مشاهده نسخه کامل
: بچه های گرافیستی که لب تاپ دارند
part gah
10-05-2010, 13:27
با سلام خدمت همه بر و بچ گرافیست.من دنبال یه لب تاپ خوب تو قیمت 600 تا 1.5 میگردم، که دوستان زحمت کشیدند و چند مدل معرفی کردند.اما مشکل اینجاست که همونطور که خودتون میدونید تو کارهای رنگی که توی لب تاپ یا کامپیوتر صورت میگیره باید با کارهای خروجیش یعنی همون چاپ کار یکی باشه اما مشکل اینجاست که چند روز پیش وقتی لب تاپ دوستمو دیدم متوجه شدم که مثلا یک کادر رنگی بنفش ساده رو موقع نمایش به رنگ آبی نشون میده و موقع چاپ رنگ صحیح چاپ میشه.خواب واسه منی که گرافیک خوندم مهمه که رنگ نهایی رو توی لب تاپ خودم به درستی ببینم تا بتونم چاپشم کنم.مدل لب تاپ دوستم sony vaio VPCCW 23FX/B مدل خوبیه ولی خواب این مشکل و داره حالا خودم دنبال سری FW sony هستم بازم اگه شما لب تاپی خریدید که جدیده و قابلیت هایی رو که زیر مینیویسم و داره ممنون میشم معرفی کنید.
درضمن اگه یه کم قیمت بالا داشت اشکالی نداره
RAM و Hard و گرافیک بالا---وزن زیر 3 کیلو---مودم داشته باشه---صفحه نمایش بالای 14-ویندوز org
Mehrdad092000
10-05-2010, 13:36
چه تفاوتی
600 تا 1500
تقریبا 3برابره
کدومو میخواید؟
IT World
10-05-2010, 16:09
شما چه لپتاپ بگیری چه pc ، در هر دوحالت باید مانیتورت رو با پرینتر مورد نظر کالیبره کنی..
که البته مانیتورهای مستقل معمولا خروجی کم خطاتری دارند.
شما باید به دنبال مانیتوری باشی که توانایی نمایش 100% RGB رو داشته باشه!
اگر اشتباه نکنم در نوتبوکها Dell Studio XPS 16 این ویژگی رو داره، که متاسفانه در ایران گیر نمیاد!
hamidcrazy2
10-05-2010, 16:21
فقط لپتاب apple این ویژگی رو داره. من خودم یکی از کارهام رندر هستش. و hp دارم . ولی با سونی و اپل هم کار می کنم.
hp در هنگام تکان دادن سر رنگها تغییر می کند.
در سونی در سری fw تا حدود زیادی رفع شده.
در اپل عالی عمل می کند. و رنگها در زوایای مختلف ثابت باقی می مانند.
ولی باز من مونیتور CRT رو پیشنهاد می کنم.
part gah
11-05-2010, 11:08
چه تفاوتی
600 تا 1500
تقریبا 3برابره
کدومو میخواید؟
عزیزان بودجه تعیین شده برای اینجانب 1.5 .حالا خودم FW sony رو ترجیح میدم که دوستان عزیز هم لطف کردند و گفتند که مشکل مانیتور چه طوری حل میشه . البته من پرینتم و بیرون میگیرم مشکل من توو نمایش داخلی خود لب تاپ بود که اونم گفتند از یه سری نرم افزار نمایش خروجی استفاده کنم بهتر میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.