PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام دلفی شروع کنم کمک کنید

ehsan122m
05-05-2010, 20:24
سلام
دوستان وقت بخیر
از معرفی خودم شروع میکنم : احسان هستم ، ساکن مشهد ، دانشجوی ترم اول کامپیوتر دولتی گناباد
در این ترم vb . net به ما تدریس میشه ولی به خاطر علاقه خودم به دلفی و دلفی دات نت و وجود این برنامه در چارت درسی بنده تصمیم دارم با توکل به خدا و استعانت از اهل بیت و کمک شما دوستان از همین حالا دلفی رو شروع کنم .
بنده تا حالا با دلفی کار نکردم ولی با تحقیق و مباحثه و مشاوره با دوستان و اساتید دلفی رو انتخاب کردم ، نا گفته نماند که در برنامه های بنده vb . net و #C هم قرار داره
از دوستان این درخواست رو دارم که بنده رو در رسیدن به هدفم یاری کنند
با نگاهی به انجمن به یاد گیری این نرم افزار امیدوار میشم
هر نوع کمکی رو میپذیرم
از بلاگ آموزشی گرفته تا pdf
فقط دوستان یک لطفی بکنن بنده از پایه میخوام یاد بگیرم
پیشاپیش از دوستان کمال قدر دانی را به عمل می آورم.
هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم ___ اگه دیر بشه ممکنه این تالار برای گفتگو بسته بشه
( یک صحنه شدم کمیته امداد )
این هم برای دوستانی که قصد کمک دارن ولی این تالار بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@gmail.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@gmail.com)

F A R H A D
07-05-2010, 19:55
سلام. خوش آمدید
توصیه ی من به تمام دوستان تازه کار اینه که با یک کتاب موجود در بازار شروع به یادگیری دلفی کنند، بعد شروع به نوشتن برنامه های مختلف.
در طول نوشتن برنامه به 1001 مشکل کوچک و بزرگ بر میخورید که البته راه حل 1000 تای اون مشکلات در همین انجمن موجود هست
کتاب های مجتمع فنی برای شروع خوب هستند.

اگه دیر بشه ممکنه این تالار برای گفتگو بسته بشه
!!!؟؟؟
نادیده گرفتیم

موفق باشید

gold_star12
08-06-2010, 19:40
سلام
به نظر من از دلفی 7 و کتاب آقای جعفر نژاد قمی شروع کنید که بر عکس بقیه کتابهاشون این کتاب دلفی ایشون عالیه
موفق باشید

abrras
09-06-2010, 07:18
از Demo برنامه های موجود استفاده کن. کلی سوال برات پیش میاد و کلی ایده برای طراحی.. کتاب جعفرنژاد برای قدم اول و یادگیری مفاهیم اولیه در سطح ابتدایی عالیه . تو 3 روز هم میتونی کلشو بخونی تا مفهومش دستت بیاد.