مشاهده نسخه کامل
: نویز
سلام دوستان خوبید؟
من یه کارت صدای آن بورد دارم که همش نویز داره ولوم کامپیوترم که کم می کنم، نویزش کم نمی شه. اعصابمو خرد کرده. یه نویز ثابت داره که با کم و زیاد کردن صدای کامپیوترم تغییر نمی کنه. اگه میشه راهنمایی کنین که دیوانه شدم از صداش. اگرم باید یه کارت صدای جدا بخرم بگید و راهنمایی کنید که چی بخرم خوبه. من خیلی آهنگ گوش می دم خلاصه تو کار موسیقیم دیگه. با ضبط صدام خیلی کار دارم. ممنون که زود جواب می دید!
mortezaon
10-05-2010, 22:21
سلام كارت شما اگه نويز داره دلايل مختفي هست مثلا اتصال با بدنه بايد چك كني ببيني كه مدار كارت صدا با قسمتي از بدنه وصل نباشه اگر نشد كارت صدا از 10000 تومان به بالا شورع ميشه تا 50000 تومان زياد فرقي با هم ندارند مال من كريتيو هست 15000 بد نيست راضي ام
آخه آن برد چه جوری میشه وصل بشه به بدنه؟؟
شاید مشکل شما از اسپیکرتون باشه؟
کابل صدا رو از سیستم قطع کنید؟ ببینید باز نویز دارید یا نه؟
اگه میشه اسپیکرتون رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید.
:11:
شاید مشکل شما از اسپیکرتون باشه؟
کابل صدا رو از سیستم قطع کنید؟ ببینید باز نویز دارید یا نه؟
اگه میشه اسپیکرتون رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید.
ربطی به اسپیکر نداره. چون وقتی که هدست هم استفاده می کنم نویز داره. با کم و زیاد کردن سیستم ، میزان ولوم نویز تغییر نمی کنه به همین خاطر وقتی آهنگ گوش می دم اذیت نمی کنه اما آهنگ که گوش نمی دم صداش می ره رو مغز
نکته ی دیگه این جا که اگر سیستم هم خاموش باشه بازم نویز می ده. دیگه غاطی کردم نمی دونم چی کار کنم
اگه میشه زود تر راهنمایی کنین:41::41:
ربطی به اسپیکر نداره. چون وقتی که هدست هم استفاده می کنم نویز داره. با کم و زیاد کردن سیستم ، میزان ولوم نویز تغییر نمی کنه به همین خاطر وقتی آهنگ گوش می دم اذیت نمی کنه اما آهنگ که گوش نمی دم صداش می ره رو مغز
نکته ی دیگه این جا که اگر سیستم هم خاموش باشه بازم نویز می ده. دیگه غاطی کردم نمی دونم چی کار کنم
اگه میشه زود تر راهنمایی کنین:41::41:
اگه میشه کابل برق سیستم رو قطع کنید و ببینید با اسپیکر روشن باز هم نویز دارید یا نه؟
فکر نکنم مشکل از سیستم تون باشه آخه سیستم شما وقتی خاموش هست هم این صدا رو میده!!!
ظاهرا اشتباه شد سیستم که خاموشه نویز ندارم اون صفحات اول که شناسایی سخت افزار هست هم میاد نویز ندارم. اما به محض این که صفحه ی مشکی لودینگ خود ویندوز میاد نویز شروع میشه. جالب این که مثلا تو نوار پروگرس نصب نرم افزار و امثال اون با حرکت نواز پروگرس صدا هم تغییر می کنه. یه جوری که انگار واقعا اون نوار ها که حرکت می کنن باید صدا تولید شه. یعنی با حرکت برخی چیز ها و تغییر در نرم افزار ها صدا هم تغییر می کنه! انگار یه جور هوشمنده.:31: مال اسپیکر نیست. خاموشم می کنم صدا از بین میره. دیگه دیوونه شدم:41:
ظاهرا اشتباه شد سیستم که خاموشه نویز ندارم اون صفحات اول که شناسایی سخت افزار هست هم میاد نویز ندارم. اما به محض این که صفحه ی مشکی لودینگ خود ویندوز میاد نویز شروع میشه. جالب این که مثلا تو نوار پروگرس نصب نرم افزار و امثال اون با حرکت نواز پروگرس صدا هم تغییر می کنه. یه جوری که انگار واقعا اون نوار ها که حرکت می کنن باید صدا تولید شه. یعنی با حرکت برخی چیز ها و تغییر در نرم افزار ها صدا هم تغییر می کنه! انگار یه جور هوشمنده.:31: مال اسپیکر نیست. خاموشم می کنم صدا از بین میره. دیگه دیوونه شدم:41:
کسی نیست جواب منو بده؟
توروخدا کمکم کنید!:41::41:
TREASURES
16-05-2010, 20:49
ببین اسپیکر مادر بردت (همون اسپیکر کیس یا ممکنه اسپیکرش جدا باشه) مشکل نداره قطعش کن ببین باز صدا میده ؟؟؟؟:20:
کسی نیست جواب منو بده؟
توروخدا کمکم کنید!:41::41:
کارت صداتون دچار مشکل شده. یه کارت صدای مجزا بخرید و روی سیستمتون نصبش کنید.
دوستم هم این مشکل رو داشت. براش یه کارت صدا خریدم، الان داره راحت کار میکنه. قیمت کارت صدا 6 تومن بود.
کارت صداتون دچار مشکل شده. یه کارت صدای مجزا بخرید و روی سیستمتون نصبش کنید.
دوستم هم این مشکل رو داشت. براش یه کارت صدا خریدم، الان داره راحت کار میکنه. قیمت کارت صدا 6 تومن بود.
عوض کردم درست شد مشکل از همون کارت صدا بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.