ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقايسه بين چند رقيب | S8000 Jet , 5800XpressMusic , Omnia B7300

alex winson
06-05-2010, 14:04
سلام
بنظر شما كدوم از اين رقيبان بهتر هستند؟
Omnia B7300: Windows Mobile 6.5
5800XpressMusic: Symbian S60 rel5
S8000 Jet : رزوليشن فوق العاده، پرداشگر 800 مگاهرتزي! دوربين فوق العاده

فاكتور انتخاب(نرم افزار انعطاف پذير و گوشي كاربردي بعنوان وسيله همراه، قابليت فعاليت روزمره مثل مرور در وب ، ايميل، بازي و كلا ساختار انعطاف پذير و سرعت بالا)
در همين محدوده قيمت مدل ديگري مد نظر هست بفرماييد(Only Touch)
تشكر

alex winson
06-05-2010, 22:24
دوستان نظرشون رو هم بنويسند
HTC Touch2 رو هم به ليست بالا اضافه كنيد
باتشكر

golmohammadi
07-05-2010, 01:15
با سلام
با این نیازها 5800 بهتره
البته شما اشاره کردین که دوربین جت خوبه
ولی نگفتین دوربین چقدر براتون اهمیت داره
برای وبگردی هم صفحه بزرگ خوبه که 5800 بزرگه و 3.2 اینچ هست
همچنین برای نصب برنامه اول ویندوز موبایل بعد سیمبیان بعد جاوا

اگه گوشی دیگه ای هم خواستی بخری بهتره بگی چه چیزهایی برات مهمه
تا مدلهای دیگه هم معرفی بشه

pulp_152
07-05-2010, 09:54
b7300 هم پردازنده 800 مگتهرتزی داره دوست من و اینکه نوع بهتری هم هست نسبت به جت ...

در کل با توجه به نیازهای شما b7300 بهتره به نظرم از هر 2 تاشون

.. بازی ...مرور در وب...نرم افزار ...

alex winson
07-05-2010, 23:01
ممنون از نظرات دوستان
معيار من يه محيط باز انعطاف پذير و ديناميك با امكان مانور نرم افزاري(الان فكر كنم جت حذف ميشه چون os نداره) هستش
دوربين مهمه اما بعد از قابليتهاي نرم افزاري گوشي، تاچ گوشي هم مهمه مثل اينكه 5800 زياد جالب نيست در اين زمينه
من نظرم روي htc touch2 هست.
امكانات مورد نياز:
نرم افزار قوي
وبگردي خوب
پخش موزيك قوي (خيلي مهمه!)
و دوربين خوب(بعد از موارد فوق)
ترجيحا نمايشگر بزرگ و ويندوز موبايل باشه

بسيار ممنونم

vahidsport
08-05-2010, 10:52
بنده 5800 رو چند ماهه که دارم
به نظر من دور این گزینه رو خط بکش
من غول امکاناتش رو خوردم ولی الان که باهاش کار میکنم سرعت گندی داره
منصرف شو

aftab_azad20
08-05-2010, 12:12
ممنون از نظرات دوستان
معيار من يه محيط باز انعطاف پذير و ديناميك با امكان مانور نرم افزاري(الان فكر كنم جت حذف ميشه چون os نداره) هستش
دوربين مهمه اما بعد از قابليتهاي نرم افزاري گوشي، تاچ گوشي هم مهمه مثل اينكه 5800 زياد جالب نيست در اين زمينه
من نظرم روي htc touch2 هست.
امكانات مورد نياز:
نرم افزار قوي
وبگردي خوب
پخش موزيك قوي (خيلي مهمه!)
و دوربين خوب(بعد از موارد فوق)
ترجيحا نمايشگر بزرگ و ويندوز موبايل باشه

بسيار ممنونم

کسی نیست جواب این بنده خدا رو بده منم منتظرم ببینم بین تاچ2وامنیا لایت کدوم رو بهشون پیشنهاد میدین:31:بدجوری دو دل شدم آخه این دفعه که گوشی خریدم میخوام تا 3-4سال نگه اش دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pulp_152
08-05-2010, 12:23
مطالعه کنید نقاط قوت ضعف رو تا حدودی نوشته ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aftab_azad20
08-05-2010, 13:27
مطالعه کنید نقاط قوت ضعف رو تا حدودی نوشته ...
از راهنمایی تون واقعا ممنون وب سایتش عالی بود بدون تعصب به بررسی گوشی پرداخته بود من انتخاب خودمو کردم 7300:11::11::11::11:

Arashdn
08-05-2010, 15:24
برنامه های 5800 خیلی خیلی کمتر از مال امنیا لایت هست
اگه برنامه و بازی برات مهمه برو سراغ امنیا لایت
اگه موزیک برات مهمه برو 5800
اینترنت هم امکانات وین موبایل بیشتره ...

alex winson
08-05-2010, 16:43
ممنون ااز همه ولي كسي درباره ي htc نظري نداره؟(با توجه به مقاله ي دوستمون كه لينك دادند فكر كنم كلا اين مدل زير سوال رفت!)
فرق ويندوز Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional و Microsoft Windows Mobile 6.5 چيه؟
بنظر مياد لايت بهترين انتخابه
تشكر

P A R S A
08-05-2010, 20:06
برنامه های 5800 خیلی خیلی کمتر از مال امنیا لایت هست
:41: من مدت طولانی گوشی ویندوز موبایل (Xperia X1) دار و تقریبا به همون مدت گوشی سیمبین لمسی (5800) داشتم!
به جرئت میتونم بگم برنامه های سیمبین بسیار بهتر و کاربردی تر هستن و بیشتر... خصوصا که امنیا لایت رزولوشن خاص خودش رو داره که باعث میشه برنامه های بسیار کمتری داشته باشه ...
به علاوه مشکلات مسخره ای که ویندوز موبایل داره (رام بسیار متفاوتی رو تست کردم اعم از 6.1 و 6.5) که باعث می شد مجبور به نصب تعداد بســـیار زیادی برنامه بشم و در نهایت با یه گوشی سنگین و کند مواجه بشم! (یکی برای اصلاح دلیوری ، یکی برای اصلاح مسیجینگ، یک فایل منیجر، یه برنامه برای دریافت بلوتوث! ، یه برنامه بهبود دهنده جاوا ، شونصد تا برنامه Today Screen ، برنامه ای که میزان باطری و ساعت رو همزمان در تولبار نشون بده ، برنامه بکآپ و ...!) و مشکلاتی که هیچ وقت نتونستم حلشون کنم مثل عدم ساپورت هندزفری ریموت دار! ، سرعت بسیار پایین ارسال بلوتوث ، عدم امکان اختصاص دو شماره موبایل برای یک کانتکت! و ...
البته ویندوز موبایل امکانات بسیار خوبی داشت مثل پخش فرمت هایی مثل MKV با زیرنویس جدای فارسی ولی به نظر من اصـــــلا نمیارزه!
پیشنهاد من 5800 هست!
باز سوالی بود در خدمتم.:11:

سوالی داشتی در خدمتم!

pulp_152
08-05-2010, 21:07
:41: من مدت طولانی گوشی ویندوز موبایل (Xperia X1) دار و تقریبا به همون مدت گوشی سیمبین لمسی (5800) داشتم!
به جرئت میتونم بگم برنامه های سیمبین بسیار بهتر و کاربردی تر هستن و بیشتر... خصوصا که امنیا لایت رزولوشن خاص خودش رو داره که باعث میشه برنامه های بسیار کمتری داشته باشه ...
به علاوه مشکلات مسخره ای که ویندوز موبایل داره (رام بسیار متفاوتی رو تست کردم اعم از 6.1 و 6.5) که باعث می شد مجبور به نصب تعداد بســـیار زیادی برنامه بشم و در نهایت با یه گوشی سنگین و کند مواجه بشم! (یکی برای اصلاح دلیوری ، یکی برای اصلاح مسیجینگ، یک فایل منیجر، یه برنامه برای دریافت بلوتوث! ، یه برنامه بهبود دهنده جاوا ، شونصد تا برنامه Today Screen ، برنامه ای که میزان باطری و ساعت رو همزمان در تولبار نشون بده ، برنامه بکآپ و ...!) و مشکلاتی که هیچ وقت نتونستم حلشون کنم مثل عدم ساپورت هندزفری ریموت دار! ، سرعت بسیار پایین ارسال بلوتوث ، عدم امکان اختصاص دو شماره موبایل برای یک کانتکت! و ...
البته ویندوز موبایل امکانات بسیار خوبی داشت مثل پخش فرمت هایی مثل MKV با زیرنویس جدای فارسی ولی به نظر من اصـــــلا نمیارزه!
پیشنهاد من 5800 هست!
باز سوالی بود در خدمتم.:11:

سوالی داشتی در خدمتم!

پارسا جان برنامه های omnia i900 همگی رزولوشن b7300 رو دارن و برنامه هم براش تا دلت بخواد هست !‌ بازی هم زیاده بیشتر از 5800 ... حتی بازیهای بارزولوشن 320×240 هم به b7300 میخورن ...

شما x1 رو در زمان بدی داشتی ...زمانی که رزولوشن گوشیت بسیار بالا بوده و گوشی که مثل رزولوشن گوشی شما باشه کم و ساپورت سونی اریکسون هم خوب نبوده ! الان وضعیتش بهتر شده ...

P A R S A
08-05-2010, 21:18
شما x1 رو در زمان بدی داشتی ...زمانی که رزولوشن گوشیت بسیار بالا بوده و گوشی که مثل رزولوشن گوشی شما باشه کم و ساپورت سونی اریکسون هم خوب نبوده ! الان وضعیتش بهتر شده ... من تا همین ماه گذشته X1 داشتم و اتفاقا برنامه کم نبود! (ولی کمتر از S60 V5) و قطعا برنامه های WVGA خیلی بیشتر از WQVGA هستن! البته بحث کاربردی بودن هم هست.

alex winson
08-05-2010, 22:36
؟! ولي تمام كسايي كه ويندوز داشتن خيلي راضي بودند. مثلا يكي از دوستان كه 5800 داشت(خيليم راضي بود) اكسپريا گرفت واقعا لذتشو ميبره از سيستم عاملشم راضيه و اين چيزايي رو كه شما گفتين نداره! البته فكر كنم نسخه قديمي ويندوز اين مشكلات رو داشته

golmohammadi
09-05-2010, 10:38
من زودتر از پارسا x1 را فروختمش
اما تو برنامه ویندوز موبایل از سیمبان سرتره
مخصوصا ویرایش 5 سیمبیان
اما سیمبان هم خوبه
ویندوز موبایل تو گیم از ویرایش 5 سیمبیان کم نمیاره ولی از ویرایش 3 کم میاره اساسی
در ضمن به نظر من برنامه های ویندوز موبایل کاربردی تر بودند و یا حداقل بیشتر
الان هم سمیبیان ویراش 5 دارم
اما باید دقت کرد الان برنامه های ویندوز موبایل اکثرا برای wvga میاند
پس ممکنه برنامه های سیمبیان و رزولیشن wqvga یکی باشند
پس رزولیشنهای غیر این طبیعتا برنامه های کمتری خواهند داشت

در مورد سرعت سیستم عاملها
ویندوز موبایل به رم و سی پی یو بالاتری نیاز داره تا سیمبیان
مقداری هم هنگ کردن ویندوز موبایل از سیمبیان بیشتره
البته منظورم از سیمبیان سیمبیانهای امروزی هست نه قدیمی مثل ان95 و ان82 و اینا ....
سیمبیانهای امروز خیلی کم هنگ میکنند

در مورد بقیه حرفهای پارسا موافقم
منظورم مشکلات گوشیهای پاکت پی سی
مخصوصا مورد بلوتوث که رو اعصابم را میرفت
حتی پس از نصب برنامه نیز درست نمیشد

patybor
09-05-2010, 11:38
سامسونگ بيشتر پول تبليغات و كيفيت گوشي هاشو ميخوره.وگرنه تو اين كار هنوز به نوكيا نرسيده.من بخاطر سرعت زياد پردازنده،نوكيا 5800 رو دادم يك جت گرفتم ولي سرعت شون اصلا فرقي نداره.البته 5800 رو به آخرين ورژن آپديت كرده بودم. نوكيا به ريزترين خواسته هاي كاربر تو محصولاتش توجه كرده. لذتي كه از دست گرفتن يك نوكيا به من دست ميده اصلا با يك سامسونگ قابل مقايسه نيست. هرچند سامسونگ تو بعضي المان ها مثل رزولوشن و كيفيت صفحه واقعا خوب كار كرده. جي پي اس نوكيا هم واقعا در نوع خودش بي نظيره

alex winson
09-05-2010, 12:57
سامسونگ بيشتر پول تبليغات و كيفيت گوشي هاشو ميخوره.وگرنه تو اين كار هنوز به نوكيا نرسيده.من بخاطر سرعت زياد پردازنده،نوكيا 5800 رو دادم يك جت گرفتم ولي سرعت شون اصلا فرقي نداره.البته 5800 رو به آخرين ورژن آپديت كرده بودم. نوكيا به ريزترين خواسته هاي كاربر تو محصولاتش توجه كرده. لذتي كه از دست گرفتن يك نوكيا به من دست ميده اصلا با يك سامسونگ قابل مقايسه نيست. هرچند سامسونگ تو بعضي المان ها مثل رزولوشن و كيفيت صفحه واقعا خوب كار كرده. جي پي اس نوكيا هم واقعا در نوع خودش بي نظيره

اتفاقا در سرعت، طرفداراي نوكيا هم از كمي سرعت 5800 ناراضين! همچنين پردازنده لايت تقريبا 2 برابر 5800 هستش و رم بالا!
در مورد سامسونگ
شايد بزرگترين ايراد گوشيهاش بدنه هاي نسبتا ضعيفش و مشكلات بعد از اون باشه. در مورد دوم بهتره بگيم نوكيا حالا حالا ها مونده تا به سامسونگ در زمينه گوشيهاي تاچ برسه!!! فاصلشون رو ميتونيد با مقايسه ي تاچ 5800 و امنيا و يا آلترا تاچ كاملا حس كنيد!
البته اصالت ساختار گوشيهاي نوكيا غير قابل انكاره(كه استحكام بدنه هم از اينجا آب ميخوره)
در مورد پول تبليغات ! شما خودتون توي كلمه ي بعدي گفتين كيفيت! پس ديگه به نوكيا نرسيدش چيه؟! كره اي يعني به صرفه!
من هنوزم طرفدار نوكيا هستم اما در اين زمينه حيفه بي انصافي در مورد سامسونگ!!

patybor
09-05-2010, 14:13
اتفاقا در سرعت، طرفداراي نوكيا هم از كمي سرعت 5800 ناراضين! همچنين پردازنده لايت تقريبا 2 برابر 5800 هستش و رم بالا!
در مورد سامسونگ
شايد بزرگترين ايراد گوشيهاش بدنه هاي نسبتا ضعيفش و مشكلات بعد از اون باشه. در مورد دوم بهتره بگيم نوكيا حالا حالا ها مونده تا به سامسونگ در زمينه گوشيهاي تاچ برسه!!! فاصلشون رو ميتونيد با مقايسه ي تاچ 5800 و امنيا و يا آلترا تاچ كاملا حس كنيد!
البته اصالت ساختار گوشيهاي نوكيا غير قابل انكاره(كه استحكام بدنه هم از اينجا آب ميخوره)
در مورد پول تبليغات ! شما خودتون توي كلمه ي بعدي گفتين كيفيت! پس ديگه به نوكيا نرسيدش چيه؟! كره اي يعني به صرفه!
من هنوزم طرفدار نوكيا هستم اما در اين زمينه حيفه بي انصافي در مورد سامسونگ!!

