مشاهده نسخه کامل
: لطفا راهنماییم کنید!!!
soheilarfaei
07-05-2010, 12:23
سلام، چند وقته سیستمم مشکل عجیبی پیدا کرده ، وقتی دارم ویندوز 7 کار میکنم یا دانلود یا بازی میکنم سیستم بدون مورد هنگ میکنه اما به این صورت که چراغ هارد روشن و انگار داره یه چیزی کپی میکنه تا 2 دقیقه همنجوری میشه و بعد به حالت اولش برمیگرده این مشکل هر 15 دقیقه یکبار ایجاد میشه حالا شما بگین آیا ویروس یا مشکل سخت افزاری داره چون من nod32 اپدیت شده دارم و تا حالا هیچ ویروسی پیدا نکرده
لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم؟
joe_satriani
07-05-2010, 12:40
مشكل ميتونه از سي پي يوي سيستم و فن اون باشه!
اينها رو هم چك كنيد و ببينيد كه به درستي كار ميكنند و دماي بالايي نداره سي پي يو
موفق باشيد.
soheilarfaei
07-05-2010, 20:45
مشكل ميتونه از سي پي يوي سيستم و فن اون باشه!
اينها رو هم چك كنيد و ببينيد كه به درستي كار ميكنند و دماي بالايي نداره سي پي يو
موفق باشيد.از کجا باید بدونم که سی پی یو دماش بالا هست یا نه ؟
Dr Hannibal
08-05-2010, 14:23
اگه دمای سی پیو بالا بره ریست یا خاموش میکنه. نه اینی که شما گفتی.
انتی ویروس کسپرسکی یا اویرا یا جی دیتا رو اپدیت کنید سپس اسکن.
خبرش رو بده
soheilarfaei
09-05-2010, 16:33
اگه دمای سی پیو بالا بره ریست یا خاموش میکنه. نه اینی که شما گفتی.
انتی ویروس کسپرسکی یا اویرا یا جی دیتا رو اپدیت کنید سپس اسکن.
خبرش رو بده
سلام دوست عزیز من آنتی ویروس کسپرسکی را نصب و آپدیت و بعدش اسکن کردم ولی هیچ کار مفیدی انجام نداد
حالا با این وضعیت چکار کنم هر 15 تا 20 دقیقه سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد به مدت 3 دقیقه روشن میشه و ویندوز به شدت کند میشه حتا یکبار بردم دادم به کسی که ازش سیستم خریده بودم گفت مشکلش ویروس بوده و با ند پاکش کرده حالا چطوری که دوباره برگشته ؟:13:
Dr Hannibal
09-05-2010, 17:17
سلام دوست عزیز من آنتی ویروس کسپرسکی را نصب و آپدیت و بعدش اسکن کردم ولی هیچ کار مفیدی انجام نداد
حالا با این وضعیت چکار کنم هر 15 تا 20 دقیقه سیستم هنگ میکنه و چراغ هارد به مدت 3 دقیقه روشن میشه و ویندوز به شدت کند میشه حتا یکبار بردم دادم به کسی که ازش سیستم خریده بودم گفت مشکلش ویروس بوده و با ند پاکش کرده حالا چطوری که دوباره برگشته ؟
اگه نود32 ویروس رو پاک کرده بود که بر نمی گشت.
اگه مشکل دانلود نداری برای اینکه مطمئن بشیم مشکل ویروس نیست یک انتی ویروس دیگه نصب و اپدیت کن.
گزینه بعدی خوب برای الان آویرا هست. نشناختن ویروس از هر انتی ویروسی طبیعی هست.
این کاری که میگم رو انجام بده بین میشه یا نه ؟ وارد فلدر اپشن شو تیک هارو مثل این عکس کن. سپس تایید کن و خارج شو. دوباره برگرد ببین تیک ها سرجاشون هستند یا نه. اگه بودند که هیچی اگه نبودند مطمئن باش ناشی از ویروس هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دیگه کاملا مطمئن شدی ناشی از ویروس نیست و چاره دیگه نیافتید ویندوز رو تعویض کنید.
soheilarfaei
14-05-2010, 18:52
اگه نود32 ویروس رو پاک کرده بود که بر نمی گشت.
اگه مشکل دانلود نداری برای اینکه مطمئن بشیم مشکل ویروس نیست یک انتی ویروس دیگه نصب و اپدیت کن.
گزینه بعدی خوب برای الان آویرا هست. نشناختن ویروس از هر انتی ویروسی طبیعی هست.
این کاری که میگم رو انجام بده بین میشه یا نه ؟ وارد فلدر اپشن شو تیک هارو مثل این عکس کن. سپس تایید کن و خارج شو. دوباره برگرد ببین تیک ها سرجاشون هستند یا نه. اگه بودند که هیچی اگه نبودند مطمئن باش ناشی از ویروس هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دیگه کاملا مطمئن شدی ناشی از ویروس نیست و چاره دیگه نیافتید ویندوز رو تعویض کنید.
سلام دوست عزیز خسته نباشی
من تمام این کارهایی رو که گفتی انجام دادم و حتی رفتم از بازار ویندوز 7 جدید گرفتم ولی باورت نمیشه هنگام نصب ویندوز بازم هنگ کرد دیگه نمیدونم چیکار کنم به نظرت باید هاردم رو عوض کنم ممکنه خراب شده باشه؟
Dr Hannibal
14-05-2010, 20:57
سلام دوست عزیز خسته نباشی
من تمام این کارهایی رو که گفتی انجام دادم و حتی رفتم از بازار ویندوز 7 جدید گرفتم ولی باورت نمیشه هنگام نصب ویندوز بازم هنگ کرد دیگه نمیدونم چیکار کنم به نظرت باید هاردم رو عوض کنم ممکنه خراب شده باشه؟
نه اصلا. اول باید ببینی از ویروس بوده یا نه. اینجا تاپیک سیستم های الوده هست. من هم بهت میگم اگه انتی ویروس اویرا و کسپرسکی آپدیت تا امروز ویروسی پیدا نکردند بهت قول میدم از ویروس نیست اما اگه نه چک نکردی ویا نتونستی نصب کنیو ... نمیشه گفت از سخت افزاره.
با جمله بالا نفهمیدم چی شد چک کردی یا نه.
پس نتیجه اخر: اگه چک کردی مشکل باز باقی موند یعنی سخت افزاری هست.( در این مورد من اطلاعی ندارم )
hanieh63
14-05-2010, 21:20
اگر فقط با win 7 مشكل داشته باشين من فكر ميكنم به خاطر اين باشه كه از لحاظ سخت افزاري سيستمتون نميكشه چون اين ويندوز نياز به سخت افزار بهتري نسبت به win هاي ديگه داره، دماي cpu رو هم اگه اشتباه نكنم ميتونين قبل از اين كه ويندوز بالا بياد با چندين بار زدن دكمه del تو قسمت setupها و در cpu مشاهده كنين، داخل ويندوز هم در قسمت task manager درصدي كه cpu استفاده ميشه رو ببينين كه درصدش خيلي بالا نباشه.
البته اين احتمالات در صورتي كه به توصيه دوستمون عمل كرده باشين و ويروسي روي سيستم نداشته باشين.
soheilarfaei
15-05-2010, 17:26
اگر فقط با win 7 مشكل داشته باشين من فكر ميكنم به خاطر اين باشه كه از لحاظ سخت افزاري سيستمتون نميكشه چون اين ويندوز نياز به سخت افزار بهتري نسبت به win هاي ديگه داره، دماي cpu رو هم اگه اشتباه نكنم ميتونين قبل از اين كه ويندوز بالا بياد با چندين بار زدن دكمه del تو قسمت setupها و در cpu مشاهده كنين، داخل ويندوز هم در قسمت task manager درصدي كه cpu استفاده ميشه رو ببينين كه درصدش خيلي بالا نباشه.
البته اين احتمالات در صورتي كه به توصيه دوستمون عمل كرده باشين و ويروسي روي سيستم نداشته باشين.
از لحاظ سخت افزاری نمیکشه یعنی ویندوز 7 با سی پی یو quadcore 9600 2.6 ghz و با رم 2 گیگ و با گرافیک 1 گیگ بازم جواب نمیده؟ :13:مگه مکینتاش؟ :19: راستی دمای سی پی یو از کجا باید چک کنم؟
Dr Hannibal
15-05-2010, 20:30
از لحاظ سخت افزاری نمیکشه یعنی ویندوز 7 با سی پی یو quadcore 9600 2.6 ghz و با رم 2 گیگ و با گرافیک 1 گیگ بازم جواب نمیده؟ :13:مگه مکینتاش؟ :19: راستی دمای سی پی یو از کجا باید چک کنم؟
اگه این چند کارو که گفتم چک کردی :
اول باید ببینی از ویروس بوده یا نه. اینجا تاپیک سیستم های الوده هست. من هم بهت میگم اگه انتی ویروس اویرا و کسپرسکی آپدیت تا امروز ویروسی پیدا نکردند از ویروس نیست
وارد فلدر اپشن شو تیک هارو مثل این عکس کن. سپس تایید کن و خارج شو. دوباره برگرد ببین تیک ها سرجاشون هستند یا نه. اگه بودند که هیچی اگه نبودند مطمئن باش ناشی از ویروس هست
چک کردی ویروس نیست تاپیک مشکلات ویندوز 7 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه برای دمای قطعات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سواله دیگه داشتی در تاپیک مربوطه بپرس که بهتر به جواب برسی.
final fantasy vers
16-05-2010, 09:52
سلام من دنبال یه آنتی ویروس خوب و قوی هستم .
پیشنهادتون چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.