ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلش ویروسی شده

vazirdaftar
06-05-2010, 16:56
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
یک فلش Transcend هست که متاسفانه بعد از اتصال به کامپیوتر،ویروسی شده و تمامی اطلاعات آن پاک شده،و برای استفاده نیاز به Format شدن دوباره دارد!میخواستم ببینم راهی بلد هستید که بشه فایلهای از بین رفته را برگرداند و Format هم انجام نداد؟!
با تشکر
یا علی

Dr Hannibal
06-05-2010, 17:55
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
یک فلش Transcend هست که متاسفانه بعد از اتصال به کامپیوتر،ویروسی شده و تمامی اطلاعات آن پاک شده،و برای استفاده نیاز به Format شدن دوباره دارد!میخواستم ببینم راهی بلد هستید که بشه فایلهای از بین رفته را برگرداند و Format هم انجام نداد؟!
با تشکر
یا علی

اول از همه !

وارد فولدر آپشن بشید و تیک هارو مثل این عکسی که اینجا گذاشتم بکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس وارد فلش بشید اطلاعات اگر مخفی بودن برید ازشون یک کپی بگیرید و اگر هیدنشون باقی موند اعلام کنید برنامه بدم.

اگر نتونستی تیک های فولدر اپشن رو این طوری کنی اصلا یعنی هنوز ویروس داری. انتی ویروس اویرا یا کسپرسکی رو تا به امروز اپدیت کنید سپس اسکن. بعد دوباره مسیر بالا.

اگر وارد شدید و هیچ فایلی ندیدید برای باز گردانی اطلاعات از fat این نمر افزار کم حجم و خوب باز یابی میکنه.

( البته تا وقتی که ویروس نداشته باشی )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخبرش رو بده

hsna
06-05-2010, 18:40
می تونید با نرم افزار مثل winrar برید توی فلش ببینید چیزی نشون می ده یا نه؟

vazirdaftar
07-05-2010, 15:03
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید و تشکر بابت توجهات شما
اما فکر کنم یک قسمتی را نخواندید،فلش نیاز به Format شدن دارد و اگر بخواهم طبق فرمایشات شما داخل فلش بروم باید Format کنم.حالا سوال من اینجاست که ایرادی نداره که Format را انجام دهم .یعنی بعد از فرمت فلش باز هم فایلی به صورت مخفی یا هیدن باقی میماند یا خیر؟

اول از همه !

وارد فولدر آپشن بشید و تیک هارو مثل این عکسی که اینجا گذاشتم بکنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس وارد فلش بشید اطلاعات اگر مخفی بودن برید ازشون یک کپی بگیرید و اگر هیدنشون باقی موند اعلام کنید برنامه بدم.
در قسمت فولدر آپشن بنده گزینه "Hide empty drives in the Computer folder" وجود ندارد که تیک بزنم!

اگر نتونستی تیک های فولدر اپشن رو این طوری کنی اصلا یعنی هنوز ویروس داری. انتی ویروس اویرا یا کسپرسکی رو تا به امروز اپدیت کنید سپس اسکن. بعد دوباره مسیر بالا.
آنتی ویروس من Gdata internet security هست.ایرادی که نداره،یا باید یکی از آن دو آنتی ویروسی که معرفی فرمودید را استفاده کنم؟!
با تشکر
یا علی

Dr Hannibal
08-05-2010, 14:26
متوجه شدم. راهی سراغ ندارم و اتفاقا بعد از فرمت هم معمولا درست نمیشه. یک سر به این تاپیک بزنید. و لازم بود سوال بپرسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آنتی
08-05-2010, 22:24
سام
اینجا مفصل توضیح داده شده (توسط picher)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pcnondaily
08-05-2010, 23:12
شما نهایتا راهی جز فرمت که نداری. پس بسم الله، فرمتش کن، بعد با ریکاوری های مختلف امتحان کن. بعضی هاش خوب جواب میده.
:31:

HORROR
09-05-2010, 03:03
شما از نرم افزار jet flash online recovery استفاده کنید ببینید درست میشه....