مشاهده نسخه کامل
: توجه توجه فریب تبلیغات LED را نخوریم!!!!
فقط به لینک زیر مراجعه کنید تا از یک کلاه برداری جدید توسط شرکت های ال جی وسامسونگ و ... با خبر شوی:angry:د:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
t_tanhayam
07-05-2010, 19:13
فقط به لینک زیر مراجعه کنید تا از یک کلاه برداری جدید توسط شرکت های ال جی وسامسونگ و ... با خبر شوی:angry:د:
با تشکر
در مورد LED من هم زياد موافق نيستم فقط FULL LED RGB سوني رو قبول دارم
حاجی منظور از led همون نور پس زمینه اونا میباشد که از فلورسنت در ال سی دی ها به لامپ ال ای دی در ال ای دی ها تغییر یافته و تنها نکته مثبت شون مصرف برق کمتر و ضخامت کمتر اونا می باشد و با این اجرای یارانه ها به صرفه که ال ای دی بخریم
t_tanhayam
10-05-2010, 21:16
حاجی منظور از led همون نور پس زمینه اونا میباشد که از فلورسنت در ال سی دی ها به لامپ ال ای دی در ال ای دی ها تغییر یافته و تنها نکته مثبت شون مصرف برق کمتر و ضخامت کمتر اونا می باشد و با این اجرای یارانه ها به صرفه که ال ای دی بخریم
مقايستون در مورد ال سي دي و ال اي دي زياد درست نيست چون اختلاف اونقدر نيست ولي در قبال پلاسما و مصرف بالاي 300 وات حق با شماست :46:
هیچ کدوم از کمپانیهای تلویزیون سازی اعلام نکردن این یک تکنولوژی جدید هست همشون تلویزیونهای LEDشون رو به اسم LCD LED معرفی میکنن ولی خوب استفاده از LED فواید خودشم داره نسبت LCDهای قدیم چه Edge lit چه Local Dimming.
این که چیز جدیدی نیست از همون اول هم هر کسی کمی مطالعه میکرد می فهمید تکنولوژی LED چی هست و اینقدر بوق و کرنا نمی خواست که تازه خبردار شدند LED چیه
به هر حال به نظر من led بهتر از lcd می باشد
t_tanhayam
12-05-2010, 10:23
به هر حال به نظر من led بهتر از lcd می باشد
به قول شما به هر صورت led برتره البته اگه روش بيشتر كار بشه اميدوارم پنلهاي oled بياد كه ديگه ال سي دي ها رو سطل اشغال بندازيم بيچون و چرا
در واقع ال اي دي ساخته شد براي اينكه طبيعت فرندلي باشه :46:
مصرف برق كمتري داشته باشه
بتونه كنتراست بالاتري داشته باشه رنگ سياه عميق تري داشته توليد كنه
پنلها رو بشه نازكتر وتوي فضاي كمتري جا داد
و....:46:
با تشکر
جاجی فکر نمی کنی توی انتخاب عنوان تایپیک غلو کردی
این یه چیز بسیار ساده ست برای شما جالبه
سایرین می دونند LEDهمون LCD است با بک لایت متفاوت
پس لطفا تایپیک رو حذف کنید تا مردم گمراه نشوند
[توضیح] LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبلا کاملا توضیح داده شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.