مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی خرید
fateme_3979
06-05-2010, 09:12
سلام اساتید محترم
من میخوام یک pc ببندم در مورد کیسش موندم چی بگیرم
من یک کیس انتخاب کردم به نام green fusion که رفتم پیشه فروشنده
گفت کیس های گرین کیس های خوبی هستد اما یک بدی دارند اونم اینه که مادام اتصالی میکنند
حالا آیا این حقیقت داره و اگر حقیقت داره چه کیسی بردارم که مقدار خنک کنندگیش و زیباییش به اندازه همین کیس باشه
با تشکر
fateme_3979
06-05-2010, 10:27
لطفا این مد لها رو هم مورد بررسی قرار بدین بگید جطورن
RAIDMAX Ninja Black
CORSAIR - TX850
Cooler Master HAF922
Cooler Master HAF932
ess_1362
06-05-2010, 11:02
سلام اساتید محترم
من میخوام یک pc ببندم در مورد کیسش موندم چی بگیرم
من یک کیس انتخاب کردم به نام green fusion که رفتم پیشه فروشنده
گفت کیس های گرین کیس های خوبی هستد اما یک بدی دارند اونم اینه که مادام اتصالی میکنند
حالا آیا این حقیقت داره و اگر حقیقت داره چه کیسی بردارم که مقدار خنک کنندگیش و زیباییش به اندازه همین کیس باشه
با تشکر
خیر
همچین چیزی اصلا صحت نداره. اتصالی کردن کیس با مادربرد بدلیل این هست که کسی که داره سیستم را میبنده (به اصطلاح اسمبل می کنه) خیلی ناشی و مبتدی هست و این کیس گرین و سایر مدلهای این برند هم اصلا چنین مشکلی ندارند و من تا به حال هم چنین مشکلی را ندیدم
البته من از برند خاصی حمایت نمی کنم ولی می تونید گزینه های دیگه ای هم داشته باشید
لطفا این مد لها رو هم مورد بررسی قرار بدین بگید جطورن
RAIDMAX Ninja Black
CORSAIR - TX850
Cooler Master HAF922
Cooler Master HAF932
خوب از بین این مدلهایی که نام بردی HAF 922 هم گزینه خوبی هست ولی قیمت اکثر مدلها بالای 120 تومن هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته CORSAIR TX850 کیس نیست و پاور هست
مدل ردمکس هم خوبه ولی به پای کولرمستر نمی رسه :
به نظر من بهترین انتخاب شما همون کولر مستر HAF 922 هست
fateme_3979
06-05-2010, 17:01
استاد عزیز
اگه میشه قیمت کیس منتخب شده رو هم درج کنید ممنون میشم
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
اونی هم که شما گفتید پاور هستش کیس نیست از تو یک سایت نوشتم
یک عکس زده بودن کلی هم تعریف بعد هم این اسم رو نوشته بودن
با تشکر
diligent68
06-05-2010, 18:07
دوست من ناراحت نشید ولی کیس های گرین داره حرف اولو تو بازار ایران میزنه هم از نظر طراحی ظاهری و هم از نظر طراحی فنی و خنک کنندگی !!
متاسفانه بعضی از فروشنده ها واقعا برای 2 تومن سود بیشتر خیلی چیز هارو زیر پا میگذارن !!
من نه گرین مال بابام هست نه برای فامیلام فقط کافیه شما استاندارد های کسب شده این شرکت رو بررسی کنید !!
آیا اگر این مشکل بود همچین استاندارد هایی میگرفت ؟
ما ایرانی ها عادت داریم به هر قیمتی شده جنس خارجی بگیریم ( حتی چینی ) ولی محصول کشور خودمونو نگیریم !!
بازم عذر می خوام من قصد بی ادبی نداشتم فقط از دست اون فروشنده لجم گرفته !!:13:
ess_1362
06-05-2010, 18:42
استاد عزیز
اگه میشه قیمت کیس منتخب شده رو هم درج کنید ممنون میشم
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
اونی هم که شما گفتید پاور هستش کیس نیست از تو یک سایت نوشتم
یک عکس زده بودن کلی هم تعریف بعد هم این اسم رو نوشته بودن
با تشکر
من در درجه اول گرین فوژن را توصیه می کنم نه به خاطر کیفیت مطلقش بلکه به خاطر قیمت و کارایی مطلوبش و بعد هم همین 922 را
مدل گرین قیمتی بین 89-94 تومن داره و مدل 922 هم قیمتی بین 115-128 تومن
دوست من ناراحت نشید ولی کیس های گرین داره حرف اولو تو بازار ایران میزنه هم از نظر طراحی ظاهری و هم از نظر طراحی فنی و خنک کنندگی !!
متاسفانه بعضی از فروشنده ها واقعا برای 2 تومن سود بیشتر خیلی چیز هارو زیر پا میگذارن !!
من نه گرین مال بابام هست نه برای فامیلام فقط کافیه شما استاندارد های کسب شده این شرکت رو بررسی کنید !!
آیا اگر این مشکل بود همچین استاندارد هایی میگرفت ؟
ما ایرانی ها عادت داریم به هر قیمتی شده جنس خارجی بگیریم ( حتی چینی ) ولی محصول کشور خودمونو نگیریم !!
بازم عذر می خوام من قصد بی ادبی نداشتم فقط از دست اون فروشنده لجم گرفته !!:13:
خوب من تا حدودی با گفته های شما موافقم چون کیسهای گرین در حال حاضر دارند به خاطر قیمت مناسب و کارایی مطلوب(با توجه به قیمت مناسب) حرف اول را می زنند ولی خوب به پای مدلهای حرفه ای مثل کولر مستر نخواهند رسید
مساله فروشنده ها هم که دیگه مشخص هست و هر کسی میگه جنس من خوب هست که خوب همین سایتها تخصصی سخت افزار را برای راهنمایی ملت گذاشتن
مثلا همین مدل کولرمستر 922 اگر مثل پردازنده های AMD در بازار ایران به قیمت جهانیش به فروش برسه مطمئن باش بشدت عرصه را برای تمام مدلهای گرین تنگ می کنه چون هم طراحی حرفه ای تر و مدرنتری داره و هم قیمت مناسبتری و میشه همین مدل را حدود 80-85 تومن خرید ولی.......
fateme_3979
08-05-2010, 11:59
بر هر حال از شما دوستان بخاطر راهنمایتون تشکر:11:
amin_caragt2
08-05-2010, 15:39
فیوژن نیومده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.