مشاهده نسخه کامل
: TuneUp یــــا System Mechanic ؟
سلام بچه ها
نمیخوام سلیقه ای بگید!!
با دلیل میگید کدوم بهتره واسه یه سیستم شلوغ و به هم ریخته تا سرحالش کنه؟؟
مرسی...
pcnondaily
07-05-2010, 19:07
به نظرم TuneUpبهتره. System Mechanic زود سیستمو به خاک سیاه مینشونه!(بر اساس تجربه). توی System Mechanic با دو سه بار رجیستری ریپیر، سیستم بد داغون میشه، اما TuneUp اینجوری نیست. من خیلی وقته دارمش، اما انگار نه انگار.
:31:
تاثیری هم داره رو بهبود سیستم؟
joe_satriani
08-05-2010, 17:01
با Tuneup منم موافقم. :27: چون الان يه يك سالي روي سيستمم نصب هست و هر سري اتومات يه حالي ميده و تاحالا واسه ويندوزم مشكلي پيش نيومده كه بخوام ويندوز رو عوض كنم!!!
البته ويندوزمم بي تاثير نبوده :31:
موفق باشيد.
tuneup کاملا تایید میشه. من چند سالی از روی تعصب سیستم مکانیک رو استفاده می کردم ولی این برنامه به همه چی گیر میده و برعکس سیستم رو سنگین می کنه. ولی tuneup مخصوصا در حالت اتوماتیک برای من که خیلی بهتر از سیستم مکانیک جواب داده و افزایش سرعت برام محسوسه.
saeedhashemee
08-05-2010, 19:03
من هم گفته دوستان رو تایید میکنم. سیستم مکانیک خودش باعث درد سره
پس چطور جز نرم افزار ها معروف در این زمینه هست؟
سلام
منم یه بار نصب کردم بجای اینکه سیستم بالا بهتر بشه بعد از ری استارت دیگه بالا نیومد
pcnondaily
08-05-2010, 23:17
پس چطور جز نرم افزار ها معروف در این زمینه هست؟
ای بابا، همون جوری که سالهاست یاهو مسنجر بهترین نرم افزار چته، اما یه بچه هم می تونه هکش کنه. همونجوری که اینترنت اکسپلورر سالهاست پر استفاده ترین مرورگره، اما به درد سطل آشغال هم نمی خوره. اصلا همونجوری که همه ما و 90 درصد مردم دنیا، از ویندوز استفاده می کنن که هم گرونه و هم هزار و یک مشکل دار. آخه کودوم یکی از این دردا رو لینوکس داره؟!
:31:
مرسی از راهنمایی های شما
دوستان دیگه نظری داشتن بدن ممنون میشیم!!
من خودم 3 سال پیش از سیستم مکانیک استفاده میکردم!!یادم نیس مشکل داشتم یا نه!!!
ولی یه 2 سالی هست که TuneUp استفاده میکنم!!سبکه ولی تاثیر من نمیبنم در بهبودی وضعیت سیستم خراب
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.