ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک در ساخت اسکرین سیور در سی ++

mortaza2006
10-05-2010, 14:34
سلام دوستان:10:
استادمون یک پروژه اسکرین سیور از ما خواسته که به این صورته :

در این پروژه به محض اینکه کاربر برای مدتی از کیبرد یا ماوس استفاده نکرد برنامه فعال شده و تعدادی توپ با رنگ های تصادفی و در مکانهای تصادفی و در جهت های تصادفی در صفحه ایجاد شده شروع به حرکت خواهند کرد و در ادامه برنامه اگر این توپ در نقطه ای از صفحه با هم تلاقی کردند در اثر برخورد در زاویه ای دیگر تغییر جهت می دهند و به مسیر خود ادامه می دهند در ضمن در صورتی که یک توپ با کنارهای صفحه برخورد کرد بسته به زاویه برخورد تغییر جهت داده و به حرکت خوش ادامه می دهد.
با استفاده از شی گرائی ( با کلاس ها class )

از همه ی دوستان هر کمکی که می توانند بکنند به من کنند از خود دریغ نکنند.
من تا چهارشنبه هفته دیگه فرصت دارم.

سوالات من از شما :
- چگونه یک دایره بکشم و آن را رنگی کنم به رنگ های متفاوت؟
- چگونه توپ ها را به حرکت در بیارم؟

- بقیه سوالاتم را بعد می پرسم!

متشکرم....:40:

gavanche
11-05-2010, 23:47
من پارسال این برنامه رو نوشتم. الآن اصلن یادم نمی آد که چی به چیه بخونیدش اگر مشکلی بود من میخونمش براتون توضیح می دم.

#
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن هیچ تضمینی وجود نداره که بی نقص باشه. ولی می تونه کمکتون کنه!
(من راجع به اینکه اگر به ماوس و کیبور دست نزنیم یه سری اتفاق بیفته هیچ ایده ای ندارم.)!!!

gavanche
11-05-2010, 23:59
اینا رو جدا می گم که اگه کد رو خوندید و متوجه شدید دیگه اینا رو نخونید:

برای رنگی کردن دایره ها باید از دستور setcolor(int) استفاده کنید که یک رنگ به عنوان آرگومان می گیره.
برای نشان دادن حرکت باید دایره رو بکشید، صبر کنید تا دیده شه، و بعد پاکش کنید، بلافاصله یه کم جلوتر بکشیدش، صبر کنید و الی آخر.
برای تعیین جهت و سرعت حرکتش کافیه که دو تا متغیر داشته باشید که یکیشون جهت حرکت افقی رو داشته باشه یکی شون عمودی رو. و برای اینکه وقتی به دیوار می خوره برگرده باید مؤلفه موازی با سطحی که بهش خورده رو منفی کنید.
همین.

mortaza2006
15-05-2010, 16:24
ممنونgavanche ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل من حل شد فقط مونده ماوس

کد ماوس یا برنامه ای که وقتی ماوس حرکت نمی کنه در برنامه توپ ها خود به خود شروع به حرکت کنند و وقتی ماوس حرکت کرد برنامه خارج بشه.

این قسمتی از کد برنامه است که وقتی یک کلید فشار داده شده از برنامه خارج میشه پس
در قسمت (while(!kbhit به جای kbhit! کد یا چیزی باشه که وقتی ماوس حرکت داده شد از برنامه خارج بشه؟

وقسمتی هم داره که دارای getch() است که با فشار دادن آن برنامه شروع به حرکت می کنه و من کدی می خوام که به جای getch() باشه؟

متشکرم ....

iceberg73
30-05-2010, 13:27
دوستان سلام
احتياج مبرم به كمك شما دارم در صورت امكان كمك كنيد.
من هم نياز به همين برنامه اسكرين سيور كه آقا mortaza گفتند دارم. دست جناب gavanche هم درد نكنه كه كد را نوشتند ولي موقع كامپايل كردن خطا داد خواهش ميكنم مجددا كد را بررسي كنيد و هم لينك فايل اجرايي اين پروژه را هم بگذاريد.
با تشكر بسيار بسيار زياد

mortaza2006
06-06-2010, 22:11
دوستان سلام
احتياج مبرم به كمك شما دارم در صورت امكان كمك كنيد.
من هم نياز به همين برنامه اسكرين سيور كه آقا mortaza گفتند دارم. دست جناب gavanche هم درد نكنه كه كد را نوشتند ولي موقع كامپايل كردن خطا داد خواهش ميكنم مجددا كد را بررسي كنيد و هم لينك فايل اجرايي اين پروژه را هم بگذاريد.
با تشكر بسيار بسيار زياد

سلام iceberg73

من قبلا گفته بودم که سورس این برنامه رو می زارم ولی کمی ناقص هستش که بعدا کامل می کنم .
شما ببینید به دردتون می خوره من روی این برنامه دو هفته زحمت کشیدم تا تونستم درستش کنم در ضمن این پروژه میان ترم من بود که دادم و استاد گفت عالیه؟
و الان پروژه پایان ترم من یه چیزه سختیه که نه من وقت دارم بنویسم و نه بلدم و به خاطر شروع امتحانات پایان ترم با مشکل مواجه هستم؟
پروژه پایان ترم هستش <<< سیستم فروش و خرید کالا >>> که با استفاده از فایلها انجام میشه و در ضمن باید با کلاس ها نوشته بشه ؟ اگر کسی میتونه کمک کنه از ما دریغ نکنه هر کمکی؟

سورس << باید در توربو سی پلاس پلاس اجراش کنی تحت داس >>