش قشنگ توضیح بدم که در حقیقت نبودش مزیت هست
نبود فلش یک مزیت برای اون پردازنده بدبخت هست که هر کی از راه میرسه یک نرم افزاری میسازه که مدام هنک کنه در حالی کارایی پایینی داره
دوربین 5 مگاپیکسل اون هم در حد 8 مگاپیکسلی سایر رقبا کیفیت داره جون دارای قابلیت............هست (اگه تونستین جای خالی رو پر کنید)که نور رسیده به سنسور رو افزایش و نویز رو هم همزمان کاهش میده
رزولوشن هم برای من هیچ وقت مهم نبوده!!!البته من دیگه پایینتر از رزولوشن اصلی ipadاستفاه نمیکنم
شیشه صفحه نمایش ipad هم از نوعی هست که تو شیشه هواپیماهای نظامی استفاده میشود و کلا نشکنه
و کل این 49 صفحه رو خوندم وکلی به اطلاعاتم اضافه شد =به جز این چند صفحه آخر
یک نگاهی بندازید دلایل جالبی آورده ...
یه امضا تو همین قزوم دیدم گفتم کپی کنم اینجا یه کم بخندیم :دی
iPad 2 is for people who don't care about technology
Galaxy Tab 10.1 is for people who need device with many great features
alonestar69
06-03-2011, 15:06
اول اینکه ما با هم دعوا نمی کنیم عزیز من، داریم بحث می کنیم.بعضیا می پرن وسط میگن دعوا نکنین!
دوم اینکه شما خودتون با آی پد 2 کار کردی؟
در مورد رزولوشن فعلا به اون حدی که شما می فرمایید نرسیده .راستی شرکت موتورولا مال پدرم نیست :31:شما فرق شوخی و جدی رو نمی دونید؟
دوست عزیز شما می فرمایید نرم افزار های آندروید کیفیت ندارن؟این حرفتون خیلی غیر علمیه. چون اونا که برنامه نمی سازن،من و شما می سازیم و نمی تونید بگید بی کیفیته.تازه آندروید بر خلاف ios سیستم عامل بازی داره و دست برنامه نویسا بازتره.
در مورد ساپورت فلش : اونا استدلال خودشونو دارن که نشد دلیل، شما باید بگین چرا همچین استدلالی دارن وگرنه بپذیرید ضعف بزرگیه.البته اگه نگید : بهتر شده چون دیگه تبلیغات نمی بینیم، شارز اینترنت هم کمتر مصرف میشه:27:
اولا سلام و عرض ادب
دوما آی پد دو هنوز ارایه رسمی شده برا فروش؟همون آیپد قبلیه کفایته.سوما بر فرض که حرف شما به شدت درست باشهع در مورد رزولوشن اما هر بیشتر شدن رزولوشنی کیفیت بالاتری رو نمیده و گرنه همه رزولوشن رو بالا می بردند و در حال حاضر جنگ بر سر رزولوشن قدیمی شده دعوا بر سر تی اف تی های آی پی اس و او ال ای دی ها و سوپر او ال ای دی ها و اینهاس اگه دقت فرمودید.عموما تا جاییکه یادم میاد بحث های بی مورد در مورد اینکه کی چی رو ساپورت میکنه یا نمیکنه به جاهای خوبی نرسیده چون نه من انتخاب کردم که اپل فلش رو ساپورت نکنه و نه شما انتخاب کردی که زوم این کار رو انجام بده.این وسط بر فرض که دعوا هم نکنی وقتتو داری بابت چیزی هدر میدی که اصلا هیچ دخالتی توی وجود اون نداشتی مثل اینکه من بپرسم دختر بهتره یا پسر خب معلومه هر کی جنسیت خودشو بهتر میدونه اما اگه یه خورده فکر کنی تو اول به دنیا نیومدی و بعد جنسیت تعیین کنی پس نمیتونی بگی جنسیت تو بهتره.این موضوع رو قبول داری یا نه؟
بعد هم عزیز من اگه قرار باشه همه یه چیزیو ببینن و همه اونو بخرن که یه عالمه شرکت باید تعطیل بشن اینطور نیست؟خب شما که نظرت اینه که زوم بهتره عوض اینکه بیای بگی آقا زوم بهتره و اینجا جوابت بدن که نه و اینا بهتره خودت یه زوم بخری تا ببینی خوبه یا نه.زوم از لحاظ سخت افزاری حرفهایی برا گفتن داره اما یه سوال رو جواب بده من دیگه هیچی نگم میون اینهمه سخت افزار قوی و ضعیف و بالا و پایین خداییش جز یه دونه گوگل برا همه داریم؟بعد هم پشتیبانی هر شرکتی از محصولاتش به شدت کم چون هر شرکتی جندین نوع تبلت داره خب معلومه به هر کدوم کمتر میرسه.
درمورد فلش هم اگه یه خورده تحقیق کنی میبینی پس از اونکه اپل اونو ساپورت نکرد به شدت درصدد تغییر خودش براومد واگر واقعا مشکلی نداشت اینکار رو نمیکرد درسته؟یعنی این اپل نمیگه من فلش رو ساپورت نمیکنم چون دوست ندارم بلکه میگه وقتیکه استانداردهای ما رو گرفتن از اونها پشتیبانی خواهیم کرد حالا خدایش این بده یا خوب؟میدونی مثل فرق دکتره با آشپز =>آشپز هر چی بخوای بهت میده حتی اگر برات مضر باشه اما دکتر فقط چیزهایی رو بهت میده که برات خوبه نه؟
درمورد باز بودن آندروید هم خوبی متصور بشو و هم بدی و فقط یه نیمه ی لیوان رو نبین عزیزم اگه کیفیت ها رو بسنجی واقعا کیفیت اپلیکیشنهای آندروید هر چند هم که خوب باشن به پای آی او اس نمیرسن و امیدوارم اینو قبول داشته باشی.باز بودن یه نرم افزار اولین خوبی اش فراگیر شدن زود و ایجاد نرم افزارهای خوب و مورد نیاز به طور گسترده هست قبول اما آیا عدم کنترل بر روی اونها موجب کم شدن کیفیت اونها نمیشه به نظر شما؟اگر قبول نداری یه آندروید بگیر یه خورده کار کن بفهمی که هی باگ جدید میگیری و مشکل جدید، که این موضوع عادی شده ولی اگه یه روز آی او اس زنگ نزنه آلارم گوشی کل دنیا میفهمن میدونی چرا؟برای اینکه این مورد برای اپل یعنی پیدا کردن یه موضوع برای حرفها و حدیثها.درسته اپل هم از فلش ساپورت نمیکنه ولی الان خیلی ها به منسوخ شدن نسخه ی قدیمی فلش اعتقاد دارند اگر نتونن اونها استانداردهای بهتری رو به دست بیارن و گرنه مطمئن باش با یه آپیدیت نرم افزاری پشتیبانی از فلش به سادگی برای اپل امکانپذیره نه؟من عدم پشتیابنی از فایل فلش رو نه تنها نقطه ی ضعف نمیدونم بلکه نقطه ی قوت میدونم نه برای اون مثالهای خنده دار شما بلکه به علت کیفیت پایین اونها.در ضمن نه من به شرکت خاص و یا برند خاصی اعتقاد داشته و نه دارم بلکه برام جالبه همه دوست داریم به بیان های مختلف بگیم من از همه بیشتر میفهمم آقا حرف شما درست و صحیح و منطقی در مورد نرم افزارها هم که فرمودید از نسخه های پایین تر استفاده میکنیم میشه همون کم شدن کیفیت دیگه چون اونها تا حد رزولوشن بالا رو که پشتیبانی نمیکنن یه خورده دقت کنین.من از یه چیزای اپل خوشم نمیاد لازم هم نمیدونم که بگم اما چیزی که مطمئن هستم اینه که از زوم از شرکت موتورولا به شدت قوی تر هست چون زوم رو یه شرکت ساخته و نرم افزار زوم متعلق به هی شرکت دیگه هست پس مطمئن باش که هماهنگی در آیپد رو هیچ وقت در زوم نمیبینی.
در آخر یه نکته ی دیگه رو هم بگم اون هم اینه که تعداد کل اپلیکیشنهای موجود برای همه ی هانی ها میون شرکتهای مختلف همین عدد صد هست حالا ده تا بالا و پایین اونوقت شما داری تعداد رو با 65000برای یه شرکت اونم به تنهایی مقایسه میکنی نمیخوای نتیجه بگیری که این شرکت کار خودش رو به خوبی انجام داده در این مورد؟من دیگه و این بحث شرکت نمیکنم چون احتمالا معنی شوخی و جدی رو علاوه بر اینکه من متوجه نمیشم سایر دوستان که ادعای علم و ادب هم دارن متوجه نمیشن.برام خیلی جالب بود شما که میگین زوم بهتره برین تو تاپیک خود زوم نظر بدین چرا میایین اینجا و میگین اپل بهدرد نمیخوره شما برین بگین زوم خوبه مردم بهتر میدونن کدوم رو باید انتخاب کنن نه؟میدونن کدوم رو هم باید ببینن نه اینکه لازم باشه برای دیده شدن زوم به تاپیک آیپد مراجعه بشه قبول نداری؟
با تشکر و عرض معذرت اگه طولانی شد
این روزها، روزهای سختی برای Adobe Flash است. با این پست آقای مایک چمبرز که در آن از توسعهدهندگان روی پلتفرم فلش خواسته شده تا تلاش خود را روی آندروئید متمرکز کنند و همچنین با اعلام توقف برنامه مبدل فلش به آیفون در ادوبی، به نظر میرسد اولین گامها در جهت کمرنگ کردن حضور فلش برداشته شده است.
چرا اپل فلش را دوست ندارد؟
آغاز جدل اخیر بین اپل و فلش بعد از عرضه CS5 زمانی بود که اپل استفاده از مبدل فلش به آیفون برای ساخت برنامههای آیفون را ممنوع کرد. واقعیت این است که یکی از بهترین برگهای برنده روی دستگاههای مالتی تاچ اپل مثل آیفون و آی پد بازیهاست. شاید اگر صحبتهای استیو جابز در خصوص باگهای فلش و کرش کردن مک به خاطر فلش را در نظر نگیریم یکی از دلایل عدم علاقه اپل به فلش، اشتراک در حوزه توسعه بازیها بین پلتفرم اپل و پلتفرم ادوبی فلش هست. در واقع اپل ترجیح میدهد برنامهنویسان به ازای هر بازی یک برنامه در پلتفرم سیستم عامل اپل ایجاد کنند تا اینکه هزاران هزار بازی و برنامه فلشی با باز گذاشتن پلتفرم فلش روی محصولات اپل نصب شوند.
بدون فلش، با HTML5
آی پد بدون فلش چندان هم عجیب نبود. اگر ویدئویی که اجرای بازی Quake II با استفاده از HTML5 را در مرورگر نشان میدهد دیده باشید شک نمیکنید که دیگر نیازی به حضور فلش برای تولید برنامههای تعاملی روی وب نیست. چند مهندس گوگل با پورت کردن موتور بازی Quake II در HTML5 (+) ضمن نشان دادن قدرت HTML5 در ویدئو، صدا، ذخیره سازی محلی و … به روشنی ثابت کردند که دنیای وب میتواند بدون پلاگینها و فقط به کمک مرورگرها حاوی مطالب تعاملی و انیمیشن و مالتی مدیا باشد.
اپل به فلش اجازه نفس کشیدن در محیط محصولاتش را نمیدهد، اما HTML5 را به عنوان یک جایگزین مطمئن میپذیرد.
آینده: فلش، سیلورلایت یا HTML5
هر چند ادوبی با تکیه بر فعالیت ۲ میلیون برنامهنویس و طراح فلش همچنان نقش مهمی در دنیای وب دارد، اما بازار پلاگینهای مالتی مدیا برای ادوبی بی رقیب نیست.
مایکروسافت که مدتی است فقط نظاره گر جدالهای رقبایش درحوزههای مختلف مثل گوگل و ادوبی با اپل است، در حوزه مالتی مدیا، گرافیک و انیمیشن و محتوای تعاملی در وب مایکروسافت سیلورلایت را به عنوان رقیبی برای فلش مطرح کرده است اما با قابلیتهای فوقالعاده HTML5 به نظر نمیرسد کاربران و توسعهدهندگان دیگر رغبتی به استفاده از پلتفرمهای قدیمی که برای اجرای برنامههایشان نیاز به نصب پلاگین روی مرورگر دارند داشته باشند.
HTML5 چیست؟
برای پاسخ دادن به این سوال، بهتر است اول به جواب این سوال برسیم که HTML چیست؟
اگر شما از کاربران قدیمی اینترنت باشید، حتما به خاطر دارید که در سالهایی نه چندان دور استفاده از صفحات وب به سادگی امروز نبود. (اشتباه نشود در مورد سرعت اینترنت حرف نمیزنیم!)
در واقع در دهه 1980 استفاده از قالبهای گرافیکی، صوت و تصویر در فایلهای متنی به سادگی امکانپذیر نبود و به همین دلیل کاربران نمیتوانستند از ابزارها و اطلاعات ارائه شده در سایتها به راحتی استفاده کنند. اما ظهور استاندارد اینترنتی HTML این روند را تغییر داد.
HTML) Hyper Text Markup Language) به معنای زبان نشانهگذاری فرامتن است. البته باید توجه داشت که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، زبانی است برای نشانه گذاری که برای تدوین قالب و طراحی صفحههای وب به کار میرود.
این زبان به شما امكان مي دهد متن را قالب دهي كنید، تصاوير گرافيكي، صوت و ويديو را اضافه كنید و همه اينها را در يك فايل متني كه هر كامپيوتري مي تواند آن را بخواند ذخيره کنید و سپس در صورت تمايل آنرا از طريق شبكه جهاني اينترنت با همه نيا به اشتراك بگذاريد.
اچ تي ام ال متشكل شده از يك سري دستورالعمل است. به هر یک از این دستورالعمل ها، برچسب یا تگ (Tag) میگویند. هركدام از تگها وظيفه خاصی برعهده دارند. بعضي از تگها وظيفه نگهداري تگهاي ديگر و بعضي تگها وظيفه دارند كه عنصري مشخص مانند متن يا تصوير را در صفحه به نمايش بگذارند.
همچنین برچسبهایی برای تغییر شکل ظاهری متن (فونت و رنگ و ...) یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچتیامال تعریف شده است.
در واقع محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیله تگ نشانه گذاری می شود و نحوه نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف میشود. مرورگرهای وب که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچتیامال هستند، تکتک آنها را از داخل سند اچتیامال می خوانند و سپس محتوای آن صفحه را به صورتی که کاربر میبیند، نمایانسازی (Render) میکنند.
استاندارد اینترنتی HTML از نوع پنجم
بحث در مورد ایجاد نسخه جدیدی از زبان نشانه گذاری HTML از سال 2004 آغاز شد و گفته میشود در فوریه 2010 نسخههای تقریبا نهایی از این استاندارد ایجاد شده است: استاندارد اینترنتی HTML5. یکی از فناوری های جدیدی که کارشناسان معتقدند دنیای وب را تغییر خواهد داد.
در HTML5 بحث اصلی ایجاد استانداردهایی برای وب چندرسانهای است. به عبارت دیگر استانداردی که می تواند پاسخگوی تمام نیازهای اینترنتی کاربران باشد. این استاندارد اینترنتی به گونه ای طراحی شده که می تواند نیازهای صوتی و تصویری کاربران در دنیای مجازی را برطرف کند و امکان استفاده از نسل جدید نرم افزارها و ابزارهای اینترنتی با سرعت بالا را در رایانه های رومیزی، لپ تاپها و نوتبوکها، تلفن های همراه و ... فراهم کند.
به این ترتیب کاربران اینترنت میتوانند به جای استفاده از چندین و چند نرم افزار بر روی رایانه خود به منظور دیدن فیلم و تصویر و شنیدن صدا و ...، از مرورگر اینترنتی که با استاندارد HTML5 سازگار است استفاده کنند و از طریق آن فایل های صوتی، تصاویر ویدئویی و فایلهای گرافیکی دوبعدی را با کیفیت و سرعت بالا مشاهده کند.
منابع:
بينيد من تا حالا پست ندادم و بيشتر اهل خوندن بحث ها هستم اما تو اين يك مورد خواستم به يك مورد اشاره كنم بعد از مطالب بالا ببيند اپل كمپاني نيست كه زير بار استاندارد هايي كه بقيه تعريف كردن بره بلكه خودش استاندارد هاي خودشو تعريف مي كنه ...نداشتن فلش هم نشان از ضعف اپل نيست اپل مي تونست مثل خيلي از شركتهاي ديگه از فلش استفاده كنه اما به جاي اون ترجيح ميده خودش استاندارد جديدي رو تعريف كنه برا استفاده از وب ..
نه تنها در اين ضمينه بلكه در خيلي موارده ديگه هم اپل استاندارد و چارچوب خودشو داره
خبر بد براي فلش و خبر خوب براي وب سايت ها
استاندارد آينده براي ساخت وبسايت ديگر نيازي به نصب adobe flash , silverlight و همراه كردن آنها با پخش صدا و تصوير در كدهاي خود ندارد . نتيجه اين ميشود كه عمليات سريعتر انجام ميشود و كمتر مخل آسايش است و تجربه مرور وب نيز پايدارتر خواهد بود . زمان عرضه : اواسط 2011
منبع : مجله gsm
اين به اين معني است كه به زودي براي استفاده از فايلهاي مولتي مديا در وب ديگه نيازي به فلش نيست..
maghzae-motefaker
06-03-2011, 17:51
سلام دوستان
من بعد عید دارم میرم ترکیه.به نظرتون عقلانی هست که تعدادی ipad 2 از اونجا بیارم برای فروش؟
اصلا اونجا نمایندگی داره؟
سوا آخرم اینکه تا چه تعداد میتونم بدون مالیات بیارم؟
بنده حقیر هم یه تذکری به دوستان بدم....
اگر کسی میخواد آیپد2 بخره از ایران نخره که قیمت ها تا 4 ماه دیگه نجومیه....
اگر هم شک دارین بین دو تا سیستم عامل حتما iOS رو بگیرین که فعلا از آندروید شاختره...واقعا هم شاختره....
مگر 2 سال دیگه که معلوم نیست iOS 5 هم اومد واین زنبور عسل آندروید رو هم جا گذاشت...
15 میلیون فروش آیپد 1=کلی خدمات پس از فروش وحمایت از آیپد تو همه جا....حتی این جا:)
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
به این حرف های usb , فلش هم توجه نکنین...من تا حالا هر چی فیلم وموسیقی آنلاینه راحت دیدم...
این روزها، روزهای سختی برای Adobe Flash است. با این پست آقای مایک چمبرز که در آن از توسعهدهندگان روی پلتفرم فلش خواسته شده تا تلاش خود را روی آندروئید متمرکز کنند و همچنین با اعلام توقف برنامه مبدل فلش به آیفون در ادوبی، به نظر میرسد اولین گامها در جهت کمرنگ کردن حضور فلش برداشته شده است.
چرا اپل فلش را دوست ندارد؟
آغاز جدل اخیر بین اپل و فلش بعد از عرضه CS5 زمانی بود که اپل استفاده از مبدل فلش به آیفون برای ساخت برنامههای آیفون را ممنوع کرد. واقعیت این است که یکی از بهترین برگهای برنده روی دستگاههای مالتی تاچ اپل مثل آیفون و آی پد بازیهاست. شاید اگر صحبتهای استیو جابز در خصوص باگهای فلش و کرش کردن مک به خاطر فلش را در نظر نگیریم یکی از دلایل عدم علاقه اپل به فلش، اشتراک در حوزه توسعه بازیها بین پلتفرم اپل و پلتفرم ادوبی فلش هست. در واقع اپل ترجیح میدهد برنامهنویسان به ازای هر بازی یک برنامه در پلتفرم سیستم عامل اپل ایجاد کنند تا اینکه هزاران هزار بازی و برنامه فلشی با باز گذاشتن پلتفرم فلش روی محصولات اپل نصب شوند.
بدون فلش، با HTML5
آی پد بدون فلش چندان هم عجیب نبود. اگر ویدئویی که اجرای بازی Quake II با استفاده از HTML5 را در مرورگر نشان میدهد دیده باشید شک نمیکنید که دیگر نیازی به حضور فلش برای تولید برنامههای تعاملی روی وب نیست. چند مهندس گوگل با پورت کردن موتور بازی Quake II در HTML5 (+) ضمن نشان دادن قدرت HTML5 در ویدئو، صدا، ذخیره سازی محلی و … به روشنی ثابت کردند که دنیای وب میتواند بدون پلاگینها و فقط به کمک مرورگرها حاوی مطالب تعاملی و انیمیشن و مالتی مدیا باشد.
اپل به فلش اجازه نفس کشیدن در محیط محصولاتش را نمیدهد، اما HTML5 را به عنوان یک جایگزین مطمئن میپذیرد.
آینده: فلش، سیلورلایت یا HTML5
هر چند ادوبی با تکیه بر فعالیت ۲ میلیون برنامهنویس و طراح فلش همچنان نقش مهمی در دنیای وب دارد، اما بازار پلاگینهای مالتی مدیا برای ادوبی بی رقیب نیست.
مایکروسافت که مدتی است فقط نظاره گر جدالهای رقبایش درحوزههای مختلف مثل گوگل و ادوبی با اپل است، در حوزه مالتی مدیا، گرافیک و انیمیشن و محتوای تعاملی در وب مایکروسافت سیلورلایت را به عنوان رقیبی برای فلش مطرح کرده است اما با قابلیتهای فوقالعاده HTML5 به نظر نمیرسد کاربران و توسعهدهندگان دیگر رغبتی به استفاده از پلتفرمهای قدیمی که برای اجرای برنامههایشان نیاز به نصب پلاگین روی مرورگر دارند داشته باشند.
HTML5 چیست؟
برای پاسخ دادن به این سوال، بهتر است اول به جواب این سوال برسیم که HTML چیست؟
اگر شما از کاربران قدیمی اینترنت باشید، حتما به خاطر دارید که در سالهایی نه چندان دور استفاده از صفحات وب به سادگی امروز نبود. (اشتباه نشود در مورد سرعت اینترنت حرف نمیزنیم!)
در واقع در دهه 1980 استفاده از قالبهای گرافیکی، صوت و تصویر در فایلهای متنی به سادگی امکانپذیر نبود و به همین دلیل کاربران نمیتوانستند از ابزارها و اطلاعات ارائه شده در سایتها به راحتی استفاده کنند. اما ظهور استاندارد اینترنتی HTML این روند را تغییر داد.
HTML) Hyper Text Markup Language) به معنای زبان نشانهگذاری فرامتن است. البته باید توجه داشت که HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، زبانی است برای نشانه گذاری که برای تدوین قالب و طراحی صفحههای وب به کار میرود.
این زبان به شما امكان مي دهد متن را قالب دهي كنید، تصاوير گرافيكي، صوت و ويديو را اضافه كنید و همه اينها را در يك فايل متني كه هر كامپيوتري مي تواند آن را بخواند ذخيره کنید و سپس در صورت تمايل آنرا از طريق شبكه جهاني اينترنت با همه نيا به اشتراك بگذاريد.
اچ تي ام ال متشكل شده از يك سري دستورالعمل است. به هر یک از این دستورالعمل ها، برچسب یا تگ (Tag) میگویند. هركدام از تگها وظيفه خاصی برعهده دارند. بعضي از تگها وظيفه نگهداري تگهاي ديگر و بعضي تگها وظيفه دارند كه عنصري مشخص مانند متن يا تصوير را در صفحه به نمايش بگذارند.
همچنین برچسبهایی برای تغییر شکل ظاهری متن (فونت و رنگ و ...) یا برقراری پیوند (Link) به صفحات دیگر در اچتیامال تعریف شده است.
در واقع محتوای یک صفحهٔ وب، به وسیله تگ نشانه گذاری می شود و نحوه نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف میشود. مرورگرهای وب که قادر به درک و تفسیر برچسبهای اچتیامال هستند، تکتک آنها را از داخل سند اچتیامال می خوانند و سپس محتوای آن صفحه را به صورتی که کاربر میبیند، نمایانسازی (Render) میکنند.
استاندارد اینترنتی HTML از نوع پنجم
بحث در مورد ایجاد نسخه جدیدی از زبان نشانه گذاری HTML از سال 2004 آغاز شد و گفته میشود در فوریه 2010 نسخههای تقریبا نهایی از این استاندارد ایجاد شده است: استاندارد اینترنتی HTML5. یکی از فناوری های جدیدی که کارشناسان معتقدند دنیای وب را تغییر خواهد داد.
در HTML5 بحث اصلی ایجاد استانداردهایی برای وب چندرسانهای است. به عبارت دیگر استانداردی که می تواند پاسخگوی تمام نیازهای اینترنتی کاربران باشد. این استاندارد اینترنتی به گونه ای طراحی شده که می تواند نیازهای صوتی و تصویری کاربران در دنیای مجازی را برطرف کند و امکان استفاده از نسل جدید نرم افزارها و ابزارهای اینترنتی با سرعت بالا را در رایانه های رومیزی، لپ تاپها و نوتبوکها، تلفن های همراه و ... فراهم کند.
به این ترتیب کاربران اینترنت میتوانند به جای استفاده از چندین و چند نرم افزار بر روی رایانه خود به منظور دیدن فیلم و تصویر و شنیدن صدا و ...، از مرورگر اینترنتی که با استاندارد HTML5 سازگار است استفاده کنند و از طریق آن فایل های صوتی، تصاویر ویدئویی و فایلهای گرافیکی دوبعدی را با کیفیت و سرعت بالا مشاهده کند.
منابع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبينيد من تا حالا پست ندادم و بيشتر اهل خوندن بحث ها هستم اما تو اين يك مورد خواستم به يك مورد اشاره كنم بعد از مطالب بالا ببيند اپل كمپاني نيست كه زير بار استاندارد هايي كه بقيه تعريف كردن بره بلكه خودش استاندارد هاي خودشو تعريف مي كنه ...نداشتن فلش هم نشان از ضعف اپل نيست اپل مي تونست مثل خيلي از شركتهاي ديگه از فلش استفاده كنه اما به جاي اون ترجيح ميده خودش استاندارد جديدي رو تعريف كنه برا استفاده از وب ..
نه تنها در اين ضمينه بلكه در خيلي موارده ديگه هم اپل استاندارد و چارچوب خودشو داره
بسیار اطلاعات مفیدی بود. تا منسوخ شدن فلش زمان لازمه .من و خیلی ها تبلت رو بیشتر از یک سال نمی خوایم پس شاید حرف شما در تبلت های سال های آینده صدق کنه.
از طرفی برای من و خیلی ها ساپورت فلش خیلی مهمه.
راستی من هیچ وقت اپل رو زیر سوال نبردم،فقط از تبلتش انتقاد کردم. خودم گوشی آیفون دارم.
Scud_MD2
06-03-2011, 22:44
خب اگه براتون ساپورت فلش مهمه از مرورگر Skyfire استفاده كنيد
فكر نكنم چيزي از Adobe Flash كمتر باشه.
ااقا یه سوال داشتم الان از 11مارچ فقط به کسایی ipad میدن که سفارش دادن یا میشه بدون سفارش خریدش؟
jebraiil
06-03-2011, 23:51
عزیزای دل من یکی جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ipad2 سیم کارت ایرانو ساپورت میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جانه هرکی دوست دارین رو هوا نگین
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
ipad2 سیم کارت ایرانو ساپورت میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسیار اطلاعات مفیدی بود. تا منسوخ شدن فلش زمان لازمه .من و خیلی ها تبلت رو بیشتر از یک سال نمی خوایم پس شاید حرف شما در تبلت های سال های آینده صدق کنه.
از طرفی برای من و خیلی ها ساپورت فلش خیلی مهمه.
راستی من هیچ وقت اپل رو زیر سوال نبردم،فقط از تبلتش انتقاد کردم. خودم گوشی آیفون دارم.
خيلي ممنون. اما در مورد اين حرف كه شايد حرف من در مورد تبلتهاي سال ديگه صدق كنه بايد بگم كه HTML5 يك قابليت مثل FLASH نيست كه قرار باشه دستگاه اونو پشتيباني كنه بلكه با قرار گرفتن اين قابليت روي وب نه تنها IPAD2 بلكه IPAD و IPOD يا IPHONE هاي نسل قبلي هم ميتونن از اون استفاده كنن براي همين ديگه نياز آپديت دستگاه به نسخه هاي بالا تر نيست بلكه خود استاندارد وب رو به ارتقا ميره به قول استيوجابز:
استانداردها افزونههاي وب نيستند. وب همان استانداردها است.
برگرفته از وبسایت farasun.wordpress.com
فلش نام بزرگی در دنیای اینترنت و PC هاست که این روزها آینده و حیاتش به چالش جدی کشیده شده است. با سر و صدایی که اپل با پشتیبانی نکردن از ادوبی فلش در محصولات خود از جمله iPad و iPhone راه انداخت و با ارائه HTML 5 که امکانات چند رسانهای فوقالعاده خوبی به توسعهدهندگان وب میدهد، تردید بسیار جدیای در آینده Adobe Flash بوجود آمده است. فلش در زمان پیدایش خود یک پدیده دوست داشتنی و مدرن بود. پدیدهای که به شما اجازه میداد با کمترین دانش و کمترین زحمت انیمیشنهای اینتراکتیو بسازید و از آنها در وب استفاده کنید. مشکل فلش شاید این بود که مثل تکنولوژیهای دیگر زود به زود تغییر نکرد و همان رویه اولیه خود را دنبال کرد تا به امروز که دیگر جوابگوی نیازهای توسعهدهندگان وب و حتی کاربران اینترنت نیست.
مشکلاتی که در نوشته به آنها اشاره شده، مشکلاتی نیستند که در این چند ماه اخیر بوجود آمده باشند. اینها مشکلاتی هستند که از ابتدا در مورد استفاده فایلهای فلش در وب مطرح بودند.
موتورهای جستجو فلش را دوست ندارند!
