ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد یک ویروس جان سخت AutoRun.inf (Win32/AutoRun.VB.NU worm

mehdi_135f
06-05-2010, 16:23
این ویروس(کرم) AutoRun.inf (Win32/AutoRun.VB.NU worm با اسم 972341.exe به جون فلش مموری من افتاده و نمیذاره فلش مموری رو هیچ جوره با هیچ برنامه ای فرمت کنم و مشکلات دیگه ای هم بوجود آورده....ESET آپدیت شده میشناسدش و از بین هم میبره اما دوباره ظاهر میشه ....کسپر هم میشناسه اما نمیتونه از بین ببره!!! ارور write acces is denied میده..... دوستان مهندسین لطفا کمک کنید؟!:41::24:

picher_s
06-05-2010, 16:57
درود

همیشه گفتم

1- COmbofix

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- Avira

پیروز باشید.

Dr Hannibal
06-05-2010, 17:03
این ویروس(کرم) AutoRun.inf (Win32/AutoRun.VB.NU worm با اسم 972341.exe به جون فلش مموری من افتاده و نمیذاره فلش مموری رو هیچ جوره با هیچ برنامه ای فرمت کنم و مشکلات دیگه ای هم بوجود آورده....ESET آپدیت شده میشناسدش و از بین هم میبره اما دوباره ظاهر میشه ....کسپر هم میشناسه اما نمیتونه از بین ببره!!! ارور write acces is denied میده..... دوستان مهندسین لطفا کمک کنید؟!

لطفا یک نمونه از این ویروس که نمایان هست رو zip کنید و در این سایت به طور مثال اپلود کنید. ولینک بدین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسپرسکی که چک کردی آپدیت تا امروز بوده یا نه؟

اگه بوده و اکسپایر هم نبوده.

1_ راه بی درد سر این برنامه رو در کنار انتی ویروس نصب و اپدیت کن سپس وارد اپشن شو از اونجا یک بار کوئیک اسکن کن و بعد فول اسکن( یکم زمان اسکن بالاست )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2_ نشد بهترین گزینه برای این زمان آویرا ست . نصب و اپدیت کنید.

خبرش رو بده

ویرایش: picher_s جان پستت رو ندیدم :46:

Dr Hannibal
06-05-2010, 17:49
راستی اون یکی تاپیکت رو دیدم نوشتی کسپر 6 تست کردی !

حتما اپدیت هم نکردی کامل. قطعا جواب نمیده.

آویرایی که تست کردی ورژن اخر + اپدیت شده تا امروز باشه

موفق باشی

mehdi_135f
07-05-2010, 23:23
drhaniball ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزير ! كسپر اسكاي آپديت بود! ...

Dr Hannibal
08-05-2010, 14:22
عزير ! كسپر اسكاي آپديت بود! ...[/QUOTE]

آویرا ورژن 10 اپدیت کنید... :46:

mehdi_135f
09-05-2010, 16:40
آويرا نصب كردم فايل سيستم Krnl رو به عنوان ويروس پاك كرد و مجبور شدم ويندوز رو دوباره نصب كنم.... اين ويروس امونم رو بريده:41: