مشاهده نسخه کامل
: راهنمائی برای انتخاب بهترین نرم افزار GPS برای پاکت پیسی
p30worldtizhosh
08-05-2010, 15:16
درود
به علت گسترده بودن بحث و برای اینکه جلویه سردرگمی
کاربران تازه وارد مثل خودم گرفته بشه
می خوام دوستانی که از هر نرم افزار استفاده می کنن
مضایا و معایب هر نرم افزار رو مشخص کنند .
1. Garmin
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. ozie explorer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس.
خوب ببین عزیز نرم افزارهای gps سیمبین و پاکت پی سی دو دستن.اونهایی که Routable هستن یا به عبارت ساده تر میدونن کجا جادست و کجا نیست و دسته دیگه اونهایی که فقط نقشه رو به عنوان یه عکس میشناسن.از دسته اول یا همون روتیبل ها میشه از Garmin و Navitel برای پاکت پی سی و از دسته دوم میتوان به ozi explorer نام برد.هر کدومشون هم برتری هایی نسبت به هم دارن.مثلا Garmin و Navitel بزرگترین حسنشون نسبت به بقیه روتیبل بودنشونه که میتونی به عنوان مثال بفهمی نزدیکترین پمپ بنزین یا پاسگاه یا ... از کدوم طرفه و چقدر باهاش فاصله داری ولی ساختن نقشه براش سخت و یه کار وقت گیره کار هر کسی هم نیست و از خوبی های OziExplorer اینه که حتی برای جاهای پرت هم میتونی نقشه های کامل گوگل مپ و گیر بیاری یا نهایت خودت کالیبره کنی.
در کل من روی گوشیم Ozi و Garmin و Google Map نصبه
موفق باشید :11:
NINTENDO_DS
08-05-2010, 22:35
خوب ببین عزیز نرم افزارهای gps سیمبین و پاکت پی سی دو دستن.اونهایی که Routable هستن یا به عبارت ساده تر میدونن کجا جادست و کجا نیست و دسته دیگه اونهایی که فقط نقشه رو به عنوان یه عکس میشناسن.از دسته اول یا همون روتیبل ها میشه از Garmin و Navitel برای پاکت پی سی و از دسته دوم میتوان به ozi explorer نام برد.هر کدومشون هم برتری هایی نسبت به هم دارن.مثلا Garmin و Navitel بزرگترین حسنشون نسبت به بقیه روتیبل بودنشونه که میتونی به عنوان مثال بفهمی نزدیکترین پمپ بنزین یا پاسگاه یا ... از کدوم طرفه و چقدر باهاش فاصله داری ولی ساختن نقشه براش سخت و یه کار وقت گیره کار هر کسی هم نیست و از خوبی های OziExplorer اینه که حتی برای جاهای پرت هم میتونی نقشه های کامل گوگل مپ و گیر بیاری یا نهایت خودت کالیبره کنی.
میشه لینک گارمین رو بدی؟
گ.شیت لمسیه یا مثل مال من غیر لمسیه؟منظورم اینه که روی نسخه غیر لمسی هم نصب میشه؟
گوشیم سامسونگ بی7320
p30worldtizhosh
09-05-2010, 07:44
ممنون از توضیحاتون
من ozi explorer رو بدون مشکل راه اندازی کردم
ولی هر کاری می کنم آنتن GPS تو گارمین سبز نمی شه .:41:
میشه لینک گارمین رو بدی؟
گ.شیت لمسیه یا مثل مال من غیر لمسیه؟منظورم اینه که روی نسخه غیر لمسی هم نصب میشه؟
گوشیم سامسونگ بی7320
خدمت شما : :10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من برنامه ی GPS برا سامسونگ i900 omnia میخواستم اگه از اساتید کسی بذاره ممنون میشم.
AryanLand
31-05-2010, 21:50
سلام
من برنامه ی GPS برا سامسونگ i900 omnia میخواستم اگه از اساتید کسی بذاره ممنون میشم.
سلام.
به کلوپ جی پی اس برید هر دو برنامه هست میتونید دانلود کنید من با گارمین کار میکنم برنامه خوبیه با OZI هم تا حالا کار نکردم و نمیدونم چه جوریه و نمیتونم در موردش نظر بدم.
اینم لینک پست برنامه گارمین:
Amin.M.1986
01-06-2010, 14:41
سلام.
به کلوپ جی پی اس برید هر دو برنامه هست میتونید دانلود کنید من با گارمین کار میکنم برنامه خوبیه با OZI هم تا حالا کار نکردم و نمیدونم چه جوریه و نمیتونم در موردش نظر بدم.
اینم لینک پست برنامه گارمین:
ازي چيز جالبي نيست و بهتره اگه تو شهر هاي بزرگ هستيد از همين برنامه گارمين كه آريا معرفي كرد استفاده كنيد .. نويتل هم همين گارمينه ولي يكم خوشگلتر شده .. حالا ميل خودتونه
من خودم به شخصه در درجه اول گارمین و بعد گوگل مپ رو انتخاب میکنم
چرا؟
گارمین که به نظرم از همه نرم افزار های جی پی اس ها بهتره چون سادگی و همینطور کامل بودنش رو به عینه میشه مشاهده کرد.
گوگل هم شاید هزینه اش یکم زیاد باشه ولی میارزه
ناویتل و اوزی هم خوبن منتهی هیچ وقت به گارمین نمیرسن
شده تا حالا در یک جا باشم و با سه تاشون کار کنم گارمین از همه دقیق تر بود نوی هم بد نبود ولی اوزی یه کوچه اونور تر نشون میداد!!
اگه از دوستان کسی لینک داره بذاره ممنون میشم.
در ضمن برنامه ای هست که سرعت(در صورت حرکت)
ارتفاع از سطح دریا
نزدیکترین مسیر و ...... رو نشون بده
اگه همچین برنامه ای باشه و از دوستان کسی بذاره واقعا ممنونتون میشم:31::40:
اگه از دوستان کسی لینک داره بذاره ممنون میشم.
در ضمن برنامه ای هست که سرعت(در صورت حرکت)
ارتفاع از سطح دریا
نزدیکترین مسیر و ...... رو نشون بده
اگه همچین برنامه ای باشه و از دوستان کسی بذاره واقعا ممنونتون میشم:31::40:
دوست عزیز خوب گارمین همه این قابلیت ها رو داره
6nti.g0d.71
08-08-2010, 11:59
اقا اگه میشه لینکه دانلود گارمین برا windows mobile 6.1 رو برام بذارید.با تشکر
pirsoner
24-08-2010, 22:31
سلام دوستان
من برنامه GARMIN را را نصب و اکتیو کردم ولی نمی دونم چرا ماشینی که در VIEW MAP است روی آفریقا جنوبی گیر کرده ، همچنین نقشه ایران را نصب کردم ولی روی نمی دونم چرا GPS نمی تون موقعیت درست را بده لطفا اگر کسی راه حلی می دونه کمک کنه . ممنون
AryanLand
24-08-2010, 23:45
سلام دوستان
من برنامه GARMIN را را نصب و اکتیو کردم ولی نمی دونم چرا ماشینی که در VIEW MAP است روی آفریقا جنوبی گیر کرده ، همچنین نقشه ایران را نصب کردم ولی روی نمی دونم چرا GPS نمی تون موقعیت درست را بده لطفا اگر کسی راه حلی می دونه کمک کنه . ممنون
سلام.
یک جا سوالتون رو مطرح بفرمایید تا تاپیک بی جهت شلوغ نشه به تاپیک GPS برید جواب دادم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan3057
22-10-2010, 15:51
لينك garmin براي htc diamnd 2 با ويندوز موبايل 6.5 مي خوام ؟
سلام.دوستان.
لینک دانلود نقشه های کشور های اسکاندیناوی رو یه بار از توی موبایلستان گیر آوردم.
ولی الان پاک شده.
از دوستان خواهش می کنم اگه دارن بذارن لینکشو.یا نقشه جداگانه کشور نروژ.
با تشکر.
Lord_theOne
29-10-2010, 13:16
گوشی من Nexus One هست چرا نمی تونم از GPS گوشیم استفاده کنم
باید کار خاصی انجام بدهم ممنون
Tenacious
07-01-2011, 17:14
من با اومنیا i900 نمیتونم وصل بشم.
مینویسه searching for satellites و هیچ اتفاقی نمیفته.
لطفاً راهنمایی کنید
دوست عزیز برنامه Gps tunnerبرای پاکت پی سی هم برنامه خوبیه،امتحان کردنش می ارزه.
m.diadem
01-08-2011, 15:11
سلام
من برنامه NAVITEL رو گرفتم برای OMNIA LITE ولی بلد نیستم نصبش کنم!
روش نصب و فعال کردنش روی B7300 رو اگه بهم بگین ممنون می شم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.