ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هیوندای آوانته

satrianism
06-05-2010, 18:07
سلام .
چون قصد خرید دارم این سوالات را که برام پبش اومده میپرسم.
آیا فراوانی قطعات یدکی و کلا ضمانت پس از فروش این خودرو در کشور چقدره؟
آیا در مورد این موضوع که گفته میشه فضای صندلی عقبش جمع و جوره و سرنشین پاهاش راحت نیست در صندلی عقب نظرتون چیه؟؟
ممنون

farshad bugatti
07-05-2010, 18:09
آیا فراوانی قطعات یدکی و کلا ضمانت پس از فروش این خودرو در کشور چقدره؟
آیا در مورد این موضوع که گفته میشه فضای صندلی عقبش جمع و جوره و سرنشین پاهاش راحت نیست در صندلی عقب نظرتون چیه؟؟
ممنون

در مورد فراوانی قطعاتش باید بگم که اتفاقا چند روز پیش با یکی در موردش صحبت میکردم راضی بود و مشکلی نداشت.
نه من توش نشستم معمولیه (در حد 405 )و فضای پای تنگ محسوسی احساس نمیشه.

amirata71
17-06-2010, 13:44
سلام دوست عزیز من الان 4ساله که آوانته دارم 3سال دنده ای واین 1سال هم اتوماتیک
تو این 4سال برام مثل ساعت کار کرده - هروقت خواستم هم تونستم با شتاب عالیش (9.1 ثانیه) :18:همه رو مجذوب کنم لوازمش هم هست و تا حالا نشده که از کمبود قطعه ناراحت شم(اصلا تا الان به قطعه نیاز پیدا نکرده که لنگش شم . )ظمنا این ماشین فوق العاده نرم و راحت و جادار هست و تو این قیمت از این جادار تر پیدا نمی کنی تازه کم اذیت هم هست و ماشین من که مدل هشتادو چهاره هیچ صروصدایی نداره ! تو پیچ ها هم باعث می شه که بهش ببالی انقدر که تعادلش خوبه . وتو شتاب و قدرت هم رقیب نداره :18: و می تونی پشت فرمون اون تا 210کیلومتر رو خیلی راحت تجربه کنی و کولر خوبی هم داره
خدمات پس از فروشش هم که تو ایران بهترینه (با کمی تحقیق متوجه می شی) خلاصه اگه تا زیر 30تومن می خوای پول بدی آوانته بهترینه از نظر امکانات هم خوبه :

سیستم پاشش مستقیم سوخت روی سیلندر ها
ABS چهار کاناله با سیستم EBD
ترمز 4چرخ دیسکی خنک شونده
سیستم ضد سرقت ایموبلایزر
شیشه های ضد تشعشع
2عدد ایربگ هوشمند
کمربند های ایمنی پیش کشنده
چراغ ترمز سوم
پخش CD(که البته زیاد قوی نیست)
مه شکن جلو و عقب
کامپیوتر سفری
مصرف پایین
بخار پاک کن شیشه ها
دریچه بخاری و کولر برای سرنشینان عقب(زیر صندلی ها)
و....
و امکانات رفاهی داخل هم از قبیل جا لیوانبی و چراغ مطالعه و جای عینک و... نسبتا کامله

اگه اهل کورس و کل کلی دندهای و اگه نه اتومات

در کل چون این ماشین محصول بخش خصوصی هستش شایعه پیرامونش زیاده و کارخونه هم تبلیقات و اطلاع رسانی جالبی نداره اما وقتی می شینی پشت فرمونش و تخته گاز میری تازه می فهمی چه هیولایی رو داری میرونی!:8:

ضمنا اگه سوال دیگه یی داشتی بپرس :20:

GAME-GTR
17-06-2010, 15:46
تو این 4سال برام مثل ساعت کار کرده - هروقت خواستم هم تونستم با شتاب عالیش (9.1 ثانیه) :18:همه رو مجذوب کنم لوازمش هم هست و تا حالا نشده که از کمبود قطعه ناراحت شم(اصلا تا الان به قطعه نیاز پیدا نکرده که لنگش شم . )ظمنا این ماشین فوق العاده نرم و راحت و جادار هست و تو این قیمت از این جادار تر پیدا نمی کنی تازه کم اذیت هم هست و ماشین من که مدل هشتادو چهاره هیچ صروصدایی نداره ! تو پیچ ها هم باعث می شه که بهش ببالی انقدر که تعادلش خوبه . وتو شتاب و قدرت هم رقیب نداره :18: و می تونی پشت فرمون اون تا 210کیلومتر رو خیلی راحت تجربه کنی و کولر خوبی هم داره
خدمات پس از فروشش هم که تو ایران بهترینه (با کمی تحقیق متوجه می شی) خلاصه اگه تا زیر 30تومن می خوای پول بدی آوانته بهترینه از نظر امکانات هم خوبه :

سیستم پاشش مستقیم سوخت روی سیلندر ها
ABS چهار کاناله با سیستم EBD
ترمز 4چرخ دیسکی خنک شونده
سیستم ضد سرقت ایموبلایزر
شیشه های ضد تشعشع
2عدد ایربگ هوشمند
کمربند های ایمنی پیش کشنده
چراغ ترمز سوم
پخش CD(که البته زیاد قوی نیست)
مه شکن جلو و عقب
کامپیوتر سفری
مصرف پایین
بخار پاک کن شیشه ها
دریچه بخاری و کولر برای سرنشینان عقب(زیر صندلی ها)
و....
و امکانات رفاهی داخل هم از قبیل جا لیوانبی و چراغ مطالعه و جای عینک و... نسبتا کامله

اگه اهل کورس و کل کلی دندهای و اگه نه اتومات

در کل چون این ماشین محصول بخش خصوصی هستش شایعه پیرامونش زیاده و کارخونه هم تبلیقات و اطلاع رسانی جالبی نداره اما وقتی می شینی پشت فرمونش و تخته گاز میری تازه می فهمی چه هیولایی رو داری میرونی!:8:

ضمنا اگه سوال دیگه یی داشتی بپرس :20:

کمربند ایمنی پیش کشنده یعنی چه ؟!

farshad bugatti
18-06-2010, 13:03
پیش کشنده برای سفت کردن لقی در نوار کمر بند در تصادف ها هستش و قفل کردن مداوم در یک جمع کننده کمر بند را از بیشتر باز شدن جلوگیری میکنه یعنی اونو متوقف میکنه.

farredsky
19-06-2010, 23:08
طراحی داخل اتاق چطوره ؟ بعضی ها می گن اگه طراحی ساده داخلیش رو بپسندید ماشین خوبیه .

AmiRreZA_RAcEr
20-06-2010, 01:33
کلا چه داخلی چه خارجیش سادست !

amirata71
20-06-2010, 06:39
طراحی داخل اتاق چطوره ؟ بعضی ها می گن اگه طراحی ساده داخلیش رو بپسندید ماشین خوبیه .

سلام دوست عزیز باید بگم اصلآ این طور که راجعبش میگن ساده نیست و این همون بهث هست که گفتم دیگه :41::این ماشین به خاطر اینکه تولید بخش خصوصی هست خیلی در موردش بد گفتن مثلآ طراحی داشبورد زانتیا رو باهاش مقایسه کنی می فهمی کدوم ساده تره
و نظر شخصی من هم اینه که نامتقارن بودن دریچه های کولر و طراحی صفحه کیلومترش خیلی قشنگه :46:
اگه سوال دیگه یی دارین در خدمتم!

amirata71
20-06-2010, 06:56
کلا چه داخلی چه خارجیش سادست !

به نظرمن اصلآ اینطور نیست مثلآ کاسه چراغ های جلوی آوانته تو دنیا تکه!:27:

farredsky
20-06-2010, 14:43
1-در مورد نور چراغ های جلو که برخی میگن ضعیفه نظر تون چیه؟
2-سیستم تهویه خوبه .؟تهویه اتومات هم داره ؟
3-سنسور دنده عقب داره ؟
4-اینه ها وشیشه های عقب برقی اند؟

ممنون

amirata71
20-06-2010, 15:17
1-در مورد نور چراغ های جلو که برخی میگن ضعیفه نظر تون چیه؟
3-سنسور دنده عقب داره ؟

ممنون

1- نورش خوبه . حداقل من که مشکلی باهاش نداشتم . حتی اگر هم کم باشه ( که نیست ) میشه با ده پونزده هزار تومان حلش کرد( لامپهای یخی )
2- کولر و بخاری خیلی خوبه تازه برای سر نشینان عقب هم دریچه داره البته سیستم اصلی این ماشین اتوماتیک بوده که از روش برداشتن
3- با 100 تومان نمایندگی آساطوری نصب میکنه (خیلی هم لازمه )
4-بله همشون برقی اند
:20:
سوالی داشتین در خدمتم

farshad bugatti
20-06-2010, 16:34
این ماشین به خاطر اینکه تولید بخش خصوصی هست خیلی در موردش بد گفتن مثلآ طراحی داشبورد زانتیا رو باهاش مقایسه کنی می فهمی کدوم ساده تره

باز طراحی داشبورد زانتیا هر چی باشه بیشتر به دل میشینه تا اوانته! در ضمن درسته اوانته ماشینه خوبیه اما زیاد کیفیت ساخت بالایی نداره! اما ناچارن تو این رنج هیچ ماشینی به این قدرت نیست و تنوع کمه به همین خاطر اوانته توصیه میشه..

در مورد نور چراغ های جلو که برخی میگن ضعیفه نظر تون چیه؟
3-سنسور دنده عقب داره ؟
ممنون

منم شنیدم اما در مقایسه با خیلی ماشینا خوبه (زیاد چیزه مهمی نیست که ازخرید این ماین ادمو وا داره!)
سیستم تهویش دستیه!
سنسور دنده عقب نداره!
اینه ها و شیشه های عقبش برقیه.

D r i v e r
21-06-2010, 05:39
باز طراحی داشبورد زانتیا هر چی باشه بیشتر به دل میشینه تا اوانته! در ضمن درسته اوانته ماشینه خوبیه اما زیاد کیفیت ساخت بالایی نداره! اما ناچارن تو این رنج هیچ ماشینی به این قدرت نیست و تنوع کمه به همین خاطر اوانته توصیه میشه..

.
کاملا مخالفم
اتفاقا تازگیا توی یکیشون نشستم
کیفیت از سر و روش میبارید و واقعا به دل من نشست
داشبورد هم کاملا بحث سلیقه ای هست
الان توی آخرین رده بندی های کیفی هم همیشه آوانته در بالاترین حد بوده
و جالبه هیچ وقت هم از کیفیت خوبش حرفی به زبان نمیارن و همیشه حرف از زانتیا هست :13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farredsky
21-06-2010, 12:38
در شهرهای کوچک تر هم نمایندگی داره ؟ یاحداقل لوازمش رو میشه پیدا کرد؟
برای تعویض روغن و فیلترها (که شنیدم مخصوص اوانته هست )باید حتمانمایندگی رفت یا همه جا میشه این کاروکرد؟( من در شهر کوچکی هستم )

amirata71
21-06-2010, 14:10

کیفیت ساخت بالایی نداره؟ چطور به این نتیجه رسیدین؟:41:

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

[QUOTE=farredsky;5088360]در شهرهای کوچک تر هم نمایندگی داره ؟ یاحداقل لوازمش رو میشه پیدا کرد؟
برای تعویض روغن و فیلترها (که شنیدم مخصوص اوانته هست )باید حتمانمایندگی رفت یا همه جا میشه این کاروکرد؟( من در شهر کوچکی هستم )

لیست نمایندگی هاش رو در لینک زیر میشه دید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من شخصآ همیشه رفتم نمایندگی
اگه کسی میدونه بگه

farshad bugatti
21-06-2010, 14:48
کاملا مخالفم
اتفاقا تازگیا توی یکیشون نشستم
کیفیت از سر و روش میبارید و واقعا به دل من نشست
داشبورد هم کاملا بحث سلیقه ای هست
الان توی آخرین رده بندی های کیفی هم همیشه آوانته در بالاترین حد بوده
و جالبه هیچ وقت هم از کیفیت خوبش حرفی به زبان نمیارن و همیشه حرف از زانتیا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

کیفیت ساخت بالایی نداره؟ چطور به این نتیجه رسیدین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

کلا تولیدات سری هیوندای که حتی تو کره مونتاژ میشد واقعا افتضاح بود!
حتی اگه سوناتا 2008 باشه!
چه برسه به این اوانته! قبلا که تو کیفیت ساخت مقابل زانتیا و مگان اصلا حرفی برای گفتن نداشت اما الان زانتیا که کلا گند زدن بهش و مگان هم تقریبا افت زیادی کرده! شاید الان اوانته تو کیفیت ساخت بتونه مقابل اینا قد علم کنه!
در ضمن خود ماکسیما الان کیفیت ساختش افتضاحه! یعنی از سال 87 خیلی بد شده و روز به روز هم بد تر میشه!
و الان هم اخرای تولیدشه و بسیار محدود تولید میشه تو جدول که اوانته دومه اولی خودش زیاد عالی نیست که بگیم دومی هم خوب باشه اما خب تو ایران چاره ای نیست!
برای کسی که با جاداری مشکلی نداشته باشه و با شتاب و قدرت پروتون جنتو کنار بیاد من با جرات میتونم بگم که جنتو بهترین انتخاب هستش که هم کیفیت ساخت و هم امکانات و هم لذت سواری و هندلینگ فوق العاده ای داره!
اما اگه یک ماشین جادار خانوادگی بخواد با 25 تومن قطعا اوانته گزینه خوبیه! امادرسته که اوانته موتور خوبی داره اما اصلا لذت سواری خوبی نداره مثلا اگه از زانتیا که خودش قدیمیه پیاده بشی و سوار اوانته بشی واقعا زانتیا رو به اوانته ترجیح میدی...
من این برام بارها اثبات شده!
اما افسوس که هم زانتیا گرونه و هم کیفیت ساختش خیلی پایینه!
قبول کنید که اگه زانتیا الان 24 - 25 تومن و بخصوص کیفیت ساخت گذشته رو داشت باز از خیلی از ماشینا برای خرید بهتر بود!

farredsky
21-06-2010, 15:11
1-تغییر زاویه صندلی با اهرمه ( مثل پراید )یا با پیچ (مثل روا)---- تغییر گودی کمر راحته ( پیچوندن و خوابوندن صندلی روا که
مصیبتیه )

2- کولرش چطوره؟تو ترافیک و گرمای هوا هم جواب میده؟

3- بین دنده معمولی و اوتومات برامون نطر تون رو بگید . تا حالا اتومات نداشتم .در سربالایی جاده خوب عمل میکنه؟

4- کارت سوخت داره ؟

farshad bugatti
21-06-2010, 17:08
بین دنده معمولی و اوتومات برامون نطر تون رو بگید . تا حالا اتومات نداشتم .در سربالایی جاده خوب عمل میکنه؟

بله اوانته به خاطر موتور پر قدرتی که داره حتی در نمونه اتوماتیک هم خوب عمل میکنه (کلا تو اوانته تو این اینجور مسایل مشکل نداره!)

