ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه موئمن کمک کنه کف کردم

javadvjj
08-05-2010, 09:58
سلام
من حدود دو ماه است که برنامه نویسی با c++ را شروع کرده ام و چون از قبل با جاوا و پاسگال و بالاخص php کار کرده ام به راحتی و بدمون دردسر مطالب را می فهمم و مشکلی ندارم ولی تنها مشکل من این است که وقتی تابع main را در دو فایل cpp تعریف می کنم برنامه مشکل پیدا می کند و می گوید که تابع main قبلا تعریف شده و من وقتی نام آن را تغییر می دهم مشکل برطرف می شود و لی برنامه خوب کار نمی کند برای مثال [
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی لغت salam اجرا نمی شود و چیزی نمایش داده نمی شود و مشکل هم ندارد.
کمک

سونامی
08-05-2010, 11:04
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

javadvjj
08-05-2010, 11:34
خوب اینکه تابلو است شما تابع رو پوچ تعریف کردی یعنی تابع مقدار خاصی رو برنمی گردونه void
من میگم گر دوتا صفحه داشته باشم مثل
1.cpp
و
2.cpp
و در هر دو هم تابع main رو تعریف کنم برنامه هنگام کامپایل مشکل داره و می گه تابع main قبلا تعریف شده وقتی نم تابع رو در یکی از صفحه ها تغییر می دم دیگه اررور نمی ده ولی تابه کار نمی کنه مثال هم زدم

SADEGH 7
08-05-2010, 11:57
سلام
من حدود دو ماه است که برنامه نویسی با c++ را شروع کرده ام و چون از قبل با جاوا و پاسگال و بالاخص php کار کرده ام به راحتی و بدمون دردسر مطالب را می فهمم و مشکلی ندارم ولی تنها مشکل من این است که وقتی تابع main را در دو فایل cpp تعریف می کنم برنامه مشکل پیدا می کند و می گوید که تابع main قبلا تعریف شده و من وقتی نام آن را تغییر می دهم مشکل برطرف می شود و لی برنامه خوب کار نمی کند برای مثال [
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی لغت salam اجرا نمی شود و چیزی نمایش داده نمی شود و مشکل هم ندارد.
کمک
فکر می کنم درستش این باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما اگه h. رو بذاری مشکلت حل می شه.
endl هم که اختیاریه.
البته پیشنهاد می کنم به جای cin و cout از printf و scanf استفاده کنی. چون تنظیمات زیادی دارن که واقعا کاربردین.
موفق باشی:11:

hoax3r
08-05-2010, 13:13
دو تا main در یک برنامه نمیتونی داشته باشی، نمیشه یک برنامه دو تا تقطه شروع داشته باشه
باید یکی از فایلها شامل main باشه مابقی توابع و کلاس های دیگه

SADEGH 7
08-05-2010, 13:19
دو تا main در یک برنامه نمیتونی داشته باشی، نمیشه یک برنامه دو تا تقطه شروع داشته باشه
باید یکی از فایلها شامل main باشه مابقی توابع و کلاس های دیگه
من احتمال می دم ایشون 2 تا برنامه مختلف رو می خواد به هم وصل کنه. چون گفتن دوتا cpp.

hoax3r
08-05-2010, 14:46
من احتمال می دم ایشون 2 تا برنامه مختلف رو می خواد به هم وصل کنه. چون گفتن دوتا cpp.

البته زیاد فرقی نداره چنتا برنامه بخوان به هم وصل شن 2 ، 4 ، 10 ، 100 و ... باید یک main تعریف کرد:31: