مشاهده نسخه کامل
: ضحاک
سلام
این ضحاکه ... انیمیشن مدله ....اون مغزشه زده بیرون ... هنوز ناقصه
حجمش کمه 4 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکسش
هنوز خیلی کار داره ..بیسه .. ردیفش می کنم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RezaTayebiJ
05-05-2010, 21:02
از نظر آناتومی طبق معمول کارت خوبه اما کاراکتر شبیه ضحاک نیست.
ضحاک یک شخصیت ایرانی هست در نتیجه باید خصوصیات چهره ایرانی داشته باشه. شاخص ترین خصوصیات چهره مرد ایرانی فُرم بینی شکسته و پیشونی کشیده هست. (آقا دعوام نکنید که تصویر کوروش را گذاشتم :31: )
آقا تو الان دیگه کارهات از نظر تکنیکی واقعا حرفه ای هستن. منتها برای اینکه از نظر هنری دلنشین تر بشن سعی کن بومی تر و ایرانی تر کار کنی.
ضمنا بگم چون شما کارت خیلی خوبه دیگه مجبوریم سختگیرانه تر از کارات انتقاد کنیم :21:
خیلی مرسی رضا جون راس می گی ... اما من می خوام روانی تر بشه ... یه ذره سعی کردم شبیه alice cooper بشه ... روانی :31: .. البت فعلا ذهنیه می خوام برم از رو عکس ادیت کنم .. اگه عکس روانی داری خیلی ممنون می شم :10:
میگم یه مستر شدی. ایول این یکی هم خیلی خوبه شده.(این هم یه جمله دیگه :31: )
این هم لینک مستقیم از ویدیو برای دیالاپیها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق تر باشی دوست عزیز :46: :10:.
آفرین مهام جان
خیلی عالی داری کار میکنی...
مدل مثل همیشه عالی شده
فقط صورتش به جای اینکه روانی باشه خنگ شده...
سعی کن از چنتا refrence برای صورتش استفاده کنی...
همه چی کلا ناقصه
RezaTayebiJ
06-05-2010, 12:32
این ها را از توی نمونه کارهای قاسم فرهانی در آوردم. کار اولیه که خود ضحاکه.
یه خورده کاراکترهاش عربین اما خب در هر صورت شرقی هستن.
مرسی حتما تو لباس به عرب شبیه ترش می کنم نه ایرانی :31: (الان مامور میاد دم خونه :31:)
اما رو قیافه گیر ندین :31: می خوام بیشتر شبیه alice cooper اش کنم هنوز کار داره
برا امروز بسه
خیلی خیلی ناقصه
SevenART
06-05-2010, 16:05
خوب مهام کارت دقیق دقیق درسته ... چون این قیافه مظلومی داره و اگه بروید و تاریخ ملاحظه فرمایید خواهید فهمید که ضحاک فرد خوبی بوده (حداقل تو زمان اون که 1000 سال بوده تنها مشکل مردم خودش بوده که جوونها را می کشته وگر نه 1000 سال نمی تونست حکومت کنه به مردم ایران و هیچ کی هیچ کاری نکنه و هیچ صدایی از هیچ کسی در نیاد تا آخر کاوه چون همه پسراش رفتن اومد و ضحاک را زندانی کرد ! نکشت چون اگه می کشت یک آدم بی گناه را کشته بود ).... اون آقای هم که رضا گفته کاملا غلط فرمودند که اینشکلی کشیدند ... مهام خیلی خوشم اومد که اینطوری ساختیش ..
یه چیزی جمجمه را چرا ورداشتی ؟ ... این مارها خودشون مغز می خورنا مغز ضحاک را نمی خورن :دی...
ها راستی مهام یه چیز مهم اینو کسی سفارش داده یا برا دل خودت می سازی؟
(اگه باس خودت می سازی می خوامش منا .. قیمت رد کن بیاد ..اوکی؟)
ها مهام این چهرشو دیدم الان په پسر این خود خود خود ضحاکیه که من تو ذهنم داشت خود خود خودش ..
SevenART
06-05-2010, 16:10
دوتا گردید......
خوب مهام کارت دقیق دقیق درسته ... چون این قیافه مظلومی داره و اگه بروید و تاریخ ملاحظه فرمایید خواهید فهمید که ضحاک فرد خوبی بوده (حداقل تو زمان اون که 1000 سال بوده تنها مشکل مردم خودش بوده که جوونها را می کشته وگر نه 1000 سال نمی تونست حکومت کنه به مردم ایران و هیچ کی هیچ کاری نکنه و هیچ صدایی از هیچ کسی در نیاد تا آخر کاوه چون همه پسراش رفتن اومد و ضحاک را زندانی کرد ! نکشت چون اگه می کشت یک آدم بی گناه را کشته بود ).... اون آقای هم که رضا گفته کاملا غلط فرمودند که اینشکلی کشیدند ... مهام خیلی خوشم اومد که اینطوری ساختیش ..
یه چیزی جمجمه را چرا ورداشتی ؟ ... این مارها خودشون مغز می خورنا مغز ضحاک را نمی خورن :دی...
ها راستی مهام یه چیز مهم اینو کسی سفارش داده یا برا دل خودت می سازی؟
(اگه باس خودت می سازی می خوامش منا .. قیمت رد کن بیاد ..اوکی؟)
ها مهام این چهرشو دیدم الان په پسر این خود خود خود ضحاکیه که من تو ذهنم داشت خود خود خودش ..
مرسی داش البته این خیلی خیلی ناقصه الان که یه نیگاه دیگه زدم دیدم خیلی ناقصه در حد بیسه
اینو نه برا جایی نی برادل زدم که خوشش بیاد :31:
جریان مغزم اینجوری فکریدم که از بس مغز خورده مغزش گنده شده زذه بیرون (الان اصلا شبیه مغز نی ناقصه ه ه ه ه )
كاراكتر خفنيه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ايول
RatAtouille
20-05-2010, 13:49
عكسش براي ما نيومد
mortezaon
26-05-2010, 21:46
سلام كاره خيلي قشنگي شده فقط روي ميميك صورت اگه فرم لب و دهان و عوض كني بهتر ميشه
.
*Necromancer
26-05-2010, 21:58
ضحاک یک شخصیت ایرانی هست در نتیجه باید خصوصیات چهره ایرانی داشته باشه. شاخص ترین خصوصیات چهره مرد ایرانی فُرم بینی شکسته و پیشونی کشیده هست. (آقا دعوام نکنید که تصویر کوروش را گذاشتم )
کی می گه دماغ همه ایرانیا شیکسته ست؟
در ضمن ضحاک در اصل ماد بوده اون ماد ها پیشونی کوتاهی داشتن طوری که مو هاشون با ابرو هاشون فاصله زیادی نداشته
یه انیمیشن ای تو تلوزیون نشون می داد توش چهره ضحاکو به صورت یه پیرمرد لاغر با صورت استخونی طراحی کرده بودن که من از اون حالت خوشم اومد
البته مدل سه بعدی چیزی جالبی از کار در اومده
نو آوری جالبی داره
Borhan72
26-05-2010, 22:09
خيلی خفن شده...
ايولا...
دمت گرم داش مهام...
ميگم به قول لرا خيلی چشم تنگه... ( معنی فارسيشو نميدونم- بعضی از كلمات لری معنی مشخصی ندارن مثل اين ) :31:
smspersia
27-05-2010, 10:03
شرمنده اگه نظر منفی میدم - ولی این مارای رو شونش یه کمی زیاد بزرگ نیستن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.