ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پی سی ام



hamed1282
06-05-2010, 13:20
واسه adslدرخواست دادم میگن خط تلفنتون پی سی امه
منظور از این چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

Rahpooyan
06-05-2010, 13:44
مخابرات در سالهای اخیر به خصوص در مناطق مرکزی شهر به جای توسعه شبکه کابلی از شیوه خاصی به نام PCM (Pulse Code Modulation) جهت افزایش ظرفیت خطوط استفاده نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده می شود.
اگرچه این شیوه توان پاسخگویی به نیاز گفتگوی تلفنی و انتقال صدا را برای مشترکان فراهم می‌کند، اما به دلیل تقسیم ظرفیت یک کابل امکان استفاده و اشتراک اینترنت ADSL برای مشترکانی که خطوط تلفن آنها با این شیوه فراهم شده است، وجود نخواهد شد. همچنین این خطوط در اتصال Dailup به شبکه های اینترنت نیز مشکلاتی را برای مشترکان ایجاد می‌کنند و عموما سرعت اتصال مشترکان این گونه خطوط پایین تر از 33.6 کیلو بیت است.
چیست؟
در صورتی که کابل‌های مخابراتی برای ارائه خطوط تلفن پرشده باشد و امکان حفاری کردن برای کار گذاشتن کابل‌های مسی در زمین نباشد و یا نیاز به زمان طولانی داشته باشد، مراکز مخابراتی می‌توانند خدمات تلفن ثابت خود را از طریق PCM به متقاضیان ارائه دهند.اصل داستان PCM که به نام Pairgain Technology است، روشی است که در آن بهره کابل مسی زیاد می‌شود. به طوری که مثلا می‌توان با یک کابل مسی، 4 تا 8 خط تلفن را سرویس داد.
مطمئناً با فراگیر شدن اینترنت و تغییر ذائقه کاربران برای استفاده همزمان از شبکه Data Voice، آنها تمایل خواهند داشت که از دو خط تلفن استفاده کنند و این خود باعث حجیم شدن شبکه خواهد شد.
بینش فنی این قضیه از اینجا شروع شد که دو خط آنالوگ را روی یک سیم ارسال کنند و هر مشترک را به جای این که با 64kbps کدينگ کنند با 32kbps انجام دهند. یعنی با همان کدینگ توانستند 4 مشترک را روی یک زوج سیم توسعه دهند.
اولین پایه‌گذار کدینگ کردن پالس‌ها به این روش، کمپانی لوسنت بود که این کار را در سال 1980 انجام داد. به این کار -یعنی افزایش بهره‌وری خط به منظور افزایش تعداد مشترکان در شبکه بدون توسعه شبکه- Pairgain Technology گفته می‌شود.
تکنولوژی Pairgain اشتباها در ایران با عنوان PCM شناخته شده است. PCM که مخفف کلمه Pulse Code Modulation ( مدولاسیون پالس‌های کدشده) است، هیچگونه نقطه اشتراکی با سیستم‌هایی که در ایران نصب می‌شود را ندارد. یکی از مشکلاتی که در سیستم pairgain وجود دارد این است که یکبار اطلاعات، دقیقاً در درگاه خروجی خانه مشترک از آنالوگ به دیجیتال تبدیل و روی سیم منتقل می‌شود. در مرکز نیز از دیجیتال به آنالوگ تبدیل و به سوئیچ منتقل می‌شود. در داخل سوئیچ همه آنالوگ‌ها به دیجیتال تبدیل می‌شود. در این فرایند یک دور کامل از دیجیتال به دیجیتال و دوباره به آنالوگ و دیجیتال خواهیم داشت که این دور باعث ایجاد نویز در صدا می‌شود که به طور طبیعی نمی‌توان آن را معادل یک خط سیم مسی فرض نمود حتی در صورت نصب بهترین نوع از انواع pairgainها، بازهم می‌توان مانند یک سیم مسی از آن دیتا دریافت کرد. یکی ديگر از مشکلاتی که سیستم‌های pairgain در ایران وجود دارد، به تجهیزات DSL موجود در شبکه برمی‌گردد. در اکثر کشورهای غربي و یا اروپایی که در حال نصب تجهیزات DSL بودند، ترمینال‌هایی داشتند که در داخل این ترمینال‌ها ژله وجود داشت که در صورت اتصال سیم مسی به آنها، یک غشایی از ژل دور مس را می‌پوشاند و این باعث می‌شد تا مس سولفاته نشود. ولی تجهیزات شبکه مخابراتی کشور برای کار گذاشتن DSL بر آنها، طراحی نشده‌اند و از نظر کابل مسی و سیستم‌ها همگی برای آنالوگ طراحی شده‌اند.تقريبا در حدود سال‌های 1370 که توسعه و نصب سوئیچ‌های دیجیتال شروع شد، بهینه‌سازی که در شبکه صورت گرفت بازهم برای ساختار آنالوگ بود نه دیجیتال. به همین دلیل در هرکجا که تجهیزات DSL نصب می‌شوند پس از مدت کوتاهی سیم‌های مسی، بنفش رنگ می‌شوند. یعنی CONNECTORهای موجود در پست یا ترمینال‌های موجود در جعبه‌های کافو، تحمل ولتاژ 200 ولت و جریان 100 میلی‌آمپر را ندارند. حداکثرولتاژ 40 ولت و جریان 20 میلی‌آمپر را می‌توانند تحمل کنند. به طور کلی مشکلاتی که در سیستم‌های pairgain وجود دارد باعث شده تا درروزهایی که بارندگی زیاد است و یا در روزهای آفتابی که درجه حرارت بالا می‌رود، همه چیز در سیستم به هم خورده و میزان خطاهای سیستم بالا رود. حتی این معضل در برخی از دستگاه‌های خریداری شده، وجود دارد که در صورت بروز خطا در سیستم تلفن شروع به زنگ‌های مجازی می‌کند.
شروع مشکلات
با توجه به اینکه خطوط تلفن هزاران مشترک مخابرات به‌ خصوص در مناطق مرکزی شهر و مناطق تجاری با استفاده از شیوه فوق فراهم شده است و همچنین محدوده تحت پوشش معدود شرکت‌هایی که اقدام به ارائه اینترنت بی سیم می کنند حتی در پایتخت نیز شامل همه مناطق نمی شود، عملاً بسیاری از مشترکان مخابرات در مناطق مرکزی و تجاری شهر از هرگونه اشتراک اینترنت مناسب و به صرفه محروم هستند. در حال حاضر نیز برخی از مهمترین مراکز تجاری کامپیوتر و محصولات مخابراتی واقع در مرکز شهر تهران نیز با چنین مشکلی مواجه هستند.معاونت فنی یکی از مراکز مخابراتی معتقد است که قرارداد مخابرات با مشترکان تنها جهت تامین گفتگوی تلفنی و صدا است و مخابرات مسوولیتی نسبت به کیفیت خطوط برای انتقال دیتا و اینترنت ندارد. این در حالی است که حتی راه ساده ای نیز جهت دریافت کابل مستقیم واستفاده از اینترنت پرسرعت در ازای هزینه بیشتر نیز برای مشترکین وجود ندارد.

KING_DESIGNER
06-05-2010, 13:58
یعنی عزیز پشت گوشتو دیدی ADSL هم دیدی . واقعا برات متاسفم
چون منم پارسال به درد PCM مبتلا بودم و نشد که کاری بکنم
اگر خطوط منزلتون روی فیبر نوری باشه میشه کاری کرد و از مخابرات گرفت وگرنه با ADSL خداحافظی کن. ( داخل امضای من هم ادرس تاپیک اینرتنت ماه واره ای هست ممکنه به درد شما بخوره )
در ضمن فعلا به فکر استفاده از وایمکس نباشید چون هزینه اش زیاده . صبر کنید اوضاع بهتر میشه.

esteghlalalireza
08-04-2020, 19:30
یعنی عزیز پشت گوشتو دیدی ADSL هم دیدی . واقعا برات متاسفم
چون منم پارسال به درد PCM مبتلا بودم و نشد که کاری بکنم
اگر خطوط منزلتون روی فیبر نوری باشه میشه کاری کرد و از مخابرات گرفت وگرنه با ADSL خداحافظی کن. ( داخل امضای من هم ادرس تاپیک اینرتنت ماه واره ای هست ممکنه به درد شما بخوره )
در ضمن فعلا به فکر استفاده از وایمکس نباشید چون هزینه اش زیاده . صبر کنید اوضاع بهتر میشه.

پس کی اوضاع بهتر میشه:n08::n08::n08:

radarz
08-04-2020, 20:14
برو پیش مسئول MDF بهش بگو PCM اصلی یا نه ! اگر PCM اصلی نباشی و انشعابش باشی ی پول زیر میزی بده بهشون درستش میکنن

MMDFullHD
08-04-2020, 20:56
برو پیش مسئول MDF بهش بگو PCM اصلی یا نه ! اگر PCM اصلی نباشی و انشعابش باشی ی پول زیر میزی بده بهشون درستش میکنن

پستش برا ده سال پیشه داداش موندم چرا اوردیش بالا

morteza_mombeini
08-04-2020, 21:10
پستش برا ده سال پیشه داداش موندم چرا اوردیش بالا
ما ایرانیا همیشه پسرفت داریم به جای اینکه بریم جلو برمیگردیم عقب ، ولی ای کاش میشد تو این برگشتنا اشتباهات رو هم پاک کرد