ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : --- براي adsl?

maghzae-motefaker
08-05-2010, 14:20
سلام
بچه من مي خواستم چند سوال در مورد v*pn بكنم. راستي من از شركت آسيا تك 512 اشتراك دارم.(با كارت دانشجويي)
1-كلا كار v*pn چيه؟
2-سرعت اينترنت و دانلود رو پايين نمياره؟
3-تا چه حد غير فانوني هست؟و پيگرد قانوني داره؟
4-از افراد كه استفاده كردن چند توصيه نياز دارم.
5-چند شركت خوبشو به هم معرفي كنيد
پيشاپيش چاكر همتون:11:

roteal2007
08-05-2010, 17:38
سئوال منم میباشد....

KING_DESIGNER
08-05-2010, 21:00
سلام
بچه من مي خواستم چند سوال در مورد v*pn بكنم. راستي من از شركت آسيا تك 512 اشتراك دارم.(با كارت دانشجويي)
1-كلا كار v*pn چيه؟
2-سرعت اينترنت و دانلود رو پايين نمياره؟
3-تا چه حد غير فانوني هست؟و پيگرد قانوني داره؟
4-از افراد كه استفاده كردن چند توصيه نياز دارم.
5-چند شركت خوبشو به هم معرفي كنيد
پيشاپيش چاكر همتون:11:
1-virtual private network
یک شبکه مجازی بین سیستم شما و یک سرور در خارج از کشور
که از سیستم شما یک تونل محرمانه به اون سرور میزنه و شما میتونید ارتباطاتتون رو از طریق این تونل برقرار کنید و دیگه IP ایرانی ندارید. و کلیه دریافت ها و ارسالهای شما بصورت محرمانه باقی می مونه کسی هم نمیتونه ردیابی کنه که چه چیزی ارسال کردید یا نکردید و.... برای همینه که به عنوان قیلترشکن عمل میکنه.
2-برعکس سرعت رو بصورت استاندارد در میاره یعنی اون موانعی که باعث میشه موقع دانلود سرعت شما کم باشه بعضی وقتها باعث افزایش میشه
من با ایمول فایلهای پوینت 2 پوینت ( یک روش متفاوت دانلود از دوستان و رفقا به غیر از سایتها ) رو میگرفتم ولی چون هاستهایی که با عناوین ث ک ص ی نوشته شده بود قیلتر شده بود با سرعت ناچیزی آپلود و دانلود میکردم ولی با کانکشن چیز پی ان خیلی راحت و بدون درد سر دانلود میکردم.
3- منع قانونی نداره غلط کرده هرکی گفته !
4- چه توصیه ای ؟
5- شرکت خوب و بد نداره ..تا وقتی که سرویسهای ایران همشون از یک ابشخور به نام مخابرات و زیرساخت اینترنت رو تغذیه میکنند کیفیت در همه جا ثابت هست و اینقدر تفاوت احساس نمیشه.
به فکر قیمت کمتر و دیسکانکتی کمتر باشید.
در ضمن سرویسی رایگان هم حدود 4-5 ماهیست که راه افتاده میتونید سرچ بزنید و اون رو پیدا کنید . هرچند که نمیدونم هنوز هم سرویس میدهند یا نه .
موفق باشید

maghzae-motefaker
09-05-2010, 15:42
ممنون.
ولي خيلي از شركتها كارشونو تعطيل كردن به دليل جرائم رايانه اي.
شما مطمئني مجازه؟؟؟

KING_DESIGNER
09-05-2010, 16:00
عزیز جان من صرف عدم پیگیری از طرف مسئولش میگم مجازه ممکن هم هست غیرمجاز باشه . حالا نیست همه چیمون سر جاشه استفاده از چیز پی ان حرام شده
نه عزیز مشکلی نیست برو استفاده کن.
تا وقتی که باهاش به خودت صدمه نزنی خطری نداره . ( اکلیل سرنج دیدی ؟ :31:)