کارت سوخت داره ؟

بله داره.

poria_mc
21-06-2010, 18:30
در ضمن خود ماکسیما الان کیفیت ساختش افتضاحه! یعنی از سال 87 خیلی بد شده و روز به روز هم بد تر میشه!
فرشاد جون! تنها ماشینی که مدل 81 اش با مدل 89 اش از لحاظ کیفیت هیچ فرقی نداره ماکسیماس! یه سری مدل 85 ها مشکل کمک داشتن که صرفا به خاطر یه اشتباه تو مونتاژ بود که به نمایندگی مراجعه میکردی به رایگان براتون عوض میکردن!

و الان هم اخرای تولیدشه و بسیار محدود تولید میشه
هیچ برنامه ای برای کاهش تولید ماکسیما نیست! حتی الان تیراژش هم بالاتر رفته! رنگهای سفارشی رو هم با 650 تومن براتون میزنن!

farshad bugatti
21-06-2010, 18:43
فرشاد جون! تنها ماشینی که مدل 81 اش با مدل 89 اش از لحاظ کیفیت هیچ فرقی نداره ماکسیماس! یه سری مدل 85 ها مشکل کمک داشتن که صرفا به خاطر یه اشتباه تو مونتاژ بود که به نمایندگی مراجعه میکردی به رایگان براتون عوض میکردن!

هیچ برنامه ای برای کاهش تولید ماکسیما نیست! حتی الان تیراژش هم بالاتر رفته! رنگهای سفارشی رو هم با 650 تومن براتون میزنن!
البته اقا پوریا شما استاد بنده ای و اطلاعاتت بیشتره در این شکی نیست اما من سال به سال کسانی که ماکسیما داشتن دیدم که چقدر ماکسیما کیفیتش افت کرده!
در ضمن شاید کیفیت ماکسیما کم افت کرده باشه اما هیچ ماشینی تو ایران نمیتونه کیفیت ساخت سال قبلش رو داشته باشه!ماکسیما هم از همه بدتر!

اینو نمیشه مطمئنن گفت!
چون من چند جا تو اخبار هم شنیدم!

farredsky
21-06-2010, 23:12
کدام رنگ اونته بیشتر طرفدار داره؟ البته سلیقه ای اما رنگ خاصی رو بورسه ؟

amirata71
22-06-2010, 12:06
کدام رنگ اونته بیشتر طرفدار داره؟ البته سلیقه ای اما رنگ خاصی رو بورسه ؟

من شخصآ سفید رو ترجیح میدم چون که کیفیتش از رنگهای متالیک آوانته بیشتره:27:

amirata71
22-06-2010, 12:42
کلا تولیدات سری هیوندای که حتی تو کره مونتاژ میشد واقعا افتضاح بود!
حتی اگه سوناتا 2008 باشه!
چه برسه به این اوانته! قبلا که تو کیفیت ساخت مقابل زانتیا و مگان اصلا حرفی برای گفتن نداشت اما الان زانتیا که کلا گند زدن بهش و مگان هم تقریبا افت زیادی کرده! شاید الان اوانته تو کیفیت ساخت بتونه مقابل اینا قد علم کنه!
و الان هم اخرای تولیدشه و بسیار محدود تولید میشه تو جدول که اوانته دومه اولی خودش زیاد عالی نیست که بگیم دومی هم خوب باشه اما خب تو ایران چاره ای نیست!
برای کسی که با جاداری مشکلی نداشته باشه و با شتاب و قدرت پروتون جنتو کنار بیاد من با جرات میتونم بگم که جنتو بهترین انتخاب هستش که هم کیفیت ساخت و هم امکانات و هم لذت سواری و هندلینگ فوق العاده ای داره!
اما اگه یک ماشین جادار خانوادگی بخواد با 25 تومن قطعا اوانته گزینه خوبیه! امادرسته که اوانته موتور خوبی داره اما اصلا لذت سواری خوبی نداره مثلا اگه از زانتیا که خودش قدیمیه پیاده بشی و سوار اوانته بشی واقعا زانتیا رو به اوانته ترجیح میدی...
من این برام بارها اثبات شده!
اما افسوس که هم زانتیا گرونه و هم کیفیت ساختش خیلی پایینه!
قبول کنید که اگه زانتیا الان 24 - 25 تومن و بخصوص کیفیت ساخت گذشته رو داشت باز از خیلی از ماشینا برای خرید بهتر بود!

