ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای رایت چند فیلم با هم در یک دی وی دی

sahar-hd
08-05-2010, 07:56
میخام چند تا فیلم با هم تو یه دیوی دی رایت کنم باید چیکار کنم چطور میشه بدون اینکه کیفیت فیلم زیاد نیاد پایین کم حجمش کرد و رایت
کمک فوری:41:

specter-1369
08-05-2010, 13:32
میخام چند تا فیلم با هم تو یه دیوی دی رایت کنم باید چیکار کنم چطور میشه بدون اینکه کیفیت فیلم زیاد نیاد پایین کم حجمش کرد و رایت
کمک فوری:41:
دوست عزیز توضیحاتتون خیلی کلی هست لطفا کاملا شرح بدید تا دوستان بتونن سریع تر و بهتر پاسخ شما رو بدند فرمت فیلم هایی که میخواین کم حجم کنید چی هست؟

sahar-hd
08-05-2010, 17:31
مثلا فیلم تایتانیک که 3 ساعت هست می خام رو یه دی وی دی 4 گیگ رایت کنم که فرمتش avi هست و میخام تو دستگاه خونگی پخش بشه
یا مثلا فیلم gamer و Twilight میخام تو یه دی ویدی 4 گیگ رایت کنم برای پخش خونگی فرمتشون avi هست که میتونم عوضش کنم
فکر کنم توضیح کامل بود

specter-1369
08-05-2010, 19:23
مثلا فیلم تایتانیک که 3 ساعت هست می خام رو یه دی وی دی 4 گیگ رایت کنم که فرمتش avi هست و میخام تو دستگاه خونگی پخش بشه
یا مثلا فیلم gamer و Twilight میخام تو یه دی ویدی 4 گیگ رایت کنم برای پخش خونگی فرمتشون avi هست که میتونم عوضش کنم
فکر کنم توضیح کامل بود
فکر میکنم بهترین انتخاب Divx باشه چون هم بر روی پلیر های خانگی قابل پخش هست،هم حجم نسبتا پایینی داره و هم کیفیت رو تا حد ممکن نگه می داره.
شما می تونید از نرم افزار قدرتمند Allok Video to MP4 Converter استفاده کنید.

sahar-hd
09-05-2010, 05:50
ممنون از راهنمایییت