ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای گرفتن wireless کدوم بهتره بگیرم ؟ مودم یا access point

ALFA323
10-05-2010, 12:59
با سلام خدمت تمامی دوستان ...

من میخوام از اینترنت wireless استفاده کنم ... چیزی که میدونم باید از مودم wireless استفاده کنم ..
مودم wireless های تو بازار همشون هم مودم ADSL هستن هم wireless ...

من میخوام فقط از wireless استفاده کنم ...
یکی از دوستان بهم گفت اگه بخوای از wireless خالی استفاده کنی باید aceess point بخری ..

حالا سوالم اینه که میتونم برای دریافت wireless از acess point استفاده کنم ؟؟ یا حتما باید مودم wireless بخرم؟

ALFA323
10-05-2010, 20:47
یعنی کسی تاحالا کار نکرده با acees point و مودم wireless !!! کارم ضروریه اگه میشه جواب بدبد..

saeed2u
15-05-2010, 16:34
یعنی کسی تاحالا کار نکرده با acees point و مودم wireless !!! کارم ضروریه اگه میشه جواب بدبد..
همینطور که میدونید برای اتصال کامپیوترها به همدیگه و ایجاد شبکه راه های مختلفی وجود داره که ارزونترینش استفاده از شبکه کابلی است. در این روش برای اتصال کامپیوترها به هم نیاز به سوییچ داریم
اما در شبکه های وایرلس اتصال کامپیوترها به هم از طریق وسیله ای به نام اکسس پوینت انجام میشه( ناگفته نمونه که همه سیستم ها باید دارای کارت وایرلس باشند)
یعنی میتونیم اینطور بگیم که کار اکسس پوینت در شبکه بیسیم یه چیزی شبیه سوییچ و هاب تو شبکه کابلیه
همچنین اکسس پوینت ها دارای پورت RJ45 هستند که میتونند به شبکه کابلی متصل بشند(ایجاد شبکه های ترکیبی)
امیدوارم تا اینجا با مفهوم اکسس پوینت آشنا شده باشین
اما در پاسخ به سوال شما باید بگم اگه در حال حاضر دارای اشتراک ای دی اس ال هستید و دارای مودم ای دی اس ال هستید در صورتی که مودم شما جک RJ45 داشته باشه ( که مودمهای جدید دارند) میتونید با خریدن یه اکسس پوینت کارتون را راه بندازید
اما اگه هنوز مودم نخریدید شدیدا توصیه میکنم از مودم وایرلس استفاده کنید که هم هزینش در کل ارزونتر درمیاد و هم درد سر کمتری داره