ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : CPU Usage بالا در استارت آپ

majid_italy
06-05-2010, 15:27
سلام دوستان

من aaspire 5738z دارم اومدم روش PES 2010 نصب کردم گفتم شاید بشه بازی کرد اما طبق معمول گرافیکم ضعیف بود. بعدش گفتم برو درایو آپدیت intel 4500 رو برای ویندوز 7 از سایتش دانلود کنم. این کار رو کردم و نصب کردم. خوب کمکی که به گرافیک نکرد. ولی استارت آپ ویندوزم رو بدجور کند کرد یعنی حدود 1 دقیقه باید وامیستادم تا نم نم برنامه ها بالا بیان. درایور گرافیک از بالا اومدن موقع استارت آپ برداشتم حل نشد، کلا رو پاک کردم حل نشد، بازی رو پاک کردم حل نشد، وینذوز رو restore کردم به چند روز قبل بازهم حل نشد،چک آپ آنتی ویروس موقع استارت اپ رو آف کردم بازم حل نشددددددد:19: موقع استارت آپ تو task manager چک کردم CPU usage بین 60-100 هستش اما تو process ها هیچ برنامه ای تو لیست نیست که داره استفاده زیاد میکنه از cpu، نمیدونم چیه که داره اونجا cpu رو مشغول میکنه و روند استارت آپ رو کند!!؟؟ ویروس اسکن هم کردم هیچی نبود، نمیدونم دیگه مرضش چیه که اعصابم رو خورد کرده:19::42:
چیکار باید کنم، یعنی تعویض ویندوز؟؟؟ نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه:37:

Dr Hannibal
06-05-2010, 15:34
برو فولدر آپشنت تیک شو هیدن رو بزن و تیک هاید پروتکت سیستم رو بردار بعد تایید کن بیا بیرون. دوباره برگرد ببین سرجاشون هستند یا نه ؟

بخبر

ebicross
06-05-2010, 15:52
ببین دوست عزیز ممکنه یک سری سرویس هستند که موقع استارت آپ دارند استارت میشن و سرعت رو میگیرن.
سرویس ها رو باید از MSCONFIG در سربرگ Services چک کنی.
به این قسمت که گفتم برو و از پایین صفحه تیک Hide all of microsoft services رو بزن.
سرویس های باقیمانده رو چک کن ببین مربوط به کجا هستند.
البته اول مطمئن باش سیستمت ویروسی نیست.

majid_italy
06-05-2010, 23:38
برو فولدر آپشنت تیک شو هیدن رو بزن و تیک هاید پروتکت سیستم رو بردار بعد تایید کن بیا بیرون. دوباره برگرد ببین سرجاشون هستند یا نه ؟

بخبر

اوکی هست مشکلی نداره

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------

ببین دوست عزیز ممکنه یک سری سرویس هستند که موقع استارت آپ دارند استارت میشن و سرعت رو میگیرن.
سرویس ها رو باید از MSCONFIG در سربرگ Services چک کنی.
به این قسمت که گفتم برو و از پایین صفحه تیک Hide all of microsoft services رو بزن.
سرویس های باقیمانده رو چک کن ببین مربوط به کجا هستند.
البته اول مطمئن باش سیستمت ویروسی نیست.

سه تا باقی میمونه که 2تاش nod هستن و یکی دیگش team Viewer که مشگلی ندارن. پس مشگل کجاست لعنتی!؟

majid_italy
09-05-2010, 21:25
چاره ای نییست یعنی ویندوز عوض کنم؟:41: