مشاهده نسخه کامل
: مشکل در XP با آویرا!!
vazirdaftar
08-05-2010, 21:14
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید
مشکلی با نرم افزار آویرا در دو سیستم که ویندوز XP داشته اند پیش آمده به اینصورت که پس از نصب آویرا و اسکن سیستم یکی از فایلهای بوت را به عنوان ویروس شناخته و آنرا حذف میکند و پس از راه اندازی مجدد سیستم ، ویندوز بالا نمی آید!!میخواستم بدانم مشکل از کجاست و چگونه قابل حل هست؟
با تشکر
یا علی
Dr Hannibal
08-05-2010, 22:03
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و خسته نباشید
مشکلی با نرم افزار آویرا در دو سیستم که ویندوز XP داشته اند پیش آمده به اینصورت که پس از نصب آویرا و اسکن سیستم یکی از فایلهای بوت را به عنوان ویروس شناخته و آنرا حذف میکند و پس از راه اندازی مجدد سیستم ، ویندوز بالا نمی آید!!میخواستم بدانم مشکل از کجاست و چگونه قابل حل هست؟
با تشکر
یا علی
سلام
آویرا انتی ویروس خشنی هست.
البته روی ویندوز های xp دیگه جواب میده نه این که همه xp ها این مشکل رو دارند.پس در نتیجه اون ویندوزی که شما داری یکم مورد داره. اگه می تونید یک ویندوز دیگه نصب کنید. یا یک بار ویندوز که نصب کردی اویرا نصب شد اون فایلی که گفتید پاک میکنه قبل از پاک کردن در حالی که اویرا غیرفعال هست رو به لیست سفیدش وارد کنید تا کاری باهاش نداشته باشه.
و گزینه راحت تر نصب انتی ویروس دیگه. که اگه اشتباه نکنم جی دیتا بود ;)
vazirdaftar
08-05-2010, 22:18
سلام
آویرا انتی ویروس خشنی هست.
البته روی ویندوز های xp دیگه جواب میده نه این که همه xp ها این مشکل رو دارند.پس در نتیجه اون ویندوزی که شما داری یکم مورد داره. اگه می تونید یک ویندوز دیگه نصب کنید. یا یک بار ویندوز که نصب کردی اویرا نصب شد اون فایلی که گفتید پاک میکنه قبل از پاک کردن در حالی که اویرا غیرفعال هست رو به لیست سفیدش وارد کنید تا کاری باهاش نداشته باشه.
و گزینه راحت تر نصب انتی ویروس دیگه. که اگه اشتباه نکنم جی دیتا بود ;)
تشکر ، اما کامپیوتر خودم نیست برای شخص دیگری هست.کامپیوترش هم قوی نیست،فکر نکنم با جی دیتا جواب بده.
یا علی
Dr Hannibal
08-05-2010, 22:23
تشکر ، اما کامپیوتر خودم نیست برای شخص دیگری هست.کامپیوترش هم قوی نیست،فکر نکنم با جی دیتا جواب بده.
یا علی
پس دو روشیکه بالا گفتم. یعنی نصب یک ویندوز مطمئن و خوب. سرویس پک 3 از شرکت معتبر.
ویا لیست سفید.
اولی که جواب میده دومی باید تست بشه.
خواهش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.