مشاهده نسخه کامل
: جلوگیری از ورود ویروس به فلش مموری
vazirdaftar
08-05-2010, 22:45
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
میخواستم بپرسم برنامه ای یا ترفندی برای اینکه جلوی ورود ویروس را به فلش بگیرد و از فلش محافظت کند وجود دارد یا خیر؟
با تشکر
یا علی
برنامه های زیادی وجود داره
برخی نرم افزارها رو میتونی روی خود فلش هم نصب کنی
من خودم از AutorunRemover
و USB Disk Security استفاده میکنم هردوتاشون هم پرتابل کردم هم روی فلشم دارم هم روی سیستم قبل از نصب فلش چون پرتابل کردم اونها رو فعال بعد فلش رو نصب میکنم وقتی هم در کافی نت یا سیستم دیگه هستم از روی فلشم اجرا میکنم
اونقدر برنامه ها برای این کار زیادن که حد نداره
یکم تو اینترنت بگردی پیدا میکنی
و USB Disk Security استفاده میکنم هردوتاشون هم پرتابل کردم هم روی فلشم دارم هم روی سیستم قبل از نصب فلش چون پرتابل کردم اونها رو فعال بعد فلش رو نصب میکنم وقتی هم در کافی نت یا سیستم دیگه هستم از روی فلشم اجرا میکنم
بله همین طوره...
ولی اگه شما زیاد فلش استفاده می کنی ؛ بهتره از یه بولوث کام به فلش استفاده کنی...!
vazirdaftar
09-05-2010, 15:55
سلام علیکم
تشکر ،اما میخواستم ببینم راهی وجود داره که برنامه نیازی به اجرا شدن از طرف ما نداشته باشد یعنی بلافاصله پس از اینکه فلش مموری را به کامپیوتر متصل کردیم،برنامه به صورت خودکار اجرا بشود و از فلش محافظت کند؟!
بهتره از یه بولوث کام به فلش استفاده کنی...!
اگر امکانش هست توضیح بفرمایید؟؟؟
با تشکر
یا علی
Dr Hannibal
09-05-2010, 16:05
نه امکانش نیست.
این نرم افزار ها هم تا حدودی امکان محافظت رو دارند. برای این کار بهترین کار یک ترفند هست اونم پر کردن تمام حافظه فلش هست. که وقتی تا اخرین بایتش مموری پر باشه ویروس نمیتونه نفوذ کنه.
نظر شخصی من این هست که این برنامه ها نمی تونند مثل این ترفند جواب بدند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.