ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض هارد قدیمی و مشکل با سوکت

hirondelle
05-05-2010, 21:21
سلام
من یه هارد 60 مکستور رو کیس قدیمی ام دارم رو مادر بورد ایسوس M2 .می خوام هارد رو عوض کنم،ولی اون روز یه هارد 250 رو نگاه می کردم،دیدم سوکت هاش با هارد من فرق داره(ظاهرا سوکت هارد های جدید کوچکتره و باریکتره).کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟(فقط لطفا تا جایی که ممکنه ساده باشه توضیحات؛ممنون):46:

symbian-freak
05-05-2010, 21:30
سلام
من یه هارد 60 مکستور رو کیس قدیمی ام دارم رو مادر بورد ایسوس M2 .می خوام هارد رو عوض کنم،ولی اون روز یه هارد 250 رو نگاه می کردم،دیدم سوکت هاش با هارد من فرق داره(ظاهرا سوکت هارد های جدید کوچکتره و باریکتره).کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟(فقط لطفا تا جایی که ممکنه ساده باشه توضیحات؛ممنون):46:
اون هارد قدیمی رابطش ide است و این جدیدها sata .هارد با رابط ide هنوز در بازار موجود هست ولی قیمتش نسبت به ساتا بالاتره

hirondelle
07-05-2010, 00:05
یعنی به هیچ وجه نمیشه هارد ساتا رو مادربورد asus m2 گذاشت؟

ptb
07-05-2010, 00:15
چرا دوست عزیز تبدیل هایی برای تبدیل sata به IDE و برعکس و جود دارن می تونید از اونا استفاده کنید.

mjzaret
07-05-2010, 01:03

با مبدل ساتا با IDE می‌تونید مشکلتون رو حل کنید. قیمتش در حدود 10 هزار تومن هست. در بازار کامپیوتر دنبالش بگردید.

:11:

EXTREME
07-05-2010, 15:13
ولی فکر کنم چون مین شما خیلی قدیمیه
و هاردههای با ظرفیت و سرعت بالا رو نتونه ساپورت کنه و مشکل ساز باشه و با تبدیل هم هاردو نشناسه
به نظر من یا هارد ide بگیرید یا اینکه بایوس مین رو update کنید تا مشکلی پیش نیاد

rasool1
14-05-2010, 21:44
سلام اگه منظور دوستان از تبدیل ide به sata همون کارت pci هست باید دقت کنید که این کارت تا ویندوز دستگاه کامل بالا نیاد توسط کامپیوتر شناسایی نمی شه پس باید حتما دوتا هارد داشته باشی یکی ide که روش ویندوز نصب کنی بعد اگه خواستی sata رو با تبدیل وصل کنی

Mm_behnam
22-05-2010, 17:02
با سلام
دوستان درست گفتن من خودم از این تبدیل ها دارم و استفاده میکنم.
به pci کاری نداره یه سرش مادگی ide هستش و یه سر دیگه هم یه نری sata داره و به 2 صورت ide to sata و sata to ide میشه ازش استفاده کرد.یه سیم هم داره که مثل سوکت برق فلاپی میمونه که باید به power متصل بشه.
البته این رو هم بگم که مینبرد های قدیمی بیشتر از 40 یا 80gb رو ساپورت نمیکنند و شاید به خاطر این مسئله به دردسر بخوری.