مشاهده نسخه کامل
: 206 یا gol
s-a-l-i-m
09-05-2010, 11:27
کدومش رو پیشنهاد می کنید؟؟ با دلیل
ess_1362
09-05-2010, 12:25
اینطوری که نمیشه!!
شما از ماشین چه انتظاراتی داری!!؟
برای خانواده چند نفری قرار هست که استفاده بشه؟؟
سلام
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
با تشکر.
فرشاد واثقی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
s-a-l-i-m
09-05-2010, 14:48
برای مادرم می خوام.........راحت باشه ادم توش و از رانندگی باهاش لذت هم ببره....دست دوم میخوام ...تا 9 الی 10 میلیون....
زیبایی داخلی هم مهم هست { ولی نه اونقدر }....برای این گفتم 206 یا gol چون فکر کردم اینها بهتری نانتخاب ها می تونند باشند...
نظر شما چیست؟؟
Amin-Nasim
09-05-2010, 15:31
برای مادرم می خوام.........راحت باشه ادم توش و از رانندگی باهاش لذت هم ببره....دست دوم میخوام ...تا 9 الی 10 میلیون....
زیبایی داخلی هم مهم هست { ولی نه اونقدر }....برای این گفتم 206 یا gol چون فکر کردم اینها بهتری نانتخاب ها می تونند باشند...
نظر شما چیست؟؟
gol فکر نکنم با 10 تومن گیر بیاد
206 که دیگه همه می دونن اگه به خرج بیفته ........
من فکر میکنم پراید هاچ بک بهترین گزینه است
Soap MacTavish
09-05-2010, 17:03
منم بهت پراید هاچ بک و پیشنهاد میکنم.
اگه خریدی یادت نره برامون بوق بزنی هاااا...
edison2005
09-05-2010, 17:43
رواسال دوگانه سوز بگیر
ess_1362
09-05-2010, 18:27
به نظر من خرید هر دو این ماشین ها در این رنج قیمت ریسک بالایی داره چون هم لوازم یدکی گرونی دارند و هم پیدا کردن ماشین سالم در این رنج قیمت واقغا مشکل هست
به نظر من شما اگر بخوای فقط از بین این دو گزینه انتخاب کنی 206 از بین بد و بدتر انتخابی عاقلانه تری هست چون لاعقل قطعاتش به راحتی گیر میاد
ولی گزینه های بهتری هم داری مثلا یک ریو مدل 86 یا مثلا یک روای سال صفر
farshad bugatti
09-05-2010, 18:42
البته من با روآ مخالفم حالا چه روآِّ سال باشه یا روآی هفته!:31:
منم با ریو دست دوم موافقم!100%
s-a-l-i-m
09-05-2010, 21:58
ok........پس ریو بهترین گزینه هست....ممنون از همه..
ریو و سایپا111میتونه بهترین گزینه باشه مادر که نمیتونه روا سوار شه!!روا مال گردن کلفتهاست!اما خدایی گل خوب ماشینیه خیلی محکمه به 206بزنه لهش میکنه!
پیشنهادهای منو جدی بگیر....
Soap MacTavish
22-05-2010, 16:41
پس مبارکه... :33::33::33::33:
D r i v e r
22-05-2010, 23:35
ریو و سایپا111میتونه بهترین گزینه باشه مادر که نمیتونه روا سوار شه!!روا مال گردن کلفتهاست!اما خدایی گل خوب ماشینیه خیلی محکمه به 206بزنه لهش میکنه!
پیشنهادهای منو جدی بگیر....
آدم یه چیزایی عجیبی توی این فروم میشنوه بعضی وقت ها!
اول ماشین چه ربطی به گردن کلف بودن داره؟ اصلا استفاده کردن از واژه گردن کلف توی انجمن اتومبیل معنی میده؟
دوما مگه گل تانکه که به 206 بزنه لهش کنه؟؟
شما اصلا روی کدوم ملاک و مدرکی همچین حرفی میزنین؟
سوما گل دیگه در ایران تولید نخواهد شد و به نظرم خریدش به صرف نیست و اینکه خوب تکنولوژیش هم قدیمی هست
اتفاقا حرفام کاملا منطقیه مثل همیشه.
گردن کلفت یه کنایه بود خانوم ها معمولا ماشین های کوچیکو دوست دارند مثل 206 111و... نه روا!
روا کلا برای مسافر کشها و مردهای سن بالا بدرد میخوره نه خانوم یا نسل جوان
درضمن گل تولید میشه اگه مطالعه تو روزنامه ها داشته باشی حتی داره پیش فروش میشه عزیز......
گل تانک نیست اما ثابت شده خیلی خیلی محکمه!
بهتره مطالعه بیشتر شه بعد در مورد حرف کسی متعجب شیم!
با تشکر
D r i v e r
23-05-2010, 00:23
اتفاقا حرفام کاملا منطقیه مثل همیشه.
گردن کلفت یه کنایه بود خانوم ها معمولا ماشین های کوچیکو دوست دارند مثل 206 111و... نه روا!
روا کلا برای مسافر کشها و مردهای سن بالا بدرد میخوره نه خانوم یا نسل جوان
درضمن گل تولید میشه اگه مطالعه تو روزنامه ها داشته باشی حتی داره پیش فروش میشه عزیز......
گل تانک نیست اما ثابت شده خیلی خیلی محکمه!
بهتره مطالعه بیشتر شه بعد در مورد حرف کسی متعجب شیم!
با تشکر
عزیزی که از مطالعه بیشتر من حرف میزنی و از منطق!
خودتم اگه یکم مطالعتو بیشتر کنی بد نیستا!
من اصلا حرفی از پیش فروش زدم یا فروشش؟
اینایی که میبینی ته انبار موندن : )))))
و بعد اینکه شما میگی که هنوز گل در حال تولید در ایران هست
پس حتما از مدیر عاملش بیشتر مطلع هستی!
تولید خودرو فولکس گل به طور کامل در ایران متوقف و خط تولید آن جمعآوری شد.
به گزارش ایسنا، مازیار شوندی - مدیرعامل خودروسازی بم - با بیان مطلب بالا افزود: آخرین دستگاه خودرو فولکس گل اواخر سال گذشته تولید شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در حال مذاکره با شرکت فولکس آلمان برای جایگزینی یکی از خودروهای جدید آن به جای فولکس گل هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی، نوع این خودرو و زمان تولید آن هنوز مشخص نشده است.
او خاطرنشان کرد: با وجود توقف تولید فولکس گل در ایران سیستم خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی آن همچنان پابرجا مانده و به خودروهای موجود خدماترسانی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه قطعات یدکی اصلی فولکس گل از شرکت فولکس برزیل وارد میشود، تصریح کرد: با توجه به پایین بودن تعداد خودروهای فولکس گل در حال تردد در کشور، ساخت داخل کردن قطعات یدکی آن از نظر اقتصادی به صرفه نیست.
او تصریح کرد: به همین دلیل خوشبختانه نمونه چینی قطعات یدکی این خودرو نیز وجود نداشته و تنها برخی از کالاهای مصرفی آن مانند روغن فیلتر و روغن موتور تولید داخل شده است.
به گفته شوندی، در مدت زمان فعالیت خط تولید فولکس گل در ایران 11هزار دستگاه از این خودرو در کشور تولید شد.
در مورد محکمیش هم هر موقع مدرکی ارائه کردین منم با کمال میل قبول میکنم و به اشتباه خودم اقرار میکنم
طبق گفته شما گل باید خیلی خیلی محکم تر از 206 باشه که میتونه لهش کنه!
AmiRreZA_RAcEr
23-05-2010, 00:25
منم تا اونجا که اطلاع دارم گل تولید نمیشه دیگه
poria_mc
23-05-2010, 12:50
سوما گل دیگه در ایران تولید نخواهد شد و به نظرم خریدش به صرف نیست و اینکه خوب تکنولوژیش هم قدیمی هست
درسته امیر جون! ولی از اونجایی که کرمان خودرو ثابت کرده واسه ماشینهایی که تولیدش تموم شده کم نمیزاره به نظرم میارزه الان گل رو بخرند! لذت رانندگی فوق العاده اش رو تجربه کنن! بعدا با قیمت برابر خرید یا یک کم افت بفروشند! کاری که مردم با دوو سیلو کردند!
farshad bugatti
23-05-2010, 17:18
قبول دارم که گل لذت رانندگیش بینظیره و حتی به جرات میتونم بگم که از این حیث بین ماشینای زیر 20 میلیون بی رقیبه!
اما الان خریدش به صرفه نیست هم امکاناتش از 206 کمتره و هم قیمتش خیلی بالا رفته و هم کیفیت ساختش خیلی پایین اومده! در اخر هم موتورش هرچی باشه به 206 نمیرسه!!!
poria_mc
23-05-2010, 17:21
قبول دارم که گل لذت رانندگیش بینظیره و حتی به جرات میتونم بگم که از این حیث بین ماشینای زیر 20 میلیون بی رقیبه!
اما الان خریدش به صرفه نیست هم امکاناتش از 206 کمتره و هم قیمتش خیلی بالا رفته و هم کیفیت ساختش خیلی پایین اومده! در اخر هم موتورش هرچی باشه به 206 نمیرسه!!!
همه رو قبول دارم به غیر از کیفیت ساخت! هر چقدر هم پایین اومده باشه بازم به کیفیت 206 مضخرف ایران خودرو نمیرسه! نیم ساعت رو صندلی تولید مهرکام پارس بشینی باید پول یه 206 رو بدی واسه دکتر و دارو!
