مشاهده نسخه کامل
: Error در اجرای مکس 2009 !
سلام . امروز مکس 2009 رو نصب کردم وقت روش کلیک می کنم با ارور زیر رو به رو میشم !
قبلا این ارور رو زیاد دیده بودم و راهش رو قبلا بلد بودم چطور رفعش کنم اما الان مدتی با کامپیوتر سروکار ندارم یادم رفته !
عکس ارور !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب اگه باشه
فک میکنم مربوط به تاریخ سیستمته
یه سال ببر عقب
نه موقع نصب نیست یعنی کامل نصب میشه ! وقتی روش کلیک می کنم این ارور رو میده ! ارورش خیلی آشناست اما یادم نمیاد راه حالش چی بود ! ...
نه دیگه بعد از نصب گفتم :دی
فهمیدم چطوریه ! راه حلش رو اینجا هم میگم اگر کسی مشگل مشابه پیدا کرد بتونه حلش کنه ! من تو ویندوز 7 و ویستا نمی تونستم اجرا کنم به همین دلیل روی آیکون برنامه کلیک راست کردم و Properties رو انتخاب کردم از صفحه باز شده سربرگ Compatibility و از قسمت Run this program in compatibility mode for از پنجره کرکره ای ویندوز XP سرویس پک 2 رو انتخاب کردم و OK کردم . مشکل حل شد ...
فهمیدم چطوریه ! راه حلش رو اینجا هم میگم اگر کسی مشگل مشابه پیدا کرد بتونه حلش کنه ! من تو ویندوز 7 و ویستا نمی تونستم اجرا کنم به همین دلیل روی آیکون برنامه کلیک راست کردم و Properties رو انتخاب کردم از صفحه باز شده سربرگ Compatibility و از قسمت Run this program in compatibility mode for از پنجره کرکره ای ویندوز XP سرویس پک 2 رو انتخاب کردم و OK کردم . مشکل حل شد ...
روش خوبيه ......ممنون
mortezaon
10-05-2010, 12:44
من اين روش تو ويندوز 7 امتحان كردم جواب داد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.