ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روند قيمت قطعات كامپيوتر تا تابستون؟!؟!

m_sport
08-05-2010, 15:50
سلام
روند قيمت قطعات كامپيوتر مثل سي پي يو -گرافيك - مادربورد .... تا تابستون قراره چجوري باشه؟
ارزون ميشه؟!؟!

jack426
08-05-2010, 16:13
فکر نکنم تغییر محسوسی کنه چون این گند زدن تو یارانه ها رو هم داریم شاید قیمت کمی بره بالا ولی گرافیکهای سری 5800 از amd
میگن با اومدن گرافیکهای رقیب قیمتشون رو amd میاره پایین :13:
تا ببینیم چه میشه

kinglife
08-05-2010, 18:03
فکر نکنم تغییر محسوسی کنه چون این گند زدن تو یارانه ها رو هم داریم شاید قیمت کمی بره بالا ولی گرافیکهای سری 5800 از amd
میگن با اومدن گرافیکهای رقیب قیمتشون رو amd میاره پایین :13:
تا ببینیم چه میشه

آقا مگه پردازنده از شیر تهیه میشه که یارانه رو بردارن گرون بشه ، برداشتن یارانه تاثیر خودش رو بیشتر روی محصولات داخلی میزاره اون هم مثل پودر رخشویی و شیر و نون و این چیزا و اگر هم بخواد روی وسایل دیگه تاثییر بذاره خیلی نامحسوسه

بازار برعکس باور مردم در ماه های مثل اسفند و تیر دارای کاهش قیمت هست ، چون سیر خرید مردم در این ماه ها بیشتر میشه و این باعث میشه رقابت بین عرضه کننده ها بیشتر بشه و در نتیجه قیمت ها کاهش پیدا کنه ، البته این کاهش قیمت در سودی هست که شرکت های داخلی بر روی محصولات میکشن

اما در مورد بازار کامپیوتر خدمت شما عرض کنم که با شروع تابستان و عرضه گسترده پردازنده های 6 هسته ای amd و به احتمال زیاد پیامد این عرضه چیزی نیست جز کاهش قیمت پردازنده های 4 هسته ای و اللخصوص کاهش قیمت پردازنده های اینتل در سری 6 هسته ای

با ورود مادربرد های 890 به بازار باید شاهد افت قیمت تا ماه های اینده در مین های amd باشیم

شاید تنها نقطه ای که دربازار تغییر نکنه کارت های گرافیک باشه که مثل طلا و نفت حرکت میکنه و شاید شاهد افزایش قیمتش باشیم ، مگر اینکه در ماه های آتی نیوادا شروع به تولی محصولات جدید کنه و اون هم به صورت گسترده که در سری های رادئون تاثیر بذاره که بعید میدونم

mojtabaalemi
08-05-2010, 19:17
در کل حساب خاصی نداره و اگه پول هست الان بخری بهتره .

sasan816
09-05-2010, 13:23
سلام
روند قيمت قطعات كامپيوتر مثل سي پي يو -گرافيك - مادربورد .... تا تابستون قراره چجوري باشه؟
ارزون ميشه؟!؟!
اواسط خرداد به شدت قیمت ها پایین میاد ولی نباید تا تابستان صبر کرد چون تابستون قیمت ها تقریبا به حالت اولیه خودش باز میگرده

jack426
09-05-2010, 16:20
آقا مگه پردازنده از شیر تهیه میشه که یارانه رو بردارن گرون بشه ، برداشتن یارانه تاثیر خودش رو بیشتر روی محصولات داخلی میزاره اون هم مثل پودر رخشویی و شیر و نون و این چیزا و اگر هم بخواد روی وسایل دیگه تاثییر بذاره خیلی نامحسوسه

بازار برعکس باور مردم در ماه های مثل اسفند و تیر دارای کاهش قیمت هست ، چون سیر خرید مردم در این ماه ها بیشتر میشه و این باعث میشه رقابت بین عرضه کننده ها بیشتر بشه و در نتیجه قیمت ها کاهش پیدا کنه ، البته این کاهش قیمت در سودی هست که شرکت های داخلی بر روی محصولات میکشن

اما در مورد بازار کامپیوتر خدمت شما عرض کنم که با شروع تابستان و عرضه گسترده پردازنده های 6 هسته ای amd و به احتمال زیاد پیامد این عرضه چیزی نیست جز کاهش قیمت پردازنده های 4 هسته ای و اللخصوص کاهش قیمت پردازنده های اینتل در سری 6 هسته ای

