ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد مقایسه کارت گرافیکSAPPHIRE HD 5870 1GB وGIGABYTE - GeForce GTX 275 - 1.7GB

mehdifelegary
06-05-2010, 14:41
دوستان سلام
بین این دو کارت از همه لحاظ کدام کارت بهتر است
SAPPHIRE HD 5870 1GB
یا
GIGABYTE - GeForce GTX 275 - 1.7GB

sir payman
06-05-2010, 17:38
با اختلاف خیلی زیادی 5870 بهتره.
چه از لحاظ قدرت , مصرف , تکنولوژی ساخت , قابلیت اورکلاک و همچنین پشتیبانی از DX 11 .

DevilStorm
06-05-2010, 17:59
گرافیک 5870 مجهز به ۱۶۰۰ ریز پردازشگر گرافیکی، هشتاد Texture Units و سی و دو ROPS می باشد و توان محاسباتی آن ۲٫۷۲TeraFLOPS تخمین زده می شود. همچنین این کارت مجهز به ۱GB حافظه GDDR5 در فرکانس کاری ۴٫۸GHz شده و Core Clock آن ۸۵۰MHz می باشدو بر پایه هسته گرافیکی جدید Cypress که ترکیبی از ۲٫۱۵ بیلیون ترانزیستور می باشد ساخته شده
از دیگر مشخصات جالب این کارت و کلا سری 5000پشتیبانی آن ها از نسل جدید تکنولوژی DirectX یعنی DirectX 11.0 که همراه با Windows 7 معرفی خواهد شد اشاره کرد. نکته جالب تر اینکه کمپانی AMD با سرمایه گذاری بر روی بیش از ۲۰ عنوان بازی تحت DirectX 11.0 که در آینده نزدیک معرفی خواهند شد کارایی کارت های جدید خود را در این تکنولوژی تضمین کرده است.
همراه با Cypress تکنولوژی جدید ATI Eyefinity و مدل های Sampling قدرتمندی را نیز معرفی کرده است، Eyefinity که بسیار مورد تاکید AMD می باشد به کاربران این امکان را می دهد که همزمان از چندین Monitor برای انجام بازی های کامپیوتری (بطوری که هر Monitor قسمتی از تصویر نهایی را نشان می دهد) استفاده کنند، تکنولوژی ATI Stream نیز که سال گذشته در نرم افزار Catalyst تعبیه شد با عرضه این سری جدید از کارت ها و با کمک DirectCompute 11 جان تازه ای به خود گرفته است.

tonypb
07-05-2010, 22:02
گرافیک 5870 مجهز به ۱۶۰۰ ریز پردازشگر گرافیکی، هشتاد Texture Units و سی و دو ROPS می باشد و توان محاسباتی آن ۲٫۷۲TeraFLOPS تخمین زده می شود. همچنین این کارت مجهز به ۱GB حافظه GDDR5 در فرکانس کاری ۴٫۸GHz شده و Core Clock آن ۸۵۰MHz می باشدو بر پایه هسته گرافیکی جدید Cypress که ترکیبی از ۲٫۱۵ بیلیون ترانزیستور می باشد ساخته شده
از دیگر مشخصات جالب این کارت و کلا سری 5000پشتیبانی آن ها از نسل جدید تکنولوژی DirectX یعنی DirectX 11.0 که همراه با Windows 7 معرفی خواهد شد اشاره کرد. نکته جالب تر اینکه کمپانی AMD با سرمایه گذاری بر روی بیش از ۲۰ عنوان بازی تحت DirectX 11.0 که در آینده نزدیک معرفی خواهند شد کارایی کارت های جدید خود را در این تکنولوژی تضمین کرده است.
همراه با Cypress تکنولوژی جدید ATI Eyefinity و مدل های Sampling قدرتمندی را نیز معرفی کرده است، Eyefinity که بسیار مورد تاکید AMD می باشد به کاربران این امکان را می دهد که همزمان از چندین Monitor برای انجام بازی های کامپیوتری (بطوری که هر Monitor قسمتی از تصویر نهایی را نشان می دهد) استفاده کنند، تکنولوژی ATI Stream نیز که سال گذشته در نرم افزار Catalyst تعبیه شد با عرضه این سری جدید از کارت ها و با کمک DirectCompute 11 جان تازه ای به خود گرفته است.

