مشاهده نسخه کامل
: كاهش قيمت اينترنت با طرح «اينترنت ملي»
sentimental
13-04-2006, 01:56
سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از ارزان شدن اينترنت براي مصرفكنندگان خانگي در كشور در قالب طرح «اينترنت ملي» خبر داد.
محمد سليماني در گفتوگو با فارس در پاسخ به اين سوال كه مصرفكننده خانگي چه زماني شاهد كاهش قيمت اينترنت در حدود مثلا 50 درصد خواهند بود، اظهارداشت: در ابتداي سال جاري قيمت اينترنت براي ارائه كنندگان بخش خصوصي به مصرفكننده خانگي كاهش يافت.
وي ادامه داد: شركتهاي خصوصي ارائه كننده اينترنت معتقدند كه اكنون دچار ضرر دهي شدهاند.
سليماين تاكيد كيرد: با اجراي پروژه اينترنت ملي در كشور اينترنت شاهد كاهش قيمت خواهد شد.
وي در زمينه -------- برخي از سايتهاي اينترنتي و نقش وزارت ارتباطات در اين باره گفت: وزارت ارتباطات در كميته -------- كشور عضو نيست و تنها مجري اين كار است.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در خصوص كاهش درآمدهاي شركت مخابرات ايران از بابت كاهش وديعه ثبت نام سيمكارت تلفن همراه و تاثير آن اظهارداشت: اين كاهش درآمد هيچ گونه تاثير منفي بر روند انجام پروژههاي مخابراتي در كشور نخواهد داشت و تنها درآمد دولت از اين منظر با افت مواجه شده است.
mehdi_bjt
13-04-2006, 06:45
سلام
خير ببيني ننه...!
ebinem173
13-04-2006, 12:38
ای بابا میگفتن ارزون میشه ولی نشد این حرفا فقط در حد یه حرفه
Mahdi Hero
15-04-2006, 17:31
اينا عزيزم همش حرفه حالا کی ميخواد اجرا بشه خدا ميدونه
Hamid110
15-04-2006, 22:16
ارزون ميشه دوستان
ناراحت نباشيد . . . !
my friend
15-04-2006, 22:46
همه اش چرتوپرته
چند ساله دارن ميگن ارزون ميشه ولي كو ؟
به نظر من همش داره گرونتر ميشه !
( من كه فقط پول تلفن ميدم 40 هزار تومن ميشه و كارت اينترنت 60 ساعته ميگيرم 1000 تومان !!! )
Hamid110
15-04-2006, 23:52
من هم فقط دارم پول تلفن ميدم
پول اينترنتش چيزي نميشه
مخابرات بايد هزينه تلفن رو كم كنه مثلا ساعتي 10 تا تك تومني ( كه ديگه اينجوري نور الا نوره و مخابرات هم ورشكست ميشه )
Hamid110
16-04-2006, 02:37
چطور اينقدر كم ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
حامد جان منظورم اين بود كه اگه اين جوري بشه خيلي خوبه .
navid_mansour
16-04-2006, 12:36
بجای این کارها سرعتشو ببرن بالا مثلا از 56 بیارن به 256 البته شاید تو تهران این کار بشه ولی شهرهای دیگه چی؟
ebinem173
16-04-2006, 13:11
بجای این کارها سرعتشو ببرن بالا مثلا از 56 بیارن به 256 البته شاید تو تهران این کار بشه ولی شهرهای دیگه چی؟
این کار توی dial up شدنی نیست
ولی توی adsl تا 2mbpsالان توی تهران و اکثر شهرستانهای بزرگ هست ولی قیمت خییییییییییییییییییییلی بالاست
ما باید دعا کنیم فقط قیمتهاش بیاد پایین
من هم فقط دارم پول تلفن ميدم
پول اينترنتش چيزي نميشه
مخابرات بايد هزينه تلفن رو كم كنه مثلا ساعتي 10 تا تك تومني ( كه ديگه اينجوري نور الا نوره و مخابرات هم ورشكست ميشه )
hamid jan nazaret chie mokhaberat dar ezaie estefade az tel ie puli ham sare mah be hesabetun variz kone?? :biggrin:
un moghe behtar tar mishe na?! :tongue:
movafagh bashid :)
Ship Storm
20-04-2006, 14:43
قيمت اتصال به اينترنت عمرا پايين بياد و اگه هم پايين بياد قيمت كارتشه و در سال 84 قيمت هر ساعت نرخ مكامه
شهري و اينترنت بدين شرح بوده است :
از ساعت 21 الي 8 صبح ساعتي 84 تومان
از ساعت 8 صبح الي 13 ساعتي 120 تومان
از ساعت 13 الي 21 ساعتي 100 تومان
drweblog
20-04-2006, 23:43
سلام خدمت تمامي بزرگواران
اولا در جواب دوست خوبم مونيکا بايد اينو بگم چه اشکال داره که يمتهاشون پايين بيارن حتي به همون شکلي که حميد جون گفتن مگر از جيب باباشونه حق من و توست که تو اين کشور زندگي مي کنيم مگر از صادرات نفت و ... کم پول در ميارن مگر اين نفت ارث باباشونه اين حق من و تو و امثال ماست و ....
انشاا... که همگي موفق باشيد
راستي دوست خوبم ship storm مي خواستم بدونم منبع اين خبر که گفتي چيه و اين قيمتها تا چه حد دقيق هستن؟
مرسسسسسسسسسيييييييي
sentimental
21-04-2006, 00:05
حالا ديگه بايد در آرزوي ارتقاي كيفيت باشيم تا كاهش قيمت.
انترنت ملی . نفت ملی . خودرو ملی . عزم ملی . شروار و جوراب ملی . دمپایی ملی . آفتابه لگن ملی
_LOVE_CODER_
21-04-2006, 01:10
انترنت ملی . نفت ملی . خودرو ملی . عزم ملی . شروار و جوراب ملی . دمپایی ملی . آفتابه لگن ملی
بنام ملت به كام .........
masoud-lat
22-04-2006, 12:06
اينو بگو كه همه سايتا ----- . كسي نيست بكه اخه به شما چه ربطي داره ما ميريم تو سايت سكسي
سلام عزیز تو تهران هم هنوز نشده چه برسه به شهر های دیگه ، همون adsl هم که میگن اومده ، خیلی از نقاط تهران هنوز نمیتونن استفاده کنن .
Hamid110
22-04-2006, 23:57
اينو بگو كه همه سايتا ----- . كسي نيست بكه اخه به شما چه ربطي داره ما ميريم تو سايت سكسي
سلام
دوست عزيز اينجا لس آنجلس كه نيست !
اگه سايت ها ----- نشه :) چند روز ديگه مردم هر جوري كه ديگه خواستند ميرند توي خيابون :blink: مثل كشور هاي خارجي :blink: در ضمن اين كشور كشور اسلامي هستش و داره سايت ها رو ----- ميكنه :) كشورهاي ديگه چي كه مسلمان هم نيستند و دارند ----- ميكنند :rolleye: پس به نظر شما اونا برا چي ----- ميكنند ؟؟؟ :blink: :blush:
Tornado2800
23-04-2006, 00:00
خدا کنه همه چیز درست بشه
دوست عزيز شما نگران ----- شدن نباش
چون هر چي هم ----- ميكنن باز ميشه با ----- شكن رفت تو سايت
شما دعا كن كه قيمت بياد پايين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.