با ورود مادربرد های 890 به بازار باید شاهد افت قیمت تا ماه های اینده در مین های amd باشیم

شاید تنها نقطه ای که دربازار تغییر نکنه کارت های گرافیک باشه که مثل طلا و نفت حرکت میکنه و شاید شاهد افزایش قیمتش باشیم ، مگر اینکه در ماه های آتی نیوادا شروع به تولی محصولات جدید کنه و اون هم به صورت گسترده که در سری های رادئون تاثیر بذاره که بعید میدونم

شیر که چه عرض کنم شیر تو شیره !!!!
با این اوضاع فکر نمی کنم تغییری بوجود بیاره . چون تآثیر روانی رو مردم داره . بعد هم وقتی یارانه نفت آزاد شد قیمت بنزین لیتری 300 یا 400 تومن نمی شه گازوِییل
یارانه اش آزاد نمی شه هزینه حمل ونقل بالا نمی ره و باید در کل حساب کرد اون حساب و کتاب شما برای خارج از ایران درست هست نه داخل ایران که نرخ تورم تو یک
ماه بالا و پایین می ره اینو هو الاکلنگ . تو خارج از ایران چرخه اقتصادی مثل یک زنجیره بهم وصله مثلآ همین بحران اقتصادی که گرفتارش شده بودن
در مورد پردازنده هم درست ولی در کل یک سیستم کامل تغییر محسوسی نمیکنه
کارت های گرافیک هم در حال حاضر داره گرونتر میشه :wac:

همین الان مردم تو خرید 2 یا 4 هسته ای موندن چه برسه به 6 هسته :31:
از خارج بیا بیرون داخل کشور رو نگاه کن:46:

kinglife
09-05-2010, 16:26
شیر که چه عرض کنم شیر تو شیره !!!!
با این اوضاع فکر نمی کنم تغییری بوجود بیاره . چون تآثیر روانی رو مردم داره . بعد هم وقتی یارانه نفت آزاد شد قیمت بنزین لیتری 300 یا 400 تومن نمی شه گازوِییل
یارانه اش آزاد نمی شه هزینه حمل ونقل بالا نمی ره و باید در کل حساب کرد اون حساب و کتاب شما برای خارج از ایران درست هست نه داخل ایران که نرخ تورم تو یک
ماه بالا و پایین می ره اینو هو الاکلنگ . تو خارج از ایران چرخه اقتصادی مثل یک زنجیره بهم وصله مثلآ همین بحران اقتصادی که گرفتارش شده بودن
در مورد پردازنده هم درست ولی در کل یک سیستم کامل تغییر محسوسی نمیکنه
کارت های گرافیک هم در حال حاضر داره گرونتر میشه :wac:

همین الان مردم تو خرید 2 یا 4 هسته ای موندن چه برسه به 6 هسته :31:
از خارج بیا بیرون داخل کشور رو نگاه کن:46:

دوست من خواهشا به مطلب بالای فروم دقت کن ، از مباحث سیاسی پرهیز کنید ، ممکنه همین صحبت ها باعث فیلترینگ بشه

در ضمن دوست من خود بنده کاسب هستم که به شما این اطلاعات رو دادم
اگر خاطرتون باشه قبل از عید قیمت قطعات بالا رفت که علتش عید نوروز ما نبود بلکه عید چینی ها سبب این عامل شد
وقتی ما تولید کننده نیستیم عوامل داخلی کمترین تاثیر رو داره مگر اینکه اتفاقی برای واردات بیفته از قبیل گمرک

بی جهت نگران نباشید انشا الله به اینها هم یارانه تعلق میگیره:46:

ozarp
16-05-2010, 10:54
وستان ميخواستم بدونم با اين وضع پايين اومدن يورو كه 100 درصد رو قيمت قطعه ها تاثير ميذاره الان سيستمو بگيرم يا صبر كنم تابستون ؟ چون هنوز يه سري قطعا ها تو بازار تازه اومدن.ميخواستم راهنماييم كنيد.

sasan816
16-05-2010, 11:03
دوست عزیز طبق تجربه ای که دارم به شما پیشنهاد میکنم اگر عجله دارید همین حالا و اگر هم نه اواسط خرداد زمان طلایی هست برای خرید قطعه