مشاهده نسخه کامل
: تفاوت کیفیت سونی های چینی با آمریکایی چقدر هست ؟
x-lichking
05-05-2010, 17:17
سلام دوستان .
می خواستم بدونم تفاوت خاصی بین سونی های آمریکایی و چینی وجود داره ؟
چون من مدل F11EGX/B رو انتخاب کردم که ساخت آمریکا هست و قیمت هم حدودا از یه مدل با همین کانفیگ ولی چینی 200 تومان گرون تره .
البته این مدل مثل این که پیدا نمیشه .
می خواستم بدونم اگر که چینی با آمریکایی تفاوت خاصی نداره و کیفیت یکی هست همون چینی رو بخریم با یه کانفیگ بالاتر .
ممنون .
موفق باشید .
REGISTERED-USER
05-05-2010, 17:21
تفاوت زیادی نداره ... در حد کیفیت مونتاژ چون قطعات مشترک هستند
saman3230
05-05-2010, 17:28
هیچ تفاتی نداره
چون اون آمرکیایی هم هم قطعات چینه
pedramb66
05-05-2010, 19:35
هیچ تفاوتی ندارند.
در واقع تا اونجایی که من میدونم لپتاپ های ساخت امریکا برای قاره امریکا هست ولپتاپهای ساخت چین برای خاورمیانه.که بعضی از امریکایی ها به اینجا هم میاند.
alex_metal
05-05-2010, 20:30
اما به نظر من فرق داره همین طوری که نیست بعضی از دوستان من میگن کیفیت امریکایی بهتره
x-lichking
06-05-2010, 10:20
به نظر خودم هم تفاوت خاصی نداره .
چون حتی آمریکایی هم قطعاتش توی چین ساخته میشه و بعد در آمریکا مونتاژ میشه .
فکر کنم تفاوت کیفیت فقط در مونتاژ باشه که فکر کنم مونتاژ هم تفاوت زیادی نداشته باشن وگرنه ایران رهجو 3 سال گارانتی نمی کرد .
در هر صورت هنوزم منتظر نظرات دوستان می مونیم .
موفق باشید .
saman3230
06-05-2010, 10:25
به نظر خودم هم تفاوت خاصی نداره .
چون حتی آمریکایی هم قطعاتش توی چین ساخته میشه و بعد در آمریکا مونتاژ میشه .
فکر کنم تفاوت کیفیت فقط در مونتاژ باشه که فکر کنم مونتاژ هم تفاوت زیادی نداشته باشن وگرنه ایران رهجو 3 سال گارانتی نمی کرد .
در هر صورت هنوزم منتظر نظرات دوستان می مونیم .
موفق باشید .
ببین هیچ فرقی نداره به خدا من تاحالا هر 2 مدل ویاو رو داستم هم چین و آمریکا
ببین سونی برخی از محصولاتش رو مختص چین کرده و برخی دیگه رو خودش می زنه !!
به نظرت یه شرکت عظیمی مثل سونی میاد با بد کیفیت کار کردن خودشو زیر سئوال می بره
هر چینی که گوشی چینی نیست
سلام دوستان .
می خواستم بدونم تفاوت خاصی بین سونی های آمریکایی و چینی وجود داره ؟
چون من مدل F11EGX/B رو انتخاب کردم که ساخت آمریکا هست و قیمت هم حدودا از یه مدل با همین کانفیگ ولی چینی 200 تومان گرون تره .
البته این مدل مثل این که پیدا نمیشه .
می خواستم بدونم اگر که چینی با آمریکایی تفاوت خاصی نداره و کیفیت یکی هست همون چینی رو بخریم با یه کانفیگ بالاتر .
ممنون .
موفق باشید .
همونطور که دوستان گفتند فرقی نداره.چون سونی تو چین سایت تولید بزرگی داره و اکثر محصولاتش رو به علت ارزانی نیروی کار و قوانین تجاری آزادتر اونجا تولید میکنه.(هیمنطور اکثر برندهای معروف)
ولی در کل یه حس ذهنی هستش که از نظر روانی، اگه حتی تفاوتی هم نداشته باشند،باز هم با اونی که ساخت کشور معتبر تریه بیشتر حال میکنیم.(منجمله خود من!)
roteal2007
06-05-2010, 10:59
تایید میکن حرف دوستان رو تفاوت نداره و جنس تحت لایسنس سونی ژاپن تولید میشه و مطمئن باش تحت نظارت مستقیم ژاپن....
سونی وایو کم کسی نیست:27:
من به نظر دوستان احترام میذارم
ولی بنظر من آمریکایی بهتره
alex_metal
14-05-2010, 13:48
درسته قطعات دوتاشون هم چین هست. ولی قطعات سونی آمریکا چین برای آمریکا تولید کرده و تو خود آمریکا مونتاژ شده و کیفیت ساخت و کلا از همه جهت بهتره و اونایی که مونتاژ چین هستند و سفارش خاور میانه و آسیا هستند کیفیتشون پائینه
saman3230
14-05-2010, 14:24
درسته قطعات دوتاشون هم چین هست. ولی قطعات سونی آمریکا چین برای آمریکا تولید کرده و تو خود آمریکا مونتاژ شده و کیفیت ساخت و کلا از همه جهت بهتره ولی اونایی که دیگه مونتاژ چین هستند برای خاور میانه و آسیا ساخته میشه که کیفیتشون پائینه
آقا جان این حرفها چیه ؟
من نمی دونم شما این اطلاعات از کجا در میارید کی همچین جکی گفته که سونی که تو چین زده میشه فقط برای آسیاست ؟
لپ تاپ های چین به سفارش کانادا و کشورهای اروپایی ساخته می شوند و فقط به دلیل اینکه تولید در چین به صرفه تر و ارزان تر درمیاد این کارو به چینی ها میسپارند !!
دوستان یه محبتی بکنند اگر راجع به چیزی اطلاعات کافی ندارند با افکار شخصی خودشون ذهن بقیه رو خراب نکنند
این بحث فکر کنم هزاران بار در انجمن لب تاپ مطرح شده ولی به دلایلی که دوستان گفتند باز هم ذهنیت اجناس چینی وجود داره ...
ولی این مبحث یا مبحث قطعات الکترونیکی با هم متفاوته و برند های تجاری بزرگ هیچ وقت جنس خودشون را بدون هماهنگی و خارج بودن از تحت لیسانس وارد نمیکنه ...
شاید جواب این سوال برای خود دوستان هم روشن باشه که وقتی قیمت تمام شده ی کالایی به دلایلی ارزان تر در میاد دلیلی برای هزینه بیشتر وجود نداره ...
در بحث اسمبل یا مونتاژ هم که دیگه تفاوتی نداره
toorajjj
14-05-2010, 14:38
با سلام ببینید دوستان من تجربه زیادی در ارتباط با لپ تاپ ندارم ولی میخام جهت اطلاع یک اصل کلی را بگم
تمام لوازم الکترونیکی در واقع از یکسری قطعات کوچک یا بزرگ مثل آی سی ، ترانزیستور ، خازن و مقاومت و.... تولید میشند . خوب این قطعات را نیز کارخانجات مختلف تولید میکنند . خود سونی که نمیاد مثلا خازن بزنه !!!! پس اگر کمپانی بخواهد برای کشورهای حساس مثل آمریکا یا سایر کشورها کالا تولید کنه از ریز قطعات با کیفیت تر استفاده میکنه ودر نهایت محصول نیز نسبتا با کیفیت تر ، با دوام تر ، کم مشکل تر ، با ثبات تر و... از آب در میاد ولی اختلاف کارایی بین محصولات وجود نداره . البته این نظر منه و با توجه به تجربیاتی که تو باز کردن انواع قطعات الکترونیکی داشتم این حرفو میزنم . که البته دوستان متخصص الکترونیک بهتر و علمی تر میتونند نظر بدن .
با تشکر
mortezaon
18-05-2010, 23:57
به نظر من هم فرق داره
mohsenfhm
19-05-2010, 09:19
به نظر من هم فرق داره
به نظر من هیچ فرقی ندارن . حتی گاهی اوقات خرابی آمریکایی ها بیشتر از چینی ها بوده:18:
amirrezan95
19-05-2010, 11:08
به نظر من هم فرق فوکوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x-lichking
19-05-2010, 12:12
ممنون از همه دوستان .
به نظر من اگر که خرابی چینی ها بیشتر بود الآن ایران رهجو اوضاش این نبود .
مطمئن باشید اگر که کیفیت چینی ها بد بود 3 سال گرانتی نمی شدن .
البته اگر که دوستان به تاپیک امتیاز سون به نوت بوک ها مراجعه کرده باشند متوجه میشند که نوت بوک هایی که ایران رهجو گارانتی میکنه مثل F116FG ( دوستان با F116FX اشتباه نگیرید چون خیلی ها اشتباه می کنند ) با این که از نظر رم از F115FM دو گیگابایت کمتر داره و بقیه چیزاشون یکی هست فقط F116 یه بلوری رایتر اضافی داره امتیازی که سون به رم 4 گیگ F116 میده از امتیازی که به رم 6 گیگ F115 میده بیشتره .
کارت گرافیک و هارد هم همینطوره .
