مشاهده نسخه کامل
: خرید اسپیکر دوتیکه یا سه تیکه با ساب ووفر
قصد خرید یک اسپیکر جهت سیستم خانگی برای دیدن فیلم و گوش دادن به موزیک ( کلاسیک ، بدون کلام و موسیقی سنتی ایرانی ) را دارم . چون اکثر مواقع با ولوم متوسط و پایین ( نمی دونم چطور منظورم را برسونم ) کار میکنم و احساس می کنم ساب ووفر خودش را در ولوم های بالا نشان می دهد . تصمیم گرفتم به جای Creative A200 اسپیکر دوتیکه Creative SBS 245 را بگیرم . آیا به نظر شما با ولوم پایین فرقی بین کیفیت اسپیکر دوتیکه با سه تیکه است یا خیر ؟ خواهش می کنم بیشتر از یک نفردر این بحث شرکت کنند تا به نتیجه بهتری برسیم .
sasan816
08-05-2010, 07:32
به نظر من اگر صداي ساب برات مهمه 2 يا 3تا اسپيکر 2 تيکه بگير تا صداي بمت بيشتر بشه
دوست عزیز مثل اینکه من منظورم را بد رسوندنم . من گفتم چون در ولوم های پایین ساب خودش را نشان نمی دهد پس بهتر است اسپیکر بدون ساب بخرم و هزینه بیخود نکنم . اگر مخالف حرف بنده هستید که در ولوم های متوسط و پایین ساب صدای خودش را نشان نمی دهد بگویید ؟
sasan816
10-05-2010, 11:37
قبول دارم ولی اسپیکر بدونه ساب فکر نکنم گیر بیاد بهتره یک اسپیکر با ساب بخرید بیسش رو تا اخر ببندید
بالاخره اسپیکر A200 را خریدم . از لحاظ کیفیت صدا نسبت به قیمت عالی است و ساب خیلی قوی دارد اما حیف که به کار من نمی آید چون من اکثر اوقات در یک اتاق کوچک و دیروقت با سیستم کار میکنم و می خواهم موسیقی گوش بدهم یا غیره مجبورم با ولوم متوسط یا پایین بشنوم تا این جا مشکلی نیست . اما صدای ساب این اسپیکر به علت لرزشی که در فضای اتاق ایجاد میکند ممکن است باعث مزاحمت دیگران شود بنابراین مجبورم باز هم ولوم را خیلی پایین بیاورم زیرا روی این اسپیکر دکمه ای برای تغییر باس سیستم و صدای ساب تعبیه نشده است . با تغییر در اکولایزر نرم افزاری کارت صدا هم نتوانستم کاری بکنم . بد جور به مشکل خورده ام . لطفا راه حل پیش پای من بگذارید که مجبور نشوم یک اسپیکر دیگر تهیه کنم .
alpha007
15-05-2010, 09:14
بالاخره اسپیکر A200 را خریدم . از لحاظ کیفیت صدا نسبت به قیمت عالی است و ساب خیلی قوی دارد اما حیف که به کار من نمی آید چون من اکثر اوقات در یک اتاق کوچک و دیروقت با سیستم کار میکنم و می خواهم موسیقی گوش بدهم یا غیره مجبورم با ولوم متوسط یا پایین بشنوم تا این جا مشکلی نیست . اما صدای ساب این اسپیکر به علت لرزشی که در فضای اتاق ایجاد میکند ممکن است باعث مزاحمت دیگران شود بنابراین مجبورم باز هم ولوم را خیلی پایین بیاورم زیرا روی این اسپیکر دکمه ای برای تغییر باس سیستم و صدای ساب تعبیه نشده است . با تغییر در اکولایزر نرم افزاری کارت صدا هم نتوانستم کاری بکنم . بد جور به مشکل خورده ام . لطفا راه حل پیش پای من بگذارید که مجبور نشوم یک اسپیکر دیگر تهیه کنم .
دوست عزیز زیاد خودتو اذیت نکن و نگو که پشیمون شدی این مدلو خریدی و از این حرفها
تقریبا تقریبا میتونم بگم اسپیکرهای خیلی کمی وجود دارن که امکانات تنظیمی زیادی مثل تنظیم باس و ... در اختیارت بزارن
اینطور نیست که بتونید باس رو دقیقا اون طوری که خودتون میخواید تنظیم کنید یا زیر و بم صدا و ... رو
a200 جزء اسپیکرهای خوب بازاره
قیمتش هم میتونم ازتون بپرسم؟ واینکه از کجا خریدینش؟
با قيمت 26هزار تومان از بازار رضا
دیروز عصر پاساژ ایران بودم edifire c3 قیمتش 165 گفتش:18: (اینم از شانس ما) دوستان لطف کنید اسپیکر وایرلس در حد کیفیت c3 با قیمت 135 معرفی کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.