مشاهده نسخه کامل
: درخواست كمك براي اتصال Lcd به كامپيوتر
سلام
من يك lcd دارم و ميخوام اون را به كامپيوترم وصل كنم .
ضمنا شرايط زير را دارم :
الف- مسافت كامپيوتر تا lcd حدودا 15 متر است .
ب-كارت گرافيكم xfx Geforce 9500 هست كه سه خروجي داره :
1- vga كه براي مانيتور هست . ( كه ترجيحا از اين نميخوام استفاده كنم چون حوصله قطع و وصل كردن مانيتور را ندارم)
2- خروجي Dvi
3- خروجي S-video
ج- مدل lcd هم B570 هست كه وروديهاي hdmi ----- dvi----- vga و ........... را داره .
چند تا نكته :
اين كار را بيشتر براي تماشاي فيلمهاي HD ميخوام.
خواهشن توي جوابها به مسافت زياد توجه كنيد .
اين هم عكسي از پشت كارت گرافيك :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كابلهاي مستقيم استفاده كنم يا كابلهاي تبديل به hdmi ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*Alucard*
09-05-2010, 21:59
LCD B570 ورودی VGA خوبی داره میتونی از اون استفاده کنی مشکل خاصیم از نظر متراژ کابل نداره فقط باید کابل رو سفارش بدی تا برات بسازن من خودم یک کابل تقریبا در همین طول دارم برای ویدئو پرژکتور ازش استفاده میکنم و مشکلی تو کیفیت نداره.
t_tanhayam
09-05-2010, 22:40
در مخورد كابل vga بايد بگم من روي b650 تست كردم تصويرش قابل مقايسه با dvi hdmi نيست
يكمقدارمات تره وكيفيت پايينتر
البته نظر شخصي بندست
باتشكر از شما
ولي من ميخوام از مانيتور هم استفاده كنم و نميخوام زياد كابلها را هر روز قطع و وصل كنم.
نظرتون راجع به تبديل vga به hdmi يا vga چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتره تبدیل DVI به HDMI بگیرید
*Alucard*
10-05-2010, 00:27
در مخورد كابل vga بايد بگم من روي b650 تست كردم تصويرش قابل مقايسه با dvi hdmi نيست
يكمقدارمات تره وكيفيت پايينتر
البته نظر شخصي بندست
درسته تصویرش کم مات تره ولی تو متراژی که این دوستمون مد نظر داره باید از نوع خاصی از کابلها استفاده کنه که تا اون برد توانایی ارسال سیگنال داشته باشن که فکر میکنم قیمتش خیلی بالا در میاد (البته اگر تو ایران گیر بیاد فکر میکنم بهش کابل HDMI Cat1 AWG 24 میگن)
باتشكر از شما
ولي من ميخوام از مانيتور هم استفاده كنم و نميخوام زياد كابلها را هر روز قطع و وصل كنم.
نظرتون راجع به تبديل vga به hdmi يا vga چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارت گرافیک شما دوتا خروجی داره یکی DVI و یکی VGA میتونی به خروجی DVI تبدیل DVI-VGA بزنی و به صورت dual head از کارتت استفاده کنی اینطوری دیگه لازم نیست کابل رو جدا کنی از روی همون کامپیوتر میتونی دسکتاپ رو سویچ کنی...
بهتره تبدیل DVI به HDMI بگیرید
خود TV ورودی DVI داره , خروجی DVI هم در حقیقت همون خروجی HDMI هست منهای کانالهای صدا وقتی کارت گرافیک صدا رو منتقل نمیکنه تبدیل DVI به HDMI دیگه ضرورتی پیدا نمیکنه میتونه از همون خروجی DVI کابل وصل کنه مستقیم به TV ولی باید کابلهای ضخیم که بتونن سیگنالها رو بدون تضعیف تا 15 متر بفرسته بخره.
t_tanhayam
10-05-2010, 09:40
متاسفانه b650 ورودي dvi نداره alucard عزيز :41:
*Alucard*
10-05-2010, 14:31
متاسفانه b650 ورودي dvi نداره alucard عزيز :41:
این دوستمون تو پست اول گفته که ورودی DVI داره!!
ج- مدل lcd هم B570 هست كه وروديهاي hdmi ----- dvi----- vga و ........... را داره .
t_tanhayam
10-05-2010, 16:08
سلام
من يك lcd دارم و ميخوام اون را به كامپيوترم وصل كنم .
ضمنا شرايط زير را دارم :
الف- مسافت كامپيوتر تا lcd حدودا 15 متر است .
ب-كارت گرافيكم xfx Geforce 9500 هست كه سه خروجي داره :
1- vga كه براي مانيتور هست . ( كه ترجيحا از اين نميخوام استفاده كنم چون حوصله قطع و وصل كردن مانيتور را ندارم)
2- خروجي Dvi
3- خروجي S-video
چند تا نكته :
اين كار را بيشتر براي تماشاي فيلمهاي HD ميخوام.
خواهشن توي جوابها به مسافت زياد توجه كنيد .
اين هم عكسي از پشت كارت گرافيك :
از كابلهاي مستقيم استفاده كنم يا كابلهاي تبديل به hdmi ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مطمئنيد ورودي dvi داريد؟
اخه من توي ال سي دي ها وعده زيادي تقريبا هيچ كدوم از سامسونگ ها نديدم
من عذر ميخوام
خود TV ورودی DVI داره , خروجی DVI هم در حقیقت همون خروجی HDMI هست منهای کانالهای صدا وقتی کارت گرافیک صدا رو منتقل نمیکنه تبدیل DVI به HDMI دیگه ضرورتی پیدا نمیکنه میتونه از همون خروجی DVI کابل وصل کنه مستقیم به TV ولی باید کابلهای ضخیم که بتونن سیگنالها رو بدون تضعیف تا 15 متر بفرسته بخره.
من فکر می کنم دوستمون اشتباه گفتن و این تلویزیون ورودی DVI نداره.
در ضمن اگه کارت گرافیکشون ATi باشه صدا رو هم از طریق HDMI منتقل میکنه.
یه چیز دیگه کابل DVI با متراژ بالا خیلی کم گیر می یاد ولی HDMI همه متراژش تو بازار هست.
t_tanhayam
11-05-2010, 11:43
من فکر می کنم دوستمون اشتباه گفتن و این تلویزیون ورودی DVI نداره.
در ضمن اگه کارت گرافیکشون ATi باشه صدا رو هم از طریق HDMI منتقل میکنه.
یه چیز دیگه کابل DVI با متراژ بالا خیلی کم گیر می یاد ولی HDMI همه متراژش تو بازار هست.
منم همينطور فكر ميكنم چون سري 5 من نديدم DVI داشته باشه
در مورد HDMI بله تا 15 مترش رو من ديدم قيمتشم خيلي مناسب و قابل قبول
در مورد خروجي صدا كلا تمام كارتهاي گرافيك خروجي HDMI ميتونند صدا رو هم خروجي داشته باشن
ببخشيد من اشتباها گفتم كه ِDvi داره .
يه سوال ديگه كارت من xfx Geforce 9500 از سري nvidia هست.
يعني اگر تبديل avi 2 hdmi بزنم بايد دوباره يه كابل براي صدا بزارم.
لطفا روشي رو بگيد كه با يه كابل مشكل حل بشه .
باز هم ممنون
باز هم ممنون
منم همین مشکل شما رو داشتم ( یا دارم ) ولی کسی جواب ما رو نداد تو این انجمن ...................... اینش بماند
فکر نمیکنم راهی باشه که با 1 کابل بتونی همچین کاری بکنی
مگر اینکه کارت گرافیکت رو عوض کنی و کارتی بگیری که خروجی HDMI مستقل داشته باشه
اونوقت میتونی با استفاده از یه کابل HDMI هم تصویر هم صدا رو منتقل کنی
فقط میمونه پیدا کردن یه کابل HDMI با متراژی که شما میخوای 15 متر !!!
...
من این کارو با کابل 15 پین یا همون VGA و HDMI انجام دادم ... اصلا قابل مقایسه نیست با هم
ضمن اینکه من نتونستم رزولوشن 1080 رو روی تلویزیون با کابل 15 پین اجرا کنم ، در صورتیکه با کابل HDMI به راحتی تونستم این کارو انجام بدم . ( اگه تنظیمات خاصی داشته یا اصلا نبایدم که اجرا بشه اون رو من نمیدونم .. ولی هر کاری کردم نشد )
فقط 1 مشکل برای من بوجود اومد ... اونم این بود که هر رزولوشنی که روی دسکتاپ اولم اجرا کردم همون روی دسکتاپ دوم اجرا شد .
برای همین وقتی 1080 رو روی تی وی بردم تصویر توی مانیتورم که 1080 رو ساپورت نمیکنه کش اومد .
و وقتی دستکاپ اول رو مانیتور کردم و دوم رو تی وی قضیه برعکس شد
البته تا همین جا هم کلی میارزید . چون بقول شما میشد همزمان تی وی و مانیتور رو داشته باشم . و از 1080 تی وی استفاده کنم
بازم نمیدونم مشکل از کارهائی بوده که من انجام دادم یا همین طوره سیستم .
الانم فکر میکنم برای اینکه هر 2 مشکل حل بشه 1 راه بیشتر نیست
تعویض کارت گرافیکم به کارتی که خروجی HDMI مستقل داشته باشه + تعویض مانیتورم به مانیتوری که 1080 رو ساپورت کنه
حالا نمیدونم این راه حل ملا نصرالدینیه یا واقعا همین راه بیشتر باقی نمونده ( راهی که شاید 200 تومنی آب بخوره )
t_tanhayam
12-05-2010, 10:35
باز هم ممنون
همونطور كه دوست عزيزمون گفت بايد كارت گرافيكتون رو عوض كنيد
و خروجي hdmi داشته باشه تا بتونيد هم صدا و هم تصوير رو همزمان داشته باشيد
در نظر داشته باشيد اگه جداگونه خروجي بگيريد با يك نقصي روبرو ميشيد كه جز اشكالات سامسونگ
يك مقدار صدا و تصوير هماهنگ نيستند عقب و جلو هستند
من كه راهي جز تعويض كارت گرافيك براي داشتن يك كابل نميبينم
t_tanhayam
12-05-2010, 10:43
منم همین مشکل شما رو داشتم ( یا دارم ) ولی کسی جواب ما رو نداد تو این انجمن ...................... اینش بماند
فکر نمیکنم راهی باشه که با 1 کابل بتونی همچین کاری بکنی
مگر اینکه کارت گرافیکت رو عوض کنی و کارتی بگیری که خروجی HDMI مستقل داشته باشه
اونوقت میتونی با استفاده از یه کابل HDMI هم تصویر هم صدا رو منتقل کنی
فقط میمونه پیدا کردن یه کابل HDMI با متراژی که شما میخوای 15 متر !!!
...
من این کارو با کابل 15 پین یا همون VGA و HDMI انجام دادم ... اصلا قابل مقایسه نیست با هم
ضمن اینکه من نتونستم رزولوشن 1080 رو روی تلویزیون با کابل 15 پین اجرا کنم ، در صورتیکه با کابل HDMI به راحتی تونستم این کارو انجام بدم . ( اگه تنظیمات خاصی داشته یا اصلا نبایدم که اجرا بشه اون رو من نمیدونم .. ولی هر کاری کردم نشد )
فقط 1 مشکل برای من بوجود اومد ... اونم این بود که هر رزولوشنی که روی دسکتاپ اولم اجرا کردم همون روی دسکتاپ دوم اجرا شد .
برای همین وقتی 1080 رو روی تی وی بردم تصویر توی مانیتورم که 1080 رو ساپورت نمیکنه کش اومد .
و وقتی دستکاپ اول رو مانیتور کردم و دوم رو تی وی قضیه برعکس شد
البته تا همین جا هم کلی میارزید . چون بقول شما میشد همزمان تی وی و مانیتور رو داشته باشم . و از 1080 تی وی استفاده کنم
بازم نمیدونم مشکل از کارهائی بوده که من انجام دادم یا همین طوره سیستم .
الانم فکر میکنم برای اینکه هر 2 مشکل حل بشه 1 راه بیشتر نیست
تعویض کارت گرافیکم به کارتی که خروجی HDMI مستقل داشته باشه + تعویض مانیتورم به مانیتوری که 1080 رو ساپورت کنه
حالا نمیدونم این راه حل ملا نصرالدینیه یا واقعا همین راه بیشتر باقی نمونده ( راهی که شاید 200 تومنی آب بخوره )
در مورد اون مشكل من چون مانيتور t220p داشتم و فول بود به همچين مشكلي بر نخوردم توي فروم كامپيوتر مطرح ميكرديد قطعا اگه راهي داشت جواب ميگرفتيد
در مورد اون مشكل من چون مانيتور t220p داشتم و فول بود به همچين مشكلي بر نخوردم توي فروم كامپيوتر مطرح ميكرديد قطعا اگه راهي داشت جواب ميگرفتيد
بعید میدونم راهی داشته باشه ... خیلی این در اون در زدم فعلا که جوابی به غیر از همونی که گفتم نگرفتم :41:
t_tanhayam
13-05-2010, 21:34
بعید میدونم راهی داشته باشه ... خیلی این در اون در زدم فعلا که جوابی به غیر از همونی که گفتم نگرفتم :41:
شايد با كارت گرافيك DUAL CHANEL اين مشكل حل بشه اخه ميتونه متفاوت پخش كنه با دو مونيتور فكر ميكنم
شايد با كارت گرافيك DUAL CHANEL اين مشكل حل بشه اخه ميتونه متفاوت پخش كنه با دو مونيتور فكر ميكنم
نمیدونم ... در مورد اطلاعاتی ندارم ، اگه دوستان اطلاعاتی داشته باشن خیلی خوبه در اختیار دیگران قرار بدن
به نظرتون تبديل dvi به vga بزارم چطوره ؟؟؟؟؟
من وقتي كيس را به تي وي وصل كردم از طريق vga كيفيت تصوير خيلي خوب بود مخصوصا براي فيلمهاي hd ...
با توجه به گران بودن كابل hdmi ( اگر تازه پيدا بشه ) بهتر نيبست اين كار را كنم كابل صدا را هم كه راحت خودم درست ميكنم.
به نظرتون اين تبديل خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا اين :
من که گفتم فعلا تنها کاریه که شما میتونی انجام بدی ، پس زیاد خوب و بدش مهم نیست .. چون انتخاب دیگه ای نداری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.