ادامه این بحث فایده نداره چون شما کوتاه نمیاین و اصرار دارین که کیفیت زانتیا و مگان از آوانته بهتره که نیست
ضمنآ لذت سواری زانتیا هم اصلآ از آوانته بهتر نیست چون 1- شتاب کمتری داره 2-هندلینگ آوانته بهتره
3-زانتیا سرعت رو بیشتر از آوانته نشون میده و......
در مورد جن2 هم بهتره که با پارس و سمند و ... مقایسه بشه اصلآ در حد آوانته و زانتیا نیست!

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

1-تغییر زاویه صندلی با اهرمه ( مثل پراید )یا با پیچ (مثل روا)---- تغییر گودی کمر راحته ( پیچوندن و خوابوندن صندلی روا که
مصیبتیه )

2- کولرش چطوره؟تو ترافیک و گرمای هوا هم جواب میده؟

3- بین دنده معمولی و اوتومات برامون نطر تون رو بگید . تا حالا اتومات نداشتم .در سربالایی جاده خوب عمل میکنه؟

4- کارت سوخت داره ؟

1- کلآ وقتی صندلی برقی نیست یا با اهرمه یا با پیچ اما سخت نیست
2- کولرش منو که همیشه راضی کرده البته کولر همه ماشین ها وقتی ثابت واستادن گرمتر میشه!
3-اگه اهل بچه بازی و کل کل باشین دنده یی هیچ وقت نا امیدتون نمیکنه البته دنده یی معضلات خاص خودشو داره و اگه زیاد نیم کلاج کنین با صفحه کلاجش به مشکل می خورین.
و اگر عقل رس شدینو دیگه کل کلا تموم شده اتومات خیلی بهتره و از دنده 2به بعد شتاب خوبی هم داره(مثل دنده یی) ضمنآ حساسیت گیر بکس هم نسبت به پدال گاز عالیه و هر موقع که بخواین در نهایت قدرت معکوس میکشه
تو سربالایی هم بخاطر موتور قوی که داره خوب عمل میکنه!
بله کارت سوخت داره.:27:

farredsky
22-06-2010, 13:28
از جواب هاتون ممنون -پس دنبال اوانته سفید اتومات باشم:27:

اگر عقل رس شدینو دیگه کل کلا تموم شده .... اون موقع هم اهل کل کل نبودیم :31: الانم باید به فکر راحتی ماشین و امنیتش باشیم.

نمایندگی قسطی هم می فروشه ؟ یکی از دوستام می گفت 15 می گیره ماهی 950.
فروش فوری تحویلش هم فوریه ؟

farshad bugatti
22-06-2010, 14:41
ادامه این بحث فایده نداره چون شما کوتاه نمیاین و اصرار دارین که کیفیت زانتیا و مگان از آوانته بهتره که نیست

ببینید من اینجوری گفتم!!!! من گفتم:

اوانته! قبلا که تو کیفیت ساخت مقابل زانتیا و مگان اصلا حرفی برای گفتن نداشت اما الان زانتیا که کلا گند زدن بهش و مگان هم تقریبا افت زیادی کرده! شاید الان اوانته تو کیفیت ساخت بتونه مقابل اینا قد علم کنه!

شما لطفا با دقت بخون و زود قضاوت نکن!

ضمنآ لذت سواری زانتیا هم اصلآ از آوانته بهتر نیست چون 1- شتاب کمتری داره 2-هندلینگ آوانته بهتره

اتفاقا لذت سواری زانتیا خیلی بیشتر از اوانته هستش اگه پشت هر دوتاشون مینشستی اینطور قضاوت نمیکردی!
در ضمن زانتیا نه شتاب کمتری داره و نه هندلینگش از اوانته ضعیفه! نظر شخصی شما نمیتونه ملاک کلی باشه!

در مورد جن2 هم بهتره که با پارس و سمند و ... مقایسه بشه اصلآ در حد آوانته و زانتیا نیست!

واقعا!!!!!! اصلا شما راست میگین این بحث نباید ادامه پیدا کنه خب البته نظر هرکس محترمه!

از جواب هاتون ممنون -پس دنبال اوانته سفید اتومات باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

البته مشکیش هم قشنگه! من بودم مشکیشو میخریدم!

من چند روز پیش خونده بودم اما دقیقا یادم رفته اما فکر کنم دوره بر 60 قسط بود ماهی 600 تومن!

amirata71
23-06-2010, 12:56
از جواب هاتون ممنون -پس دنبال اوانته سفید اتومات باشم:27:
اون موقع هم اهل کل کل نبودیم :31: الانم باید به فکر راحتی ماشین و امنیتش باشیم.

از نظر امنیت و راحتی خیالت تخت
نمایندگی قسطی هم می فروشه ؟ قسطی می فروشه اما شرایتش رو نمی دونم.:2:

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

ببینید من اینجوری گفتم!!!! من گفتم:

شما لطفا با دقت بخون و زود قضاوت نکن!

اتفاقا لذت سواری زانتیا خیلی بیشتر از اوانته هستش اگه پشت هر دوتاشون مینشستی اینطور قضاوت نمیکردی!
در ضمن زانتیا نه شتاب کمتری داره و نه هندلینگش از اوانته ضعیفه! نظر شخصی شما نمیتونه ملاک کلی باشه!

واقعا!!!!!! اصلا شما راست میگین این بحث نباید ادامه پیدا کنه خب البته نظر هرکس محترمه!

البته مشکیش هم قشنگه! من بودم مشکیشو میخریدم!

من چند روز پیش خونده بودم اما دقیقا یادم رفته اما فکر کنم دوره بر 60 قسط بود ماهی 600 تومن!

چشم فرشاد جون شرمنده !:10:

در مورد لذت سواری من چون پشت هر 2 شون نشستم می گم هندلینگ آوانته بهتره چون فنر های زانتیا زیادی نرمن و سر پیچ آدمو میتر سونن
در مورد شتاب هم فکر می کنم نظر اکثر کسایی که با این 2 ماشین آشنا هستن همینه
د
ر مورد رنگ خوشبختانه اتفاق نظر داریم به نظر من هم مشکی خوشگل تره اما من موقعی که می خواستم ماشینمو عوض کنم نمایندگی آساطوری با وجود اینکه خودش مشکی و نوک مدادی داشت
( سفید نداشت ) پیشنهاد کرد که سفید بگیرم چون می گفت رنگ های متالیکش بی کیفیت تر هست و در طول زمان کدر می شه

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

جن2 هم تو کلاس خودش عالیه اما با توجه به اطلاعات فنیش درست نیست که با زانتیا و آوانته مقایسه بشه

farshad bugatti
23-06-2010, 21:59
چشم فرشاد جون شرمنده ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

در مورد لذت سواری من چون پشت هر 2 شون نشستم می گم هندلینگ آوانته بهتره چون فنر های زانتیا زیادی نرمن و سر پیچ آدمو میتر سونن
در مورد شتاب هم فکر می کنم نظر اکثر کسایی که با این 2 ماشین آشنا هستن همینه
د
ر مورد رنگ خوشبختانه اتفاق نظر داریم به نظر من هم مشکی خوشگل تره اما من موقعی که می خواستم ماشینمو عوض کنم نمایندگی آساطوری با وجود اینکه خودش مشکی و نوک مدادی داشت
( سفید نداشت ) پیشنهاد کرد که سفید بگیرم چون می گفت رنگ های متالیکش بی کیفیت تر هست و در طول زمان کدر می شه

البته یه چیزی رو بگم تو هر بحثی که باشه چه ماشین یا هر چیزه دیگه نظر کسانی رو قبول کن که نه برای منفعت خودشون راهنمایی بکنن و نه از یه چیزی بدشون بیاد
مثلا اگه از نمایشگاه بپزسی چه ماشینی بخرم عمرا ماشین مناسب رو برای شما معرفی بکنن!
البته من و سایر دوستان که تو این فروم دائما فعال هستیم این همه برق و تلفن و ... هزینه میکنیم هیچ دلیلی نداریم که یه نفر رو بیخودی راهنمایی کنیم و اطلاعات غلط بهش بدیم!
من که شما رو تا اخر عمر که نمیبینم! اما خیلی دوست دارم که از چیزی که ازش سر در میارم و ازش تجربه دارم دیگران رو تو مسیر راهنماییو کمک کنم! و دلیل فعالیتم تو فروم هم همینه!
در عوض منم میخوام گوشی موبایل بخرم به همکاران بخش موبایل زحمت میدم! به هر حال اوانته ماشینی بدی نیست امید وارم چرخاش برات بچرخه.

AmiRreZA_RAcEr
23-06-2010, 22:51
سفیدش قشنگ نیست مشکیش خیلی خوشگل تره ، مشکی بردار

amirata71
24-06-2010, 11:30
:18:توی صفحه کیلومتر ماشینم 1 چراغ همیشه خاموش هست که نوشته TCS این چیه؟

poria_mc
24-06-2010, 13:54
:18:توی صفحه کیلومتر ماشینم 1 چراغ همیشه خاموش هست که نوشته TCS این چیه؟
مربوط به سیستم ترکشن کنترل هستش که از رو ماشین حذف شده!

amirata71
24-06-2010, 15:01
مربوط به سیستم ترکشن کنترل هستش که از رو ماشین حذف شده!

این ترکشن کنترل چی هست میشه بیشتر توضیح بدین؟

farshad bugatti
25-06-2010, 11:30
این ترکشن کنترل چی هست میشه بیشتر توضیح بدین؟

اولين هدف سيستم TCS بعنوان سيستم مترقي ABS ، حفظ پايداري و فرمانپذيري مناسب خودرو در حين شتابگيري هستش

و با مطابقت دادن گشتاور موتور با شرايط موجود سطح جاده ، قبل از وقوع شرايط بحراني ، اين عمل را انجام ميده و با تركيب بندي و استفاده همزمان از سيستمهاي TCS , ABS امكان بهره گيري از شرايط رانندگي با سطوح بالاي ايمني و آسايش رو مهیا میسازه!

poria_mc
25-06-2010, 11:57
اولين هدف سيستم TCS بعنوان سيستم مترقي ABS ، حفظ پايداري و فرمانپذيري مناسب خودرو در حين شتابگيري هستش

و با مطابقت دادن گشتاور موتور با شرايط موجود سطح جاده ، قبل از وقوع شرايط بحراني ، اين عمل را انجام ميده و با تركيب بندي و استفاده همزمان از سيستمهاي TCS , ABS امكان بهره گيري از شرايط رانندگي با سطوح بالاي ايمني و آسايش رو مهیا میسازه!
علاوه بر اینی که فرشاد گفت میشه اضافه کرد که اصلی ترین وظیفه اش کنترل قدرت بالای موتور تو لحظه استارت حرکته و باعث جلوگیری از Burn Out زدن ماشین(همون چیزی که به اشتباه اینجا بهش میگیم تیکاف!) میشه! در نتیجه ماشین به جای هرزگردی با شتاب بسیار زیاد شروع به حرکت میکنه!

farredsky
02-07-2010, 10:23
رفتم نمایندگی از نزدیک آوانته رو دیدم . خوشبختانه خواباندن صندلی با کشیدن اهرمه نه پیچشی . تنظیم ارتفاع و گودی کمر ( فقط برای راننده) پیچشی هست اما سفت نیست ، نسبتا راحته .
ضبطش هم کنوود 2 din بود ( عرض 2 برابر) با کنترل .

قسطی : دنده اتومات 18 نقد + 1,100 (12 ماهه )== یا 670 ( 24 ماهه ) ( سود 2.5 درصد درماه !!)

آینه داخل الکتروکرومیک داره ؟ در یکی از تبلیغات برای آوانته اینه الکترو کرومیک هم نوشته بود.

amirata71
02-07-2010, 14:20
رفتم نمایندگی از نزدیک آوانته رو دیدم . خوشبختانه خواباندن صندلی با کشیدن اهرمه نه پیچشی . تنظیم ارتفاع و گودی کمر ( فقط برای راننده) پیچشی هست اما سفت نیست ، نسبتا راحته .
ضبطش هم کنوود 2 din بود ( عرض 2 برابر) با کنترل .

قسطی : دنده اتومات 18 نقد + 1,100 (12 ماهه )== یا 670 ( 24 ماهه ) ( سود 2.5 درصد درماه !!)

آینه داخل الکتروکرومیک داره ؟ در یکی از تبلیغات برای آوانته اینه الکترو کرومیک هم نوشته بود.

خریدی؟ بالا خره چه رنگی؟ دنده معمولی چند ؟
نمی دونم . کجا گفته بود داره؟
اصلآ چی هست؟
اگه می دونی می شه توضیح بدی؟

farredsky
05-07-2010, 13:36
نه هنوز مردد م. 28 م زیاده بعضی هامی گن با کمی بیشتر می شه مزدا 3 کارکرده خرید.:13:
آینه داخل الکتروکرومیک فکر میکنم نور بالای ماشین های پشت سرو کم میکنه تا چشم اذیت نشه .

farredsky
13-07-2010, 14:42
1- مصرف بنزین اوتمات و دستی چقدر فرق می کنه ؟ ( یکی می گفت sd v9 رو به خاطر مصرف خیلی بالا رد کرده )
2- افت قیمت ماشین هر سال چقدره ؟ مثلا اتومات 87 چند می ارزه؟

farshad bugatti
13-07-2010, 16:32
1- مصرف بنزین اوتمات و دستی چقدر فرق می کنه ؟ ( یکی می گفت sd v9 رو به خاطر مصرف خیلی بالا رد کرده )
مصرف ترکیبی برای دنده ای 7.6 لیتر و برای اتومات 9 لیتر در 100 کیلومتر
خب بالاخره اتومات پر مصرف تره!
در ضمن مدل 87 اوانته اتومات دوره بر 25 تومن هستش.

satrianism
26-07-2010, 19:24
amirata71 دریچه کولر و بخاری کجای صندلی عقبه دقیقا؟؟

satrianism
26-07-2010, 19:29
جالب اینجاست جز معدود ماشین هاییه که قطع کن گاز موتور بهد از دور 7000 هستش یعنی در حد redline میشه بهش گاز داد .ولی این کار به موتور خیلی ضرر میزنه.

amirata71
29-07-2010, 14:12
amirata71 دریچه کولر و بخاری کجای صندلی عقبه دقیقا؟؟

شرمنده چند روز مشکلی داشتم نبودم
زیر صندلی های جلو

satrianism
02-08-2010, 18:35
THANK U
...........

sari-1369
04-08-2010, 14:03
پخشی که در حال حاظر رو آوانته های داخل ایران هستش اینه ؟

vroom
04-08-2010, 14:13
پخشی که در حال حاظر رو آوانته های داخل ایران هستش اینه ؟

نه دوست عزیز 1 پخش جدید با مارک کنوود میذارن

mehrdad1921
24-10-2010, 23:03
سلام
الان اوانته دنده ی قیمتش چنده و یک سال کارکرده رو چند میشه خرید؟

vroom
24-10-2010, 23:34
سلام
الان اوانته دنده ی قیمتش چنده و یک سال کارکرده رو چند میشه خرید؟

سلام:20:
شنیده ها حاکی از اینه که دنده ای شده 26.5 و اتومات هم 29.5
از قیمت دست دوم هم اطلاعی ندارم.

