مشاهده نسخه کامل
: بوت نشدن سیستم بعد از اسمبل
wonderful
06-05-2010, 22:03
سلام دوستان
بعد از سر هم کردن یه سیستم با پلتفورم amd به یه مشکل بر خوردیم اونم boot نشدن سیستم با سی دی هست!!!
یعنی سیستم بالا میاد و وارد بایوس می شود ولی برای نصب ویندوز با سی دی بوت نمی شود و ارور زیر را میدهد
k boot failure please insert system disk and press ok
در حالی که مطمئنم سیستم درست اسمبل شده
دوستان کمک کنند ممنون میشم
بد نیست با یک سی دی یه دیگه هم تست کنی.
سلام دوستان
بعد از سر هم کردن یه سیستم با پلتفورم amd به یه مشکل بر خوردیم اونم boot نشدن سیستم با سی دی هست!!!
یعنی سیستم بالا میاد و وارد بایوس می شود ولی برای نصب ویندوز با سی دی بوت نمی شود و ارور زیر را میدهد
k boot failure please insert system disk and press ok
در حالی که مطمئنم سیستم درست اسمبل شده
دوستان کمک کنند ممنون میشم
سی دی ویندوزتون رو عوض کنید. :11:
ess_1362
07-05-2010, 09:43
سلام
شما در اولین اقدام یک سی دی ویندوز دیگه را چک کنید
بعدش هم حتما از اتصال و فعال بودن هارد دیسک اطمینان حاصل کنید(پورتهای ساتا و IDE )
ضمنا برید در تنظیمات بایاس ببینید در پنجره ای که هارد دیسک ها و درایو های سی دی قرار دارند هارد دیسک شما شناسایی شده یا نه؟
ضمنا با استفاده از کلید اسمارت بوت که اکثر بورد های جدید دارند وارد این محیط بشید و مطمئن بشید که کلیه درایوهای جانبی مثل سی دی و هارد نصب شده باشند
مثلا این کلید در مادربرد من کلید F11 هست که وقتی سیستم روشن میشه اون را برای چند ثانیه(تا قبل از بوت شدن) فشار میدم و پنجره نمایش داده میشه و بعد از بین گزینه ها و هارد ها هر کدوم را که خواستم بوت می کنم
البته ممکن هست که در مادربرد شما تفاوت داشته باشه و F8 یا یکی دیگه از کلیدهای توابع باشه
wonderful
07-05-2010, 16:18
با یه سی دی دیگه هم چک کردم
هم dvd رو میشناسه هم هارد
با f12 هم وارد این محیط میشه ولی وقتی میزنه boot from cd or dvd بعد از چند ثانیه همون ارور پست اول رو میده
2 تا سوال :
1- این مشکل میتونه سخت افزاری باشه؟
2- می تونم ویندوز رو با یه کامپیوتر دیگه بریزم بعد وصل کنم به همون سیستم
قبل از همه اتصالات هاردو چک کنید یعنی با یه کابل دیگه امتحان کنید بعد
شما اتصالات dvd rom رو مجددا تست کن هم کابل ساتاش و هم برقش از یه کابل دیگه استفاده کنید
ممکنه dvdrom اصلا ایراد داشته باشه
یه کار دیگه هم بکنید
شما سیستم رو خاموش کنید و کابل هاردو بکشید و مجددا بوت کنید اگه بوت شد مشکل یا از اتصالات هارده یا مشکل از خود هارده
بوت هم رو cd/dvd باشه سی دی نصب هم bootable باشه دیگه به هیچ چیزه دیگه ای ربط نداره
wonderful
07-05-2010, 17:37
قبل از همه اتصالات هاردو چک کنید یعنی با یه کابل دیگه امتحان کنید بعد
شما اتصالات dvd rom رو مجددا تست کن هم کابل ساتاش و هم برقش از یه کابل دیگه استفاده کنید
ممکنه dvdrom اصلا ایراد داشته باشه
یه کار دیگه هم بکنید
شما سیستم رو خاموش کنید و کابل هاردو بکشید و مجددا بوت کنید اگه بوت شد مشکل یا از اتصالات هارده یا مشکل از خود هارده
بوت هم رو cd/dvd باشه سی دی نصب هم bootable باشه دیگه به هیچ چیزه دیگه ای ربط نداره
حتمآ امتحان می کنم میام میگم
sasan816
07-05-2010, 18:11
به احتمال زیاد مشکل از cd ویندوز هست ضمن اینکه باید کابل های ساتا و ide هم چک بشه که و بعد ببینید بوت اسکرین دارید یا نه
wonderful
07-05-2010, 20:29
به احتمال زیاد مشکل از cd ویندوز هست ضمن اینکه باید کابل های ساتا و ide هم چک بشه که و بعد ببینید بوت اسکرین دارید یا نه
دوست عزیز سیتم بالا میاد و هم هارد (که توش هیچی نیست) و هم dvd drive رو میشناسه ولی وقتی سی دی bootable داخل dvd ram میذارم نمیدونم به چه دلیلی سی دی رو بوت نمیکنه و پیغام پست اول رو میده شاید اشکال از dvd ram باشه
TREASURES
07-05-2010, 20:42
مشکل هارد نبود؟ با هارد دیگه تست کردید؟؟؟:20:
wonderful
08-05-2010, 22:37
حدسم درست بود dvd ram خراب بود!!!!!!
از همه ی دوستان ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.