از کجا کپی پیست کردی؟؟؟
زشته منبع رو ذکر نمی کنی....:13:

DevilStorm
08-05-2010, 07:31
از منابع خودم

sir payman
08-05-2010, 12:10
خب خودم منبع رو میذارم
منبع اصلی اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DevilStorm
08-05-2010, 20:52
خب خودم منبع رو میذارم
منبع اصلی اینه

نه گلم منبع اوت نیست فدات اونم کپی کرده بدون منبع
منبع اصلیش به زبان شیرین انگلیسی بود و متاسفانه پاک شد از رو هاردم و الا میزاشتم برات و من به کمک یکی از دوستام نشستیم و اونو ترجمه کردیم و تو نت گذاشتیم ولی علاوه بر ما افراد دیگه ای هم اونو ترجمه کردند و گذاشتن تو سایتشون یا نت بنابرین من چون برا خودم بود منبع رو نذاشتم هر چند خیلی از سایتها این مطلب رو بنام خودشون گذاشتن مثل همین سایتی که شما آدرسشو دادی ولی عزیز هر گردی گرو نیست هست؟؟؟؟؟

TREASURES
08-05-2010, 21:24
اصلا اشتباه فاحشیه که 275 رو با 5870 مقایسه کنی حتی 285 شم در مقابلش هیچه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sir payman
08-05-2010, 22:44
نه گلم منبع اوت نیست فدات اونم کپی کرده بدون منبع
منبع اصلیش به زبان شیرین انگلیسی بود و متاسفانه پاک شد از رو هاردم و الا میزاشتم برات و من به کمک یکی از دوستام نشستیم و اونو ترجمه کردیم و تو نت گذاشتیم ولی علاوه بر ما افراد دیگه ای هم اونو ترجمه کردند و گذاشتن تو سایتشون یا نت بنابرین من چون برا خودم بود منبع رو نذاشتم هر چند خیلی از سایتها این مطلب رو بنام خودشون گذاشتن مثل همین سایتی که شما آدرسشو دادی ولی عزیز هر گردی گرو نیست هست؟؟؟؟؟
اون لینکی که براتون گذاشتم اولین سایتی بود که ترجمه کرد و به جرات میشه گفت تمام نوشته های دیگه هم منبعشون همون بود(منبع انگلیسی رو نمیدونم) و به به نظرم شما از معدود افرادی بودید که خودتون ترجمه کردید(دستتون هم درد نکنه).:46:
راستی ترجمه هاتون رو توی چه سایتهایی گذاشتید؟

DevilStorm
08-05-2010, 23:10
سایت هایی که مقالات مفید و جامعی در مورد انواع سخت افزار ها ارائه میدن

معروفترینشون

مقالات تخصصی در باره 5870 که خیلی مفید و جامع هست

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

من همیشه و بصورت پیوسته ترجمه نمیکنم چون وقتشو ندارم ولی چون چند وقت پیش میخواستم گرافیکمو عوض کنم و چون قبل از خرید قطعات سخت افزاری اینترنتو شخم میزنم در مورد اون قطعه بنابرین اکثر مقالات مرجع رو خوندم ولی اینی که میبینید و خلاصه ترجمه هم هست خیلی ساده و جامع بود که تصمیم گرفتم با دوستم برای دیگر دوستان ترجمش کنم تا اونا هم استفاده کنند ولی شخصا توصیه میکنم برای خوندن به منابع فارسی تکیه نکینید چون همشون از سایت های بالا مخصوصا مخصوصا از tomhardware میگیرند حتی مجلات کامپیوتری هم از این میگیرند بنابرین توصیه میکنم خودتون برین و مستقیم مطالعه کنید

sir payman
08-05-2010, 23:18
سوالم رو اشتباه متوجه شدید.
منابعتون رو نپرسیدم . گفتم که متونی رو که ترجمه کردید رو توی چه سایتهایی گذاشتید؟:11:
خود من هم هیچ وقت منبعم سایتهای فارسی نیست و حتی توی همین فروم گاها متنی رو ترجمه میکنم و میذارم(البته خیلی طولانی نیستن)تو تاپیک سری 400 انویدیا یه چندتایی پست ترجمه کردم.

DevilStorm
09-05-2010, 08:23
سلام
ترجمه هاتونو نگاه کردم خوب بودند
میگم چون مال چند وقت پیش بود یادم نیست ولی یه فروم بود و یک سایت سخت افزار دقیقا نمیدونم کدوم بود چون دوستم گذاشته بود :46: حتی برای مجله دانش و کامپیوتر هم فرستادیمش که مثل اینکه خودشون ترجمش کرده بودند
ترجمه کار خیلی شیرینیه البته من زیر نویس هم تفننی ترجمه میکنم
اگه علاقه داری میتونیم با هم زیر نویس یا متون تخصصی کامپیوتر رو بصورت کوتاه (چون کنکور دارم مرداد و وقتم زیاد نست) با هم ترجمه کنیم

totayma
20-05-2010, 23:18
دوست عزیز شما برو کارت ati 5850 رو بگیر و از قدرت کارت خود و DirectX 11 لذت ببر همین و بس:8:

armin_punisher6
21-05-2010, 08:19
میشه بپرسم 5870 تو ویندوز 7 چه امتیازی داره؟

sir payman
21-05-2010, 14:20
میشه بپرسم 5870 تو ویندوز 7 چه امتیازی داره؟
7.9 میگیره.