ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرند ویتارا یا مزدا 3 ؟

pulp_152
11-05-2010, 12:23
سلام دوستان ... میخواستم نظر شمارو درمورد این خودروها بدونم ...

در مورد مزدا 3 تقریبا اطلاعاتم کامله و میدونم خودروی بسیار مناسبی هست ... استفاده شخصی هم داشتم

اما ویتارا با اینکه شاسی بلند هست اما از لحاظ کارایی و خوب بودن شک دارم .. با اینکه طراحیش به دلم میشینه ... ولی دو دول هستم

این 2 خودرو دو مقوله ای جدا هستند به نظر شما ویتارا میتونه منو از خرید مزدا 3 منصرف کنه ؟

انتظاراتم 1- راحتی 2- کمک های نسبتا نرم البته چون میشه گفت شاسی بلنده توقع زیادی ندارم اما در حدی باشه که احساس راحتی فراموش نشه ! 3 - هزینه های جانبی چطوره تعویض روغن و وسایل؟ 4- مصرف بنزین چطوره ؟ 5- قدرت موتور 2000 میدونم خیلی تعریفی نیست ولی به نظر شما در حدی هست که باز ازار دهنده نباشه تو شتاب و هر چی که میدونید عنوان کنید

در ضمن 1600 هم نمیخوام فقط 2000

ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیارم بزارید تا بتونم انتخاب خوبی داشته باشم

پیشاپیش هم تشکر میکنم

pooria.rio
11-05-2010, 13:29
عزیز به نظر من اصلا فاز این 2تا ماشین کلا جدائه
کسی که suv میخره کاملا سلایق و خواسته های متفاوت با کسی هستش که سدان میخره
یعنی اگه شما دقیقا بگین چی میخواین فک کنم خیلی راحت بشه یه گزینه رو حذف کرد

SaiedGaz
11-05-2010, 13:50
من هم با نظر پوریا موافقم ! اصولأ ماشینای SUV فازشون با بقیه ماشینها فرق میکنه چه از لحاظ راحتی چه مسلط بودن به جاده ولی من اگه پول این دو تا رو داشتم مزدا 3 رو میخریدم همون 6 تا کیسه هواش می ارزه ! تازه سوزوکی ماشین خیلی نرمی نیست .

SaiedGaz
11-05-2010, 13:53
راستی اگه خواستی میتونی از این مقاله ها و خبرها هم کمک بگیری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... 2071-1.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... 2071-1.pdf)

موفق باشی بچه مایه دار

total_overdose
11-05-2010, 14:07
سلام دوست خوبم
در مورد انتخاب بین این دو با خودته و به ویژه دوستانم که گفتن باید انتظاراتون کاملتر بگین.
اما چند موردی بود که بلد بودم گفتم بهتون بگم
در مورد ویتارا
دو نمونه 2000 وجدیدا 2400 داره.
ماشین بسیار شکیلی هست اما موتور با حجم 2000 فقط 135 اسب قدرتشه که برای این ماشین کمه تا حدودی و انتظاری نباید از شتابش داشته باشه و همینطور تاپ اسپیدش.
اگر که نظرت روی ویتارا بود پیشنهاد میکنم حتما با موتور 2400 بگیر که حدود 170 اسب بخار هست و 227 نیوتون بر متر گشتاوردشه که عالیه برای این بدنه.

farshad bugatti
11-05-2010, 14:08
خب قیافه که سلیقه ای هستش اونو باید خودتون تصمیم بگیرید ام در مورد راحتی خب مزدا 3 ماشینه اسپرتیه و خب نسبت به ماشینی مثل مگان خیلی خشکه!
اما سوزوکی ماشینه نرمیه و ساکت که قدرت زیادی نداره اما شتاب متوسطی هم داره در ضمن نمونه های جدید 2400 سی سی هم وارد شده که از لحاز قدرت موتور مشکلتو حل میکنه.
در مورد هزینه های نگهداری (تعویض روغن و...)خب کسی که این پولو به ماشین میده نباید زیاد به این مورد حساس باشه!

مصرف بنزین چطوره

ولی به نظر شما در حدی هست که باز ازار دهنده نباشه تو شتاب و هر چی که میدونید عنوان کنید

خب بستگی داره شما چه حدی شتاب میخواین؟!
اون شتابی که مزدا 3 داره دیگه به هیچ عنوان نمیشه تو سوزوکی پیدا کرد...(در این مورد باید انتظار خودتون رو کامل بگید تا بهتر بشه کمک کرد...)

pulp_152
11-05-2010, 17:08
سلام دوست خوبم
در مورد انتخاب بین این دو با خودته و به ویژه دوستانم که گفتن باید انتظاراتون کاملتر بگین.
اما چند موردی بود که بلد بودم گفتم بهتون بگم
در مورد ویتارا
دو نمونه 2000 وجدیدا 2400 داره.
ماشین بسیار شکیلی هست اما موتور با حجم 2000 فقط 135 اسب قدرتشه که برای این ماشین کمه تا حدودی و انتظاری نباید از شتابش داشته باشه و همینطور تاپ اسپیدش.
اگر که نظرت روی ویتارا بود پیشنهاد میکنم حتما با موتور 2400 بگیر که حدود 170 اسب بخار هست و 227 نیوتون بر متر گشتاوردشه که عالیه برای این بدنه.سلام حمید جان ...

