ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ** ساخت بازی با هدف تجاری **

AMIR REZAs
09-05-2010, 19:12
سلام
تو این تاپیک میخوایم بحث کنیم که چهطور میشه یک بازی رو برای فروش گذاشت؟ این سوالیه که خیلی ها تو ذهنشون بدون پاسخ مونده و اینجا باید پاسخشو بگیره.
یک بازی دیگه که برای فروش گذاشته شده.
بازی جنایت قرن هست.
سایت اصلی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

بحث در مورد ساخت بازی با هدف تجاری:

خوب ما هم میخوایم در این مورد بحث کنیم.........
کسی نظری نداره؟

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

بحث در مورد ساخت بازی با هدف تجاری:

خوب ما هم میخوایم در این مورد بحث کنیم.........
کسی نظری نداره؟

keb
09-05-2010, 19:27
این بازی رو ایرانیا ساختن؟

Prince_ of _Persia
09-05-2010, 20:05
این بازی که از قیافش تابلو با fps creator ساخته شده.
مدلها هم که آماده هستند. تقریبا هیچ زحمتی احتمالا به جز ساخت مپ نداشته.
اقلا یک نمونه بهتر می ذاشتی.

tovamohammad
09-05-2010, 20:27
بله دوستان درست می گن. کلا یه بازی تجاری یه سری مشخصه الزامی داره که اگه نباشه، بازی تجاری نیست.

واقعا چیه این بازی چشتونو گرفته؟ این بازی حتی Bump, Specular و DOF هم نداره، حالا PostProcessing و Soft Shadow پیشکششون. این مشخصه ها رو حتی اکثر بازی های ایندی هم دارن، با این همه تجاری محسوب نمی شن، چه برسه به این گه اینارم نداره.

در ضمن آقای پرنس درست می گن، این کاراکتر ها همه آماده هستن، بقیه مدلا هم که همش مکعبه.:27:

AMIR REZAs
09-05-2010, 20:36
سلام
ولی با اینکه آماده اند برای فروش گذاشتن........
این تاپیک برای بحث در مورد فروش بازیهاست.......
اون بازی هم گذاشتم تا ببینید چه بازیهایی برای فروش گذاشتن...!!!

parvizamd
09-05-2010, 22:01
اسم بازی بیاریید نه بازی که براش زحمتی کشیده نشده حاضرم قسم بخوردم حتی به اندازه سرباز وطن منم براش زحمت نکشیدند . هر چند بازیکن فقط بازی می کنه و توجه نمی کنه که چقدر برای زحمت می کشیدن . این fps creator رو راست بگم فقط برای راحت طلب ها ست

mostafa2020
09-05-2010, 22:58
سلام
تو این تاپیک میخوایم بحث کنیم که چهطور میشه یک بازی رو برای فروش گذاشت؟ این سوالیه که خیلی ها تو ذهنشون بدون پاسخ مونده و اینجا باید پاسخشو بگیره.
یک بازی دیگه که برای فروش گذاشته شده.

اگر منظورتون اين كه يه بازي رو خودتون ساختيد و مي خوايد تو ايران بفروشيد دو تا راه داره.
يك اينكه خودتون كپي بزنيد بديد به مغازه ها كه اصلا راه خوبي نيست ولي بهترين راه اينكه به شركت هايي مثل تكين ، امپرور ، پرديس ، هاي وي يو و .... تماس بگيريد و ببينيد آيا خريدار بازي هستند و باهاشون معامله كنيد و بازي رو بفروشيد.:46:

phontoms
10-05-2010, 01:59
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام:11:

در ساخت بازی هدف تجاری فکر نکن سازنده اصلا براش مهم باشه که برای بازیش زحمت میکشه یانه ، از مدل آماده استفاده میکنه یا خودش می سازه و.... مهم اینکه بازی زمانی که برای فروش گذاشته میشه خوب بفروشه که برای فروش خوب هم می تونم به این چند نکته اشاره کنم
1-داستان خوب
2- گرافیک بالا
3- داشتن چندتا دموی مشتی
4-گیم پلی مناسب
و...
مثلا عصر پهلوانان با اینکه همه کاراشونو خودشون کرده بودن ولی انصافا (به نظر من) فروشش به خاطر اون دموی اولش بود که واقع مهشر بود من خودم گرفتم ولی بعد از دو سه تا مرحله دیگه بازی نکردم ولی چند بار دموی اولشو دیدم و برای خودم ضبطش کردم هنوزم می بینمش واقعا جالب بود.
و اگه یادم باشه جایی خوندم که 000 000 180 خرجش کردن و 000 000 500 در آوردن.

ولی در باره FPSCREATOR شاید از نظر شما برای راحت طلبا باشه ولی اگه کسی خودش مدل هاشو چیزای دیگش رو بسازه دیگه این حرف شما صدق نمیکنه
که البته با نرم افزارهای جانبی که داره اینم کاره سختی نیست(نظر من)

AMIR REZAs
10-05-2010, 12:59
با تشکر از این دو دوست که بحث رو به فروش بازی برگردوندند.......
من اون بازی رو گذاشتم تا بگم که بازیهایی که به راحتی ساخته شدن و بدرد نمیخورن هم برای فروش گذاشته شدن تا ما هم راه حلی برای فروش بازیها پیدا کنیم که دوستان چند راه حل پیشنهاد دادن.
امیدوارم بازیسازها به خاطر پول عقب نکشن و سعی خوشون رو بکنند چرا که اول باید زحمت کشید بعد فکر چیزای دیگه رو کرد:46:

parvizamd
10-05-2010, 13:05
آخه درد ما اینکه حتی از مدل آماده استفاده می کنن نه اینکه خودشون طراحی کنن

AMIR REZAs
10-05-2010, 13:35
خوب شما هم برو از مدل آماده استفاده کن ، کسی جلوی شما رو نگرفته:31:
ولی خوب آدم خودش زحمت بکشه قدرشم میدونه.........

parvizamd
10-05-2010, 15:47
آخه مرد حسابی چی بهت بگم یک مثال برات می زنم :
من یک بازی ساختم با FPS CREAOTR

شما ازم می پرسید زبان موتور چی بود:
می گم نیازی به کد نویسی نداشت

شما می پرسی مدل هاش با چی درست کردی میگم:
مدل با چی درست کردی

می پرسی محترک سازی با چی انجام دادی میگی :
آماده بود

می پرسی تکچسر از کجا گیر آوردی میگم خودش داشت

یه دفعه شما می گی تو واسه بازیت چه غلطی کردی:13::13::13:

حالا فهمیدی اگه میشه طرف بره بگه مثلا سوال C++ سوال 2 تری مکس 3 تری مکس 4 خودم طراحی کردم ولی چون فایلش آماده بود بلاخره یکی می فهمه از کجا گیر آوردی اونوفت که خیلی ضایعه میشی

keb
10-05-2010, 17:58
شما گفتید تکسچر دیوار کپیه من رفتم عوضشون کردم. دزدی خوب نیست. اگه هم می خوای دزدی کنی از جای ناشناس می دزده. ایشون سمپل 4 FPS Creator جدیده رو کپی کرده فقط جعبه هاش رو عوض کرده. یعنی هیچ:8:.

من حالا می فهمم. یه زمانی منم همین انجین :8: رو استفاده می کردمو به هم کلاسیام می گفتم ببنید چه آدمایی طراحی کردم:31: ولی الان می فهمم. اگه آدم خودش طراحی کنه لذتش بیشتره.
راستی یکی خوب نکته ای رو اشاره کرد کسی که بازی می کنه با این چیزا کار نداره. پس اصلا تو ایران مهم نیست:31:

parvizamd
10-05-2010, 18:32
درست بازیکن نمی فهمه اما یکی بازی می سازه می فهمه و همین می تونه آبروی طرف ببره برای مثال الان جنایت قرن پر شده که با FPS CREATOR ساخته شده

keb
10-05-2010, 19:03
بله. اگه بازیت معروف شه بعد بیان تو سایتای معتبر مثل گیم اسپات نقدش کنن ک...:8:... طرف پ...:8:... مشه.

tovamohammad
10-05-2010, 19:11
بله. اگه بازیت معروف شه بعد بیان تو سایتای معتبر مثل گیم اسپات نقدش کنن ک...:8:... طرف پ...:8:... مشه.

کاملا درسته و حتما می دونین که نقد هم شرایطی داره و هیچ منتقدی یه بازی که کانتنت دزدی داره و مهمتر از همه نوآوری نداره رو نقد نمیکنه.

AMIR REZAs
10-05-2010, 19:29
آقا مگه من طرفداری از اونها کردم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم که شما که این همه زحمت می کشی چرا بازیت رو نمیفروشی ولی کسانی مثل اونها میفروشند ، همین.....
که این همه برام همتون جبهه گرفتید:27:
بی خودی بحث از فروش بازی رفت به سمت اینکه چرا اونها مدل آماده کار میکنند:13:
به نظر من هم اگه آدم خودش تکسچر و مدل طراحی کنه خیلی بهتره........

parvizamd
10-05-2010, 20:48
امیر رضا ما سمت جبهه نگرفتم ولی واقعا زور داره ما چ... خودمون آب می کنیم یک بازی مسازیم آخرش میگن بی خوده اونوقت طرف زحمت کشیده چند کلیک کرده می گن چه گرافیک و چه تکنیکی :31:

AMIR REZAs
11-05-2010, 12:22
من کی گفتم چه گرافیکی چه تکنیکی !!!!
آقایون کسی در مورد فروش بازیها نظری نداره؟

Prince_ of _Persia
11-05-2010, 12:55
من کی گفتم چه گرافیکی چه تکنیکی !!!!
آقایون کسی در مورد فروش بازیها نظری نداره؟

شما بازی خوب بساز رو هوا می برنش دیگه نگران چی هستی ؟؟
اینهمه شرکت حمایت کننده مثل بنیاد ، تبیان ، کانون فرهنگی
و اینهمه هم شرکت پخش کننده مثل پردیس ، تکین ، امپرور ، dc و ....

AMIR REZAs
11-05-2010, 13:15
یعنی به این راحتی میشه بازی فروخت ؟!
خیلی خوبه:46:

keb
11-05-2010, 14:53
خوب آدم چه جوری بهشون بگه فلانی بازی ساختم. بیا بازیم رو بخر؟

parvizamd
11-05-2010, 17:42
بهترین راه جعمه بازاره

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------

بهترین راه جمعه بازاره:27::27::27:

keb
11-05-2010, 17:43
هیچ شماره ای چیزی نیست آدم زنگ بزنه؟
راستی آقا پرویز مگهاین جا رشت که میگی جمعه بازار:31:

NINJA0098
11-05-2010, 17:43
بیشتریم مسئله تو فروش بازی کیفیت بازیه
مثلا من به عنوان یه بازی باز (gamer) اومدم یه بازی خریدم . من که نگاه نمیکنم تو یه سازنده با fps ساختی یا کرای من میبینم بازی بازی قشنگی بود یا نه . پس برای بازی باز مهم نیست که بازی با چه موتوری ساخته شده یا بازی رو کی ساخته . اون میبینه که بازی گرافیکش چطوره گیم پلی چطوره و...
پس نتیجه ی اخلاقی این که اگه با fps هم بازی ساختی با کیفیت بساز .
آقای مولینیو میگفت (کجاشو دقیقا یادم نیست) بازی برای این ساخته میشه که مردمو سرگرم کنه پس به جای اینکه سعی کنین خودتون همه چیزو طراحی کنین اون چیزی رو طراحی کنین که بهش نیاز دارین تا بیشتر رو ی کیفیت بازی وقت بزارید
البته عین متنو نیاوردمو این مفهومش بود (حالا نیاید گیر بدید)

keb
11-05-2010, 17:47
بیراه هم نمی گی ولی واسه یه آدم حسابی (خودمو نمی گم تا به حرفه ای ها برنخوره) مثل آقا محمد یا آقا پرویز خیلی کسر شانه که از جایی بدزده. بعدشم واسه این بازی دیدی چه قدر بد و بیراه گفتیم به سازنده. من یکی که دوست ندارم پشتم فحش بدن.

MARTIN
12-05-2010, 10:08
پس نتیجه ی اخلاقی این که اگه با fps هم بازی ساختی با کیفیت بساز .
منم با این جمله موافقم.

parvizamd
12-05-2010, 12:29
حرف آخر من اینه استفاده برنامه های مثل 3d game maker و FPS CREATOR جز تنبلی چیزی نمی یاره

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

یک نکته دیگه که باید بگم اینکه نمی دونم هسته جنگ من دیدید یا نه من این بازی رو با گیم میکر ساخته ام .وقتی من با یک موتور بازی سازی یاد بگیرم می تونم سریع یک موتور هم یاد بگیرم برای مثال سرباز وطن اولین بازی من با گیم استدیو بود چیز بد در نرفت