مشاهده نسخه کامل
: آموزش تولید سریال اختصاصی
DevilStorm
06-05-2010, 12:13
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1- چطوری میشه برای یه محصول نرم افزار سریال اختصاصی تولید کرد یعنی برای هر سیستم یه سریال که فقط برای اون سیستم کار کنه
2- چطوری میشه سریال رو طوری ساخت که برای تایید نیاز به ارتباط با اینترنت داشته باشه و در واقع اینترنتی فعال بشه
ممنون
سلام دوست عزیز این کار نیاز به علم برنامه نویسی داره کاری که شما در ذهن الان دارید من بابام دراومد تا بعد یک 5 سال از سابقه برنامه نویسی کامپیوتر در زمینه Application فهمیدم که باید برم دنبال برنامه نویسی WEB و بعد که کاملا آشنا شدم و تسلط نسبی پیدا کردم اقدام به این روش کردم حالا اگر راهنمایی خواستی به من Email بزن Hedi16952@Yahoo.com با تشکر
Morteza561
01-06-2010, 22:26
زیاد سخت نیست روش کلیش به این صورته که شما کد سخت افزاری سیستم مشتری رو از رو از طریق برنامتون نشونش میدید. بعد بهش میگید که بیاد تو فلان سایت کد رو بده و در مرحله بعد شما باید با ذهن خودتون کدی بنویسید که اون کد سخت افزاری رو تبدیل به کدی برای برنامه کنه.
اگر قبلا برنامه نویسی کار کردید یا علاقه مند هستید بگید تا چند تا نمونه بذارم و بحثم رو ادامه بدم. حتی اگر کارتون ضروریه من بخش لوکالش رو براتون انجام میدم ولی متاسفانه برای تحت وب باید از دوستان کمک بگیرم.
DevilStorm
05-06-2010, 01:06
سلام ممنون از جوابتون . من برنامه نویسی بلد نیستم و تازه میخوام دلفی کار کنم
اگه میشه بصورت مرحله به مرحله نحوه این کار رو آموزش بدید تا همه استفاده کنن لطفا اامش بدید دوستان
لطفا یه آموزش تصویری از قفل گذاری روی سی دی با یکی از برنامه ها بذارین
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
لطفا یه آموزش تصویری از قفل گذاری روی سی دی با یکی از برنامه ها بذارین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.