ببین من حداکثر تا 30 میلیون میخوام هزینه کنم و فکر نمیکنم با 30 تومن بهم 2400 بدن ... 2000 هم دنده اتومات نمیخوام ...مدلهای 86 یا 87 ...

2400 ها کی وارد بازار شده ؟ و تو چه قیمتی هستش

خب قیافه که سلیقه ای هستش اونو باید خودتون تصمیم بگیرید ام در مورد راحتی خب مزدا 3 ماشینه اسپرتیه و خب نسبت به ماشینی مثل مگان خیلی خشکه!
اما سوزوکی ماشینه نرمیه و ساکت که قدرت زیادی نداره اما شتاب متوسطی هم داره در ضمن نمونه های جدید 2400 سی سی هم وارد شده که از لحاز قدرت موتور مشکلتو حل میکنه.
در مورد هزینه های نگهداری (تعویض روغن و...)خب کسی که این پولو به ماشین میده نباید زیاد به این مورد حساس باشه! کسی که suv میگیره باید پی سرعتو به جونش بماله .. و قبول دارم ... اما میخوام بدونم این موتور باعث نمیشه احساس لش بودن یا ضعف بکنی؟ اصلا برام شتاب بالا مهم نیست چون هدف یه چیز دیگست ! مهم راحتی ..قدرت مناسب مثلا تو جاده تو سبقت اذیت نکنه ...

در مورد هزینه نگهداری قبول دارم باید پی هزینه هاشم به جونت بزنی ...اما میخوام قیمت تقریبی بدونم در مقایسه با بقیه خودروها ... مصرف سوخت هم برام مهمه ...

خب بستگی داره شما چه حدی شتاب میخواین؟!
اون شتابی که مزدا 3 داره دیگه به هیچ عنوان نمیشه تو سوزوکی پیدا کرد...(در این مورد باید انتظار خودتون رو کامل بگید تا بهتر بشه کمک کرد...)راستش من شتاب بالا نمیخوام فقط میگم از ماشینهای معمولی مثل پراید یا پژو چقدر کمتره ؟جوری هست که اذیت نشیم نه بخاطر کورس یا لذت ..تنها بخاطر اذیت نشدن ..

آرنولد بابام زینگر
11-05-2010, 18:38
دوست عزیز شتابش که دیگه از پراید کمتر نیست
من رانندگی با مزدا3 نداشتم ولی با سوزوکی خیلی نرم و راحته انگار مثلا داری 206 ا دی میرونی از لحاظ نرمی گفتما
شتابش هم من میگم برای شهر خوبه
ولی من میگم معیار راحتی معیاری نیست که مثلا بتونه مزدا 3 رو کنار بزنه

pulp_152
11-05-2010, 18:48
خوب من یه سری اطلاعات بدست اوردم ...

شتاب این خودرو دقیقا مثل 405 هستش ..12.5 در 100 کیلومتر

مثل اینکه 175 کیلومتر هم سرعت نهایی هستش ... و مصرف سوخت هم دوربر 9 در سیکل ترکیبی هست ..تو جاده 7 و تو شهر 11

تنها مشکلی که عنوان میشد سرعت این ماشین تو سینه کشی ها یا سر بالایی ها بود ... که علی رغم اینکه قدرت خوبی برای بالا رفتن داره سرعت مناسبی نداره و مثلا یه پراید میتونه باهاتون برابری کنه در سر بالایی های عادی ...

و مثل اینکه کلاج هم تو سینه کشی ها اعصاب خورد کنه !‌...

حالا این داستان دیفرانسیل چیه ؟ که میشه رو 4 وضعیت گذاشت منظور این که اون حالت 2 دیفرانسیل که فعال میشه انگاری اصلا کاربردی غیر از افورد نداره ؟! یعنی در حالت عادی ماشین دیفرانسیل جلو یا عقب میتونه فقط باشه ؟ این اولین سوال ؟

دومی اینکه قیمت تقریبیشو کسی داره تو تهران ؟ 86 یا 87 دنده ای

و اینکه معیار انتخابم بیشتر پسندیدن ماشینهای شاسی بلند هست .. ولی میخوام بدونم ایا این پسند باعث میشه خیلی چیزا از دست بدم یا نه /؟

~ARDESHIR~
11-05-2010, 23:00
حالا این داستان دیفرانسیل چیه ؟ که میشه رو 4 وضعیت گذاشت منظور این که اون حالت 2 دیفرانسیل که فعال میشه انگاری اصلا کاربردی غیر از افورد نداره ؟! یعنی در حالت عادی ماشین دیفرانسیل جلو یا عقب میتونه فقط باشه ؟ این اولین سوال ؟

سلام محمد رضا جان
در مورد کمک این ماشینو نمیدونم ولی جدیدا اینجوریه که
یه حالت 2H داره که عادی هست و فقط محور عقب نیرو وارد میکنه
4H هست که جلو هم نیرو وارد میکنه ولی سبکه و سرعت بیشتری میره
4L هست که سنگینتره و سرعت کمتری میره
اینا تو ماشینای 2 دیفرانسیل قدیمی هم بود ولی این جدیدا یه سیستم اتوماتیک دارن
که محور عقب در شرایط عادی 90% نیرو و محور جلو 10% نیرو وارد میکنه و در شرایطی که لازم بشه به طور خودکار تقسیم نیرو 50 50 میشه ... سرعتیم که میره فک کنم مثل حالت 2H باشه

farshad bugatti
12-05-2010, 18:53
کسی که suv میگیره باید پی سرعتو به جونش بماله .. و قبول دارم ... اما میخوام بدونم این موتور باعث نمیشه احساس لش بودن یا ضعف بکنی؟ اصلا برام شتاب بالا مهم نیست چون هدف یه چیز دیگست ! مهم راحتی ..قدرت مناسب مثلا تو جاده تو سبقت اذیت نکنه ...

در مورد هزینه نگهداری قبول دارم باید پی هزینه هاشم به جونت بزنی ...اما میخوام قیمت تقریبی بدونم در مقایسه با بقیه خودروها ... مصرف سوخت هم برام مهمه ...

راستش من شتاب بالا نمیخوام فقط میگم از ماشینهای معمولی مثل پراید یا پژو چقدر کمتره ؟جوری هست که اذیت نشیم نه بخاطر کورس یا لذت ..تنها بخاطر اذیت نشدن ..

پس سوزوکی میتونه نیازتو براورده کنه!

alliniran
12-05-2010, 19:16
مقایسه اشتباه است
ولی نظر شخصی من رویه ویتارا هست

MoHaMaD ZaNd
12-05-2010, 19:36
محمد رضا جان منم با فرشاد جان موافقم !!! همین سوزوکی رو بگیر !!!
-----------------------------------------------
راستی میشناسی مارو ؟؟؟ :31:

oj2008pc
12-05-2010, 19:44
سلام
من مزدا 3 سوار نشدم ولی ویتارا شتابش خیلی کمه !!!!
البته مشکل شتاب با 3 4 بار دنده معکوس حل میشه ولی تو سربالایی فک کنم این مشکل نشه حل کرد .
از نظر امکانات بد نیست ولی به سانتافه نمیرسه .
ظاهرشو که خودت دیدی .
از نظر راحتی عالیه مخصوصا تو جاده .
روغن من از توتال 4*4 استفاده میکنم که با هزینه تعویض و .... تقریبا 40 تومن میشه ولی 10000 تا کار میکنه .

آرنولد بابام زینگر
12-05-2010, 21:08
توسان که بگیری که بهتره تا سوزوکی اگه قصدت سوزوکی هست

pulp_152
13-05-2010, 11:30
محمد رضا جان منم با فرشاد جان موافقم !!! همین سوزوکی رو بگیر !!!
-----------------------------------------------
راستی میشناسی مارو ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

سلام محمد جان ممنون از کمکت.. اختیار داری عزیز مگه میشه فراموش کنم :11:

سلام
من مزدا 3 سوار نشدم ولی ویتارا شتابش خیلی کمه !!!!
البته مشکل شتاب با 3 4 بار دنده معکوس حل میشه ولی تو سربالایی فک کنم این مشکل نشه حل کرد .
از نظر امکانات بد نیست ولی به سانتافه نمیرسه .
ظاهرشو که خودت دیدی .
از نظر راحتی عالیه مخصوصا تو جاده .
روغن من از توتال 4*4 استفاده میکنم که با هزینه تعویض و .... تقریبا 40 تومن میشه ولی 10000 تا کار میکنه .

خوب سانتافه که با بودجه فعلی امکان پذیر نیست ...

من شنیدم گشتاورش نسبت به اینکه یه suv هستش پایینه ..نه گشتاور کلی اون گشتاوری که باید در دورهای پایین بهش برسه رو نمیرسه و عملا در دورهای بالا مقدوره ... حالا واقعا سر بالایی عادی ترمز میکنی میخوای دوباره حرکت کنی ماشین به لرزش میفته اولش ؟

یه سوال دیگه هم دارم قیمت لوازم جانبی چطوره ؟ خیلی بالاست ؟

از کمکت ممنونم

توسان که بگیری که بهتره تا سوزوکی اگه قصدت سوزوکی هست

راستش توسان ماشین خوبیه ولی اصلا قیافه و داخل کابینش برام جذابیت نداره ...

pulp_152
13-05-2010, 20:21
کسی از پیش فروش و شرایط 2 مرحله ای فروش این سوزوکی های 2.4 که ایران خوردو میفروشه در جریانه ؟

MoHaMaD ZaNd
13-05-2010, 23:22
محمد رضا جان بیا !!! این شرایط سوزوکی 2400 !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید