ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه های حفاظتی من خوبه ؟؟

n-95
10-05-2010, 13:26
دوتا آنتی ویروس دارم ، یکی avira دومی mcafee enteprise ، معمولا avira فعاله.

zone alarm برای فایر فال.

mcafee site advisor برای امنینت سایتها.

spy emergency و spyware ceae دارم که دومی فعاله.

prevx ، true sword ، McAfeeAVERTStinger از اینا هم کم استفاده میکنم.

USB Disk Security برای فلش استفاده میکنم.

دوستان بگن کدوم برنامه ها رو حذف یا اضافه کنم:20:
.

pooriya_hp
10-05-2010, 13:43
به نظر من همه رو حذف کن
و یه کاسپر بریز که کار همه ی اینها رو انجام میده

DevilStorm
10-05-2010, 13:47

sواقعا همه اینا رو نصبیدی رو سیستم بیچارت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18: :18::18::18:
ببین عزیز با این کارت فک کنم سیستمت رو فرستادی فضا بدجور
فقط و فقط باید یک آنتی ویروس باید روی سیستم نصب باشه وجود دو تا قطعا سررعت رو کم میکینه و اشکار ایجاد میشه پس مکافی رو پاک کن و فقط اویرا رو بزار البته من توصیم avast هست بهر حال فقط یک آنتی ویروس ببین تو الان سه تا آنتی همزمان رو سیستمت گذاشتی
یکی اویرا یکی مکافی سومی هم زون الارم چون زون الارم همراه خودش آنتی ویروس etrust رو هم داره

بعدشم خود اویرا و یا avast آنتی اسپایور هم هستند در کل همه آنتی ویروس ها مجهز به ضد جاسوس هستند و نیازی به نصب spy emergencyو spyware ceae نیست
در ضمن اگرم میخوای ضد جاسوس مجزا بزاری فقط یکی نه دو تا همزمان
بعدشم نصب USB Disk Security با وجود آنتی ویروس اصلا ضرورتی نداره و دوباره کاریه چون آنتی ویروس خودش ویروس فلش رو میشناسه
prevx ، true sword ، McAfeeAVERTStinger هم بازم با وجود آنتی ویروس غیر ضروریه
ببین آنتی ویروسی مثل avast یا اویرا هم آنتی ویروسن و هم آنتی تروجان هم ضد جاسوس و هم ضد rootkit تازه avast از فناوری script blocker هم استفاده میکنه که برای امنیت وب بکار میره و همچنین networck shield هم داره که اطلاعات بیشتر رو میتونی توی تاپیک avast بخونی
در ضمن نصب یه فایر وال قوی مثل pc tools یا outpost یا commodo هم حتما توصیه میشه
پس همه اونایی که نصب کردی پاک کن و فقط یه آنتی ویروس avast یا اویرا رو بزار با یه فایروال از بین اونایی که بهت معرفی کردم و بزار سیستمت یه نفسی بکشه چون داری خفش میکنی با نصب این همه برنامه امنیتی
موفق باشی

hsna
10-05-2010, 14:16
هر آنتی ویروسی اونیکی رو به عنوان ویروس می شناسه بعد جنگ و دعوا داخل کامپیوتر شما شروع می شه ، حتما همه رو پاک کن یکیشونو بریز رو سیستم بیچاره ات
می گن دو پادشاه در ملکی نگنجند دو تا آنتی ویروس که اصلا تو یه سیستم با هم راه نمیان

P.1052
10-05-2010, 14:25
تازه شانس آوردی بالایی سر کامپیوترت نیومده.اگه nod رو با مک آفی نصب می کردی سیستمت هر 1 دقیقه یه بار ریست میشد.این بلا سر یکی از دوستام اومد.

mmiladd
10-05-2010, 14:43
شما الان کامت بالا میاد....؟

نیازی به این همه تدبیر نیست...!!!

یه آنتی ویروسه خوب و آپدیت کارتو راه میندازه..! زوم آلارم هم خیلی خوبه....

Dr Hannibal
10-05-2010, 16:04

اینایی که قرمز کردم اضافی هست.

1_ شما یک انتی ویروس ریل تایم ( + برنامه کمکی که ریل تایم نباشه میتونی 100 بذاری مثل Malwarebytes ) اما یک ریل تایم.

2_ فایروال. که اگه از اینترنت سکوریتی استفاده میکنی دیگه لازم نیست چون خودش فایروال داره مثل اینترنت سکوریتی اویرا.

برای پیدا کردن بهترین فایروال و انتی ویروس به تاپیک زیر مراجعه کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

n-95
11-05-2010, 11:47
الان zone alarm ، avira premium security ، mcafee enterprise ، spyware cease دارم ، آپدیت آویرا گرفتم، mcafee و spyware پاک میکنم. اگر از برنامه های دیگه هر چند هفته یکبار استفاده کنم مشکلی پیش میاد ؟

Dr Hannibal
11-05-2010, 14:10
الان zone alarm ، avira premium security ، mcafee enterprise ، spyware cease دارم ، آپدیت آویرا گرفتم، mcafee و spyware پاک میکنم. اگر از برنامه های دیگه هر چند هفته یکبار استفاده کنم مشکلی پیش میاد ؟

شما برنامه که ریل تایم نباشه و فقط برای اسکن باشه 100 تا بذار و هر روز استفاده کن هیچ موردی پیش نمیاد.

DevilStorm
11-05-2010, 15:31
ولی به نظر من نصب ابزار های دیگه ضرورتی نداره و باعث سنگین شدن ویندوزت میشه

Dr Hannibal
11-05-2010, 17:03
ولی به نظر من نصب ابزار های دیگه ضرورتی نداره و باعث سنگین شدن ویندوزت میشه

نظر شماست.

تمام انتی ویروس ها گاهی ویروس هایی رو شناسایی نمی کنند که ابزار مکمل قسمتی از اون ها رو پوشش می ده. کاملا اثبات شده.

saeedhashemee
11-05-2010, 17:12
من در کامپیوترم غیر از کاسپر چیزی ندارم.ولی باید دید ایا در رایانه شخصی ما اطلاعات مفیدی اصلا وجود داره که بخواهیم ازشون حفاضت تا این حد بکنیم.

n-95
13-05-2010, 22:56
آنتی ویروس آویرا پریمیوم سیستمon-acsess scan داره؟

n-95
13-05-2010, 23:02
من در کامپیوترم غیر از کاسپر چیزی ندارم.ولی باید دید ایا در رایانه شخصی ما اطلاعات مفیدی اصلا وجود داره که بخواهیم ازشون حفاضت تا این حد بکنیم.

لابد وجود د اره

amir.7
13-05-2010, 23:44
آنتی ویروس آویرا پریمیوم سیستمon-acsess scan داره؟

سلام

شما سئوالتون رو در تاپیک آویرا مطرح کنید بهتر به نتیجه میرسید .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .