ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس وای فای آواگستر

عطارد
07-05-2010, 13:39
من بعد از مدتها سر کار بودن توسط مخابرات که به خاطر فیبر نوری بودن خط تلفن ما نمی تونه ADSL بهم بده و شش ماهه که می گن تا دو ماه دیگه تجهیزاتش نصب میشه با معرفی دوستانم پنج روز پیش وای فای از آواگستر گرفتم. 150 تومن آنتن + 40 تومن نصب + 30 تومن فعال سازی اولیه. یکی دو روز اول مثل کسی که از ده رفته باشه نیویورک ( از دایل آپ به سرعت وای فای ) هاج و واج بودم و تو پوستم نمی گنجیدم. اما امان از سه روز پیش تا حالا. صد رحمت به دایل آپ . پشتیبانیشون هم یه روز می گه آنتن رو داریم تقویت می کنیم. یه روز می گه مشکل نرم افزاریه و ...
و چند روزه میگن تا شنبه درست میشه. البته پشتیبانیشون می گه " به ما هم گفتن تا شنبه" .
فقط به عنوان گزارشی برای دوستانی که ممکنه بخوان از این شرکت خط وای فای بگیرن.

arash s.b
15-05-2010, 14:48
من هم دقيقا مشكل شما را دارم الان 4 ماهه از اين شركت ايترنت واي فاي ميگيرم ولي از ابتداي اين ماه به شدت مشكل پيدا كرده.
پشتيباني هر روز يه حرف جديد مي زنه البته به من گفتند چون در اين يك ماه خيلي اذيت شدين اين ماه براي شما رايگان مي باشد.

samfire
15-05-2010, 18:33
سلام دوست عزیز...

داداش واقعان دارن دست به کار میشن و سرویس نصب کردن " منبع خبر "
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meisam317
16-05-2010, 19:06
نميدونين كه ميخان اين سرويس رو واسه شهرستانها هم بزنن يا نه ؟ تهران و اصفهان و اهواز و كيش كه هدارن
چرا تبريز ما نداره:41:

sinaxex
18-05-2010, 22:55
اکید به شما پیشنهاد میدم وای فای رو فقط ار ظرکت i-net بگیرید چون واقعا در عمل سرعت ها دیدکیت هست! من 256 دارم سرعت ام واقعا 256 هست تقریبا 1 سال هست با این شرکت قرار داد دارم تا حالا با شرکت های دیگر مثل اوا - ارتباط گستر و چند تا دیگه وایرلس اشتراک گرفتم(چون هایپربولینک نانو 5 دارم راحت رو همه ساپورت میشه) اصلا سوریس هاشون به پای این شرکت نمیرسه به قطع و 100 درصد میگم انچنان شیری روی سرویس هاشون هست که نگو نپرس!!!
خواستید بگید شماره تلفن بزارم براتون البته نمیدانوم گذاشتم شماره خلاف قوانین هست یا نه!
اما این ای دی من هست خواستید من در خدمتم:
sinaxex68@gmail.com
قیمت هاش هم 128 ماهی 19 تومان 256 ماهی 49 و 512 هم ماهی 78 همه گی نامحدود

arash s.b
20-05-2010, 17:08
سلام
بی زحمت شمارش رو بزار ببینیم چجوریه.
با تشکر

salib
20-05-2010, 18:46
اکید به شما پیشنهاد میدم وای فای رو فقط ار ظرکت i-net بگیرید چون واقعا در عمل سرعت ها دیدکیت هست! من 256 دارم سرعت ام واقعا 256 هست تقریبا 1 سال هست با این شرکت قرار داد دارم تا حالا با شرکت های دیگر مثل اوا - ارتباط گستر و چند تا دیگه وایرلس اشتراک گرفتم(چون هایپربولینک نانو 5 دارم راحت رو همه ساپورت میشه) اصلا سوریس هاشون به پای این شرکت نمیرسه به قطع و 100 درصد میگم انچنان شیری روی سرویس هاشون هست که نگو نپرس!!!
خواستید بگید شماره تلفن بزارم براتون البته نمیدانوم گذاشتم شماره خلاف قوانین هست یا نه!
اما این ای دی من هست خواستید من در خدمتم:
sinaxex68@gmail.com
قیمت هاش هم 128 ماهی 19 تومان 256 ماهی 49 و 512 هم ماهی 78 همه گی نامحدود

کس دیگه ای از دوستان از این شرکت خدمات گرفته ؟