من از دوستان پرسیدم گفتن به خاطر کیفیت ساخت و شرکت سازنده قطعات هست .
البته گفتند که F116 از چیپ Intel PM55 استفاده میکنه و F115 از چیپ Intel HM55 که اولی یکمی از دومی قویتره .
مدل F116FG مخصوص آفریقا و خاورمیانه هست و تولید چین و مدل F115 برای کل جهان و تولید چین هست .
ممنون .
موفق باشید .
والله هیچ فرقی ندارند تامین کننده قطعات هر دو یکیست فقط محل اسمبل شدن متفاوته همین فروشنده ه هم فقط نیتشون گرون فروشیه اگه می گن فرق می کنه
دوستان بذارین من فرقشو بگم:
چون پیشونی اونیکی برچسب آمریکا داره ما ایرانی ها فکر میکنیم چه خبره انگاری بنزه..!!
این یکی هم برچسب بدبخت چین رو خورده و با پیکان جوانان :31:برابری میکنه!!
شما برو لپتاپ بگیر بعد متوجه میشی که اصلا کسی به این چیزا توجه نمیکنه..:46:
saman3230
20-05-2010, 11:16
اون USA هم همی قطعاتش چینیه !!
دلتون رو به یه برچسب خوش نکنید !!
اگه بر چسبی باشه آره،قطعاتش چینه
ولی من دیدم که بعضی مدل ها روش برجسته نوشته شده USA،نه اینکه برچسب باشه
saman3230
20-05-2010, 13:49
اونهایی که شما دیدید سری SZ بودن
سری f الان همه برچسبن !!
mohsenfhm
20-05-2010, 13:55
فکر کنم این بحث تمومی نداره . هر کس نظری داره و نظر همه محترمه . کسانی که با گرفتن آمریکایی خیالشون راحت تره برن آمریکایی بخرن :20:
ولی بازم میگم فرقی بینشون نیست .
چون خود سونی قطعات رو تولید نمی کنه . مثلا رم رو یک شرکت تولید می کنه و هم به چین و هم آمریکا میفرسته
اونهایی که شما دیدید سری SZ بودن
سری f الان همه برچسبن !!
اگه این جور باشه که همون چینی رو بخریم بهتره
لااقل می دونیم 100 در 100 چینه،ولی اون که با برچسب نوشته آمریکا،معلوم نیست که حتی چین هم باشه
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
saman3230
20-05-2010, 18:10
اگه این جور باشه که همون چینی رو بخریم بهتره
لااقل می دونیم 100 در 100 چینه،ولی اون که با برچسب نوشته آمریکا،معلوم نیست که حتی چین هم باشه
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
به خدا وسواس الکیه !!
آخه ببین به نظرتو یه شرکت مثل سونی میاد خودشو ببره زیر سئوال ؟
به خدا وسواس الکیه !!
آخه ببین به نظرتو یه شرکت مثل سونی میاد خودشو ببره زیر سئوال ؟
نه والا به خدا:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
من اگه از اول تو اینترنت درباره کیفیت مدل ها جستجو نمی کردم،تا حالا لپ تاپم رو گرفته بودم!!!!!!
m.behnam
20-05-2010, 22:11
به نظر من که یکیه
به جایی که تو چین منتاژ بشه تو همون آمریکا منتاژ میشه.:31:
البته این که میگن قطعات امریکایی ها هم چینی هست ، بر اساس بی اطلاعی هست ، کلا یک شرکت که می خواد محصول مورد نظرشو تولید کنه با شرکت های مختلفی وارد معامله میشه...
مثلا رم دستگاه کره ای هست و باتری ژاپنی و هارد تایوانی ....... حالا کی میگه همه قطعات داخلی نوت بوک ها چینی هستند؟؟؟:13:
اما فرقی نمی کنه اسمبل کدوم کشور باشه ، یعنی مثلا هم امریکایی و هم چینی از هارد Hitachi ساخت تایوان استفاده میکنند ... یا رم های هینکس ساخت کره.
saman3230
21-05-2010, 13:31
البته این که میگن قطعات امریکایی ها هم چینی هست ، بر اساس بی اطلاعی هست ، کلا یک شرکت که می خواد محصول مورد نظرشو تولید کنه با شرکت های مختلفی وارد معامله میشه...
مثلا رم دستگاه کره ای هست و باتری ژاپنی و هارد تایوانی ....... حالا کی میگه همه قطعات داخلی نوت بوک ها چینی هستند؟؟؟:13:
اما فرقی نمی کنه اسمبل کدوم کشور باشه ، یعنی مثلا هم امریکایی و هم چینی از هارد Hitachi ساخت تایوان استفاده میکنند ... یا رم های هینکس ساخت کره.
دوست عزیز منظور ما از چینی بودن قطعات قابل تعویض مثل رم هاینکس یا هارد توشیبا و .... نبود
قعطات اصلی مثل مین برد و وایلرلس و ... بود !!
هارد و رم اپتیکال درایو رو برووی هر دستگاه یه چیز می بندن مثلا من INSPIRON 1520 داشتم با هارد SEAGTE , DVD HT DLT دوست من دقیقا همین مدل رو داشت هارد SAMSONg , DVD PHILPS !!!
دوست عزیز منظور ما از چینی بودن قطعات قابل تعویض مثل رم هاینکس یا هارد توشیبا و .... نبود
قعطات اصلی مثل مین برد و وایلرلس و ... بود !!
هارد و رم اپتیکال درایو رو برووی هر دستگاه یه چیز می بندن مثلا من INSPIRON 1520 داشتم با هارد SEAGTE , DVD HT DLT دوست من دقیقا همین مدل رو داشت هارد SAMSONg , DVD PHILPS !!!
باشه .. باز اگر همون را هم در نظر بگیری ، چینی اصیل نیست...
مثلا مادر بورد که چینی نیست ، اگر هم باشه همش نیت ... مال خودم را که می دونم نیست.
DVDRW هم تایوانی هست ، البته عوضش کردم...
در کل نمیشه انتصاب داد به طور کامل به چین
saman3230
21-05-2010, 13:43
باشه .. باز اگر همون را هم در نظر بگیری ، چینی اصیل نیست...
مثلا مادر بورد که چینی نیست ، اگر هم باشه همش نیت ... مال خودم را که می دونم نیست.
DVDRW هم تایوانی هست ، البته عوضش کردم...
در کل نمیشه انتصاب داد به طور کامل به چین
من inspiron 1520 رو کاملا باز کردم
والا به جز برچسبش که IRLAND خورده بود همه چیزش حتی در رمشم MADE IN CHINA بود
همنیطور یه وایو USA (SZ-430N) اینم همین داستان رو داشت
v_shirvani
22-05-2010, 10:14
با سلام خدمت دوستان محترم
در مورد این که تقریبا تمام قطعات داخل لپتاپ آمریکایی هم ساخت چین هست حرفی نیست
دوستان دقت کنید که الان تقریبا تمام دنیا را اجناس چینی پر کرده است ولی جنس چین که به بازارهای اروپا و آمریکا فرستاده می شود از اجناس درجه 1 وجنسی که به بازار آسیا و ایران فرستاده می شود درجه n هست
لپتاپ هم یکی از این اجناس است.
و به نظر من کیفیت قطعاتی که در لپتاپ های آمریکایی مورد استفاده قرار می گیرد به مراتب از نوع چینی بهتر است، همچنین کیفیت اسمبل نیز در آمریکا و چین متفاوت است.
saman3230
22-05-2010, 11:39
با سلام خدمت دوستان محترم
در مورد این که تقریبا تمام قطعات داخل لپتاپ آمریکایی هم ساخت چین هست حرفی نیست
دوستان دقت کنید که الان تقریبا تمام دنیا را اجناس چینی پر کرده است ولی جنس چین که به بازارهای اروپا و آمریکا فرستاده می شود از اجناس درجه 1 وجنسی که به بازار آسیا و ایران فرستاده می شود درجه n هست
لپتاپ هم یکی از این اجناس است.
و به نظر من کیفیت قطعاتی که در لپتاپ های آمریکایی مورد استفاده قرار می گیرد به مراتب از نوع چینی بهتر است، همچنین کیفیت اسمبل نیز در آمریکا و چین متفاوت است.
دوست عزیز لپ تاپی که در ایران هست دقیقا همین لپ تاپی هست که در امریکا و اروپا هست !!
این داستان ها رو شما از کجا میارید !!
فکر کن سونی بیاد به سفارش ایران لپ تاپ بزنه !!:18:
پس حتما HP که همه جوره ایران از هر نظر تحریم کرده میاد زیرسیبلی واسه ایران لپ تاپ می زنه دیگه ؟
لپ MADE IN CHINA همون کیفتی که در آمریکا و کل دنیاست همون دقیقا در ایران هم هست !!
جنس چینی 3 درجه داره :
A: مثل لپ تاپ های موجود در بازار ایران و دینا که با دقت و با کیفیت بسیار عالی تولید میشه
b: بعضی از لوازم ورزشی مثل پیراهن تیم ها و توب های فوتبال و بستکبال ADDIDAS
c: گوشی چینی که در ایرانم زیاد پیدا میشه که نه کیفیت چندانی و در ساختش اونطوری که باید دقت و کیفیت به کار برده !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.