ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب

corei7
06-05-2010, 12:18
سلام.
من یه مادربرد ga-ep31-ds3l دارم یا رم 1 گیگ کینگ.الان چند وقتی هستش که هنگام نصب ویندوز تو مراحل مختلف ناگهان صفحه ابی میشه و سیستم ریست می شه(با چندتا ویندوز تست کردم) و ویندوز نصب نمیشه.
می خواستم بدونم چی کار کنم ؟

pcnondaily
06-05-2010, 14:14
اگه صفحه آبی مرگ (Death Blue Screen) میاد، اشکال سخت افزاریه، اغلب هم تداخله. ممکن هم هست یه قطعه احیانا با ویندوز سازگار نباشه و البته این خیلی بعیده. رم و سی دی/دی وی دی رام رو چک کن. اینا خوب تداخل سازن. همینطور گرافیک.(کلا همه رو چک کن، راه حل مشخصی که نداره!!!) انشالله درست می شه!
:31:

amir hesam-s
06-05-2010, 17:03
سلام من هم با این دوستمون موافقم - شما قطعات سیستمتو تست کن ببین سالم هستن - و این که شما قبلا روی این سیستم ویندوز نصب کرده بودی یا نه ؟ اگه نصب کرده بودی چطور کار می کرده ؟

corei7
06-05-2010, 19:51
بله تا همین چند وقت قبل نصب می کردم و مشکلی نبود.(2 ساله این سیستم رو دارم اما تازگی ها این جوری شده).
بعد آخه چجوری این قطعات رو چک کنم ؟
اگه خراب باشن که باید داد واسه عیب یابی و کار هرکسی نیستش.:41:

8432032
06-05-2010, 20:07
غالبا ربطی به سالم بودن قطعه نداره، بلکه بیشتر به خاطر هماهنگ نبودن قطعات ایراد میگیره :41:

pcnondaily
06-05-2010, 23:12
راه راحت تست کردن اینه که روی یه سیستمه دیگه امتحانشون کنی، البته واسه شما که موقع نصب مشکل سازه، یه کمی سخت میشه. نرم افزار memtest برای تست رم هست. توی سی دی بوت اکثر نسخه های لینوکس پیدا میشه، توی اینترنت هم هست. با اون می تونی رمو چک کنی. هیچ error نباید بده. واسه سی دی/دی وی دی رام هم، اتصالاتشون رو چک کن. یا اینکه یکی یکی جداشون کن، بیبین مشکل حل میشه. گرافیکو راستش به غیر از امتحان روی سیستم دیگه، چیزی به فکرم نمی رسه. واسه سی پی یو، اگه اینتل باشه توی سایتش واسه مدل های مختلف نرم افزار تعیین هویت سی پی یو داره که اطلاعات واقعی عملکرد سی پی یو رو بهت می ده، با نام: Intel Processor ID Utility. البته احتمال اینکه از سی پی یو باشه خیلی کمه، اما به هر حال احتماله.
این لینک دانلود Memtest86

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

زیاد نگران نباش. واسه منم گاهی اینطوری میشه، ولی توی ویندوز، که علت اصلیش نروه و سی دی رام تداخل میده. البته الان که سیستمو یه دستی بهش کشیدم، فعلا خبری نیست.

:31: