ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد هارد SSD

sina-star
08-05-2010, 15:37
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید

من یک سوال داشتم

هارد های SSD فرقشون با هاردهای معمولی که از نظر قیمت خیلی ، خیــــــــــــــــــــلی فاصله دارند چیه ؟

سرعت این هارد ها زیاده ؟ یعنی بقدری سرعتشون از هاردهای عادی زیاده که تقریبا با 20 الی 30 برابر تفاوت قیمت ارزش خرید داره ؟

و سوال اصلی من اینه که : اگر من یکی از این هاردها با ظرفیت 64 گیگابایت خریداری کنم و فقط ویندوز خودم رو به این هارد بزنم و از یک هارد معمولی 1 ترابایتی برای استفاده عادی استفاده کنم اونوقت سرعت ویندوزم میاد بالا ؟ اگر میاد بالا تا چه حد ؟

خلاصه میخوام یه توضیح کلی از هاردها SSD داشته بدونم و این که هارد SSD با طرفیت 64 گیگابایت ارزش داره 200 تومن بهش بدم یا نه ؟

با تشکــــــــــــر از همه اساتید :11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

becareful
08-05-2010, 16:54

من یک سوال داشتم

هارد های SSD فرقشون با هاردهای معمولی که از نظر قیمت خیلی ، خیــــــــــــــــــــلی فاصله دارند چیه ؟

سرعت این هارد ها زیاده ؟ یعنی بقدری سرعتشون از هاردهای عادی زیاده که تقریبا با 20 الی 30 برابر تفاوت قیمت ارزش خرید داره ؟

و سوال اصلی من اینه که : اگر من یکی از این هاردها با ظرفیت 64 گیگابایت خریداری کنم و فقط ویندوز خودم رو به این هارد بزنم و از یک هارد معمولی 1 ترابایتی برای استفاده عادی استفاده کنم اونوقت سرعت ویندوزم میاد بالا ؟ اگر میاد بالا تا چه حد ؟

خلاصه میخوام یه توضیح کلی از هاردها SSD داشته بدونم و این که هارد SSD با طرفیت 64 گیگابایت ارزش داره 200 تومن بهش بدم یا نه ؟

هارد های ssd پلاتر و هد و... ندارند و مکانیکی نیستن.
سرعت دستیابیشون خیلی پایین تر(سریعتر) از هارد های معمولی هست و مثل اونها به ضربه حساس نیستن.
قیمتشون بله بالاست شما میتونید از 32 گیگا بایتی ها هم استفاده کنید قیمتی حدود 130 دارن.
ضمن اینکه مدل هایی هم هستن که به صورت فلش هم میتونید استفاده کنید.یعنی usb +sata
- در صورت نصب ویندوز در این درایو ها هر برنامه دیگه ای که در هارد 1 ترابایتی اجرا بشه سرعت همون هارد رو داره و تاثیری نمیبینید.فقط فایل های سیستمی ویندوز سریع اجرا میشه.

symbian-freak
08-05-2010, 19:37

من یک سوال داشتم

این در مورد ssd

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بودجه داری بگیر. بسته به شرایط ،تفاوت سرعت بوت شدن تا 1 دقیقه هم میرسه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید