مشاهده نسخه کامل
: نظر مخالفتون اعلام کنین
سلام دوستان . بلخره خریدl با یکم جا به جایی .
100T cpu : phenom II X@ (550
M.b: giga 785 gt-ud3h (120T)
ram: a-data 2gb 1333( 60)
VGA : amd sapphire 5750 (193
hdd: WD 500 32mb buffercd (61
cd rw : liton (26
H.A.M.E.D
10-05-2010, 13:13
M.b: giga 78m gtu3h (120T)
سلام همه چی خوبه
مبارکتون باشه
فقط مدل مادربورد رو من متوجه نشدم درست نوشتید؟
فقط مدل مادربورد رو من متوجه نشدم درست نوشتید؟
GIGA BYTE 785 GT-UD3H
سیستم خوبیه مبارکتون باشه
نظر مخالفی نداریم :20:
kinglife
10-05-2010, 13:37
مبارکتون باشه ولی ایکاش به جای 550 یه 630 تهیه می کردید
البته هنوز هم دیر نیست شاید بشه هسته های پردازندتون رو انلاک کرد و به 955 تبدیل کرد
گرافیک رو هم فکر کنم یه 10 تومنی گرون خریدی
سلام
1)اگر کاربردتون گیم هست که پردازنده ی بدی انتخاب نکردید اما در غیر این صورت برای کابردهای دیگه ATHLON II X4 630 ارجحیت داره
2)شما بهتر بود مین رو GA-770T-USB3 می گرفتید با قیمت 110 هزار تومن که دارای USB3 هم هست و تفاوت چیپ 785 با 770 در چیپ گرافیک آنبرد هست و چون سیستمتون دارای گرافیک مجزا هست ، گرافیک آنبرد براتون کارایی نداره مگر اینکه به خاطر استفاده از کراس فایر در آینده این مین رو خریداری کرده باشید که حتما باید به این نکته توجه کنید که یکی از اسلات های گرافیک با سر عت 16X کار می کنه و متاسفانه اسلات دوم با سرعت 4X که حتی از AGP 8X هم پایین تره و من توصیه نمی کنم روی یک چنین اسلاتی گرافیک نصب کنید و از خاصیت کراس فایر استفاده نکنید
من تصور می کنم این اسلات برای نصب کارت های دیگه ای بجز کارت گرافیک در نظر گرفته شده
بنابراین طبق گفته های بالا من با مادربردتون موافق نیستم و GA-770T-USB3 مدل مناسب تری برای کارایی شما می دونم
مبارکتون باشه ولی ایکاش به جای 550 یه 630 تهیه می کردید
البته هنوز هم دیر نیست شاید بشه هسته های پردازندتون رو انلاک کرد و به 955 تبدیل کرد
گرافیک رو هم فکر کنم یه 10 تومنی گرون خریدی
گریفیک از این پاین تر هیچکس نداشت. بود ولی فن ونپو ایکس نداشت . بعد چطور انلاک کنم سی پی یو رو ؟
سلام
1)اگر کاربردتون گیم هست که پردازنده ی بدی انتخاب نکردید اما در غیر این صورت برای کابردهای دیگه ATHLON II X4 630 ارجحیت داره
2)شما بهتر بود مین رو GA-770T-USB3 می گرفتید با قیمت 110 هزار تومن که دارای USB3 هم هست و تفاوت چیپ 785 با 770 در چیپ گرافیک آنبرد هست و چون سیستمتون دارای گرافیک مجزا هست
بنابراین طبق گفته های بالا من با مادربردتون موافق نیستم و GA-770T-USB3 مدل مناسب تری برای کارایی شما می دونم
منم قسد اشتم 770T usb3 بگیرم ولی فروشند میگفت که این مین به خاطره یو اس بس 3 بودنش کارایی گرافیک رو پایین میاره. سیستم هم بیشتر واسه بازیه
منم قسد اشتم 770T usb3 بگیرم ولی فروشند میگفت که این مین به خاطره یو اس بس 3 بودنش کارایی گرافیک رو پایین میاره. سیستم هم بیشتر واسه بازیه
به فروشنده اصلا اعتماد نکنید که 90% شون بی سوادن و فقط می خوان جنسشونو بفروشن
ببینید این قابلیت رو خود چیپ جنوبی به طور پیش فرض نداره و برندهای مادر برد ساز این قابلیت رو اضافه کردند
حتی تامز هم میگه که این قابلیت رو این برند ها اضافه کردند ولی هیچ حرفی از ایجاد مشکل در این مین ها نمی زنه چراکه پهنای باند کاملی رو پل جنوبی داره و حتی با اضافه شدن این قابلیت مشکلی در کارایی دیگر بخش ها ایجاد نشده
اما بطور مثال در مورد چیپ های اینتل گویا این پهنای باند کم هست و در نتیجه نتونستن این قابلیت رو مادربردسازها به چیپ های اینتل اضافه کنند
اگر می تونید مین رو با چیپ 770 عوض کنید و مابه تفاوت 10 هزار تومنی رو روی گرافیک بگذارید و با 203 هزارتومن یه 5770 بردارید
پس یه همچین اتفاقی وجود داره ولی نه روی این مدل مین بورد ؟ درسته؟ فروشنده که خرید کردم هم تقریبا ادم پخته بود . حالا در کل خوب هست ؟ میتونم بهترین گیم رو رو بهترین کیفیت بازی کنم ؟
kinglife
10-05-2010, 15:05
بله می تونید اجرا کنید ، این پردازنده یکی از بهترین پردازنده های بازی هست
اتفاقا فکر میکنم این مین هم بتونه انلاکش کنه ولی بستگی به پردازندتون داره
نگران USB3 هم نباشید ، چون بزودی کارت های PCI برای مین های که USB3 ندارن عرضه میشه
پس یه همچین اتفاقی وجود داره ولی نه روی این مدل مین بورد ؟ درسته؟ فروشنده که خرید کردم هم تقریبا ادم پخته بود . حالا در کل خوب هست ؟ میتونم بهترین گیم رو رو بهترین کیفیت بازی کنم ؟
یک چنین اتفاقی نیفتاده چون اصلا به چیپ اینتل اضافه نکردن
یعنی مادربردساز قبلش تست میگیره اگر کار شدنی باشه انجام میده در غیر این صورت خیر
برای همین یک چنین اتفاقی نیفتاده
ضمن اینکه تمامی مادربرهای AMD که این قابلیت بهشون اضافه شده هیچ مشکلی ندارند (از همه ی برندها) و راحت کار می کنند
در مورد بازی هم شما در چه رزولیشنی بازی می کنید این کارت تقریبا قدرتی پایین تر از 250 GTX داره و تا حدودی بالاتر از 4850
یک چنین اتفاقی نیفتاده چون اصلا به چیپ اینتل اضافه نکردن
یعنی مادربردساز قبلش تست میگیره اگر کار شدنی باشه انجام میده در غیر این صورت خیر
برای همین یک چنین اتفاقی نیفتاده
ضمن اینکه تمامی مادربرهای AMD که این قابلیت بهشون اضافه شده هیچ مشکلی ندارند (از همه ی برندها) و راحت کار می کنند
در مورد بازی هم شما در چه رزولیشنی بازی می کنید این کارت تقریبا قدرتی پایین تر از 250 GTX داره و تا حدودی بالاتر از 4850
هر گیمی رزولیشن خودشو داره دیگه. بیشتر از یه حدی که نمیشه.
هر گیمی رزولیشن خودشو داره دیگه. بیشتر از یه حدی که نمیشه.
خیر بسیاری از گیم های مدرن تا رزولیشن1600*2560 رو ساپورت می کنند(و خیلی های دیگه تا 1200*1920){اگر اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنند} و رزولیشن استفاده شده در گیمی که شما بازی می کنید رو مانیتورتون تعیین می کنه
بدین معنی که بازیها از تنظیمات پیش فرض خودشون استفاده می کنند که اگر بخواهید تنضیمات رو بالا ببرید حداکثر تا رزولیشنی که مانیتورتون ساپورت می کنه می تونید تنظیمات رو بالا ببیرید و مثلا اگر مانیتور CRT داشته باشید بالاتر از رزولیشن 1024*12080 نمی تونید برید و رزولیشن رو از این مقدار بالاتر ببرید
ess_1362
10-05-2010, 18:52
سیستم خوبی هست
ضمن اینکه احتمال آنلاک کردن هر 4 هسته هم با این مادربرد برای شما محیا هست
البته بهتر هست که حدعقل برای آنلاک کردن یک خنک کننده زیر 30 تومن هم براش بگیری
برای مشاهده و اطلاعات در مورد چگونگی آنلاک کردن هر 4 هسته و همچنین نسخه بایاس مربوطه به لینک زیر و پست 2 یک نگاهی بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
برای مشاهده و اطلاعات در مورد چگونگی آنلاک کردن هر 4 هسته و همچنین نسخه بایاس مربوطه به لینک زیر و پست 2 یک نگاهی بنداز
موفق باشی
ممنون دیدم. ولی هیچی نفهمیدم:31: همش انگلیسی بود . اموزش راحت تر نداره ؟
ess_1362
10-05-2010, 19:07
کاری نداره که
شما نسخه بایاس F4 یا F5 را از سایت گیگابایت بگیرید(البته اول در بایاس چک کنید شاید این دو نسخه بصورت پیشفرض نصب شده باشه)
بعدش وارد بایاس بشید و در قسمت تنظیمات پردازنده گزینه ACC یا ADVANCE CLOCK CALIBRATION را بذارید روی AUTO
بعد وارد ویندوز بشید و با CPU-Z پردازنده را چک کنید اگر آنلاک شده باشه در پایین صفحه در قسمت CORES بجای 2 نوشته 4 و اسم پردازنده هم از 550 به B50 تغییر می کنه
کاری نداره که
شما نسخه بایاس F4 یا F5 را از سایت گیگابایت بگیرید(البته اول در بایاس چک کنید شاید این دو نسخه بصورت پیشفرض نصب شده باشه)
بعدش وارد بایاس بشید و در قسمت تنظیمات پردازنده گزینه ACC یا ADVANCE CLOCK CALIBRATION را بذارید روی AUTO
بعد وارد ویندوز بشید و با CPU-Z پردازنده را چک کنید اگر آنلاک شده باشه در پایین صفحه در قسمت CORES بجای 2 نوشته 4 و اسم پردازنده هم از 550 به B50 تغییر می کنه
ok اول این برنامCPU-Z از کجا دانلود کنم؟ بع این F4 یا F5 که از سایت گیگا دانلود کردم کجا نسبش کنم؟
ess_1362
10-05-2010, 19:18
ok اول این برنامCPU-Z از کجا دانلود کنم؟ بع این F4 یا F5 که از سایت گیگا دانلود کردم کجا نسبش کنم؟
CPU-Z :
در سایت گیگابایت خودش نحوه نصبش را توضیح داده که با فلش دیسک یا با CD یا از طریق فلاپی در داس
ولی اول برو به بایاس ببین چه نسخه ای هست چون احتمال خیلی زیادی داره بایاس شما همون نسخه های F4 و یا F5 باشه که دیگه نیازی به این کارها نداره
CPU-Z :
ولی اول برو به بایاس ببین چه نسخه ای هست چون احتمال خیلی زیادی داره بایاس شما همون نسخه های F4 و یا F5 باشه که دیگه نیازی به این کارها نداره
ببخشید که من انقد سوال میکنم . بعد اگه نسخه F4 یا F5
بود چطور رو انلاک تنظیم کنمش ؟:13:
ess_1362
11-05-2010, 07:14
در بایاس و در قسمت تنظیمات پردازنده گزینه ACC یا همون ADVANCE CLOCK CALIBRATION را فعال کنید
:8:TNXواقعا ممنونم ازتون. :40:
sasan816
11-05-2010, 13:50
سیستم خوبیه با این بودجه مبارک باشه
سیستم خوبیه با این بودجه مبارک باشه
ممنون از شما و همه کسانی که نظر مخالفشونو اعلام کردن واسه بهبود سیستم کمکم کردن. امیدوارم همتون در زمینه خودتون موفق و پایدار باشین
sasan816
11-05-2010, 18:29
ممنون از شما و همه کسانی که نظر مخالفشونو اعلام کردن واسه بهبود سیستم کمکم کردن. امیدوارم همتون در زمینه خودتون موفق و پایدار باشین
فکر کنم فقط نظر من مخالف بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.