مشاهده نسخه کامل
: این ماشین چقدر می ارزه ؟
~ARDESHIR~
08-05-2010, 22:53
من امشب یه ماشین تویوتا دیدم خیلی خوشم اومد ازش البته به نظر میرسه چند وقتیه خابیده و ازش استفاده نمیشه
بدنش سالم بود ... تو دوزیشم تمیز بود ... رینگاشم که تو عکس میبینید
حالا میخاستم بدونم مدلش چیه و چند سیلندره و به نظرتون چقدر می ارزه ؟ البته باید صاحبشو پیدا کنم و ازش قیمت بگیرم :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rami_hemi
09-05-2010, 08:54
ماشین تر و تمیزی از نظر بدنه هستش
ولی باید دید موتروش تو چه وضعی هستش
این یه FJ55 هستش من میگم فوقش 4 تومن قیمت داره
~ARDESHIR~
09-05-2010, 11:04
الان یه سرچ کردم
مدلای از سال 68 تا 73 موتور 6 سیلندر خطی 3.9 لیتری دارن و 3 دنده هستن
از 73 به بعد متورشون شده 4.2 لیتر و 4 دنده
مدل قدیمیش 125 اسب قدرت داره و جدیدش 135 هست
اگه 3 دنده باشه که بدرد نمیخوره فک نکنم بیشتر از 80 تا سرعت بره
باید برم ببینم اصلاً فروشندس
mortezaon
10-05-2010, 03:00
اين ماشين تو شمال ايران مخصوصا تو چالوس و رامسر تو روستا ها خيلي پرطرفداره و خوب ميخرنش
~ARDESHIR~
10-05-2010, 12:30
اين ماشين تو شمال ايران مخصوصا تو چالوس و رامسر تو روستا ها خيلي پرطرفداره و خوب ميخرنش
به نظرتون چقدر ارزش داره ؟
اصلاً لوازمش گیر میاد ؟ چون مثلاً ممکنه لازم باشه موتورشو باز کنیم یا بعضی چیزای دیگه براش گیر بیارم اگه گیر نیاد که فایده نداره
kiarash.b
10-05-2010, 14:44
به نظرتون چقدر ارزش داره ؟
اصلاً لوازمش گیر میاد ؟ چون مثلاً ممکنه لازم باشه موتورشو باز کنیم یا بعضی چیزای دیگه براش گیر بیارم اگه گیر نیاد که فایده نداره
دوست عزیز فکر نکنم وسایلش گیر بیاد چون همونطور که از ظاهر ماشین پیداست خیلی قدیمیه
به نظر من هم شاید یه 3 یا 3.5 تومانی قیمتش باشه ولی با وجود ماشین های لوکس در بازار فکر نکنم کسی به این جور ماشین ها علاقه ای داشته باشه
این طوری یه ذره سخته...... بدنش که خوبه.... باید یه تعمیر کار ببری تو تست کنه ..
AmiRreZA_RAcEr
10-05-2010, 15:08
جلوش باحاله پشتش زشته
~ARDESHIR~
10-05-2010, 15:28
دوست عزیز فکر نکنم وسایلش گیر بیاد چون همونطور که از ظاهر ماشین پیداست خیلی قدیمیه
به نظر من هم شاید یه 3 یا 3.5 تومانی قیمتش باشه ولی با وجود ماشین های لوکس در بازار فکر نکنم کسی به این جور ماشین ها علاقه ای داشته باشه
والا اگه پول داشتیم که میرفتیم یه لندکروزر 2010 میگرفتیم :31:
ولی در کل ازش خوشم اومده ماشین تکیه تمیزم هست
قبلاً یه کاپریس 74 داشتیم خیلی راحت لوازمش گیر میومد ارزونم بودن گفتم شاید اینم همونجوری گیر بیاد
اگه خدا بخاد میخریمش تا بعد ببینیم چی میشه
rami_hemi
10-05-2010, 18:46
فکر نکنم مشکل لوازم موترو داشتهب اشه چون به احتمال قوی موتور و سیستم مکانیکی ماشین با لندکروزهای fj40-45 یا جنگی یکی باشه .
~ARDESHIR~
11-05-2010, 00:03
فکر نکنم مشکل لوازم موترو داشتهب اشه چون به احتمال قوی موتور و سیستم مکانیکی ماشین با لندکروزهای fj40-45 یا جنگی یکی باشه .
والا چند نفر گفتن نگیر و میخاستن منصرفمون کنن
گفتن لوازمش گیر نمیاد که خودمم فک کردم مال همون fj45 و اینا بهش میخوره خب این خیلی مهم نیست
ولی مثلاً میگن ممکنه راحت نشه شمارش کرد چون دیگه جزو از رده خارجه
یا مثلاً بیمه کردنش دردسره
بنزینم که قورت میده حالا میشه با این کنار اومد
بعد میگن اگه موتور و گیربکسش قدیمی باشه بدرد نمیخوره
به هر حال هنوز دنبالشم آخه دقیق راست کار خودمه :31:
mortezaon
11-05-2010, 03:24
از وقتي كه بنزين گرون شد خورد توسر اين ماشين از 1.5 ميليون تا 3 مي توني پيدا كني
بيشتر معدنش تو رامسره
در مورد وسايل هم مثل پاترول ميمونه هرجايي نميشهپيداش كرد بعضي از قطعات ديگه پيدا نميشن بايد ببري تراشكاري از اول از مدل اوليه برات بسازه
آرنولد بابام زینگر
11-05-2010, 09:09
رفیق بیخیال شو
~ARDESHIR~
11-05-2010, 12:33
رفیق بیخیال شو
آخه نمیشه :دی خیلی خوشم اومده ازش
اگه 2 تومن راضی بشه خیلی خوبه
rami_hemi
11-05-2010, 23:01
بعضی از دوستان خواهشا رعایت کنن و دلیل دقیق بگن
========================
ولی دیگه این از fj45 قدیمی نیست که این
اینا دقیق نمیدونم تو چه سالی ساخته شدن و پلاک هم میشن
در واقع شرط پلاک شدن ماشین به سن و سالش نیست اگه فنی و بدنه سالمی داشته باشه راحت پلاک میگیرن
شما برای آف رود میخواین که راست کار خودتونه با یه موjتور مدل بالاتر میشه راحت این ماشین رو تبدیل به یه آفرود حسابی تر کرد
البته تا جایی که میدونم این ماشینها لوازم برای کمک فنرها و دیفرانسیل و زیر بندی مخصوص آفرود زیاد دارن.
~ARDESHIR~
12-05-2010, 00:16
بعضی از دوستان خواهشا رعایت کنن و دلیل دقیق بگن
========================
ولی دیگه این از fj45 قدیمی نیست که این
اینا دقیق نمیدونم تو چه سالی ساخته شدن و پلاک هم میشن
در واقع شرط پلاک شدن ماشین به سن و سالش نیست اگه فنی و بدنه سالمی داشته باشه راحت پلاک میگیرن
شما برای آف رود میخواین که راست کار خودتونه با یه موjتور مدل بالاتر میشه راحت این ماشین رو تبدیل به یه آفرود حسابی تر کرد
البته تا جایی که میدونم این ماشینها لوازم برای کمک فنرها و دیفرانسیل و زیر بندی مخصوص آفرود زیاد دارن.
خیلی ممنون از شما
البته خیلیم دیگه نمیخام ببرشم آفرود منظورم از راست کار خودمه بیشتر به خاطره اینه که چون ما 6 7 نفر هستیم و وسایل میخایم بزاریم توش در ضمن جای باند و سابم داره هست :31: سرعتشم نسبت به لندروور بالاتره ... وگرنه میرفتم دنبال لندروور
در کنارش آفرودهای متوسط رو به بالا هم میبریمش اگه هم دیدیم جواب میده خب آفرود سنگینم میریم باهاش
~ARDESHIR~
19-05-2010, 11:04
الان با صاحب ماشین صحبت کردم گفت متورش 2f هست و 4 دنده
سند داره ولی به اسم یکی دیگست
گفت اگه رینگ و لاستیکشو نخای بهت 1 میلیون و نیم میدم و با رینگ و لاستیک 1800
حالا نظرتون چیه ؟
یه سوال دیگه
بنزین که نداره مصرف بنزینشم که حتماً خیلی بالاست پس باید گاز سوزش کنم
واسه گاز سوز کردن که مشکلی نداره ؟
rami_hemi
20-05-2010, 11:20
خوب میگه دیگه
رینگ رو نگاه کن اگه آمریکایی بود بردار وگرنه نخر برو دنبال رینگ آمریکایی استیل که روی پاترول میبندن .
در کل ماشین خوبیه راحت میشه فکر کنم گازیش کرد فقط لوازم گاز رو باید خوب انتخاب کنید.
الان شما برید لوازم گاز سوز کردن ماشین رو از بازار پیدا کنی اگر هم ایتالیایی باشه کگه چه خوب هر ماشینی رو گاز سوز میکنن .
ولی خب قیمتها بالا هستش
meto_895
10-07-2010, 14:46
تو کجا دیدی خرمشهر
احتمالا یکی از ماشین های تو جنگ ایران عراق بوده استتار کرده بوده بعد صاحبش گم کرده تا تو پیداش کردی
vafa1353
19-07-2010, 16:55
سلام اگه خريديش 2 تومن ازت ميخرم...منم كلي خوشم اومد....اگر هم نخريديش واسطه شو 200 شيريني بگير.:31:
جدي ميگم ها...به شوخي نگيري....تازه بعدش هم ميتوني بزني تو خط معامله فرسوده...:5:
حتما خبرم كن 09122029290
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.