Steps-Rap
25-10-2010, 23:21
کولر اتوماتش پیدا میشه؟؟

s.hossein45
26-10-2010, 09:06
سلام:اساتید و دوستان من یکی دو روز دیگه میخوام یکدونه دنده ایش رو تحویل بگیرم ایا نکات خاصی هست ؟مثلا چه جاهایی رو باید چک کنم ؟بعدا باعث دردسر نشه.

satrianism
21-01-2011, 16:45
سلام:اساتید و دوستان من یکی دو روز دیگه میخوام یکدونه دنده ایش رو تحویل بگیرم ایا نکات خاصی هست ؟مثلا چه جاهایی رو باید چک کنم ؟بعدا باعث دردسر نشه.

سلام لاستیک هاشو تا نو هست بده و خارجی جاش بزار.کوبش داره و زیر و بند ماشین حیفه.

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

سلام دوستان .میگم لاستیک بارزی که رو ماشین میندازن .خیلی کیفیتش پایینه.کوبش داره . باد خالی میکنه . و ماشین کمی فرمون میکشه .حتی خود نمایندگیش هم گفت لاستیکاشو عوض من . ولی این کارو نکردم .حالا شما میدونید چه لاستیکی بهتره برای این ماشین؟ و ایا تاثیری در نرم تر شدن ماشین داره؟لاستیک فعلی : بارز 185/65/15 هستش .ممنون:40:

vroom
21-01-2011, 17:05
سلام دوستان .میگم لاستیک بارزی که رو ماشین میندازن .خیلی کیفیتش پایینه.کوبش داره . باد خالی میکنه . و ماشین کمی فرمون میکشه .حتی خود نمایندگیش هم گفت لاستیکاشو عوض من . ولی این کارو نکردم .حالا شما میدونید چه لاستیکی بهتره برای این ماشین؟ و ایا تاثیری در نرم تر شدن ماشین داره؟لاستیک فعلی : بارز 185/65/15 هستش .ممنون:40:
سلام:20:
خب ببین مسلماً لاستیک خوب فواید زیادی داره
هم تو ترمز گیری هم تو هندلیگ هم نرمی و کم صدا بودن و .....
لاستیک هم حتماً سعی کن 195/60/15 بگیری که سایز استاندارد آوانته اس(تو در راننده هم نوشته شده)
البته این سایز یکمی کمیابه باید بگردی تا پیدا کنی و عموماً فروشنده ها چون ندارن پیشنهاد میکنن سایز 205 بندازی زیر ماشین
+
اگه دوست داشتی میتونی باتری ماشین رو هم عوض کنی که دیگه هیچ قطعه ی ایرانی نداشته باشه:31:

tehran11
28-01-2011, 03:13
bebakhshid finglesh type mekonam;;;;mashinhaye ke automat hastand dar har 100km 1litre beshtar mesozonand:10:

satrianism
24-09-2012, 15:41
سلام.
آخرین اخبار
تولید این خودرو به دلیل تحریم فروش قطعات هیوندای کره جنوبی به ایران و تقاضای کم ، به پایان رسید.و قرار داد جدید برای خط تولید MvM , Song Young چین . امضا شد.
با این اتفاق قیمت خودروهای نو مانده در انبار به 35 میلیون تومان دنده اتوماتیک افزایش پیدا کرد.

منبع:فرارو

hsein
25-09-2012, 00:39
سلام.
آخرین اخبار
تولید این خودرو به دلیل تحریم فروش قطعات هیوندای کره جنوبی به ایران و تقاضای کم ، به پایان رسید.و قرار داد جدید برای خط تولید MvM , Song Young چین . امضا شد.
با این اتفاق قیمت خودروهای نو مانده در انبار به 35 میلیون تومان دنده اتوماتیک افزایش پیدا کرد.

منبع:فرارو

صفرش 35 شده؟!!
فکر کردم هم قیمت مگان هست (یعنی یه زمانی بود اما الان مگان به 52 رسیده !)
به صرفه است نسبتا

satrianism
25-09-2012, 12:57
28اوانته بوده شده 35.
مگان قبلا 35 بود.

satrianism
04-11-2012, 15:17
قیمت 14 ابان 91 .
دنده ای 52.000.000
اتومات 55.000.000

چون قطعات یدکش تحریم شده و گیر نمیاد .صرفه با فروشه:sq_25: