مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین دو تا پاور در رنج 80-90 تومان
toorajjj
05-05-2010, 18:25
با سلام دوستان بنظر شما بادر نظر گرفتن همه موارد ( قیمت وکیفیت و ویزگیها و...) کدام یک از پاورهای زیر مناسب برای خرید هستند
[POWER GREEN GP585B] با قیمت 90 تومان
Memonex MOD EX Game 600W با قیمت 80 تومان
لطفا با دلیل و بر اساس تجربه بفرمایید
با تشکر
POWER GREEN GP585B
موفق باشید
amin_caragt2
06-05-2010, 14:16
با سلام دوستان بنظر شما بادر نظر گرفتن همه موارد ( قیمت وکیفیت و ویزگیها و...) کدام یک از پاورهای زیر مناسب برای خرید هستند
[POWER GREEN GP585B] با قیمت 90 تومان
Memonex MOD EX Game 600W با قیمت 80 تومان
لطفا با دلیل و بر اساس تجربه بفرمایید
با تشکر
سلام دوست عزیز هر 2 مدل عالی هستند در بدو ورود ممونکس تو ایران به خاطر قیمت پایینترش نسبت به گرین همه فکر میکردیم مارک خوبی نباشه الان نزدیک 2 سال این مارک با پشتیبانی خوب انفورماتیک گستر تو بازار پخش میشه جالب بدونید در مورد به صدا افتادن فنش حتی از کولرمستر هم کم صداتره!!!!!! (البته تو رنج قیمتی مساوی)
در کل بگم اگه میبینی قیمتش پایینتره چون انفورماتیک گستر واقعا سود کمی میگیره اصلا قیمت کمترش دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست هر کدومو گرفتی مبارکت باشه :10::دی:11:
kinglife
07-05-2010, 23:18
بله داره
برند ممونیکس در سطح جهانی هم برند معتبری هست
toorajjj
09-05-2010, 12:09
با تشکر از دوستان اونجوری که من تحقیق کردم فقط استانداردEPS را نداره وگرنه ورژن 2.3 است که نمیدونم تو کارائیش تاثیر بزاره یا نه ؟
amin_caragt2
09-05-2010, 13:08
با تشکر از دوستان اونجوری که من تحقیق کردم فقط استانداردEPS را نداره وگرنه ورژن 2.3 است که نمیدونم تو کارائیش تاثیر بزاره یا نه ؟
مهمترین فاکتور اکتیو بودن پاوره ، بقیه استاندارها تقریبا تو کارایی تاثیری ندارند
طبق تحقیقات بنده اون چیزی که فکر میکنید اصلا نیست برای نمونه
سازنده اصلی این برند macron هست که در بین پاورهاش فقط یکیشون درای تائییده 80plus هست یعنی کارائی پائین تازه اون هم 500 واتش .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود بخوان حدیث مفصل ....
موفق باشید
amin_caragt2
12-05-2010, 12:18
طبق تحقیقات بنده اون چیزی که فکر میکنید اصلا نیست برای نمونه
سازنده اصلی این برند macron هست که در بین پاورهاش فقط یکیشون درای تائییده 80plus هست یعنی کارائی پائین تازه اون هم 500 واتش .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخود بخوان حدیث مفصل ....
موفق باشید
دوست عزیز تاییدیه 80پلاس سرفا جهت اینه که این پاور بیشتر از %80 برق ورودی رو خروجی میده (مصرف بهینه تر) این اصلا مربوط به این نمیشه که این وقتی میگیم 500 واته از 500 کمتر خروجی بده
در ضمن این دوستمون پرسید تو کارایی تاثیر داره یا نه . ایا گواهینامه 80 پلاس به نظر شما تعداد فریم افزیش میده؟:13:
تنها نکته ای که ممکنه تو کارایی سیستم تاثیرگذار باشه اکتیو بودنه چون برق تصفیه شده مثل بنزین سوپر میمونه واسه ماشین
تازه در نهایت هم باید بگم ممونکس تمام تاییدیه ها و استانداردهارو داره:27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال این 80Plus الکی نمیدن حتما بدرد میخوره :46:
جفت این پاورا خوب هست و تقریبا یکسان
amin_caragt2
12-05-2010, 13:20
بله 80 پلاس به راندمان بالای 80 درصد داده میشه اگه یه پاور داشته بشه یعنی کمتر برق هدر میده نه اینکه تو پرفورمنس سیستم تاثیر بذاره
دوست من یه نمونش رو گفتم
در ضمن سازنده اون پاور که macron هست تنها یه تائیدیه 80plus برای 500 واتش داره بقیه پاورهاش که هیچ ....
حالا شما میگی داره نمیدونم از کجا داره توی سایت رسمی 80plus که چیزی نیست
یه سری مسائل دیگه هم هست که در حد کلاهبرداری هست که لازم نمیبینم بگم و به همین بسنده میکنم
شما میگین در فریم تاثیری نداره ولی اونوقت که به جای 12 ولت 12.4 یا 11.6 ولت به سخت افزار داد بعده ها تاثیر بسیار خواهد گذاشت
البته همین گرین هم خودش چون یه برند ایرانی هست تنونسته برای پاورهاش 80plus بگیره ولی سازنده پاورهاش این تائیدیه رو دارن هرچند برای چند تا از محصولاتش گرفت ولی وقتی فهمیدن یه برند ایرانی هست تائیدیه هاش رو برداشتن
موفق باشید
amd>intel
12-05-2010, 15:55
کاش برای حرفهامون دلیل داشتیم !
Cooler Master Silent Pro M 500W
kinglife
12-05-2010, 16:47
قابل توجه دوستانی که اطلاعاتی درباره ساخت پاور ندارن ، میزان بازدهی پاور به نوع خازن ها و توانای خازن ها در فول لود ها بر میگرده نه اینکه بردش امتیاز 80+ بگیره
پاور گرین هم اسمبل شده چند شرکت قطعه سازی دیگه هست مثله samxon
اگر به سایت ممونیکس نگاه بندازید می بینید که 12 مدل پاور تولید کرده که فقط مدل 1000 واتش تونسطه 80+ بگیره نه مدل 500
اما درباره مدل 600 وات ممونیکس و 585 گرین باید بگم ، انتخاب با ممونیکس هست به چه دلیل
ممونیکس 600 حدود 15 وات قویتر هست
تمامی امتیازات گرین رو داره که مهمترینشون pfc هست
حدود 10 تا 15 هزارتومن ارزونتره
و تنها ایرادش نصبت به گرین این هست که کابل منیجمنت نیست
در ضمن یکی از دوستان تعبیرش از نگرفت 80+ این بود که ولتاژ رو کم و زیاد بده ، نخیر این مفهوم به وات بر میگرده نه به ولتاژ ، یعنی در زمانی که سیستم داره از همه 600 واتش استفاده میکنه که این امر خیلی کم پیش میاد توان سیستم افت میکنه باز هم نه به معنای اینکه سیستم برقش کم بیاد یعنی کند شدن عملیات در اون زمان
سایت 80 + وقتی جوایز گلد و نقره و برنز رو میده به این منظور نیست که پاور گرین 1000 بازدهیش 100 درصد هست ، حالا اگر بازدهی گرین 1000 90 درصد باشه و کولر مستر 88 درصد به کولر مستر نقره میدن
حالا چون ممونیکس 600 این جایزه رو نداره که به این معنی نیست که برق دزدی داره و برقش رو همسایه میدزده:31:
کاش برای حرفهامون دلیل داشتیم !
Cooler Master Silent Pro M 500W
سلام امید جان خوبی شما :10:
فروم باز هم که شدی :20:
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
با سلام
قابل توجه دوستانی که اطلاعاتی درباره ساخت پاور ندارن ، میزان بازدهی پاور به نوع خازن ها و توانای خازن ها در فول لود ها بر میگرده نه اینکه بردش امتیاز 80+ بگیره
پاور گرین هم اسمبل شده چند شرکت قطعه سازی دیگه هست مثله samxon
اگر به سایت ممونیکس نگاه بندازید می بینید که 12 مدل پاور تولید کرده که فقط مدل 1000 واتش تونسطه 80+ بگیره نه مدل 500
اما درباره مدل 600 وات ممونیکس و 585 گرین باید بگم ، انتخاب با ممونیکس هست به چه دلیل
ممونیکس 600 حدود 15 وات قویتر هست
تمامی امتیازات گرین رو داره که مهمترینشون pfc هست
حدود 10 تا 15 هزارتومن ارزونتره
و تنها ایرادش نصبت به گرین این هست که کابل منیجمنت نیست
در ضمن یکی از دوستان تعبیرش از نگرفت 80+ این بود که ولتاژ رو کم و زیاد بده ، نخیر این مفهوم به وات بر میگرده نه به ولتاژ ، یعنی در زمانی که سیستم داره از همه 600 واتش استفاده میکنه که این امر خیلی کم پیش میاد توان سیستم افت میکنه باز هم نه به معنای اینکه سیستم برقش کم بیاد یعنی کند شدن عملیات در اون زمان
سایت 80 + وقتی جوایز گلد و نقره و برنز رو میده به این منظور نیست که پاور گرین 1000 بازدهیش 100 درصد هست ، حالا اگر بازدهی گرین 1000 90 درصد باشه و کولر مستر 88 درصد به کولر مستر نقره میدن
حالا چون ممونیکس 600 این جایزه رو نداره که به این معنی نیست که برق دزدی داره و برقش رو همسایه میدزده
از نظر شما ما اطلعاعی از ساخت پاور نداریم که بماند ، حداقل به اندازه کافی پاور باز کردیم و تست پاور از نزدیک دیدیم که بدونیم چه خبره
در ضمن پاورهای گرین رو چند قطعه ساز اسمبل نمیکنن ، حداقل تا جایی که ما اطلاع داریم سورس گرین سورس هایی هستن که تولید کننده پاور هستن نه اسمبل کننده پاور
در مورد 80plus برای 500 وات شما توجه نکردین که گفتم همین 600 وات رو تولید کننده پاور macron براش تولید کرده و Memonex این پاور رو با برند خودش به بازار میفرسته و تولید کننده macron تنها در 500 وات تونسته 80plus بگیره یعنی در کل سورس Memonex در تولید پاور قوی نیست
من هرچی نمیخوام اون چیزی رو بگم که نباید بگم نمیزارین .
اون بردش 600 وات نیست
هرچند هیچ نیازی ندارم تا برای حرفم دلیل بیارم و ارئه هم نخواهم کرد به دلیلها شاید قسمت شد در جایی این پاور رو گیر آوردم و تمام زیر بم این پاور رو براتون رو کردم .
اما فرض کنیم که 600 وات باشه در تست گروهی 800 تا 900 واتی که انجام شده که نماینده های هر پاور هم حضور داشتن پاورهای 900 وات AcBel و 900 وات کولر مستر که دقیقا 15 وات بیشتر بودن در رتبه های بعد از پاور 885 گرین قرار گرفتن پس هیچ برتری محسوب نمیشه
در مورد ولت وقتی شما لود 100 درصد داشتین متوجه میشین که شاخه 12 ولت شما آیا باز همون 12 هست یا کمتر در لود های پائین هم که به طور حتم بیشتر خواهد بود
برای نمونه شما رو ارجاع میدم به بررسی پاورهای 800 تا 900 وات تا ببینید در لود 100 درصد چه نتیجه ای به دست اومده و در لود 20 درصد چه ولتاژی بود
در توضیح مورد مصرف این ولتاژ، به همین نکته اشاره می کنم که تمامی قطعات سخت افزاری ما ، مصرف کننده این ولتاژ به شمار می روند و علی الخصوص پردازنده و کارت گرافیک ما که بیش از 90% نوع ولتاژ مصرفی اشان، همین ولتاژ +12V می باشد.
toorajjj
13-05-2010, 10:08
جناب iraliبا تشکر از حسن نظر شما لطفا به این تاپیک نیز مراجعه و جواب سوال اخر بنده را نیز بفرمایید . با تشکر
چشم اون رو هم جواب میدم فقط بزارین بپرسم تا مطمئن باشم از جوابی که میدم
اما برای چندی از دوستان که میگویند EPS اهمین ندارد
EPS یاهمان Entry-level Power Supply چه ویژگی هایی دارد؟
ورودنسل EPS منابع تغذيه به بازارسخت افزار ، همچون شوك بزرگي بر پيكره اين بازار بود ، چرا كه قيمت تمام شده اين محصول افزايش چشمگيري داشت و مصرف كننده تمايلي براي خريد آن از خود نشان نمی داد. اما تحول بزرگی که در افزایش مصرف سخت افزارهای حرفه ای به وجود آمده بود ، سبب گردید که حتی پاورهای پرقدرت تحت استاندارد ATX 12V با ویرایش 2/2 نیز توانایی راه اندازی وکارکرد با راندمان مطلوب اینگونه سیستمها را نداشته باشند و این قضیه توانست ذهنیت بازار و مصرف کننده را به سمت پاورهای حرفه ای تر با امکانات ویژه تغییر دهد.
شركت توليدي آينده سيما نيز با استفاده از تجارب گذشته ودرك اين نيازاز سوي بازار اقدام به ارائه اين سري از محصولات با بالاترين كيفيت واستانداردهاي موجود نمود ، كه توجه شما را به عمده مشخصات اين سري از منبع تغذيه جلب مي نماييم :
- افزايش عمرمفيد منابع تغذيهEPS از 50000 ساعت به 100000 ساعت كاركرد مفيد در شرایط متعارف استاندارد.
- افزايش راندمان منبع تغذيه در كليه مقاطع (Low Load~High Load) به بالاتر از 80 درصد بازدهی کامل.
- افزایش دامنه ولتاژ و فرکانس ورودی (90V AC ~ 260V AC) که این مورد با توجه به نوسانات برق شهری که گریبان گیر اغلب پاورهای معمولی می باشد ، نکته ای بسیار مثبت تلقی می گردد.
- تعبیه Power Factor Correction به صورت Auto Active با بالاترین حالت کارآیی.
- افزايش مجدد توان شاخه 12+ و ارائه آن در حداقل 2 تا 4 شاخه مجزا متناسب با توان کلی پاور .
- كاهش درصد خطاي كليه خروجي ها تحت 75 درصد توان خروجی.
- كاهش درصدخطاي كليه تايمينگها واصلاح نويزوريپل دررتبه بندي شاخه هاي 12ولت خروجی پاور.
- افزايش حداقل ميزان بار مصرفي ازمنبع تغذيه(Low Load) جهت اصلاح ( Cross Regulation)
- افزايش توان شاخه 5 ولت استند بای حداقل تا 3.0A و اصلاح درصد خطا از حداقل تا حداکثر میزان بار مصرفی.
- چیدمان و تناسب کلیه تامینگها صرفا بر اساس خروجی اصلی یا همان 12 ولت. چرا که در کلیه ویرایش های ATX کلیه تایمینگها بر اساس خروجی 5 ولت تعریف شده بودند.
- كاهش توان مجموع شاخه هاي3/3 و 5 ولت ،جهت تامين توان مورد نیاز شاخه هاي 12 ولت خروجی.
- ارائه پروتكشن هاي ايمني جديد كه در محصولات گذشته امكان تعبيه آنها به دليل هزينه بالا وجود نداشت . مانند OCP, OTP و اصلاح OVP .
- اصلاح تداخل عملکرد SCP با OCP به گونه ای که قبل از فعال شدن SCP ، پاور توانایی تشخیص و فعال سازی سریع پروتکشن OCP را در خروجی های 12 ولت خود داشته باشد.
با نگاهی گذرا به موارد فوق ، ملاحظه می گردد که هزینه پرداختی در هنگام خرید اینگونه محصولات با تکنولوژی EPS ، با طول عمر بالا و مصرف پایین انرژی و بالاترین کارآیی پاورهای EPS عملا جبران می گردد.
نکته ای که حائز اهمیت می باشد ، ورود نسل جدید کارتهای گرافیکی باقابلیتهای ویژه می باشند که مصرف فوق العاده ای از شاخه 12 ولت پاور دارند. به عنوان مثال کارتهای سری GeFORCE 8800GTX/8900GTX/8950GX2 و ATi R600 قادرند از یک خروجی 12 ولت پاور ، جریانی بیش از 22 آمپر بکشند . این موضوع با اصل اضافه شدن شاخه دوم 12 ولت به شرط افزایش مصرف بالاتر از 18 آمپر در تضاد می باشد. از این رو در ویرایش جدید EPS سال 2007 میلادی ، پاورهایی با قدرت بالاتر از 850 وات معرفی شده اند، که استثنائا قادرند در خروجی چهارم 12 ولت خود ، جریانی در حدود 26 آمپر را تحمل نمایند. این مورد توسط استاندارد ATX12V تایید شده است و شاخه های دیگر قادرند این افزایش میزان مصرف را در شاخه چهارم ، به نوعی تامین نمایند . درحقیقت به نوعی بالانس خروجی درچهار شاخه 12 ولت خروجی این مدل پاورها،به نفع خروجی چهارم قابل تنظیم می باشند . همچنین در این روش جدید، مجددا تاثیر گذاری OCP بر SCP اصلاح گردیده است ونقطه اتصال لاین چهارم 12 ولت به برد اصلی به صورت مجزا ایزوله و تقویت شده است. نمونه این ویرایش جدید در مدل پاورGP1030 شرکت تولیدی سیستمهای آینده سیما GREEN مشاهده می گردد.همچنین راهکار دیگری از سوی برخی تولید کنندگان مورد استفاده قرار گرفت که در آن خروجی 12 ولت در یک شاخه خلاصه گردید. از معایب اولیه این روش عدم رعایت اصل مهم تاثیر گذاری نویز شاخه های 12 ولت برروی یکدیگر می باشد و همچنین آسیب دیدن برد PCB بدلیل افزایش Current مصرفی و تمرکز در یک نقطه مشخص می باشد. این روش هنوز تایید نشده و صرفا یک حربه تکنیکالی ناقص جهت رفع موقت این مشکل می باشد.
.....
...
..
.
toorajjj
13-05-2010, 16:37
چشم اون رو هم جواب میدم فقط بزارین بپرسم تا مطمئن باشم از جوابی که میدم
اما برای چندی از دوستان که میگویند EPS اهمین ندارد
EPS یاهمان Entry-level Power Supply چه ویژگی هایی دارد؟
ورودنسل EPS منابع تغذيه به بازارسخت افزار ، همچون شوك بزرگي بر پيكره اين بازار بود ، چرا كه قيمت تمام شده اين محصول افزايش چشمگيري داشت و مصرف كننده تمايلي براي خريد آن از خود نشان نمی داد. اما تحول بزرگی که در افزایش مصرف سخت افزارهای حرفه ای به وجود آمده بود ، سبب گردید که حتی پاورهای پرقدرت تحت استاندارد ATX 12V با ویرایش 2/2 نیز توانایی راه اندازی وکارکرد با راندمان مطلوب اینگونه سیستمها را نداشته باشند و این قضیه توانست ذهنیت بازار و مصرف کننده را به سمت پاورهای حرفه ای تر با امکانات ویژه تغییر دهد.
شركت توليدي آينده سيما نيز با استفاده از تجارب گذشته ودرك اين نيازاز سوي بازار اقدام به ارائه اين سري از محصولات با بالاترين كيفيت واستانداردهاي موجود نمود ، كه توجه شما را به عمده مشخصات اين سري از منبع تغذيه جلب مي نماييم :
- افزايش عمرمفيد منابع تغذيهEPS از 50000 ساعت به 100000 ساعت كاركرد مفيد در شرایط متعارف استاندارد.
- افزايش راندمان منبع تغذيه در كليه مقاطع (Low Load~High Load) به بالاتر از 80 درصد بازدهی کامل.
- افزایش دامنه ولتاژ و فرکانس ورودی (90V AC ~ 260V AC) که این مورد با توجه به نوسانات برق شهری که گریبان گیر اغلب پاورهای معمولی می باشد ، نکته ای بسیار مثبت تلقی می گردد.
- تعبیه Power Factor Correction به صورت Auto Active با بالاترین حالت کارآیی.
- افزايش مجدد توان شاخه 12+ و ارائه آن در حداقل 2 تا 4 شاخه مجزا متناسب با توان کلی پاور .
- كاهش درصد خطاي كليه خروجي ها تحت 75 درصد توان خروجی.
- كاهش درصدخطاي كليه تايمينگها واصلاح نويزوريپل دررتبه بندي شاخه هاي 12ولت خروجی پاور.
- افزايش حداقل ميزان بار مصرفي ازمنبع تغذيه(Low Load) جهت اصلاح ( Cross Regulation)
- افزايش توان شاخه 5 ولت استند بای حداقل تا 3.0A و اصلاح درصد خطا از حداقل تا حداکثر میزان بار مصرفی.
- چیدمان و تناسب کلیه تامینگها صرفا بر اساس خروجی اصلی یا همان 12 ولت. چرا که در کلیه ویرایش های ATX کلیه تایمینگها بر اساس خروجی 5 ولت تعریف شده بودند.
- كاهش توان مجموع شاخه هاي3/3 و 5 ولت ،جهت تامين توان مورد نیاز شاخه هاي 12 ولت خروجی.
- ارائه پروتكشن هاي ايمني جديد كه در محصولات گذشته امكان تعبيه آنها به دليل هزينه بالا وجود نداشت . مانند OCP, OTP و اصلاح OVP .
- اصلاح تداخل عملکرد SCP با OCP به گونه ای که قبل از فعال شدن SCP ، پاور توانایی تشخیص و فعال سازی سریع پروتکشن OCP را در خروجی های 12 ولت خود داشته باشد.
با نگاهی گذرا به موارد فوق ، ملاحظه می گردد که هزینه پرداختی در هنگام خرید اینگونه محصولات با تکنولوژی EPS ، با طول عمر بالا و مصرف پایین انرژی و بالاترین کارآیی پاورهای EPS عملا جبران می گردد.
نکته ای که حائز اهمیت می باشد ، ورود نسل جدید کارتهای گرافیکی باقابلیتهای ویژه می باشند که مصرف فوق العاده ای از شاخه 12 ولت پاور دارند. به عنوان مثال کارتهای سری GeFORCE 8800GTX/8900GTX/8950GX2 و ATi R600 قادرند از یک خروجی 12 ولت پاور ، جریانی بیش از 22 آمپر بکشند . این موضوع با اصل اضافه شدن شاخه دوم 12 ولت به شرط افزایش مصرف بالاتر از 18 آمپر در تضاد می باشد. از این رو در ویرایش جدید EPS سال 2007 میلادی ، پاورهایی با قدرت بالاتر از 850 وات معرفی شده اند، که استثنائا قادرند در خروجی چهارم 12 ولت خود ، جریانی در حدود 26 آمپر را تحمل نمایند. این مورد توسط استاندارد ATX12V تایید شده است و شاخه های دیگر قادرند این افزایش میزان مصرف را در شاخه چهارم ، به نوعی تامین نمایند . درحقیقت به نوعی بالانس خروجی درچهار شاخه 12 ولت خروجی این مدل پاورها،به نفع خروجی چهارم قابل تنظیم می باشند . همچنین در این روش جدید، مجددا تاثیر گذاری OCP بر SCP اصلاح گردیده است ونقطه اتصال لاین چهارم 12 ولت به برد اصلی به صورت مجزا ایزوله و تقویت شده است. نمونه این ویرایش جدید در مدل پاورGP1030 شرکت تولیدی سیستمهای آینده سیما GREEN مشاهده می گردد.همچنین راهکار دیگری از سوی برخی تولید کنندگان مورد استفاده قرار گرفت که در آن خروجی 12 ولت در یک شاخه خلاصه گردید. از معایب اولیه این روش عدم رعایت اصل مهم تاثیر گذاری نویز شاخه های 12 ولت برروی یکدیگر می باشد و همچنین آسیب دیدن برد PCB بدلیل افزایش Current مصرفی و تمرکز در یک نقطه مشخص می باشد. این روش هنوز تایید نشده و صرفا یک حربه تکنیکالی ناقص جهت رفع موقت این مشکل می باشد.
.....
...
..
.
با تشکر دوست عزیز ولی میدونید جواب شما مثل تبلیغات میمونه و شما دارید انگار یک مارک خاص را تبلیغات میکنید و این برای فردی مثل من که میخواهد دوتا پاور را علمی بررسی کنند و با دلیل و مدرک بگند که مثلا بله وقتی شما 20 تومان اضافه برای گرین میدی ارزشو داره نه اینکه داری پول اسم شرکتو میدی . میدونید که منظورم چیه ؟ من میخام به طور علمی و با سند و مدرک به این نتیجه برسیم که گرین بهتره یا برعکس ( بر اساس تجربیات عملی دوستان . وگرنه این مطلبو که گذاشتید من 10 بار تا حالا خوندم ) . در پایان باید بگم که من خودم شخصا به این نتیجه رسیدم که گرین را انتخاب کنم
حرف شما کاملا متین
eps رو برای دوستان گذاشتم که گفتن تاثیری نداره
سعی میکنم دلایل منطقی براتون بیارم
در مورد تبلیغ واقعیتش اینه که من خودم در مورد برند گرین در پاور به این نتیجه رسیدم که بهترین کارائی به هزینه رو داره هرچند در معقوله کیس این طور نیست و نمیشه گفت تمام ( در واقع بعضی از کیسهای گرین ) ارزش خرید دارن اما باز هم میگم که در پاور بهترین کارائی به هزینه رو خواهد داشت . به عنوان مثال شما کیس مگنوم رو دارین که کیس خوبی هست از اون طرف مستنگ یا چلنجر بسیار گرونشون .
در مورد سوالتون هم همون کاری رو که بنده میخوام بکنم شما هم میتونید بکنید یعنی زنگ بزنید به گرین و بگین که با R&D یا همون تحقیق توسعه گرین میخوام صحبت کنم یا با عمرانی که ایشون اطلعات کاملی در اختیارتون میزارن امروز من بعد از ظهر پست شما رو دیدم که دیگه شرکت گرین تعطیل بود وگرنه براتون شنبه در مورد اون سوالتون خواهم پرسید
هرچند از نظر بنده مسئله سر همین eps هست چون در نوشته بالا ذکر شده که :
البته این مطلب رو خود عمرانی نوشته در انجمن سخت افزار ( خدا بیامورز )
در ضمن توی اون تاپیک من هیچ عکسی رو نتونستم ببینم
موفق باشید
toorajjj
14-05-2010, 10:17
حرف شما کاملا متین
eps رو برای دوستان گذاشتم که گفتن تاثیری نداره
سعی میکنم دلایل منطقی براتون بیارم
در مورد تبلیغ واقعیتش اینه که من خودم در مورد برند گرین در پاور به این نتیجه رسیدم که بهترین کارائی به هزینه رو داره هرچند در معقوله کیس این طور نیست و نمیشه گفت تمام ( در واقع بعضی از کیسهای گرین ) ارزش خرید دارن اما باز هم میگم که در پاور بهترین کارائی به هزینه رو خواهد داشت . به عنوان مثال شما کیس مگنوم رو دارین که کیس خوبی هست از اون طرف مستنگ یا چلنجر بسیار گرونشون .
در مورد سوالتون هم همون کاری رو که بنده میخوام بکنم شما هم میتونید بکنید یعنی زنگ بزنید به گرین و بگین که با R&D یا همون تحقیق توسعه گرین میخوام صحبت کنم یا با عمرانی که ایشون اطلعات کاملی در اختیارتون میزارن امروز من بعد از ظهر پست شما رو دیدم که دیگه شرکت گرین تعطیل بود وگرنه براتون شنبه در مورد اون سوالتون خواهم پرسید
هرچند از نظر بنده مسئله سر همین eps هست چون در نوشته بالا ذکر شده که :
البته این مطلب رو خود عمرانی نوشته در انجمن سخت افزار ( خدا بیامورز )
در ضمن توی اون تاپیک من هیچ عکسی رو نتونستم ببینم
موفق باشید
با تشکر دوست من . فکر کنم اینترنت شما مشکل داشته باشه وگرنه عکسها آپلود شده اونجا هستند . بهتره شما هم یک سر به اون تاپیک بزنید مثل اینکه گرین مقدار واتاژ را برای شاخه های 12 ولت زیاد روی لیبل درج کرده .
kinglife
17-05-2010, 19:26
منظور من از اسمبل این بود که خازهای ورودی این شرکت رو کمپانی های دیگه میزنن و خروجیش رو یکی دیگه و گرین هم اسمبل میکنه ( همسایه ها یاری کنید من می خوام پاور بزنم)
شما فرمودید که پاور ممونیکس رو میکرون میزنه ، خوب خوبه که یه سر به سایت شرکت ممونیکس بزنی تا ببینی در توان 600 وات دو مدل پاور داره ( نکنه جفتش رو میزنه که حرف به خاک نیفته)
خوب وقتی شما به فول لود سیستم میرسی حداکثر توان پاور600 واتی( وات به معنای توان) به کار گرفته میشه و این نمیدونم از 40 خط مطلب بالای شما چه طوری به نتیجه رسید که در اختلاف پتانسیل یا همون ولت تاثیر گذاره
خیر دوست من اگر پاوری در حالت فول لود بازدهی کمتری داره به این معنی نیست که همون موقع برق کم میاره ، بلکه توانش رو نداره ، این پاور ها ریل هستن و میتونن در مواقع فول لود توان خودشون رو به 1.5 برابر برسونن اما منظور از بازدهی به زبان ساده
یه بدنساز میتونه با توانی که از ورزش کردن داره وزنه رو 1 ساعت بالای سرش نگه داره ولی یک پیرمرد با توانی که از خودش داره یک وزنه رو ده دقیقه نگه میداره و اگر قرار بشه یک ساعت نگه داره میمیره
خوب اگر پاور ممونیکس رو به پیرمرد تشبیه کنم یعنی اینکه طول عمرش کوتاه میشه ، به همین دلیل هست که روی جعبه پاورها عمرشون رو نوشته
اما نه ممونیکس اون پیرمرده هست و نه گرین اون بدنسازه ، چون در بازار رقابتی و روند رو به رشد تکنولوژی این اختلاف به کمتر از 10 درصد میرسه
اما مطلب جالبی بهتون بگم درباره پاورهای با توان بالای 585 این شرکت
این شرکت ادعا کرده که پاورهاش از خازن های ژاپنی کمپانی Rubycon بهره میبره ولی این حقیقت نیست و گرین کلی گویی میکنه
این شرکت به طور مثال در پاور 685 از خازن ورودی Rubycon بهره میبره ولی در خازن خروجی از خازن samxon بهره میبره که تایوانی هست
حالا خود گرین اذعان داره که کیفیتش در حد خازن های ژاپنی هست و همچنین بر این عقیده هست که خازن خروجی اهمیت خازن ورودی رو نداره
ولی باید به این نتیحجه رسید که حقیقت رو بیان نمیکنه (این مطلب هم برای اطلاع دوستان گفتم)
البته برای اینکه حق و ناحق نشه باید بگم پاورهای با توان بالای 1000 گرین همه خازن هاش ژاپنی هست
و البته بگم که پاور های زیر 535 این شرکت در حد مقایسه برند های جهانی نیستند
با سلام
دوست گرامی شما رو با اطلعاتتون تنها میگذارم اما ...
خازنها ژاپن هستن و خود گرین هم اسمبل نمیکنه ( برای 1000 بار ) قرار هم نیست اسمبل کنه چون تولید کننده پاور نیست در واقع گرین یک برند هست پس اصلا اجازه این کار رو نداره در ضمن شما انتظار دارین هر تولید کننده ای تمام قطعاتش رو خودش تولید کنه
باز به مرام برند گرین که در ورودی یا خروجی خازن های ژاپن رو میذاره شما برو همون ممونکس رو ببین آیا نامی از خازن ژاپن میبینی ..
در مورد 600 وات اصلا شما بگو 100 نوع مهم اینه که اون چیزی که توی ایران هست تولید شده macron هست که توی تولید پاور حرفی برای گفتن نداره ...
در مورد خازنها که شما میگوئید فقط پاورهای بالای 1000 واتش هم در وردی و هم در خروجی از خازنهای ژاپن استفاده میکنه و در باقی موارد دروغ میگوئید برای مثال شم آیا تا به حال یک پاور 885 گرین رو از نزدیک بررسی کردین یا اصلا پاورهای گرین رو تا به حال باز کردین تا خودتون ببینید ؟ لطفا از چیزی که اطلاع ندارین در موردش نظر ندین
در مورد پاورهای زیر 535 هم اگر برای شما مدرک بیارم که اتفاقا هست چی میگوئید در یه فروم دیگر من برند کولر مستر و acbel رو باز کردم و به بچها نشون دادم که چه کلاشهایی هستن و پاور 420 واتی رو 470 وات لیبل میزنن و میدن دست مردم ( خود برند کولر مستر و acbel نه وارد کننده )
شما دوست گرامی اگر مایل باشید میتونم شما رو دعوت کنم و حضوری هر پاوری رو که خواستین با پاور گرین مقایسه کنیم و نتیجه رو هم برای دوستان اعلام کنیم البته به شرطی که پاوری که شما برای مقایسه و تست می آوردید قیمتی 1.5 برابر گرین نداشته باشد مثلا همین 585 گرین با 600 وات ممونکس یا هر برند دیگری ...
منتظر اعلام آمادگی شما هستم
با تشکر
amin_caragt2
27-05-2010, 16:44
با سلام
دوست گرامی شما رو با اطلعاتتون تنها میگذارم اما ...
خازنها ژاپن هستن و خود گرین هم اسمبل نمیکنه ( برای 1000 بار ) قرار هم نیست اسمبل کنه چون تولید کننده پاور نیست در واقع گرین یک برند هست پس اصلا اجازه این کار رو نداره در ضمن شما انتظار دارین هر تولید کننده ای تمام قطعاتش رو خودش تولید کنه
باز به مرام برند گرین که در ورودی یا خروجی خازن های ژاپن رو میذاره شما برو همون ممونکس رو ببین آیا نامی از خازن ژاپن میبینی ..
در مورد 600 وات اصلا شما بگو 100 نوع مهم اینه که اون چیزی که توی ایران هست تولید شده macron هست که توی تولید پاور حرفی برای گفتن نداره ...
در مورد خازنها که شما میگوئید فقط پاورهای بالای 1000 واتش هم در وردی و هم در خروجی از خازنهای ژاپن استفاده میکنه و در باقی موارد دروغ میگوئید برای مثال شم آیا تا به حال یک پاور 885 گرین رو از نزدیک بررسی کردین یا اصلا پاورهای گرین رو تا به حال باز کردین تا خودتون ببینید ؟ لطفا از چیزی که اطلاع ندارین در موردش نظر ندین
در مورد پاورهای زیر 535 هم اگر برای شما مدرک بیارم که اتفاقا هست چی میگوئید در یه فروم دیگر من برند کولر مستر و acbel رو باز کردم و به بچها نشون دادم که چه کلاشهایی هستن و پاور 420 واتی رو 470 وات لیبل میزنن و میدن دست مردم ( خود برند کولر مستر و acbel نه وارد کننده )
شما دوست گرامی اگر مایل باشید میتونم شما رو دعوت کنم و حضوری هر پاوری رو که خواستین با پاور گرین مقایسه کنیم و نتیجه رو هم برای دوستان اعلام کنیم البته به شرطی که پاوری که شما برای مقایسه و تست می آوردید قیمتی 1.5 برابر گرین نداشته باشد مثلا همین 585 گرین با 600 وات ممونکس یا هر برند دیگری ...
منتظر اعلام آمادگی شما هستم
با تشکر
البته ما هم خودمون میتونیم تست کنیم ولی تست کامل پاور نیاز به سخت افزارهای خاصی داره که فکر نمیکنم کسی از ما داشته باشیم .
تازه شما 100 بار دیگه بگی . کسی که قدرت گرین از نزدیک تست نکرده باشه نمیدونه گرین چیه ما که بعد 1000 بار تست میگیم عشق است گرین . حالا بذار هر کی این شرکت چینی کولرمستر با این قیمتها توهم میخاد بکشه بالا بکشه (کسی نمیگه کولرمستر بده ولی با این قیمتهاش اصلا به گرد پای گرین نمیرسه)
از نظر سخت افزار های خاص مشکلی وجود نداره و موجود هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.