ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ادیوس

kodakan
11-05-2010, 10:27
سلام : من یه مشکلی با ادیوس 5 دارم و اون اینکه حدود 810 تا عکس را ایمپورت کردم ولی نمی دونم چطوری مشیه که حدود نمایش هر عکس رو مثلا 10 ثانیه قرار بدم و بین هر عکس هم یک افکت بذارم
البته با یولید و پریمایر بلدم ولی با ادیوس نمی دونم چطوری مشیه . اگه بخوام دونه دونه بین هر عکس را افکت بذارم وقت زیادی می گیره .آیا راهی هست که یکجا بین هر عکس افکت گذاشته بشه . دوم اینکه اگه شدنیه ، بین همه عکسها یه افکت ثابت میذاره یا میشه کاری کرد که افکت های متفاوتی باشه

canopus252
11-05-2010, 23:03
اول اينكه بايد عكسهايي كه در فولدر root است را در timeline قرار دهي (همه را select كن و با هم درگ كن در timeline پشت سر هم قرار ميگيرند.كليد ctrl را نگه دار و هر كدام از عكسها را كه ميخواهي انتخاب كن و روي يكي از آنها رايت كليك كن و گزينه set group را انتخاب كن. يك ترانزيشن را درگ كن روي group كه بوجود آوردي.در بين تمامي عكسهاي group افكت قرار ميگيره
موفق باشي

moharram59
12-05-2010, 09:16
:20:لطفا تبدیل عکس به گلیپ رو یاد بدیید

علي طهماسبي
12-05-2010, 18:48
به نظر اينجانب بهترين برنامه براي تبديل عكس ProShow Producer هست كه خيلي راحت سريع و باكيفيته
يا حق

canopus252
12-05-2010, 20:28
آقاي طهمتسبي درست ميگويد واقعا برنامش حرف نداره

EditEhsan
12-05-2010, 23:47
یا سلام
من ادیوس توی ویندوز 7 مشکل دارم
مشکل از این قراره که تو پروژه های سنگین بعضی وقتها تصویر کند میشه , (فریم میخوره) اما توی xp به هیچ عنوان این مشکل رو نداشتم
همه ورژنهای ادیوس رو هم امتحان کردم .
درضمن رم 6gb 1333 و vga 5870 هست

علي طهماسبي
15-05-2010, 09:13
آقاي طهمتسبي درست ميگويد واقعا برنامش حرف نداره
با سلام
اولا اون برنامه كه معرفي كردم خداييش عاليه
دوما اين چه طرز طهماسبي نوشتنه آقا خواهشا .....:18:

canopus252
15-05-2010, 20:42
با سلام
اولا اون برنامه كه معرفي كردم خداييش عاليه
دوما اين چه طرز طهماسبي نوشتنه آقا خواهشا .....:18:

ببخشيد دوست عزيز اشتباه تايپي بود به دل نگير

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

در ضمن بگويم نرم افزار به اينترنت وصل ميشه و كلي آپديت ميكنه و بك گراند و استيلهاي جالبي بهت ميده
برنامه كاملا manual است و از كار با آن لذت ميبري و خروجي عالي داره

Mr Andersson
18-05-2010, 00:32
درود;

یا سلام
من ادیوس توی ویندوز 7 مشکل دارم
مشکل از این قراره که تو پروژه های سنگین بعضی وقتها تصویر کند میشه , (فریم میخوره) اما توی xp به هیچ عنوان این مشکل رو نداشتم
همه ورژنهای ادیوس رو هم امتحان کردم .
درضمن رم 6gb 1333 و vga 5870 هست

سیستم های 32Bit فقط از دو و خورده ای رو میتونن استفاده کنند.. 64 بیتی نصب کنید..

.......

Mr Andersson
21-05-2010, 00:31
درود;

یه برنامه ی دیگه برای ساخت اسلاید شو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Portable Slideshow XL v10.5.2 | 21,3 Mb

.......

EditEhsan
21-05-2010, 12:02
درود;

سیستم های 32Bit فقط از دو و خورده ای رو میتونن استفاده کنند.. 64 بیتی نصب کنید..

.......

ممنون از پاسخ
مشکل اینجاست که 7 64bit استفاده میکنم

Mr Andersson
22-05-2010, 01:26
درود;

خوب بهرحال Xp یک مقدار سبک تر هست اما در این مورد شاید برنامه هایی که نصب کردید فرق میکنه (مثلا آنتی ویروس یا نسخه های جدید برنامه ها که رم بیشتری میبرند).. شایدم با چندتا تغییر بشه درستش کرد مثل حذف Aero یا گجت یا...

.......

artin1234567
20-08-2010, 02:41
ضمنا" یه مورد مهم دیگه هم میتونه باعث این علت بشه، اگه میخوای بدونی که مشکل همینه که میگم به دستور زیر عمل کن:
بعد از نصب ادیوس یک کلیپ کوتاه رو داخل پنجرهBin وارد کن و اون رو پخش کن،حالا در همین حال پنجره های دیگه یا برنامه های دیگه رو هم باز و بسته کن،نتیجه:مشکلی در کار وجود نداره!-در مرحله بعد تعداد بسیار زیادی از فایلهای تصویری و صدا رو در پنجره Bin وارد کن و یکی را پخش کن و همزمان پنجره های دیگه یا برنامه های دیگه رو اجرا کن و ببند،نتیجه: در صورت نداشتن امکانات سخت افزاری قوی ( بخصوص رم و گرافیک بالا ) در ویندوز 7 و گاهی اوقات در ویندوز xp ، بسته شدن پنجره ها با مشکل مواجه شده و به کندی بسته یا جابجا میشن!

foo0z0ool
13-10-2010, 12:14
سلام : من یه مشکلی با ادیوس 5 دارم و اون اینکه حدود 810 تا عکس را ایمپورت کردم ولی نمی دونم چطوری مشیه که حدود نمایش هر عکس رو مثلا 10 ثانیه قرار بدم و بین هر عکس هم یک افکت بذارم
البته با یولید و پریمایر بلدم ولی با ادیوس نمی دونم چطوری مشیه . اگه بخوام دونه دونه بین هر عکس را افکت بذارم وقت زیادی می گیره .آیا راهی هست که یکجا بین هر عکس افکت گذاشته بشه . دوم اینکه اگه شدنیه ، بین همه عکسها یه افکت ثابت میذاره یا میشه کاری کرد که افکت های متفاوتی باشه

توی بین همه عکسهات رو انتخاب کن بعد راست کلیک کن گزینه Duration رو بذار روی 10 ثانیه