ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دردسر ساز برای ما

Gamexland
09-05-2010, 19:55
درود
سیستم من 1 گیگابایت رم دارد که 4 تا 256 است.2 تا از رم ها کینگ استون باس 333 هستند و 2 تا از رم های دیگه باس 400 یکی دیگست که اسمشو نمی دونم قدیمیه.
مشکل رم ندارم.
ولی کامپیوترمان از 2 سال پیش مدام مشکل لود بالای سی پیو را دارد.مثلا یک صفحه اینترنت که باز میکنیم 99% و 100%میشود و باید صبر کنیم تا لود بعد از 5-6 ثانیه کم شود تا بتوان استفاده نمود.مثلا توی مای کامپیوتر که میریم و توی یک درایو اینطور میشه.توی چت اینطور میشه.توی اینترنت و غیره.کلا اذیت کرده حسابی.
ضمنن بگم که اصلا مشکل گرم شدن ندارد چون با رطوبت بالای شهر بوشهر و گرما شدید همیشه کولر روشنه و یخه اینجا.در کیس هم باز است.فن سیپیو هم میچرخد و فنهای کیس.مشکلی ندارد از گرما.
مشکل دیگری که پیش اومده اینه که کامپیوتر را که روشن میکنیم 6 بوق ممتد میزند:
دید دید دید دید دید دید و برای 2 ثانیه ساکت میشود و دوباره دید دید.تا 6 تا
باید ریست کنیم از دستی کیس رو یا خاموش و روشن کنیم تا بیاد بالا.وقتی اومد بالا در ویندوز مشکل گرافیکی داریم.مثلا هر صفحه از اینترنت را که از فایرفاکس باشد یا اکسپلورر صفحه یک لحظه سیاه میشود و صفحه جدید مشاهده میشود.دوباره همینطور هش سیاه میشه.مانیتور اتصالش اووکی است هم برق هم دیتا.خاموش نمیشه مانیتور فقط صفحه اش اینطور میشود.
گرافیک nvidia fx5200 128 میباشد.
سی پی یو هم 2.8 اینتل فول کش.
خواهش میکنم راهنمایی کنید مشکل از چی میتواند باشد.بیچاره شدیم بخدا.:41::41:

EXTREME
09-05-2010, 23:18
مشکل اول که cpu لودش بالا میره اول میتونه به خاطر ضعیف بودن cpu و جدیدتر شدن و سنگین تر شدن برنامه ها باشه
این cpu الان دیگه قدیمی شده و برنامه های سنگین به خصوص firefox که حجم زیادی از سی پی یو و رم رو اشغال میکنه رو نمیتونه خوب اجرا کنه
برای این مشکل کمتر بشه شما پروسسهای الکی سیستم رو غیر فعال کنید مثل آنتی ویروس و برنامه هایی که در task manager
در حال پروسس هستش و درنتیجه حجمی رو از cpu مصرف میکند
میتونه اشکال از خود ویندوز یا ویروس هم باشه پس این دو مورد رو حتما بررسی کنید
در مورد مشکل دوم اون بوقی که پشت سر هم میزنه یا از رم میتونه باشه یا از گرافیک که احتمال زیاد ترش گرافیکه
شما اول از همه با یه گرافیک سالم امتحان کنید ببینید چی میشه اگه با تعویض گرافیک مشکل حل نشد
باید برید سراغ رم رم هارو تک تک رو تمام اسلات های حافظه چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشند
ولی به نظر من این مشکل بیشتر مربوط به گرافیکه چون بوق رم یکم با فاصلست و بوق گرافیک پشت سر هم هست
اگر نتیجه ای باز هم نداد فن cpu رو هم چک کنید و همچنین دمای آن

Gamexland
10-05-2010, 00:36
درود بر شما
والا بدون فایرفاکس هم اینطوری است.کلا الکی لود میگیره.مثلا دست به موس نزنی و هیچ چیز باز نباشه از 2% میره 15.بعد میشه 6 بعد 25 بعد دوباره 2-3.
یک صفحه اینترنت که باز کنی دیگه میریزه بهم.ربطی به قدرتشم نباشد داشته باشه چون من با سلرون هم کار میکنم هیچ مشکلی نداره.مثلا توی یک درایو که میری 100% میشه.برای 5-6 ثانیه.پروسس ها هم تعدادشان زیاده.1000 بار فرمت کردیم درایو c را و ویندوز نصب کردیم.ویندوز xp sp2 نصب است.آنتی ویروس هم 1000 تا زدم هیچی پیدا نکرد.یک موردی که است این است که بعضی از درایو ها fat32 هستند و بعضی ها ntfs ممکنه ربط داشته باشه؟؟؟
رم پر نمیشه کاملا عادیه.فقط سی پیو ئه که خیلی اذیت میکنه.کوچکترین برنامه باز بشه 5-6 ثانیه میره روی 100%
ممکنه سی پیو خراب شده باشه؟؟

Gamexland
10-05-2010, 10:07
توروخدا کمکمون کنید

AMIRICE
10-05-2010, 14:24
دوست عزیز این که نشد دلیل که چون شما کولر روشن میکنی حتما باید پردازنده خنک باشه
شما لطف کن برنامه HW Monitor رو دانلود کن و ببین دمای Cpu چقدره ممکنه دمای cpu بالا باشه
و همینطور تمام برنامه های غیر ضروری پاک کن

Gamexland
10-05-2010, 21:17
درود
ایندفعه سیستم بالا نمیاد.6 تا بوق میزنه. فن گرافیک جام کرده بود فن را عوض کردیم اما باز هم سیستم بالا نمی آید.

Gamexland
10-05-2010, 21:43
موقع بالا آمدن سیستم 6 تا بوق ممتد میزنه. دید دید دید دید دید دید.1 ثانیه صبر میکنه دوباره همینطور.
باید خاموش روشن کنم تا بتونه بیاد بالا.الان هم بعد از تعویض فن گرافیک که جام کرده بود وقتی کیس رو روشن میکنم میاد قسمت انتخاب برای شروع سیستم عامل.یعنی منظورم اینه که این موارد میاد:
safe mode
safe mode with networking safe mode with command prompt
last known good configuration
start windows normally
اینجا اینتر بزنیم دیگه گیر میکنه.سیف مود هم بالا نمیاد.
خواهش میکنم کمک کنید توروخدا

Gamexland
11-05-2010, 09:37
توروخدا یکی کمک کنه بخدا گیر کردیم

Gamexland
11-05-2010, 09:44
یکجا نوشته:

شش بوق: ورودیه A20/Keyboard كنترلر ان با مشكل مواجه است IC كنترل كننده keyBoard با مشكل مواجه شده است و مانع از ورودیه A20 برای سوییچ كردن پردازنده میشود

یکجا دیگه نوشته:
اين بوق نشاندهنده اين است كه چيپي كه روي مادر برد وظيفه كنترل ------ را بر عهده دارد كار نمي كند.در ابتدا صفحه كليد ديگري را امتحان كنيد، ولي اگر همچنان مشكل پابرجا بود، مي بايست چيپ مربوطه تعويض گردد.

کدوومه بلاخره بخدا دیوونه شدم

Gamexland
15-05-2010, 18:08
فن گرافیک جام کرده بود عوضش کردیم الان کامپیوتر 90% اوقات نمیاد بالا.اسکرین بالا آمدن ویندوز نمایان میشه میگذره میخواد بره روی صفحه لاگین ویندوز ولی صفحه آبیه میاد و ریست میشه!!
از گرافیکه یا مادربرد؟؟؟بابا سایت به این بزرگی یکی نیست کمک کنه؟!!

Gamexland
15-05-2010, 18:35
توی safe-mode راحت میره.ولی توی خود ویندوز نه.کمک کنید توروخدا

zzmohsen
15-05-2010, 20:01
من یه تجربه تغریبا اینجوری داشتم قبلا
مشکل از گرافیکم بود
پاورم بدرد نمیخورد گرافیکمو خراب کرده بود