یکی از مهمرین دلایل برای عدم استفاده از فلش، ایندکس نشدن محتویات فایلهای فلش در موتورهای جستجو است. اطلاعات مخفی شده در فایلهای گرافیکی مثل فایلهای فلش برای موتورهای جستجو قابل دسترسی نیستند، هرچند موتورهای جستجوی پیشرفتهای مثل گوگل سعی میکنند محتویات فایل های فلش را نیز ایندکس کنند، اما این عمل با محدودیتهای بسیار زیادی مواجه است. وبسایتهایی که کاملاً با فلش ساخته شده اند وضع بسیار نامناسبی از نظر SEO دارند. تگهای متا در فایلهای HTML از مهمترین عناصر مربوط به SEO هستند که در وبسایتهای Full Flash قابل استفاده نیستند. فایلهای فلش معمولاً اطلاعات متنی بسیار کمی ارائه میکنند و اکثراً برای تاثیرگذاری بیشتر فایلهای عکس و فیلم را به نمایش میگذارند. گوگل چند وقت پیش از بهبود جستجوی text در فایلهای فلش خبر داد و ایندکس کردن اطلاعات عکس، فیلم و انیمیشن بکار رفته در یک فایل فلش را منتفی دانست.
فلش استانداردهای Usability وب را رعایت نمیکند
سایتهای فلش زیبا و چشمنواز هستند. شاید برای یک کاربر عادی استفاده از یک سایت فلش حتی راحتتر از استفاده از یک وب سایت معمولی ساخته شده با HTML و CSS باشد. اما محدودیتهایی که فلش برای یک کاربر ایجاد میکند استانداردهای قابل استفاده بودن وب را زیر پا میگذارد. به طور مثال در یک وبسایت فول فلش سعی کنید از دکمه Back مرورگر خود استفاده کنید، متاسفانه کار نمیکند. سعی کنید قسمتی از متن را انتخاب و کپی کنید، یا سعی کنید با استفاده از امکانات مرورگر خود اندازه متن را بزرگ و کوچک کنید! متاسفانه هیچکدام از این امکانات کار نمیکنند. اصلاً یک نکته مهم دیگر: در وبسایتهای فول فلش شما نمیتوانید استایل صفحه را با استفاده از ابزارهایی مثل Stylish بر اساس سلیقه خود تغییر دهید!
کاربرانی که فلش ندارند!
یکی از اساسیترین خصوصیات یک وبسایت استاندارد، اجرای آن در تمامی مرورگرها و سیستم عاملهای موجود است. هر چند اکثر کاربران اینترنت فلش را نصب دارند، اما نمیتوان تضمین کرد که آنها نسخه مناسب را داشته باشند. به طور مثل در اکثر مواقع نسخه لینوکس فلش ماهها بعد از نسخه ویندوز فلش منتشر میشود. به این اضافه کنید کاربرانی را که برای فرار از تبلیغات فلش و استفاده بیجا از پهنای باند اینترنت خود به کلی فلش را در مرورگر خود غیر فعال کردهاند!
دلایل اپل برای استفاده نکردن از فلش
استیو جابز در نوشتهای دلایل خود را برای عدم استفاده از فلش در محصولات اپل بیان کرده است. اولین دلیل و از نظر من مهمترین دلیل برای استفاده نکردن از فلش، بسته بودن فلش نسبت به سایر تکنولوژیهای وب و مخصوصاً HTML و CSS است. استانداردهای فلش را فقط ادوبی تعیین میکند و تمام آینده آن در دست این شرکت است. این در حالی است که استانداردهای مهم وب مثل HTML، CSS و JavaScript همگی باز هستند. چرا باید این استانداردهای باز را کنار بگذاریم و از محصول بسته شرکت ادوبی استفاده کنیم!؟
فلش مشکلات امنیتی زیادی دارد. قابلیت اطمینان فلش به خاطر ذات آسیبپذیر بودن فرمتش نسبت به HTML بسیار پایین است. به گفته استیو جابز فلش بر روی دستگاههای موبایل کارایی خوبی ندارد، مصرف باطری زیادی دارد و با قابلیتهای لمسی مشکل دارد.
استیو جابز در نوشته خود مهمترین دلیل استفاده نکردن اپل از فلش را عدم علاقه اپل به وارد شدن پلتفرم نرمافزاری یک شرکت دیگر به حوزه محصولات خود عنوان کرده است.
به هر حال با ارائه HTML5 و CSS3 باید منتظر کمرنگتر شدن هرچه بیشتر نقش Adobe Flash در توسعه وب باشیم. شرکت مایکروسافت نیز همانند گوگل و اپل در مرورگر خود اینترنت اکسپلورر 9 از HTML5 پشتیبانی خواهد کرد و این یعنی آینده وب را تکنولوژیهای بازی همچون HTML, CSS و JavaScript خواهند ساخت.
دلایل دیگر برای عدم استفاده از فلش
در وبسایتهای فول فلش معمولاً URLهای یکتایی برای هر صفحه وجود ندارد. این مسئله باعث میشود کاربران نتوانند یک صفحه خاص از سایت را بوکمارک کنند و موتورهای جستجو نیز قادر به تفکیک صفحات مختلف از هم نخواهند بود.
کنسرسیوم جهانی وب، تگ جایگذاری فایل فلش درون یک فایل HTML را معتبر نمیداند. در صورتی که از یک فایل فلش در وبسایت خود استفاده کنید، کد شما استاندارد نخواهد بود.
همانطور که در متن اشاره شد، فایلهای فلش معمولاً حجم زیادی دارند و این باعث استفاده بیشتر از پهنای باند اینترت کاربران و در نتیجه عدم رضایت آنها میشود.
SIMON137
07-03-2011, 00:55
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
احتمالا میکروسیمه ، تبدیل می کنی می خوره ، مدل at&t در ایران کار می کنه
iPad 2 باعث شد Samsung به فکر تجدید نظر در مدل تبلت گلاکسی خود بیافتد.
یکی از مدیران ارشد سامسونگ الکترونیکس روز جمعه 4 مارس، پذیرفت که این شرکت باید در محصول گالاکسی تبلیت خود برای رقابت با محصول بارکتر، و ارزان تر iPad 2 تجدید نظر کلی کند.
لی دان-جو مدیر ارشد اجرای سامسونگ، بخش موبایل، به آژانس خبری یون هاب گفت: "ما باید قطعاتی را که کارایی کمتری دارند بهبود ببخشیم، شرکت اپل دستگاه خود را خیلی بارک تر نموده است"
اوایل این هفته، استیو جابز رئیس شرکت اپل، از نسل دوم iPad رونمایی کرد. با ضخامت تنها 8.8 میلیمتر، iPad 2 یک سوم از مدل اولیه خود باریکتر است. جالب آنکه iPad 2 با همان قیمت $499 عرضه شده است.
در مقایسه، Samsung در حال حاضر تبلت 7 اینچی خود را که 11.9 میلیمتر ضخامت دارد در قیمتی حدود 600$ بدون قرارداد اپراتوری عرضه می کند. سامسونگ به تازگی نسخه Galaxy Tab 10.1 اینچی را معرفی کرده که از صفحه نمایشگر بزرگتر و پروسسور سریعتر بهره می برد و قرار است بهار عرضه شود. اما این دستگاه نیز 24% از iPad 2 ضخیمتر است. سامسونگ هنوز قیمتی برای مدل 10 اینچی این دستگاه اعلام نکرده است اما "لی" فاش کرد که قیمت این دستگاه از مدل قبلی آن گران تر خواهد بود.
اپل از آوریل تا دسامبر 2010 موفق به فروش 15 میلیون دستگاه شده است. سامسونگ از زمان عرضه تبلت خود در اکتبر 2010 حدود 2 میلیون دستگاه به فروش رسانده است. چشم انداز فروش در سال 2011 پیش بینی فروش حدود 55 میلیون تبلت است. تحلیلگران وال استریت پیش بینی می کنند که اپل بر سلطه خود بر بازار تبلت ها ادامه خواهد داد و چیزی در حدود 40 میلیون دستگاه را به فروش خواهد رساند.
alonestar69
07-03-2011, 13:08
با سلام و عرض ادب
میخوام درمورد اون کاور مغناطیسیه (اگه کسی به غیر از چیزایی که جابز گفته) در ipad2میدونه برام پ خ کنه بی زحمت
ممنون
با سلام و عرض ادب
میخوام درمورد اون کاور مغناطیسیه (اگه کسی به غیر از چیزایی که جابز گفته) در ipad2میدونه برام پ خ کنه بی زحمت
ممنون
اینوببین حال کن:31::10:
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
با سیم کارت یه وری میرن...راحت میخوره...
mohsenfhm
07-03-2011, 15:51
آندروييدي ها تحويل بگيرند :31::31::31::31:
260000 هزار گوشي آندرويدي آلوده شدن :31::31::18:
همانطور که می دانید شرکت اپل , حدود ۱۵ روز هر App ارائه شده توسط برنامه نویسان را بررسی می کند و پس از تایید نهایی و اطمینان از نبودن کوچکتر مشکلی در آن , App مذکور تایید خواهد شد و برای فروش و دانلود به فروشگاه نرم افزاری App Store منتقل می شود.
ولی در فروشگاه آندروید مارکت , روش کار به شکل دیگری است . بدین صورت که هر برنامه نویسی پس از عضو شدن در آندروید مارکت می تواند App خود را بدون کوچکترین بررسی توسط گوگل در فروشگاه قرار بدند و این بدین معنا خواهد بود که نرم افزار های زیادی بدون مصرف یا حتی مخرب خواهند بود
گوگل نخست این مشکل رو رد کرد لی اگر با بخش خبری انجمن ما همراه بوده باشید حتما خبر دارید که [مدتی پیش یک نرم افزار در آندروید مارکت اطلاعات شخصی و مهم کاربران گوشی های آندرویدی را به سروری در چین فرستاد این نرم افزار حدود ۴ میلیون گوشی آندرویدی را در آن زمان آلوده کرد . گوگل با کاربرانش وعده داد که دیگر چنین اتفاقی نخواهد افتاد .
اما بتازگی گوگل دوباره ۲۱ نرم افزار از آندروید مارکت را به دلیل قابلیت تخریبی آنها از فروشگاه آندروید مارکت حذف کرد . نخست اعلام شد که این نرم افزار ها حدود ۵۰ هزار بار دانلود شده ولی امروز سایت انگجت اعلام کرد که حدود ۲۶۰ هزار گوشی آندرویدی به خاطر این ۲۱ نرم افزار آلوده شده است .
شاید این خبر , سوژه خوبی برای آندسته از کاربرانی باشد که نمره پایینی به آندروید مارکت می دهند:31::31:
آیا از حدود ۲۰۰ هزار App آندرویدی که در آندروید مارکت موجود است راضی هستید ؟ :31::31:
منبع : انگجت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.