مشاهده نسخه کامل
: چه فرقی بین b580 و b570 با b690 سامسونگ است
jojonice
05-05-2010, 22:29
سلام
لطفا راهنمائی کنید لطفا بگید سامسونگ 40 اینج چه فرقی بین b580 و b570 با b690 است کیفیت آنها چه فرقی دارند آیا ارش بیشتر پول دادن برای b690 را دارد برای کانالهای داخلی ایران که روی آنتن هستند و کانالهای ماهواره میخواهم لطفا کامل توضیح دهید
و میخواهم مثل نقطه دارد نباشد و چیز خوبی باشد چون حدودا 600 هزار تومان اخلاف است
خیلی ممنون
خداحافظ
titanium_zarin
05-05-2010, 23:26
دوست من با گارانتي هست خريدتون؟؟؟؟
اگه اره ...
كهبايد بگم B570 , B580 مونتاژ داخل هستن و فقط همين جا گير ميان ...
اما B690 در همه جا بجز ايران با اسم B650 هست ...
پيشنهاد من B690 هست ...
اولا يه سري جديدتر هست ...
فول اچ دي
هرتز بالاتر داره كه توي تصاوير سريع مثل فوتبال تصوير فوق العاده بهتر ميده ...
به نظرم بدون گارانتي بگيريد ...
من قيمت بانه 40 اينچ B650 رو 1050000 دارم ...
به نظر من بهتر و كاملتر هست ...
jojonice
06-05-2010, 11:02
سلام
ممنون از راهنمائی ولی با گارانتی میخواهم البته برای یکی از آشنایان میخواهم این تلویزیون را و آن هم میگه باید از همین جا بخریم و سوالی دارم یعنی این مدل b580 اصلا خوب نیست یعنی اعصاب خورد کن هستن و کیفیتشون خوب نیست ؟ آخه حدودا 600 تومان اخلاف دارن و همین کمی مشکل ایجاد میکنه
خواهش میکنم بگید که کسانی که این مدل b580 را دارن راضی هستن یا نه اگر کمی بیشتر توضیح دهید ممنون میشوم
خداحافظ
lordsaber
06-05-2010, 11:48
از لحاظ فنی خیلی تفاوت با هم دارند و باید دید مورد استفاه شما چی هست؟!
اگر استفادتون فقط تلوزیون ایران و ماهواره با ----- معمولی هست همون 580 خیلی عالیه و اصلا پولتون رو بیخودی خرج نکنید.
ولی اگر می خواید باش فیلمهای full hd ببینید و با سینمای خانگی حرفه ای و دستگاههای مدیا پلیر کار کنید 690 یا 670 رو بگیرید.
من خودم حدود 2 ماه تحقیق کردم بین تمام برندها و آخر B670 سامسونگ رو با گارانتی گرفتم خیلی هم راضیم.
توصیه هم می کنم سینماش رو نگیرید و از جایی خرید کنید که همون قیمت شینما (330 تومن) رو کم کنه نه کمتر. اگر سراغ ندارید پی ام بدید تا بتون آدرس بدم. من خیلی گشتم تا پیدا کردم.
موفق باشید
t_tanhayam
06-05-2010, 22:18
از لحاظ فنی خیلی تفاوت با هم دارند و باید دید مورد استفاه شما چی هست؟!
اگر استفادتون فقط تلوزیون ایران و ماهواره با ----- معمولی هست همون 580 خیلی عالیه و اصلا پولتون رو بیخودی خرج نکنید.
ولی اگر می خواید باش فیلمهای full hd ببینید و با سینمای خانگی حرفه ای و دستگاههای مدیا پلیر کار کنید 690 یا 670 رو بگیرید.
من خودم حدود 2 ماه تحقیق کردم بین تمام برندها و آخر B670 سامسونگ رو با گارانتی گرفتم خیلی هم راضیم.
توصیه هم می کنم سینماش رو نگیرید و از جایی خرید کنید که همون قیمت شینما (330 تومن) رو کم کنه نه کمتر. اگر سراغ ندارید پی ام بدید تا بتون آدرس بدم. من خیلی گشتم تا پیدا کردم.
موفق باشید
حرفتون كاملا تاييد ميشه :11::10:
jojonice
08-05-2010, 12:21
سلام
از راهنمائی شما دوستان ممنون هستم
سوال دیگری داشتم با راهنمائی شما گفتم همون b690 را بخرم که کامل باشد ولی در یکی از سایتها نوشته بود که مثلا این تصاویری که در این تلویزیون ها در مغازه ها میفروشن بهترین فیلم را میزارن و خیلی خوب در میاد ولی وقتی میخرید و بعد در خانه کانالهای تلویزیون ایران که روی آنتن است و کانال که در ماهواره هستن را میزارید به دلیل اینکه full hd نیستند کیفیت اصلا خوب نشان نمیدهد به همین دلیل تلویزیون full hd نخرید
حالا نمیدونم چه کنم از لحاظی میخواهم بهترین تلویزیون را بخریم که میگن همین b690 خوبه ولی در آن سایت آن را نوشتن دوستان شما با این b690 مشکلی ندارید مثلا قبلا که تلویزیون لامپی داشتید والان این مدل را خریدید مشکلی ندارید
ممنون
t_tanhayam
08-05-2010, 21:33
سلام
از راهنمائی شما دوستان ممنون هستم
سوال دیگری داشتم با راهنمائی شما گفتم همون b690 را بخرم که کامل باشد ولی در یکی از سایتها نوشته بود که مثلا این تصاویری که در این تلویزیون ها در مغازه ها میفروشن بهترین فیلم را میزارن و خیلی خوب در میاد ولی وقتی میخرید و بعد در خانه کانالهای تلویزیون ایران که روی آنتن است و کانال که در ماهواره هستن را میزارید به دلیل اینکه full hd نیستند کیفیت اصلا خوب نشان نمیدهد به همین دلیل تلویزیون full hd نخرید
حالا نمیدونم چه کنم از لحاظی میخواهم بهترین تلویزیون را بخریم که میگن همین b690 خوبه ولی در آن سایت آن را نوشتن دوستان شما با این b690 مشکلی ندارید مثلا قبلا که تلویزیون لامپی داشتید والان این مدل را خریدید مشکلی ندارید
ممنون
خوب تا حدودي همينطوره داشتن پيكسلهاي بيشتر توي تصاوير معمولي درد سر سازه
شما فكر كنيد مثلا تلويزيون اران كه VGA پخش ميشه نهايت رزولوشن 400 در 500 بگير بخواد اپ اسكيل بشه روي يك ال سي دي 1280 در 720 بهتر تصوير نشون ميده تا 1920 در 1080
ولي خوب شما ميخواين انتن يا 360 يا HD PLAYER بزنيد كه اونموقع مسلما B650 بهتره
hossein80
09-05-2010, 16:36
زحمت ادرس رو می کشی؟
از کجا بگیرم که آن مبلغ رو کم کنه
t_tanhayam
10-05-2010, 14:10
زحمت ادرس رو می کشی؟
در مورد ادرس بايد از خود جناب LORD بپرسين
ولي بطور كلي سنترهاي مركزي در شهر همون قيمت رو كم ميكنند دقت داشته باشيد سنتر نه نمايندگي مثلا توي مشهد 2 تا سنتر دلريم از سامسونگ
lordsaber
12-05-2010, 13:41
زحمت ادرس رو می کشی؟
نام شرکت رو براتون پیام خصوصی زدم.
mortezaon
13-05-2010, 23:57
سام سونگ مارك خوبيه ولي من از پاناسونيك راضي ترم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.