MehranVB
23-05-2010, 17:40
گل ماشین خوبیه اما زیادی قدیمی شده! یه موتور 1.8 و 8 سوپاپ نمیتونه انتظارات الانه رو برآورده کنه! حداقل انتظار قدرت و سرعت بیشتر داریم ازش اما بجاش فقط مصرف سوخت بالاتر داره! ABS هم که در کار نیست! در مورد محکمی همونطور که امیر گفت برای منم اثبات نشده است! (حداقل در مقایسه با 206) پس با 18 تومن (یا بالاتر) به نظرم اصلاً نمی صرفه آدم بره سراغ گل تا موقعی که الان رقبایی مثل 206 و ال90 و EF7 داره!
poria_mc
23-05-2010, 17:54
گل ماشین خوبیه اما زیادی قدیمی شده! یه موتور 1.8 و 8 سوپاپ نمیتونه انتظارات الانه رو برآورده کنه! حداقل انتظار قدرت و سرعت بیشتر داریم ازش اما بجاش فقط مصرف سوخت بالاتر داره! ABS هم که در کار نیست! در مورد محکمی همونطور که امیر گفت برای منم اثبات نشده است! (حداقل در مقایسه با 206) پس با 18 تومن (یا بالاتر) به نظرم اصلاً نمی صرفه آدم بره سراغ گل تا موقعی که الان رقبایی مثل 206 و ال90 و EF7 داره!
یه نکته ای رو توجه نمیکنید! بودجه سلیم جان برای خرید 10 11 تومنه! در حالیکه با این پول 206 فول نمیشه خرید! پس ترمز های گل وضعیت بهتری دارن! قدرت و سرعت بهتری داره! ایربگ داره! سواری راحت تر و هندلینگ بهتری هم داره! اما در رنج قیمت صفر گل باهاتون موافقم! فقط کسی که عشق برند VW رو داشته باشه یا میخواد ماشین تو چشم تری داشته باشه میره گل میخره!
hheadshoter
23-05-2010, 19:29
پس ترمز های گل وضعیت بهتری دارن! قدرت و سرعت بهتری داره! ایربگ داره! سواری راحت تر و هندلینگ بهتری هم داره
نظر دوستان دیگه در این مورد (هندلینگ)چیه؟؟؟
100% 206 بگیر پشیمون نمیشی تیپ 3 هم بگیر که ارزون باشه که خیلی هم تفاوت با تیپ 5 و 6 نداره تیپ 50 200 سیسی قویتره ولی چون بدنه کوچیکه به درد نمیخوره و تیپ 6 هم گرونه
ولی 206 خیلی شتاب داره و از همه لحاظ از GOL بهتره و تازه قیافه ی اسپرت تری داره و بهتر میشه باهاش پز داد.
farshad bugatti
23-05-2010, 19:55
100% 206 بگیر پشیمون نمیشی تیپ 3 هم بگیر که ارزون باشه که خیلی هم تفاوت با تیپ 5 و 6 نداره تیپ 50 200 سیسی قویتره ولی چون بدنه کوچیکه به درد نمیخوره و تیپ 6 هم گرونه
اینا حرف های اکتشافیه؟!!!
من یکی هم انلاین بمونم دیوونه میشم!
تازه قیافه ی اسپرت تری داره و بهتر میشه باهاش پز داد.
این دیگه از همش باحال بود...
نظر دوستان دیگه در این مورد (هندلینگ)چیه؟؟؟
هیچی همه ی حرف ها زده شد و اقا پوریا هم تکمیلش کرد حالا نظر خودته!
poria_mc
23-05-2010, 20:12
تیپ 50 200 سیسی قویتره ولی چون بدنه کوچیکه به درد نمیخوره و تیپ 6 هم گرونه
یعنی چی؟ یعنی ماشینی که کوچیکه نباید موتور بروز و پربازده ای داشته باشه؟ اگه اینطوره واسه ماتیز و پراید و ... نباید موتور بذارن! خودتون هم میتونید ماشین رو هل بدید!
AmiRreZA_RAcEr
23-05-2010, 21:32
مگه با 10 11 گل گیر میاد ؟
اگه محکم بودن و بزرگتر بودن مهمه گل
اگه شتاب مهمه 206البته جواد!!!
گل با 12 13 میتونی 84 85 گیر بیارید
D r i v e r
26-05-2010, 02:32
اگه محکم بودن و بزرگتر بودن مهمه گل
اگه شتاب مهمه 206البته جواد!!!
گل با 12 13 میتونی 84 85 گیر بیارید
بازم میگی محکم بودن!
بعدشم چطوره که شتابه 206 از گل بیشتره؟
ess_1362
26-05-2010, 12:25
به نظرم صاحب تاپیک اتومبیلی را که می خواست انتخاب کرده باشه (فکر کنم ریو)
این بحث ها هم بیشتر بدون دلیل و استدلال هست و تا حدودی بیشتر جنبه تعصبی داره
به نظرم ادامه این بحث ها باید در جای دیگه باشه مثلا در تاپیک های مربوط به هر کدام از این خودرو ها یا یک قسمت عمومی برای بحث پیرامون ایمنی اتومبیل ها و همینطور شتاب خودروهای تولید داخل و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.