پردازنده و رم بيشتر شبيه يك سري اعداد و ارقامه.بايد ديد در عمل چي جواب ميده.من بقيه 5800 هارو نميدونم ولي اوني كه من داشتم واقعا تو سرعت ايراد نداشت. يك مسئله اي هم اين وسط هست.بعضي كاربرا فقط تو گوشي خرت و پرت ميريزن انتظار دارن مثل فشفشه كار كنه. مثل كسايي كه تو وانت بار ميكنن انتظار هم دارن تا مقصد برسونه شون. اگر كاربر حرفه اي باشي ميدوني با گوشيت چطور راه بيايي. اگر انتظار چيزي مثل وانت از گوشي هست كه بحثش جداست.
در مورد بدنه هاي نسبتا ضعيف سامسونگ بايد بگم كه جت اولين گوشي سامسونگ هست كه من دارم كه از شانس من خوب در اومده. ولي دليلي كه باعث شد اينو بگم بخاطر اين بود كه متاسفانه همه و همه نوكياهاي داخل ايران چيني هست اما سامسونگ رو خود كره توليد ميكنه.
يك گوشي موبايل كه همش تاچ و لمس و پردازنده نيست. اصلي ترين فاكتور رابط كاربري موبايل هست.من واقعا با رابط كاربري نوكيا حال ميكنم حتي اگر لازم باشه يك ذره بيشتر انگشتم رو فشار بدم. اكثر منوهاش به جا و دقيق طراحي شده و نيازهاي كاربر رو واقعا شناخته. همين سامسونگ جتي كه دارم. خدا نكنه تو يك فولدري زياد اهنگ ريخته باشي. اگر بخواهي يكيش رو پاك كني پيرتو در مياره. گزينه اي option براي هر فايل جداگانه نداره. واقعا اينو ديدم تو ذوقم خورد. يا اينكه نميتوني انتخاب كني sms هات تو گوشي بره يا سيم كارت.پيش فرض همش تو سيم كارت ميره. قسمت جالبتر اينكه تو قسمت note بيشتر از 30 - 40 تا كاراكتر قبول نميكنه. از اين دست نكات ريز زياد دارم تا بگم.
من خودم طرفدار نوكيا بودم اما بدليل برخي ايرادهاش سمت سامسونگ رفتم ولي ديدم واقعا نوكيا حداقل تو خواسته هايي كه من دارم بهترينه

merikh_merikh
09-05-2010, 17:37
به نظره من با توجه به انتظارات شما Omnia B7300 بهترین گزینه میباشد(دلیلشم ویندوز موبایل بودنش نسبت به بقیه میباشد)
ویندوز موبایل نسبت به دوتا ی دیگه نرم افزار های بهتری داره همچنین از انعطاف بالاتری هم برخورداره

alex winson
10-05-2010, 17:36
پردازنده و رم بيشتر شبيه يك سري اعداد و ارقامه.بايد ديد در عمل چي جواب ميده.من بقيه 5800 هارو نميدونم ولي اوني كه من داشتم واقعا تو سرعت ايراد نداشت. يك مسئله اي هم اين وسط هست.بعضي كاربرا فقط تو گوشي خرت و پرت ميريزن انتظار دارن مثل فشفشه كار كنه. مثل كسايي كه تو وانت بار ميكنن انتظار هم دارن تا مقصد برسونه شون. اگر كاربر حرفه اي باشي ميدوني با گوشيت چطور راه بيايي. اگر انتظار چيزي مثل وانت از گوشي هست كه بحثش جداست.
در مورد بدنه هاي نسبتا ضعيف سامسونگ بايد بگم كه جت اولين گوشي سامسونگ هست كه من دارم كه از شانس من خوب در اومده. ولي دليلي كه باعث شد اينو بگم بخاطر اين بود كه متاسفانه همه و همه نوكياهاي داخل ايران چيني هست اما سامسونگ رو خود كره توليد ميكنه.
يك گوشي موبايل كه همش تاچ و لمس و پردازنده نيست. اصلي ترين فاكتور رابط كاربري موبايل هست.من واقعا با رابط كاربري نوكيا حال ميكنم حتي اگر لازم باشه يك ذره بيشتر انگشتم رو فشار بدم. اكثر منوهاش به جا و دقيق طراحي شده و نيازهاي كاربر رو واقعا شناخته. همين سامسونگ جتي كه دارم. خدا نكنه تو يك فولدري زياد اهنگ ريخته باشي. اگر بخواهي يكيش رو پاك كني پيرتو در مياره. گزينه اي option براي هر فايل جداگانه نداره. واقعا اينو ديدم تو ذوقم خورد. يا اينكه نميتوني انتخاب كني sms هات تو گوشي بره يا سيم كارت.پيش فرض همش تو سيم كارت ميره. قسمت جالبتر اينكه تو قسمت note بيشتر از 30 - 40 تا كاراكتر قبول نميكنه. از اين دست نكات ريز زياد دارم تا بگم.
من خودم طرفدار نوكيا بودم اما بدليل برخي ايرادهاش سمت سامسونگ رفتم ولي ديدم واقعا نوكيا حداقل تو خواسته هايي كه من دارم بهترينه
خب همين اعداد و ارقامه كه توانايي ها رو تشكيل ميده
جت كه شما فرموديد سيستم عاملي نداره كه! امنيا لايت از آخرين نسخه ي ويندوز بهره ميبره و كسي هم در قدرت و توانايي هاي ويندوز شكي نداره

aftab_azad20
10-05-2010, 17:58
من همین امروز لایت و سفارش دادم،به نظرم با توجه به بودجه ای که داشتم بهترینو انتخاب کردم،یه مدت اغفال شدم برم سمت اچ تی سی ولی دیدم نمیتونم از سامسونگ دل بکنم

Vamp!r3
10-05-2010, 18:07
من همین امروز لایت و سفارش دادم،به نظرم با توجه به بودجه ای که داشتم بهترینو انتخاب کردم،یه مدت اغفال شدم برم سمت اچ تی سی ولی دیدم نمیتونم از سامسونگ دل بکنم

مبارک باشه........ایشالا رسید بعد از چند روز یه ریویو از خودتان بذارید تا بقیه هم بیشتر مطلع بشند که آیا این گوشی برای شما مفید است یا نه............

سپاس....:11:

fariborz_1
11-05-2010, 06:44
از این گزینه هایی که شما میگی سامسونگ بهتره
ولی یه گزینه ی دیگه ای هم تو اچ تی سی هست که تو مایه های 400 می چرخه یعنی
دیاموند 2

pulp_152
11-05-2010, 11:41

اکثر مشکلاتی که شما عنوان میکنید هیچ ربطی به برند نداره ! بلکه ربط به سیستم عامل داره .. جاوا همینه ! بابت همینم هست قیمت گوشیهای مبتنی بر جاوا پایینه ! ... شما یه گوشی سیستم عامل دار رو با جاوا تو این زمینه مقایسه میکنید بعد مشکل سامسونگ میدونید ! برید بپرسید گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل سامسونگ هم اینجوری هستن یا خیر!

alex winson
11-05-2010, 14:24
متاسفانه همه و همه نوكياهاي داخل ايران چيني هست
جالبه بدونيد اعلام كردند كه تمامي نوكيا هاي ساخت مجارستان چين و فنلاند از يك كيفينت برخوردارند به علاوه كه بزرگترين كارخانه ي نوكيا در چين هستش!

مباركه! حالشو بردي نظرتو بذار

merikh_merikh
11-05-2010, 14:47
الان سامسونگ یکی از بهترین برند هات میباشد و در خوب بودنش شکی نست ولی به نظرم گوشی های جاوا که ماله ساسونگ هستن یه مقدار ایراد (داشتن) منظورم اینه که دیگه در گوشی های جدیدش اون ایرادات قبلی دیده نمیشه.....
البته هنوزم با توجه به سابقه ی استفاده از ای900 به نظرم سامسونگ گوشی هاشو بهتر از اونی که هستن نشون میده(اصلن منظورم این نیست که گوشی هاش بدن بلکه گوشی های بسیار خوبی داره ولی اون چیزی که خودش میگه نیستن و تا حدودی پایینترن)

و در نهایت دوباره اینو بگم که سامسونگ بسیار پیشرفت کرده و گوشی های بسیار خوبی میزنه

sasan816
11-05-2010, 16:08
به نظر من 5800
مزایا: قابلیت افزایش کارت حافظه حداکثر تا ۱۶ گیگابایت، پخش مداوم موسیقی تا ۳۵ ساعت، دوربین ۳٫۱۵ مگاپیکسل با لنز Carl Zeiss، دو فلاش، فوکوس اتوماتیک، فیلمبرداری با وضوح دی‌وی‌دی، صفحه نمایش لمسی ۳٫۲ اینچی با وضوح مناسب و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیر‌یاب جی‌پی‌اس، حسگرهای حرکت‌سنج و مجاورت‌سنج جهت دوران خودکار صفحه و خاموشی صفحه نمایش هنگام مکالمه، ۸۱ مگابایت حافظه داخلی، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۴، شبکه بیسیم به همراه فناوری UPnP، خروجی تلویزیون، نمایش پرونده‌های آفیس و پی‌دی‌اف، بلندگوهای استریو، رادیوی اف‌ام استریو، بلوتوث، خروجی صدای استاندارد

معایب: عدم وجود درگاه مادون قرمز

aftab_azad20
11-05-2010, 18:09
به نظر من سامسونگ تو همه محصولاتش تکه

patybor
11-05-2010, 18:41
اکثر مشکلاتی که شما عنوان میکنید هیچ ربطی به برند نداره ! بلکه ربط به سیستم عامل داره .. جاوا همینه ! بابت همینم هست قیمت گوشیهای مبتنی بر جاوا پایینه ! ... شما یه گوشی سیستم عامل دار رو با جاوا تو این زمینه مقایسه میکنید بعد مشکل سامسونگ میدونید ! برید بپرسید گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل سامسونگ هم اینجوری هستن یا خیر!

آخه پسر گل!!!!!! اينجا بحث مقايسه هست.قيميت هم جزو معيارها حساب ميشه.يك گوشي با اين همه تبليغات و قيمت بالا اين چيزاش آدم رو اذيت كنه خيلي حرفه. بله منم ميدونم بخاطر سيستم عامله. ولي منطق ميگه با اين قيمت، خوب برو يك سيستم عامل دار بگير. انصافا جت بيخودي گرونه.
تازه يك چيز جالب ديگه هم از اين سامسونگ ديدم كه نميدونم از گوشي منه يا براي همه هست.وقتي گوشي روشن خاموش ميشه يا به كامپيوتر با كابل وصلش ميكنم ،تمام setting ها حالت اول كارخونه رو پيدا ميكنه. در مورد Alarm كه دوساعت زنگ مورد علاقه و ميزان صدا و حالتش رو انتخاب ميكنم ،ديگه نبايد ريست كنم چون ميپره. البته با شناختي كه از سامسونگ پيدا كردم بعيده فقط گوشي من اينجور باشه!!!

arsess2012
11-05-2010, 18:43
به غیر از موزیک 5800 هیچ گونه برتری نسبت به سایر گزینه ها نداره.
موبایل چینی که به صورت ارزان تر به بازار ارزه می شوند و تقلبی هستند دارای کیفیت پایین هستن اما این چینی نوکیا که تحت لیسانس خود نوکیا هست!!!!!!!!
اما سامسونگ همیشه گوشی هاش نسبت به قیمتی که دارن یکی از بهترین ها هستن. شما هم انتخاب درستی کردی.....
از نظر نرف افزار بی 7300 بهتر از بقیه هست.

golmohammadi
11-05-2010, 21:27
آخه پسر گل!!!!!! اينجا بحث مقايسه هست.قيميت هم جزو معيارها حساب ميشه.يك گوشي با اين همه تبليغات و قيمت بالا اين چيزاش آدم رو اذيت كنه خيلي حرفه. بله منم ميدونم بخاطر سيستم عامله. ولي منطق ميگه با اين قيمت، خوب برو يك سيستم عامل دار بگير. انصافا جت بيخودي گرونه.
تازه يك چيز جالب ديگه هم از اين سامسونگ ديدم كه نميدونم از گوشي منه يا براي همه هست.وقتي گوشي روشن خاموش ميشه يا به كامپيوتر با كابل وصلش ميكنم ،تمام setting ها حالت اول كارخونه رو پيدا ميكنه. در مورد Alarm كه دوساعت زنگ مورد علاقه و ميزان صدا و حالتش رو انتخاب ميكنم ،ديگه نبايد ريست كنم چون ميپره. البته با شناختي كه از سامسونگ پيدا كردم بعيده فقط گوشي من اينجور باشه!!!

درسته گوشیهای سامسونگ ایرادهای مختلفی دارند
البته همه گوشیها ایرادهایی دارند ولی سامسونگ کمی بیشتر
ولی این ایرادهایی که شما گفتین بعید میدونم همه مدلها داشته باشند

pulp_152
12-05-2010, 10:42

نگفتم بحث مقایسه نیست بلکه گفتم شما ایراد از جت میگیری بعد بسطش میدی به سامسونگ ... وقتی این ایراد فراگیر نیست و در مورد گوشیهای جاواش صدق میکنه میتونید بگید جت اینجوریه 5800 هم اینجوریه ..نه کل یه برند !

عزیز جان جت کاراییش فرق میکنه برای یه ادمی که با نرم افزار هر روزه سر و کار داره ساخته نشده ! جت یه گوشی با قیمت خیلی خوبه که برای اشخاصی ساخته شده که به دنبال مولتی مدیای خوب صفحه نمایش با کیفیت .. دوربین فیلمبرداری و عکسبرداری خوب بعلاوه تاچ مناسب و صدای بلند و سرعت مناسب هستن و در کنارش با نرم افزار هم سر و کار انچنان ندارند ... هر کسی با توجه به نیازهاش میتونه انتخاب کنه و به نظرم جت قیمت خوبی هم داره اما برای کسی که با نرم افزار زیاد سروکار نداره ... مثلا پدران ما چه استفاده ای از یه گوشی سیستم عامل دار میکنند که از جاوا نمیکنن؟ من خیلیهارو سراغ دارم اصلا رو گوشیهای سیمیبنشون -- و ساین انجام نمیدن ! فقط سیمبین میخرن بدون اینکه شناختی داشته باشن یا براشون کاری انجام بده ...حالا به نظر شما برای اون عده از افراد جت بهتره یا 5800؟

مورد بعدی از گوشی شما هستش

golmohammadi
12-05-2010, 11:55
این که معلومه
خیلیها هنوز بلد نیستند به گوشیهای سیمبیان برنامه و بازی نصب کنند
برای خیلیها جاوا بهتر از سیمبیان هست